[QUOTE=LordAbizi;779414]לי
"חבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ונותן כמה מכות כנפיים לבידוף. לאחר מכן בידוף קופץ והודף ממנו את סטארלי. סטארלי מנפנף בכנפיים שלו ודוחף את בידוף אחורה מעט.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על בידוף"
Printable View
"חבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ונותן כמה מכות כנפיים לבידוף. לאחר מכן בידוף קופץ והודף ממנו את סטארלי. סטארלי מנפנף בכנפיים שלו ודוחף את בידוף אחורה מעט.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על בידוף"
[QUOTE=LordAbizi;779414]
תמיר
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו. לאחר מכן גאביט שולח אבנים חדות אל פיינקו שמתקרב אליו וחלקן פוגעות בו, ובסוף פיינקו מגיע אל גאביט דוחף אותו ואז נושך אותו.
[/QUOTE]
מתי אתה חוזר ללימודים?
--
"גאביט,טופרי דרקון ואז קצה אבנים!"
[QUOTE=LordAbizi;779414]
ג'וני
תסתכל ברשימת הערים ותחליט לאן אתה צריך ללכת, מצידי אתה גם יכול ללכת ל"תהום מאוד עמוקה שאי אפשר לצאת ממנה", זה הכל החלטה שלך.
ו... שכחתי באיזה שדה אימנת את הפוקימונים שלך...
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים וריפאת אותם.
[/QUOTE]
"הגיע הזמן ללכת לעיר זאוגוויל!" אקרא בקול ואלך בדרך לעיר,אעצור באמצע הדרך במקום שאין בו פוקימונים ואוציא את כל הפוקימונים שלי,מקום שנקרא שדות זאוגוויל
דן
אני מניח שב-1 וחצי בלילה לא שמים לב שכתבתי עצמות ולא אצבעות...
--
אתה יוצא מהמעבדה עם צ'ארמנדר, ואחרי שאתה שואל אותו הוא עושה כל מיני תנועות עם הידים והראש, ואתה לא ממש מצליח להבין אותו (איך לעזאזל בסדרה הם מבינים את כל מה שהפוקימונים מסבירים להם?)[/QUOTE]
[באחד בלילה אחרי כדורגל של 5 שעות אני אכן לא מבין שכתבת עצמות] אומר לצארמנדר לעשות אם הראש בשביל כן ואם הידיים בשביל לא ושואל אותו איך הוא מעדיף להיות מחוץ לפוקדור או בפנים
לי
"בידוף, תקוף בנשיכה ובשריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף. בידוף משתמש בנשיכה ותופס את סטארלי. סטארלי מכה כמה פעמים עם כנפיו בבידוף עד שבידוף עוזב אותו, ואז בידוף שורט את סטארלי.
תמיר
טכנית, אני הייתי בחופש רק עד ל6 ביולי, ואז התחיל סמסטר קיץ. פורמלית אני חוזר ללמוד בראשון לספטמבר כמו כל אדם שפוי.
--
גאביט שורט את פיינקו עם טפרי הדרקון, ואז פיינקו "מחזיר" לו (מעתה, כך אני אבהיר שמתמשים בPayback). גאביט לאחר מכן שולח אבנים חדות אל פייקנו שמרחיקות אותו אחורה, ולבסוף פיינקו דוחף את גאביט.
ג'וני
כשאתה קורא בקול אנשים מביטים בך במבט של "מי זה המיטורף מיץ מח הזה" אבל זה לא חשוב.
אתה יוצא ממרוול לכיוון זאוגוויל. אתה מגיע לאזור די שומם ומוציא את כל הפוקימונים שלך.
דן
אתה שואל ומסביר שוב לצ'ארמנדר והוא מזיז את הידים.
[QUOTE=LordAbizi;780068]לי
"בידוף, תקוף בנשיכה ובשריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף. בידוף משתמש בנשיכה ותופס את סטארלי. סטארלי מכה כמה פעמים עם כנפיו בבידוף עד שבידוף עוזב אותו, ואז בידוף שורט את סטארלי.
.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"נסה אס אוירי ואז ניקור"
[QUOTE=LordAbizi;780068]
תמיר
טכנית, אני הייתי בחופש רק עד ל6 ביולי, ואז התחיל סמסטר קיץ. פורמלית אני חוזר ללמוד בראשון לספטמבר כמו כל אדם שפוי.
--
גאביט שורט את פיינקו עם טפרי הדרקון, ואז פיינקו "מחזיר" לו (מעתה, כך אני אבהיר שמתמשים בPayback). גאביט לאחר מכן שולח אבנים חדות אל פייקנו שמרחיקות אותו אחורה, ולבסוף פיינקו דוחף את גאביט.
[/QUOTE]
"דרכו מטאור ואז קצה אבנים!" אנ יקורא
--
הלכתי ללמוד עד יום שלישי.ביי...
לי
"בידוף, תקוף שריטות ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומשתמש באס אווירי (שכזכור לא הבנתי מה ההבדל בין מה שאתה קורא לו אס אווירי ודחיפה) ובידוף קופץ קדימה והם פגועים זה בזה עם ההתקפות. לאחר מכן סטארלי טס מטה ומנקר אותו, ולאחר מכן בידוף קופץ וחותך את סטארלי עם השיניים.
תמיר
ביי
--
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו וזורק אותו לאחור. פיינקו מסתובב במהירות נע קדימה ופוגע בגאביט. גאביט מתרחק קצת ואז שולח מטר אבנים חדות אל פיינקו ופוגע בו, ואז בסוף פיינקו נושך אותו.
[QUOTE=LordAbizi;780508]לי
"בידוף, תקוף שריטות ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומשתמש באס אווירי (שכזכור לא הבנתי מה ההבדל בין מה שאתה קורא לו אס אווירי ודחיפה) ובידוף קופץ קדימה והם פגועים זה בזה עם ההתקפות. לאחר מכן סטארלי טס מטה ומנקר אותו, ולאחר מכן בידוף קופץ וחותך את סטארלי עם השיניים.
[/QUOTE]
לא יודע איך לתאר אס אוירי
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ומכת כנף על בידוף"
[QUOTE=LordAbizi;780068]לי
דן
אתה שואל ומסביר שוב לצ'ארמנדר והוא מזיז את הידים.[/QUOTE]
טוב אז בחוץ בוא נלך צארמנדר מסתכל ימין ושמאל ומחפש את הדרך
[QUOTE=LordAbizi;780068]
ג'וני
כשאתה קורא בקול אנשים מביטים בך במבט של "מי זה המיטורף מיץ מח הזה" אבל זה לא חשוב.
אתה יוצא ממרוול לכיוון זאוגוויל. אתה מגיע לאזור די שומם ומוציא את כל הפוקימונים שלך.
[/QUOTE]
אוקי איזה שפה זאת הייתה כי אני לא הבנתי את רוב המשפט.
"אוקי חברים,אני שמח לבשר לכם שאנחנו זכינו בתג הראשון שלנו! כל הכבוד לסקווירטל ולכולכם" אומר להם בחיוך "אבל עכשיו צריכים להתאמן קשה יותר! אני בטוח שהמתקפות שלכם התחזקו אחרי הקרב אז סקווירטל תתקיף האקדח מים וקרן בועות על העץ ההוא" אומר ואצביע על עץ קרוב "אחרי שתבצע אותם כמו שצריך,נתאמן על מתקפה חדשה,פיצ'ו תתאמן על מתקפת הברק שלך גם על העץ הזה,מקווה שהיא תשתפר ודרטיני תתרכז,תנסה להוציא מן אנרגיית דרקון מיוחדת מפיך ותנסה לירות אותך ממך,זה בסדר אם לא תצליח בפעם הראשונה,תנסה כמה פעמים" אומר לו בחיוך ואחכה לראות את התוצאות
לי
אז אולי כדאי שלא תתן לפוקימונים שלך מתקפות שאתה לא יודע מה הן עושות? (או שתקרא תיאור באיזה בלבפדיה של מה עושה המתקפה בסדרה ולפי זה תנסה לבנות את ההסבר שלך)
--
"בידוף, תקוף אותו בחיתוך כמה פעמים!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומתחיל לתת מכות עם הכנפיים שלו לבידוף, בידוף נפגע מחלק וקופץ וחותך את סטארלי כמה פעמים עם שיניו.
דן
שוב, תבדיל טוב יותר דיבור ומעשים. אמנם פה זה לא כל כך משנה כי אתה לא מדבר עם אף אחד...
--
אתה מוצא שילוט שמוביל ליציאה מהעיר ואתה מוצא את הדרך זרנטל - מרוול (אתה לא עושה יותר מזה, כי לא אמרת שאתה עושה יותר מזה)
ג'וני
בסך הכל אמרתי שברגע שאמרת את המשפט ההוא, אז אנשים הביטו בך בהבעה מוזרה.
ואיזה מתקפה אתה מנסה ללמד את דרטיני?
--
סקווירטל משתמש במתקפות המים והם מגיעות לרמת כח טובה ויציבה שפוגעת בעץ, ואפילו מעיפה כמה שבבי עץ מהגזע. פיצ'ו שולח מכת ברק והוא מצליח אפילו מרחוק לפגוע בעץ. דרטיני מרכז משהו מוזר בפה, אבל הוא בטעות בולע את זה ומשתעל קצת.
[QUOTE=LordAbizi;782094]לי
אז אולי כדאי שלא תתן לפוקימונים שלך מתקפות שאתה לא יודע מה הן עושות? (או שתקרא תיאור באיזה בלבפדיה של מה עושה המתקפה בסדרה ולפי זה תנסה לבנות את ההסבר שלך)
--
"בידוף, תקוף אותו בחיתוך כמה פעמים!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומתחיל לתת מכות עם הכנפיים שלו לבידוף, בידוף נפגע מחלק וקופץ וחותך את סטארלי כמה פעמים עם שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"מכת כנף ואז כנף ברזל על בידוף"
[QUOTE=LordAbizi;782094]
ג'וני
בסך הכל אמרתי שברגע שאמרת את המשפט ההוא, אז אנשים הביטו בך בהבעה מוזרה.
ואיזה מתקפה אתה מנסה ללמד את דרטיני?
--
סקווירטל משתמש במתקפות המים והם מגיעות לרמת כח טובה ויציבה שפוגעת בעץ, ואפילו מעיפה כמה שבבי עץ מהגזע. פיצ'ו שולח מכת ברק והוא מצליח אפילו מרחוק לפגוע בעץ. דרטיני מרכז משהו מוזר בפה, אבל הוא בטעות בולע את זה ומשתעל קצת.[/QUOTE]
אני רוצה ללמד את דרטיני זעם דרקון בהתחלה.
והם יכולים להתפתח לבד? כי נגיד פיצ'ו אין לו מבחר של מתקפות שאפשר ללמד אותו,רק אחרי שהוא מתפתח.
גם קצת כנ"ל לגבי סקווירטל ועכשיו תתקן בטופס הרשמה שלי שהוא יודע את שני המתקפות עד גבול היכולת ושולט בהם.וגם אתה צריך להביא לי צ'רמנדר
"אוקי סקווירטל תנסה שוב את מתקפות המים ואחר כך אני רוצה שנתאמן על מתקפה חדשה,היא נקראת פעימת מים.
תנסה לקבץ מים בפיך ואחר כך לירות כדור מים גדול לעבר העץ שאחרי כמה רגעים יתפוצץ ויצור מן גל גדול" אומר לו
"פיצ'ו אני רוצה שמכת הברק תגיע עד גבול היכולת,תנסה שוב! ודרטיני תנסה לקבץ את האנרגייה ואז לירות אותה לעץ" אומר להם
[QUOTE=LordAbizi;782094]לי
דן
שוב, תבדיל טוב יותר דיבור ומעשים. אמנם פה זה לא כל כך משנה כי אתה לא מדבר עם אף אחד...
--
אתה מוצא שילוט שמוביל ליציאה מהעיר ואתה מוצא את הדרך זרנטל - מרוול (אתה לא עושה יותר מזה, כי לא אמרת שאתה עושה יותר מזה)
[/QUOTE]
הולך לדרך זרנטל מרוול ופותח בריצה לצד צארמנדר כדי לבדוק את הכושר שלו אומר לו "תתן את כל מה שיש לך"