-
לי
"בידוף, תקוף בחבטת גוף ונגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ונותן כמה מכות עם הכנפיים. בידוף קופץ ודוחף אותו אחורה. לאחר מכן סטארלי מסתובב טס לבידוף ונותן לו עוד כמה מכות כנף, ולבסוף בידוף נוגח בסטארלי.
ג'וני
1. אוקיי
2.כן, הם יכולים להתפתח לבד, אם אין להם התפתחות מפוצלת
3. אוקיי
4. תקבל אותו מתישהו.
5. דרך אגב, תודה שעברת את מכון מרוול. זה גורם לי להרגיש חי.
--
סקווירטל אוגר מים בפה שלו, ואז משחרר אותם ככדור מים. הכדור טס מעט כגוש אחד אבל בדרך מתפזר, וכשהוא נוחת על הרצפה נוצרת שלולית. פיצ'ו שולח שוב מכת ברק ושוב פוגעת בעץ, אין שיפור נראה לעין. דרטיני מנסה שוב אבל הוא לא מצליח לירות אל כל האנרגיה, וחלקה הוא שוב בולע. החלק שהוא ירה עובר מרחק קצר ואז נעלם.
דן
אתה וצ'ארמנדר מתחילים לרוץ, ואתם רצים. אתה מבחין הוא יכול לעמוד בקצב שלך, אבל לאחר כמה דקות אתה רואה שאיזה מיאו מתכוון לחצות את השביל.
-
[QUOTE=LordAbizi;782705]לי
"בידוף, תקוף בחבטת גוף ונגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ונותן כמה מכות עם הכנפיים. בידוף קופץ ודוחף אותו אחורה. לאחר מכן סטארלי מסתובב טס לבידוף ונותן לו עוד כמה מכות כנף, ולבסוף בידוף נוגח בסטארלי.
אני אומר לסטארלי"דחיפה וכנף ברזל על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;782705]
דן
אתה וצ'ארמנדר מתחילים לרוץ, ואתם רצים. אתה מבחין הוא יכול לעמוד בקצב שלך, אבל לאחר כמה דקות אתה רואה שאיזה מיאו מתכוון לחצות את השביל.[/QUOTE]
מודה על המזל הטוב שיש לי. אומר לצארמנדר שאני רוצה לבדוק את הכוח שלו בקרב ואומר ללכת לתקוף את מיאו
-
[QUOTE=LordAbizi;782705]
ג'וני
1. אוקיי
2.כן, הם יכולים להתפתח לבד, אם אין להם התפתחות מפוצלת
3. אוקיי
4. תקבל אותו מתישהו.
5. דרך אגב, תודה שעברת את מכון מרוול. זה גורם לי להרגיש חי.
--
סקווירטל אוגר מים בפה שלו, ואז משחרר אותם ככדור מים. הכדור טס מעט כגוש אחד אבל בדרך מתפזר, וכשהוא נוחת על הרצפה נוצרת שלולית. פיצ'ו שולח שוב מכת ברק ושוב פוגעת בעץ, אין שיפור נראה לעין. דרטיני מנסה שוב אבל הוא לא מצליח לירות אל כל האנרגיה, וחלקה הוא שוב בולע. החלק שהוא ירה עובר מרחק קצר ואז נעלם.
[/QUOTE]
מתי אני אקבל אותו? אני מאמן אותם עכשיו
"סקווירטל! אני רוצה שתתאמן על פעימת המים ואתה דרטיני תתאמן על זעם הדרקון ופיצ'ו תתאמן על מכת הברק" אומר להם
-
לי
"בידוף, תקוף בחיתוך, ואז בנגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף. בידוף קופץ וחותך את סטארלי. לאחר מכן סטארלי נותן מכות עם הכנפיים שלו לבידוף ולבסוף בידוף נוגח בסטארלי. נראה שסטארלי מתחיל להתעייף.
דן
צ'ארמנדר נעמד קדימה, אבל אין לו מושג מה לעשות כי לא אמרת לו [b]איך[/b] לתקוף את מיאו.
ג'וני
תקבל אותו מתי שאני ארצה.
--
סקווירטל שוב שולח פעימת מים ונראה שהיא מרוכזת יותר ממקודם. פיצ'ו שולח מכת ברק והוא מצליח לזרוק מהעץ כמה שבבי עץ. דרטיני שולח זעם דרקון ומצליח להוציא מהגוף שלו יותר כח ממקודם.
-
[QUOTE=LordAbizi;783313]
ג'וני
תקבל אותו מתי שאני ארצה.
--
סקווירטל שוב שולח פעימת מים ונראה שהיא מרוכזת יותר ממקודם. פיצ'ו שולח מכת ברק והוא מצליח לזרוק מהעץ כמה שבבי עץ. דרטיני שולח זעם דרקון ומצליח להוציא מהגוף שלו יותר כח ממקודם.[/QUOTE]
וגם אני צריך לקבל ריולו
"כל הכבוד לכם! עכשיו סקווירטל תמשיך עם פעימת המים,פיצ'ו אחרי שמכת הברק תהיה טובה אני אנסה ללמד אותך מתקפה חדשה ודרטיני יפה! תנסה עוד פעם" אומר להם ואחכה
-
[QUOTE=LordAbizi;783313]לי
"בידוף, תקוף בחיתוך, ואז בנגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף. בידוף קופץ וחותך את סטארלי. לאחר מכן סטארלי נותן מכות עם הכנפיים שלו לבידוף ולבסוף בידוף נוגח בסטארלי. נראה שסטארלי מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר לסארלי"כנף ברזל ומכת כנף על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;783313]
דן
צ'ארמנדר נעמד קדימה, אבל אין לו מושג מה לעשות כי לא אמרת לו [b]איך[/b] לתקוף את מיאו.
/QUOTE]
אני אומר לצארמנדר לתת נעמה ליד מיאו כדאי להסב את צומת ליבו . אחר כך דחיפה בכל הכוח
-
ג'וני
אני יודע, ואין צורך להזכיר לי מה אני חייב לך, בשביל זה יש את הסעיף "חובות שלי", ואגב האם היה לך לילה במשחק?
--
סקווירטל שוב יורה פעימת מים, והיא גם יוצאת יותר מרוכזת וכשהיא מתפרקת זה על פחות שטח. פיצ'ו שולח מכת ברק ומעיף קצת יותר שבבי עץ, דרטיני מצליח להוציא יותר כח.
לי
"בידוף, תקוף אותו בשריטות!" אומר פול מורפי. שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה, ומתחילים להכות כל אחד את השני עם ההתקפות המתאימות. סטאלרי מתחיל להתעייף.
דן
חבל, איבדת את יתרון ההפתעה.
שים לב שהביטוי בכל הכח בעייתי.
--
צ'ארמנדר צועק, ומיאו שם לב אליו ונדרך. צ'ארמנדר רץ אל מיאו ודוחף אותו אחורה. מיאו לאחר מכן קופץ אל צ'ארמנדר ושורט אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;784044]
דן
חבל, איבדת את יתרון ההפתעה.
שים לב שהביטוי בכל הכח בעייתי.
--
צ'ארמנדר צועק, ומיאו שם לב אליו ונדרך. צ'ארמנדר רץ אל מיאו ודוחף אותו אחורה. מיאו לאחר מכן קופץ אל צ'ארמנדר ושורט אותו.[/QUOTE]
לתקוף חתול בהפתעה כשהוא לא עשה כלום זה מרושע מדי.
--
אומר לצארמנדר לצעוק יותר חזק ואז לתקוף אותו בזמן שמיאו לא מוכן .
-
[QUOTE=LordAbizi;784044]
ג'וני
"בידוף, תקוף אותו בשריטות!" אומר פול מורפי. שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה, ומתחילים להכות כל אחד את השני עם ההתקפות המתאימות. סטאלרי מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"רוח ומכת כנף על בידוף"
-
דן
ולהתבריין (מהמילה בריון) במעבדה למדעי המחשב זה לא מרושע?
ושוב לא אמרת [b]איך[/b] לתקוף!
--
צ'ארמנדר צועק אל מיאו ולא נראה שקורה משהו למיאו בעקבות זה והוא רץ לכיוון צ'ארמנדר כדי לדחוף אותו
לי
"בידוף, תקוף בנגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי יוצר רוח, ובידוף קופץ אל סטארלי למרות שהרוח מאטה אותו והוא פוגע בסטארלי. לאחר מכן סטארלי נותן כמה מכות עם הכנפיים שלו לבידוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;784337]
לי
"בידוף, תקוף בנגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי יוצר רוח, ובידוף קופץ אל סטארלי למרות שהרוח מאטה אותו והוא פוגע בסטארלי. לאחר מכן סטארלי נותן כמה מכות עם הכנפיים שלו לבידוף.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"דחיפה ואז כנף ברזל על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;784337]דן
ולהתבריין (מהמילה בריון) במעבדה למדעי המחשב זה לא מרושע?
ושוב לא אמרת [b]איך[/b] לתקוף!
--
צ'ארמנדר צועק אל מיאו ולא נראה שקורה משהו למיאו בעקבות זה והוא רץ לכיוון צ'ארמנדר כדי לדחוף אותו
[/QUOTE]
איך אני אמור להגיד ? ולהרביץ לחיות ולהעליב אנשים זה שניה דברים שונים
אומר לצארמנדר דחיפה על מיאו
-
לי
"בידוף, שריטות ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף וזורק אותו מעט אחורה. בידוף קם ואז קופץ ושורט את סטארלי. סטארלי טס לבידוף ונותן לו מכה עם הכנף, שאחריה בידוף קופץ וחותך את סטארלי.
דן
צ'ארמנדר ומיאו קופצים זה אל זה ומתנגשים, גורמים בערך נזק שווה. מיאו מתכונן לנשוך את צ'ארמנדר.