-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 20 2009, 08:26 AM
[b] [b][i][u]ג'יימס:[/u][/i][/b]
לא.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
'[i]קדימה, התקדם ולטף אותו[/i]' נרשם על האבן. אתה מתקרב לגרוולייט ומלטף את ראשו. גרוולייט ממש נהנה והוא מלקק את היד שלך. שני הפוקימונים האחרים חוזרים לפוקדורים. תה ניגש לאבן ורואה שכתוב עליה '[i]גרוולייט יודע להשתמש בניב אש, להביור, גחלת ושאגה[/i]'. אאתה לקוח את הפוקדור של גרוולייט ומכניס את גרוולייט לתוכו. יש לך גרוולייט! עכשיו, האם תבדוק למה ג'יאובני כל כך רוצה להגיע לאזור המוצל? [/b][/quote]
גרולייט!!!
----------------
אני שואל את האבן מדוע היא הובילה אותי לכאן
-
שם: מקס קאפ
תמונה: [url=http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex001.png]http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgem...lgemtrex001.png[/url]
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע): מקס הוא ילד שלא מתחבר לא פוקימונים אבל גם לא שונא אותם, הוא רוצה לצאת למסע רק כדי לבדוק לאיזו ידידות אפשר להגיע עם הפוקימון כמו שהוא רואה עם אחרים, מקס תמיד רצה להתחלה פוקימון חשמל כי פוקימוני החשמל ריתקו אותו אבל בכל זאת העדיף בהמשך המסע לתפוס מכמה סוגים כדי להראות שאין לו מ***יבות לסוג אחד, מקס תמיד חיי בשיעמום בבית בלי הרבה חברים וחשב שלצאת למסע זה סתם טרחה, עד שיום אחד שמקס הלך משיעמום כי לא היה מה לעשות בבית וראה מישהו מתאמן עם הפוקימונים שלו, הוא התאמן עם פיקאצ'ו, ואז בא אחד אחר שהיה לו פוקימון אבן, מקס לא ידע הרבה על פוקימונים אבל ידע שאבן מנצח את החשמל ונשאר לצפות בקרב דרך השיחים, ואז הוא ראה שפיקאצ'ו מנצח את פוקימון האבן והוא נדהם ובסוף הקרב הוא ראה את הילד שפוקימון האבן שייך לו מנחם את הפוקימון שלו ואת הילד שפיקאצ'ו שייך לו מחבק את פיקאצ'ו משמחה, בגלל שמקס לא ידע הרבה חברים ולא ידע קרבה כל-כך גדולה הוא החליט שהוא רוצה לצאת למסע ולהגיע לאותה רמת חברות כמו המאמנים שהיו בדרך.
כינוי בפורום: בצד ימין.. TREECKO
פוקימון התחלתי: פיצ'ו
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות: לתפוס צ'ארמנדר אי פעםD: וכמובן להתקבל, אם צריך לשנות משהו ברקע אז רק תגיד
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 14 2009, 11:43 AM
[b] [b][i][u][color=skyblue]קאמי:[/color][/u][/i][/b]
לפתע אתה מרגיש שגופו של צ'ימצ'אר מתקשח. אתה מביט בו ורואה שעל פניו יש הבעת בהלה עמוקה מאוד. הוא מביט לכיוון שאליו מקודם הלכת. אתה מסתכל ורואה מאמן רץ במעגלים ואחריו רודף פוקימון שאתה מזהה כאפל. הפוקימון הזה קטן, דומה לגולם עם מסכה זיגזגית וקרן ([img]http://i31.tinypic.com/s4xa8p.png[/img]). אתה לא מזהה את הפוקימון אבל המאמן צועק "שמישהו יבריח מכאן את הפיופיטר האפל הזה! הוא מנסה לחסל אותי, הצילו!!!". מה תעשה?
[/b][/quote]
מוזר הייתי בטוח שהגבתי כבר על זה
"צ'ימצאר, תקוף את פיופיטר! אנחנו מוכרחים להציל את המאמן הזה! השתמש בשריטה!" אני צועק
-
[b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
אמבראון חוזר לפוקדור ואתה מוציא את אלקיד. יריבך מגניב חיוך זילזול לפניו ואומר: "גנגר, אגרוף שד.". אלקיד מתחיל לרוץ לגנגר והאגרוף הקמוץ שלו מוקף בברקים. גנגר, מהיר כמו בזק מתקרב לאלקיד ואגרופו מוקף בצללים וערפל. שניהם מנחיתים את המכה באותו זמן ונוצר פיצוץ אדיר שמעיף אותך ואת יריבך אחורה. הערפל שנוצר מתפוגג וחשף את גנגר יושב על האדמה מפגיעה ואת אלקיד מתקשה לעמוד על רגליו.
[b][i][u]כריס:[/u][/i][/b]
לרביטר נראה שמח ולוחץ את המגנט של מגנמייט. אבל לאחר כמה שניות הוא מסתובב במקום ונופל. אתה שומע קול של מים גועשים ומבעבעים. אתה מחפש את מקור המים ואז קולט שהקול הגיע מלרביטר. הוא רעב מאוד.
[b][i][u]דניאל:[/u][/i][/b]
אתה פותח את הקופסא. בפנים את רואה שאין כלום. אתה מפיל את הקופסא ומתכוון ללכת אבל אז אתה רואה את מצ'ופ מכניס יד לתוך הקופסא. אתה בא לראות אם עכשיו יש שם משהו אבל אתה רואה שאין. אבל אז אתה מבחין שהתחתית של הקופסא גבוהה מדי. אתה מסתכל מתחת לקופסא ורואה תחתית בגובה רגיל. אתה מבין שזו חידה ושצריך ללחוץ על דופן מסויימת בקופסא.
[b][i][u]אנג'ל:[/u][/i][/b]
רשום.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=turquoise ][b]נידורן נקבה[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
[b][i][u]ירין:[/u][/i][/b]
לא. אבל אל תדאג, עד סוף המשחק יהיו כמה חידונים כאלו.
סווינאב מביט בך ואז בצ'ימצ'אר ומהנהן נמרצות. צ'ימצ'אר גם הוא מהנהן ואתה אומר להם להתחיל. סווינאב כמעט מיד מתחיל ויורה על צימצ'אר רסיס קרח. צ'ימצ'אר שולח מנגד גיצים שממיסים את הקרח למים שנוים על הריצפה. סווינאב מתחיל להשתמש בבלימה וצ'ימצ'אר רץ לעברו עם שריטה.
[b][i][u]ג'יימס:[/u][/i][/b]
על האבן נכתב '[i]כיוון שמצאת אותי. הנח אותי על הסלע הגדול שם כדי שאוכל להשתחרר מכלאי בו אני כלוא זה 200 שנה.[/i]' אתה מחפש סלע ועל האבן מופיע חץ שמצביע עלאבן עצומה שאתה לא מבין איך לא הבחנת בדבר כה עצום לפני כן?
[b][i][u]מקס:[/u][/i][/b]
רשום.
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=gold ][b]פיצ'ו[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
[b][i][u]קאמי:[/u][/i][/b]
אתה באמת הגבת על זה :XD: פשוט הייתה חזרה בזמן בפורום.
צ'ימצ'אר המפוחד לא משתש בשריטה בצורה מושלמת ופוגע בטעות בעין של פיופיטר בעוצמה. פיופיטר מביט בו ואתה יכול להשבע שהוא מאדים או מסגיל מכעס. הוא נוגח בצ'ימצ'אר בעוצמה כל כך רבה, שכשצ'ימצ'אר פוגע באדמה נוצא שם מכתש קטן.
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 21 2009, 08:30 AM
[b] [b][i][u]ג'יימס:[/u][/i][/b]
על האבן נכתב '[i]כיוון שמצאת אותי. הנח אותי על הסלע הגדול שם כדי שאוכל להשתחרר מכלאי בו אני כלוא זה 200 שנה.[/i]' אתה מחפש סלע ועל האבן מופיע חץ שמצביע עלאבן עצומה שאתה לא מבין איך לא הבחנת בדבר כה עצום לפני כן? [/b][/quote]
"מי אתה? ולמה נכלאתה? האם אתה עומד לפגוע בי?" אני שואל את האבן
-
[b]
[b][i][u]דניאל:[/u][/i][/b]
אתה פותח את הקופסא. בפנים את רואה שאין כלום. אתה מפיל את הקופסא ומתכוון ללכת אבל אז אתה רואה את מצ'ופ מכניס יד לתוך הקופסא. אתה בא לראות אם עכשיו יש שם משהו אבל אתה רואה שאין. אבל אז אתה מבחין שהתחתית של הקופסא גבוהה מדי. אתה מסתכל מתחת לקופסא ורואה תחתית בגובה רגיל. אתה מבין שזו חידה ושצריך ללחוץ על דופן מסויימת בקופסא.
[/b][/quote]
"מצופ שבור את הקופסה"
-
[b]
[b][i][u]ירין:[/u][/i][/b]
לא. אבל אל תדאג, עד סוף המשחק יהיו כמה חידונים כאלו.
סווינאב מביט בך ואז בצ'ימצ'אר ומהנהן נמרצות. צ'ימצ'אר גם הוא מהנהן ואתה אומר להם להתחיל. סווינאב כמעט מיד מתחיל ויורה על צימצ'אר רסיס קרח. צ'ימצ'אר שולח מנגד גיצים שממיסים את הקרח למים שנוים על הריצפה. סווינאב מתחיל להשתמש בבלימה וצ'ימצ'אר רץ לעברו עם שריטה.
[/b][/quote]
"תהיו זהירים.." אנינ אומר ומסתכל בהם
-
שם:צ'ארלי ג'ונסון
תמונה:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/img]
גיל במשחק: 11
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):צ'ארלי נולד למשפחה שחקרה את פוקימוני האופל. הכל התחיל שאחד הסבים הגדולים של צ'ארלי ראה במקרה פוקימון אפל ומאז במשך 1,000 שנים המשפחה של צ'ארלי מנסה למצוא אותם ולחקור עליהם יותר ויותר. צ'ארלי חולם שיהיה לו צבא של פוקימונים אפלים אך למרות זאת הוא רוצה שהם יהיו רק שלו ולכן הוא יוצא למסע כדי שכל הפוקימונים האפלים שלא יהיו שלו יושמדו!
כשהוא גילה שאי אפשר לקחת פוקימון אפל הוא נורא התבאס אך כשהפרופסור הסביר לו על המכשיר שיכול להפוך פוקימונים רגילים לאפלים הוא חייך לעצמו והחליט שכל פוקימון שיהיה לו יהפוך לאפל!
כינוי בפורום:PokemonTrainer
פוקימון התחלתי:פיצ'ו
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון
בקשות:אפשר פיקאצ'ו במקום פיצ'ו?
וגם אני רוצה שהדמות שלי תהיה רעה והיא עושה הכל בישביל פוקימונים אפלים, זה בסדר?
-
שם:ג'ק האן
תמונה:שניה תכף מוסיף
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):ג'ק האן נולד למשפחה ענייה במחוז הואן, המשפחה הייתה מאוד ענייה כך שג'ק נאלץ ללמוד בבית, יום אחד כשטייל ברחוב המושלג מצא לונטון, הוא כמובן לא ידע מה זה. אבל אותו לונטון נתן לו דבר הנראה כמו כרטיס לוטו וכיוון אותו לביניין הלוטו, ג'ק הלך עם לונטון לביניין הלוטו ושם פוקימון בשם סולרוק נתן לו ערימה של כסף, לונטון וסולרוק הלכו עם ג'ק לביתו ותוך פחות מחודש הפך ביתם של משפחת האן מצריפון לבית פאר,חייו של ג'ק פרחו. עכשיו כשהוא בן 11 הגיע יומו לבחור את הפוקימון הראשון שלו ולצאת למסע, המסע התעכב מעט כי אדם זקן אחד הסביר לג'ק על הפוקימונים האפלים ואיך להחזירם לפוקימונים רגילים. רק לאחר כחודש יצא ג'ק למסעו מוכן וחמוש בידע שנתן לו הזקן,מוכן לחקור את עולם הפוקימונים ואת עולם הפוקימונים האפלים.
כינוי בפורום:travis
פוקימון התחלתי:טרטוויג
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות:לתפוס לונטון/סולרוק
-
[b] [b][i][u]מקס:[/u][/i][/b]
רשום.
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=gold ][b]פיצ'ו[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
[/b][/quote]
"צא פיצ'ו!" אני אומר אחרי שיצאתי מהמעבדה
"אתה החבר הראשון במסע שלי" אני אומר לו בחיוך
-
[b] [b][i][u]כריס:[/u][/i][/b]
לרביטר נראה שמח ולוחץ את המגנט של מגנמייט. אבל לאחר כמה שניות הוא מסתובב במקום ונופל. אתה שומע קול של מים גועשים ומבעבעים. אתה מחפש את מקור המים ואז קולט שהקול הגיע מלרביטר. הוא רעב מאוד.
[/b][/quote]
"בוא תיקח קצת" אני אומר ונותן לו אוכל לפוקימונים.
-
[quote][b]
אסף:
*עודכן*
האנטר משתחרר מניב הרעל של נידורן ומתרחק ממנו. לאחר רגע הוא חוזר ונותן אגרוף חזק לנידורן. אתה רואה למרבה פליאתך כי האגרוף מוקף בהילה אפלה וערפל. האנטר משתמש באגרוף שד! נידורן מועף אחורה ונבלם על ידי שיח. הוא נופל על הריצפה ומביט בהאנטר, מוכן לתקוף בכל רגע.
[/b][/quote]
"נידורן,אתה בסדר??" אשאל בדאגה,"אוקיי נידורן,תרוץ אליו עם עוקץ רעל ושאתה מגיע אליו תשתמש בניב רעל ושאתה נוגס בו תשתמש גם בעוקץ רעל !!!"
-
[b] [b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
אמבראון חוזר לפוקדור ואתה מוציא את אלקיד. יריבך מגניב חיוך זילזול לפניו ואומר: "גנגר, אגרוף שד.". אלקיד מתחיל לרוץ לגנגר והאגרוף הקמוץ שלו מוקף בברקים. גנגר, מהיר כמו בזק מתקרב לאלקיד ואגרופו מוקף בצללים וערפל. שניהם מנחיתים את המכה באותו זמן ונוצר פיצוץ אדיר שמעיף אותך ואת יריבך אחורה. הערפל שנוצר מתפוגג וחשף את גנגר יושב על האדמה מפגיעה ואת אלקיד מתקשה לעמוד על רגליו.
[/b][/quote]
"מכת ברק!"
-
[b] [b][i][u]קאמי:[/u][/i][/b]
אתה באמת הגבת על זה :XD: פשוט הייתה חזרה בזמן בפורום.
צ'ימצ'אר המפוחד לא משתש בשריטה בצורה מושלמת ופוגע בטעות בעין של פיופיטר בעוצמה. פיופיטר מביט בו ואתה יכול להשבע שהוא מאדים או מסגיל מכעס. הוא נוגח בצ'ימצ'אר בעוצמה כל כך רבה, שכשצ'ימצ'אר פוגע באדמה נוצא שם מכתש קטן. [/b][/quote]
LOL ראיתי שהיה כתוב על זה משהו במ"ת אחר אבל לא יודע חשבתי שזה אויל חזרה בזמן בעלילה של המשחק XD
"צ'ימצ'אר! אתה בסדר!?" אני צועק ורץ אליו.
"אתה יכול לעשות את זה חבר, אני מאמין בך! מה אתה אומר?"
-