-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 09:50 PM
[b] עומר
מקס צועק "עכשיו הדף מים ואחריו קרן על!"
שתי המתקפות יוצרות פיצוץ עצום אבל זעם הדרקון שלך ממשיך.
דרגונייר של מקס נפגע אבל יורה על דרגונייר שלך קרן על.
דרגונייט שלך מנסה לחמוק אבל אחד הדרגונייטים מעיף אותו באגרוף ממוקד ישר לתוך קרן העל, מה שכמעט מחסל אותו [/b][/quote]
חשבתי שנשארו רק פלייגונים X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"דרגונייר אל תוותר! תשלח זעם דרקון יחד עם פעימת מים ומכת ברק על כולם!"
-
עומר
זה נראה כאילו הם התעלפו, וטעות קטנה שלי בתיאור מקודם. סורי
אתם מגיעים לפליגאן מהר מאוד, אבל העיר ריקה.
הרבה מתקפות ובלאגן נראים מעל לכל העיר, במה שנראה כשרחבת ענק שכל התושבים סביבה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:13 PM
[b] עומר
זה נראה כאילו הם התעלפו, וטעות קטנה שלי בתיאור מקודם. סורי
-
עומר
דרגונייר יורה זעם דרקון ופעמית מים ומפיל את אחת הפלאיגונים, אבל האחרים יוצרים סופת חול ענקית והרסנית, שבסופה רק פלאיגון אחד נשאר בהכרה, וזוכה בתחרות.
המאמן שלו, לבוש בבגדים שחורים לגמרי עם סמל של R על החולצה, לוקח את הפוקדור של שאפט כשמסוק אוסף אותו ואת המאמנים של עשרת הפלאיגונים האחרים, כולם זהים.
הפוקדורים של הפלאיגונים נזרקים מהמסוק ונשמעת צעקה "בקרוב צוות רוקט ישלוט בפוקימון מהמימד האחר, הצרה הגדולה של האנשות. סוף סוף, כל נתיניו נתפסו. בעוד חודש מהיום, צוות רוקט ישלוט בעולם"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:13 PM
[b]
ירין
אתם מגיעים לפליגאן מהר מאוד, אבל העיר ריקה.
הרבה מתקפות ובלאגן נראים מעל לכל העיר, במה שנראה כשרחבת ענק שכל התושבים סביבה [/b][/quote]
אני רץ לרחבה ושואל מה קרה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:21 PM
[b] עומר
דרגונייר יורה זעם דרקון ופעמית מים ומפיל את אחת הפלאיגונים, אבל האחרים יוצרים סופת חול ענקית והרסנית, שבסופה רק פלאיגון אחד נשאר בהכרה, וזוכה בתחרות.
המאמן שלו, לבוש בבגדים שחורים לגמרי עם סמל של R על החולצה, לוקח את הפוקדור של שאפט כשמסוק אוסף אותו ואת המאמנים של עשרת הפלאיגונים האחרים, כולם זהים.
הפוקדורים של הפלאיגונים נזרקים מהמסוק ונשמעת צעקה "בקרוב צוות רוקט ישלוט בפוקימון מהמימד האחר, הצרה הגדולה של האנשות. סוף סוף, כל נתיניו נתפסו. בעוד חודש מהיום, צוות רוקט ישלוט בעולם" [/b][/quote]
אני הולך למקס "מה זה היה?" אני שואל אותו בהלם.
-
עומר
"אני לא יודע, אני רק יודע שבזה הרגע צוות רוקט השיגו דרך לשלוט באיזה פוקימון שלא נראה מעולם, והוא חזק יותר מכל פוקימון אחר שאי פעם נראה"
ירין
אתה רואה דרגונייר שיורה זעם דרקון ופעמית מים ומפיל את אחת הפלאיגונים, אבל האחרים יוצרים סופת חול ענקית והרסנית, שבסופה רק פלאיגון אחד נשאר בהכרה, וזוכה בתחרות.
הפוקדורים של הפלאיגונים נזרקים מהמסוק ונשמעת צעקה "בקרוב צוות רוקט ישלוט בפוקימון מהמימד האחר, הצרה הגדולה של האנשות. סוף סוף, כל נתיניו נתפסו. בעוד חודש מהיום, צוות רוקט ישלוט בעולם"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:43 PM
[b] עומר
"אני לא יודע, אני רק יודע שבזה הרגע צוות רוקט השיגו דרך לשלוט באיזה פוקימון שלא נראה מעולם, והוא חזק יותר מכל פוקימון אחר שאי פעם נראה"
[/b][/quote]
"חייבים לעצור אותם!" אני אומר בנחישות. "שנרדוף אחריהם?" אני שואל
-
עומר
"הפוקימונים שלנו חטפו בגדול והם התרחקו במסוק, זה אבוד.
צריך להצליח לעצור אותם מלהשתלט על הפוקימון, או לעצור אותו!"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:43 PM
[b]
ירין
אתה רואה דרגונייר שיורה זעם דרקון ופעמית מים ומפיל את אחת הפלאיגונים, אבל האחרים יוצרים סופת חול ענקית והרסנית, שבסופה רק פלאיגון אחד נשאר בהכרה, וזוכה בתחרות.
הפוקדורים של הפלאיגונים נזרקים מהמסוק ונשמעת צעקה "בקרוב צוות רוקט ישלוט בפוקימון מהמימד האחר, הצרה הגדולה של האנשות. סוף סוף, כל נתיניו נתפסו. בעוד חודש מהיום, צוות רוקט ישלוט בעולם" [/b][/quote]
"מה זה היה?!" אני חושב והולך למישהו לשאול אותו מה קרה פה(אפשר לעומר או מקס?)
-
ירין
אתה לא יודע שהם כאן, אבל אני אסדר שאתה תפגוש אותם
הראשון אומר: "חייבים לעצור אותם!" עוצר לשניה ואז ממשיך: "שנרדוף אחריהם?"
והשני עונה לו "הפוקימונים שלנו חטפו בגדול והם התרחקו במסוק, זה אבוד.
צריך להצליח לעצור אותם מלהשתלט על הפוקימון, או לעצור אותו"
ועכשיו שניהם בשקט, חושבים
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:57 PM
[b] ירין
אתה לא יודע שהם כאן, אבל אני אסדר שאתה תפגוש אותם
הראשון אומר: "חייבים לעצור אותם!" עוצר לשניה ואז ממשיך: "שנרדוף אחריהם?"
והשני עונה לו "הפוקימונים שלנו חטפו בגדול והם התרחקו במסוק, זה אבוד.
צריך להצליח לעצור אותם מלהשתלט על הפוקימון, או לעצור אותו"
ועכשיו שניהם בשקט, חושבים [/b][/quote]
"היי שמעתי אותכם מדברים ואולי אני יכול לעזור, קוראים לי ירין" אני אומר ומחכה לצתגובה שלהם
-
עומר
לפתע עוד מישהו מצטרף לשיחה ואומר "היי שמעתי אותכם מדברים ואולי אני יכול לעזור, קוראים לי ירין"
ירין
תחכה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 11:03 PM
[b] ירין
תחכה [/b][/quote]
תודיע לי בפרטי אם הוא עונה...(אני מתחיל לחשוב שזה לא היה רעיון כל כך טוב.....)
-
ירין
למה להספים?
כאלה דברים בפרטי להבא, או שפשוט תחכה עד שהוא יענה