-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 27 2009, 12:29 AM
[b] "חזור מגמוטאר" אומר "צא טנגרווט'". "עלי תער"
ריפוריאור שולח היתפרצות סלעים די עוצמתית, אך עלי התער בייתרון הסוגים מחסלים את ההתקפה ופוגעים חזק בריפוריאור(נזק של פי 4) [/b][/quote]
אתה לא צריך להסביר לי ,אני יודע..
"חזור רייפריאור ,עבודה טובה"
"צא שוב ,טייפלוז'ן!"
התפרצות!
-
*פיצוץ נשמע לפתע ועשן רב ממלא את הזירה*
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 27 2009, 01:34 AM
[b] *פיצוץ נשמע לפתע ועשן רב ממלא את הזירה* [/b][/quote]
"מיזה יכול להיות?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 27 2009, 12:35 AM
[b] "מיזה יכול להיות?" [/b][/quote]
???
-
"זה אני, ג'ובאני מנהיג צוות רוקט" נשמע קול, וג'ובאני מופיע באמצע הזירה בצורה דרמטית "תנו לי את הפוקימונים שלכם" הוא אומר ברשעות, שולף פוכדור ומשליך קדימה. מתוכו מגיח החוצה סלאמאנס.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 27 2009, 01:37 AM
[b] "זה אני, ג'ובאני מנהיג צוות רוקט" נשמע קול, וג'ובאני מופיע באמצע הזירה בצורה דרמטית "תנו לי את הפוקימונים שלכם" הוא אומר ברשעות, שולף פוכדור ומשליך קדימה. מתוכו מגיח החוצה סלאמאנס. [/b][/quote]
"אוי לא, "צא פרליגייטור!אקדח מים!"
-
אקדח המים עף קדימה ומפספס את סלאמנס שמתחמק במהירות מרשימה "סלאמנס, קרן על" מצווה גו'באני ושולח קרן על שפוגעת בפרליגטור, פוצעת אותו קשה. ג'ובאני מקיש באצבעותיו, ומיד מקיפים את כולם 30 אנשי צוות רוקט, וכל אחד מוציא החוצה קדברה.
-
סאלמנס?
"צא רייפיראור!
קצה ירח!
ורעידת אדמה על הקדברה..
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 27 2009, 01:42 AM
[b] אקדח המים עף קדימה ומפספס את סלאמנס שמתחמק במהירות מרשימה "סלאמנס, קרן על" מצווה גו'באני ושולח קרן על שפוגעת בפרליגטור, פוצעת אותו קשה. ג'ובאני מקיש באצבעותיו, ומיד מקיפים את כולם 30 אנשי צוות רוקט, וכל אחד מוציא החוצה קדברה. [/b][/quote]
"רגע! ג'ובאני?". "אתה לא זוכר אותי ג'ובאני? היינו חברים בכיתה א'"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 27 2009, 12:45 AM
[b] "רגע! ג'ובאני?". "אתה לא זוכר אותי ג'ובאני? היינו חברים בכיתה א'" [/b][/quote]
קרעת אותי !!!
חזק...
חברים או לא..
רייפריאור!
מגה קרן
-
-
[quote][i]Originally posted by Demi-sceptile[/i]@Jun 27 2009, 01:47 AM
[b] קרעת אותי !!!
חזק...
חברים או לא..
רייפריאור!
מגה קרן [/b][/quote]
"עזוב אותך מקרב... תן לי ולו להיזכר בזמנים הטובים. היי ג'ובאני! זוכר שמנו לילדה אחת דבק בכיסא?"
-
אחחחח זוכרים את התקופה שבה אביב היה מביא אנשים לפורום, ומייקל ג'קסון היה בחיים?
אלה היו זמנים... *נוסטלגיה* You remember the times that we fell in love.
-
היי...
יש מרתון ספיידרמן בהוט אקשן J:
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi[/i]@Jun 27 2009, 01:50 AM
[b] היי...
יש מרתון ספיידרמן בהוט אקשן J: [/b][/quote]
אין לי כוח לזה. ראיתי וזה נמאס-מחכה ל4.
איזה דיון ארוך היה לי,אביב, רותם, אלירן ושגיא אתמול-10 עמודים(במיוחד בגלל הטריפלים של רותם)