-
ניב-
השם זנב אקווה לא טוב, יש כבר מתקפה אמיתית שקרויה כך
---------------------------------------
"תהדוף את הבועות בקרן בועות משלך, ואז תתקוף למטה כדי שיפספס ותתקוף בהצלפת זנב שתדחוף אותו עוד יותר לקיר" אמר דרייק. השניים שולחים קרן בועות שוות כוחות, ומתעקשים ומנסים לירות אותו יותר חזק אבל עדיין אין הבדל, לבסוף הם מפיסיקים. אזוריל יוצא בסילול אקווה, הוא מתקדם בכל הכוח וכאשר מתקרב לדיטו הוא כין את הזנב, לפתע דיטו מתכופף ואזומריל מפספס, אזומרי עומד היתנגש בקיר ודיטו מוסיף עוצמה בכח שהדחיפה נהיית יותר חזקה בהצלפת הזנב שלו. לבסוף אזומריל מנגש בקיר ונפגע חזק
מיכה-
אתה נכנס לבית, בתוך הבית אתה רואה כל מיני מכשירים ומכונות, וביניהם אתה רואה מישהו. אתה מסתכל טוב ורואה שהאיש די מבוגר, בעל זיפים, גבוה ושיער קצר בצבע ירוק אפור. "מה אתה רוצה ילד?" שואל האיש
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 10:19 PM
[b] ניב-
השם זנב אקווה לא טוב, יש כבר מתקפה אמיתית שקרויה כך
---------------------------------------
"תהדוף את הבועות בקרן בועות משלך, ואז תתקוף למטה כדי שיפספס ותתקוף בהצלפת זנב שתדחוף אותו עוד יותר לקיר" אמר דרייק. השניים שולחים קרן בועות שוות כוחות, ומתעקשים ומנסים לירות אותו יותר חזק אבל עדיין אין הבדל, לבסוף הם מפיסיקים. אזוריל יוצא בסילול אקווה, הוא מתקדם בכל הכוח וכאשר מתקרב לדיטו הוא כין את הזנב, לפתע דיטו מתכופף ואזומריל מפספס, אזומרי עומד היתנגש בקיר ודיטו מוסיף עוצמה בכח שהדחיפה נהיית יותר חזקה בהצלפת הזנב שלו. לבסוף אזומריל מנגש בקיר ונפגע חזק [/b][/quote]
אוי שחכתי לגמרי, אנסה לחשוב על כינוי אחר להתקפה
ואזוריל?
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 10:19 PM
[b]
מיכה-
אתה נכנס לבית, בתוך הבית אתה רואה כל מיני מכשירים ומכונות, וביניהם אתה רואה מישהו. אתה מסתכל טוב ורואה שהאיש די מבוגר, בעל זיפים, גבוה ושיער קצר בצבע ירוק אפור. "מה אתה רוצה ילד?" שואל האיש [/b][/quote]
"ראיתי את השלט שלך בחוץ, איזה דברים אתה מציא?"
-
טופס הרשמה:
שם בפורום: Gortle
שם במשחק: פט [פטריק] סטאמפ
תמונה: [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/248.png[/img]
הפוקימון ההתחלתי~ כולם תפוסים. אז אפשר את בוויזל?
רקע: פטריק קיבל את כינוי נולד פט מחביריו לעיר פיוטר שבמחוז קנטו ונולד לאב ולאם, עובדי מכון העיר.
הוריו היו אנשים ידועים בטיפולם לפוקימונים אבן, כל מאמני מחוז קנטו היו צועדים לעבר ביתם כדי שיטפלו בפוקימוני האבן שלהם.
כשפט היה בן 7, ללא אישורו של אביו הוא גנב את מפתחותיו לבית התחזוקה של הפוקימונים.
כך ישב פט בשמחה והביט בפוקימוני האבן ישנים שנת ישרים כשאבני גופם מבריקים כיהלומים - הודות לטיפולם המסור של הוריו.
בטיפשות מעורבת באומץ, רצה פט לדעת איך נראה המקום מעיניו של אוניקס -ככה שטיפס פט על גופו הסלעי של אוניקס והציץ ממעלה ראשו.
אף גופו הסלעי והנוקשה של אוניקס, הנחש הסלעי הרגיש את גופו של פט עולה ומטפס עליו - וקח בזעם התעורר אוניקס משנתו וטלטל את גופו כך שפט יפול ארצה.
לפי תוכניתו של אוניקס, פט נפל עם הפנים אל הקרקע, וכשהיה מוכן להרגיש את טעם הכאב המתקרב הרגיש פט כי דבר רירי ונעים למגע תופס בו ומניח אותו ברכות על האדמה. כשפט מהיר להביט במושיהו הוא רק דבר חוץ מלשון ארוכה וורדה.
פט הביט מבט אחרון בפוקימון והחליט החלטה כשיגיע הרגע, הוא יתחיל את מסעו במחוז קנטו שם לפי ידיעתו מאמנים צעירים מתחילים את דרכם, ושם הוא מקווה למצוא ולתפוס אחד לעצמו כך שיוכל להתחזק וכך להיות זה שינצח בליגה!
וכמובן אחרי 7שנים נוספות, פנה פט אל העיר פאלט שם הוא עתיד לפפגוש את הפוקימון הראשון שלו ולהתחיל את מסעו כפוקימון מאסטר!
האלוף שברצונכם לאתגר:רד (אם צריך משיה ואחר אז בסדר..)
כסף:1000 $
ציוד:5 פוכדורים,אוהל+שק שינה,פנס,פוקדע
פוקימון שבירצוני לתפוס~ ריהורן.
הערות: אני יתחיל הכל מההתחלה? ואפשר גם טורטוויג קטן ^^?
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 2 2009, 10:52 PM
[b] ארתור-
אתה מחכה לבסוף מגיע תורך, "ארתור ופיליפ אל הזירה" קוראים ברמקול. אתה מתקדם ומולך אתה רואה ילד-[img]http://i29.tinypic.com/2qxc2og.png[/img], "צא אספיון" אומר הילד ומוציא אספיון-[img]http://i25.tinypic.com/10xvk0j.png[/img] [/b][/quote]
"פחבטס צאט" אני צועק ומוציא אותו בזריקה כדי שייצא יפה ואז אני אומר לו "תשתמש עליו בהשפרצה ואז תצלול אל מתחת למים ותשתמש עליו בבלימה ממתחתיו כדי שיעוף אל תוך איפה שהשתמשת בהשפרצה"
-
פטריק-
רקע מאוד, למרות שאין בו מסקנה+אתה אמור להתחיל מפאלט. ויש רק ארון לבינתיים, בסדר? ופיספת סעיף פוקימון שברצוני לתפוס
ארתור-
"תנסה לנחות כמה שיותר טוב" אומר פיליפ. פיבאס נכנס למים, הוא משפריץ על אספיון מים, לאחר מכן הוא צולל בזמן שאספיון נראה יותר טוב. פיבאס נמצא מתחת למים, אספיון נראה יציב ורגוע לחלוטין, לפתע פיבאס יוצא מהמים ומעיף את אספיון מהמשטח בחבטה, אספיון מצליח לסדר את ההתקפה כאילו הוא זינק וטלבסוף הוא נוחת רגי. "כל הכבוד אספיון" אומר פיליפ באושר
אספיון-100%
פיבאס-95%
מיכה-
"תלוי מה יש לך להציע" אומר ביל "אני עושה החלפות"
ניב-
מה אזוריל?
------------
"שלח קרן בועות לריצפה כדי לזנק לאוויר, כאשר הוא בא אליך נסה לעצור אותו בקרן בועות ואז חבטת גוף" אומר דרייק. אזומריל מסמן מעגל מים, המעגן משלים אותו בבועה מלאה מים ואז מתפוצץ, דיטו מזנק ושולח קרן בועות כך שהוא מגיע הרבה יותר גבוה לאוויר. אזומריל יוצא אל בסילו אקווה, כאשר הוא מתקרב לדיטו הוא שולח קרן שאותה דיטו הודף בקרן בועות. אזומריל מתקרב לדיט ומכין את הזנב, לפתע דיטו נוחת על בחבטת גוף, גופו הכבד נוחת על אזומריל ומפיל אותו בחוזקה לריצפה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 11:23 PM
[b] ניב-
מה אזוריל?
------------
"שלח קרן בועות לריצפה כדי לזנק לאוויר, כאשר הוא בא אליך נסה לעצור אותו בקרן בועות ואז חבטת גוף" אומר דרייק. אזומריל מסמן מעגל מים, המעגן משלים אותו בבועה מלאה מים ואז מתפוצץ, דיטו מזנק ושולח קרן בועות כך שהוא מגיע הרבה יותר גבוה לאוויר. אזומריל יוצא אל בסילו אקווה, כאשר הוא מתקרב לדיטו הוא שולח קרן שאותה דיטו הודף בקרן בועות. אזומריל מתקרב לדיט ומכין את הזנב, לפתע דיטו נוחת על בחבטת גוף, גופו הכבד נוחת על אזומריל ומפיל אותו בחוזקה לריצפה [/b][/quote]
אזומריל שלי לא יודע חבטת גוף
באמת? כי כל אזומריל ממוצע אמור לדעת. בכל מקרה אוסיף לך
------------------------------------
"מהלך חובבני" אומר דרייק "תחסום בבועת אקווה". אזומריל הולך לאמצע הזירה, הוא מתחיל להיסתבוב ולירות קרן בועות לכל עבר. דיטו מסמן מעגל, אחר כך יוצר בועה, וממלא אותה במים, הבועה מתפוצצת ומעיפה כל מה שבאזור. אחרי כמה דקות שכל המים יורדים אתם רואים את דיטו ואזומריל בסדר גמור
פטריק-
זהו, תגיב להתחלה, אני אשנה לאלוף אמרלד ותיקח ארון-בסדר?
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@May 27 2009, 03:01 PM
[b] התחלה:
אתם רצים במלוא המהירות למעבדה של פרופסור אוק, "שלום לך,האם גם אתה באת כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" שואל פרופסור אוק בהיתלהבות, "כן" אתם עונים לו בגאווה. "במי תבחר?" שואל פרופסור אוק בסקרנות, "אני בוחר בבארון(או כל פוקימון אחר שתבחר, רק לא ארון!!!)" אתם עונים, "בחירה מעניינת" עונה הפרופסור "האם גם אתה רוצה להיות אלוף ליגת ג'וטו?" שואל הפרופסור, "לא!אני רוצה לנצח בשבעת מכוני הקרב" אתם עונים וגאוותכם עולה, "בחירה מצויינת,מקווה שתצליח בדרכך" עונה הפרופסור.אתם יוצאים לדרך אחד והפוכדור בידכם,מה תעשו כעת?
מטרות:
*לעבור את כל מתקני הקרב
*להביס את צוות רוקט שהוקם מחדש
*לנצח את האלוף
*?????????????(ייחשף בהמשך)
רמז:"כשהכוכבים יסתדרו גם חברכם הקרוב ביותר יישתגע" [/b][/quote]
אתה יכול הלחליף לי את ארון בפוקימון אחר?
----
אני יוצא מיד החוצה, אל השדה הקרוב ביותר ומניח את הפוכדור בידי.
אני מביט בשמיים וזורק את הפוכדור החוצה, מוכן לראות את הפוקימון החדש שלי.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 11:23 PM
[b]
מיכה-
"תלוי מה יש לך להציע" אומר ביל "אני עושה החלפות"
[/b][/quote]
יש לך אבן ירח?
אולי יש לך לקנות בכסף?
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:08 AM
[b] ניב-
באמת? כי כל אזומריל ממוצע אמור לדעת. בכל מקרה אוסיף לך
------------------------------------
"מהלך חובבני" אומר דרייק "תחסום בבועת אקווה". אזומריל הולך לאמצע הזירה, הוא מתחיל להיסתבוב ולירות קרן בועות לכל עבר. דיטו מסמן מעגל, אחר כך יוצר בועה, וממלא אותה במים, הבועה מתפוצצת ומעיפה כל מה שבאזור. אחרי כמה דקות שכל המים יורדים אתם רואים את דיטו ואזומריל בסדר גמור [/b][/quote]
זה לא היה רשום לו
אוקיי, לכן לא אחשיב את המהלך הקודם
----------------------------------
אזומריל יוצא בסילון אקווה, הוא מתחיל להיסתובב ואז הסילון מתחיל להתקפל סביבו וליצור טורנדו של מים, "גלישה דיטו" אומר דרייק. דיטו יוצא אל אזומריל בגלישה, הוא מנפץ את הגל בכל כוחו אל אזומריל, אך הטורנדו של אזומריל יוצר הגנה חזקה, כאשר דיטו מנסה לפרוץ אותו הוא עף לאחור, דיטו מתחיל להיסתחרר
מיכה-
"יש לי אבן ירח ואני עושה החלפות, לא מכירות" אומר האיש
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 08:22 AM
[b] ניב-
אוקיי, לכן לא אחשיב את המהלך הקודם
----------------------------------
אזומריל יוצא בסילון אקווה, הוא מתחיל להיסתובב ואז הסילון מתחיל להתקפל סביבו וליצור טורנדו של מים, "גלישה דיטו" אומר דרייק. דיטו יוצא אל אזומריל בגלישה, הוא מנפץ את הגל בכל כוחו אל אזומריל, אך הטורנדו של אזומריל יוצר הגנה חזקה, כאשר דיטו מנסה לפרוץ אותו הוא עף לאחור, דיטו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"מצוין עשכיו תמשיך אם הסיחרור ותתקדם אליו בקרן בועות, ואז תרסק אותו בחבטת גוף!"
-
ניב-
"סילון אקווה ואז קרן בועות" אומר דרייק. אזומריל ממשיך עם הטורנדו, הוא מתחיל לירות קרן בועות והבועות יוצאות מכל מקום כאשר הם עוברות את קו הטורנדו. דיטו יוצא בסילון אקווה, הוא משתגר בכל כוחו ויוצא כמו טיל, כאשר הוא מגיע אל הטורנדו, הטורנדו מעיף אותו חזקה ואז פוגע בו בקרן בועות. לבסוף אזומריל יוצא מהטורנדו ונוחת על דיטו, דיטו מתעלף. "דיטו לא יכול להילחם יותר, אזומריל הוא המנצח" אומר השופט, "עד עכשיו זה היה החלק הקל" אומר דרייק "צאי דרגונייט" אומר דרייק ומוציא דרגונייט-[img]http://i29.tinypic.com/m783ug.png[/img]
פטריק-
אתה זורק את הפוכדור וסווינב יוצא, הוא מחייך ומקפץ לו. "סוויווי נב!" הוא אומר באושר. אתה מתקדמים לכם אל דרך אחת, רוח קלילה אתם מרגישים ומראה דשא ירקרק מול עיניכם. לפתע מופיעה רטטה נקבה-[img]http://i32.tinypic.com/2u94qyt.png[/img] שרוצה להילחם נגדכם
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:40 PM
[b]
פטריק-
אתה זורק את הפוכדור וסווינב יוצא, הוא מחייך ומקפץ לו. "סוויווי נב!" הוא אומר באושר. אתה מתקדמים לכם אל דרך אחת, רוח קלילה אתם מרגישים ומראה דשא ירקרק מול עיניכם. לפתע מופיעה רטטה נקבה-[img]http://i32.tinypic.com/2u94qyt.png[/img] שרוצה להילחם נגדכם [/b][/quote]
"קרב ראשון" אני קורא בנחישות ומביט בפוקימון שלי.
"תתחיל עם שליחת בוץ ואז בלימה!" אני קורה אל סווינוב.