-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 01:43 PM
[b]
ירין
המתקפות האלה פוגעות יותר בי מאשר ברטיקייט @_@, אבל אל תתן לזה לעצור אותך.
--
יש בעיה... חבטת הגוף כוללת נשיפה של אוויר, אז קצת קשה לשיר בעת נשיפת אוויר ם.ם
ג'יגליפף בועט מספר פעמים ברטיקייט, אבל אז הוא בורח
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ במהירות ופוגע בג'יגליפף ומפיל אותו על האדמה.
[/b][/quote]
"ג'גי תתחיל לקפץ לך במעגלים ואז תרחף ברגע ותפגע בו עם חבטת גוף משולב בבעיטה בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 01:43 PM
[b] דודי
"בלבאזור התחמק ותשתמש בהצלפת גפן!" הוא אומר. שינקס רץ ומצליח לדחוף את בלבאזור, ולאחר מכן בלבאזור תוקף בהצלפת גפן אבל בלבאזור מחטיא
[/b][/quote]
"שינקס בוא נסיים את זה נשיכה!"
-
ירין
"רטיקייט, ניב על כשהוא בועט בך על הרגל שלו!" אומר פול מורפי
ג'יגליפף מתחיל לקפץ, ורטיקייט עוקב אחריו, ולאחר מכן ג'יגליפף מתנפח ומשחרר את האוויר תוך כדי בעיטה. הבעיטה פוגעת ברטיקייט, אך ברגע הפגיעה, הוא מתשמש בניב על ופוגע ברגל של ג'יגליפף. ג'יגליפף בדיוק מתחיל להתעייף, ורטיקייט עדיין לא.
דודי
"התחמק!!" אומר המאמן, אך בלבאזור לא מצליח, והוא נפגע מהנשיכה, בלבאזור מובס "לא, אני לא מאמין! אתה נצחת! עבדתי כל כך קשה כדי למצוא טורטוויג ואני לא יזכה לתפוס אותו לעזאזל!" הוא אומר בביאוס והולך. טורטוויג עדיין עומד שם והוא צופה בך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 02:31 PM
[b] ירין
"רטיקייט, ניב על כשהוא בועט בך על הרגל שלו!" אומר פול מורפי
ג'יגליפף מתחיל לקפץ, ורטיקייט עוקב אחריו, ולאחר מכן ג'יגליפף מתנפח ומשחרר את האוויר תוך כדי בעיטה. הבעיטה פוגעת ברטיקייט, אך ברגע הפגיעה, הוא מתשמש בניב על ופוגע ברגל של ג'יגליפף. ג'יגליפף בדיוק מתחיל להתעייף, ורטיקייט עדיין לא.
[/b][/quote]
"ג'יגי חזור! מנקי צא! טוב תבלבל אותו בקפוארה ואז תקפוץ מצד לצד ותן לו מכת קארטה! אם הוא מתכוון לתקוף בניב אז תחכה שהוא יתקרב אליך ודיסקו עם אגרוף!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 02:31 PM
[b]
דודי
"התחמק!!" אומר המאמן, אך בלבאזור לא מצליח, והוא נפגע מהנשיכה, בלבאזור מובס "לא, אני לא מאמין! אתה נצחת! עבדתי כל כך קשה כדי למצוא טורטוויג ואני לא יזכה לתפוס אותו לעזאזל!" הוא אומר בביאוס והולך. טורטוויג עדיין עומד שם והוא צופה בך. [/b][/quote]
אני מיתקרב לטרטוויג ואומר:
"אתה פצוע רוצה שאני ירפה אותך?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 07:35 AM
[b]
איקי
לפעמים אני מגיב כשאני חושב שכל אלה שמחוברים הגיבו, ולפעמים אני לרגע קם ועושה משהו, וככה אני לא יודע אם עוד מישהו הגיב או לא, אם אני שם לב שמישהו הגיב לפני ולא ראיתי אותו אני עורך מהר, אני מאמין שזה לא כל כך מפריע...
--
קרבי פוגע במיאו, ולבסוף מיאו נופל על הרצפה והוא אינו יכול להלחם יותר. [/b][/quote]
יש לי בקשה קטנה~ אולי כבר עידכנת את זה, אבל שמתי לב שלא ערכת את הדף הראשי עם הפרטים של השחקנים. לי זה מפריע כי אני לא יודע מה הציוד שלי וכל מיני דברים כאלה =\
--
יש לי פוקדורים?
-
ירין
אני מקווה שאתה לפחות בוחן את המהלכים האלה מראש כן? כי לי ממש קשה לעקוב אחרי כל ההוראות האלה @_@. נאלצתי לפרש את המהלך הזה באמצעות מחדד ופנס (לצורך הדגמה)
--
ג'יגליפף חוזר, ומנקי יוצא. מנקי מתחיל לרקוד תנוחות קפוארה ורטיקייט מסתכל עליו בסבלנות.
"רטיקייט, כאשר הוא מתקרב אליך, השתמש בחבטת גוף והתנפל עליו!" אומר פול מורפי. מנקי מתחיל לעשות את צעדי הקפאורה, בעוד הוא מתקרב לרטיקייט, אבל אז רטיקייט מתנפל על מנקי. מנקי מספיק לעצור את רטיקייט, אך המשקל של רטיקייט די גדול והוא מתקשה להחזיר אותו.
דודי
לפתע מופיע אור סגול בוהק, ועל אחד העצים מופיע בן אדם שרשום לו מעל הראש בסגול בוהק "אביזי". הבן אדם מתיישב על ענף.
"מניין לך שהוא פצוע? הזכרתי לך את זה אי פעם? מה כל הפוקימונים רוצים? קרב! עכשיו תלחם בו שתאלץ לחקות עוד קצת עד שהבקשה שלך תתגשם!" הוא אומר לך ונעלם.
איקי
אתה רשום מספר 5 ברשימה, הסתכל טוב! אם אכן תסתכל בהודעת הרשומים תראה שיש לך 5 פוכדורים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 03:03 PM
[b] איקי
אתה רשום מספר 5 ברשימה, הסתכל טוב! אם אכן תסתכל בהודעת הרשומים תראה שיש לך 5 פוכדורים. [/b][/quote]
אה לא שמתי לב :P
--
"פוקדור צא!"
-
[b] ירין
אני מקווה שאתה לפחות בוחן את המהלכים האלה מראש כן? כי לי ממש קשה לעקוב אחרי כל ההוראות האלה @_@. נאלצתי לפרש את המהלך הזה באמצעות מחדד ופנס (לצורך הדגמה)
--
ג'יגליפף חוזר, ומנקי יוצא. מנקי מתחיל לרקוד תנוחות קפוארה ורטיקייט מסתכל עליו בסבלנות.
"רטיקייט, כאשר הוא מתקרב אליך, השתמש בחבטת גוף והתנפל עליו!" אומר פול מורפי. מנקי מתחיל לעשות את צעדי הקפאורה, בעוד הוא מתקרב לרטיקייט, אבל אז רטיקייט מתנפל על מנקי. מנקי מספיק לעצור את רטיקייט, אך המשקל של רטיקייט די גדול והוא מתקשה להחזיר אותו.
[/b][/quote]
"מהר ציפורני זעם ואגרופי זעם אליו ותעיף אותו! ואז חכה עד שהוא יתקרב אלים וופוס אותו ותעיף אותו לאוויר עם בעיטה! אם הוא מחזיק את הרגל שלך תשתמש מהר במכת קארטה!" אני אומר
-
[b] דודי
לפתע מופיע אור סגול בוהק, ועל אחד העצים מופיע בן אדם שרשום לו מעל הראש בסגול בוהק "אביזי". הבן אדם מתיישב על ענף.
"מניין לך שהוא פצוע? הזכרתי לך את זה אי פעם? מה כל הפוקימונים רוצים? קרב! עכשיו תלחם בו שתאלץ לחקות עוד קצת עד שהבקשה שלך תתגשם!" הוא אומר לך ונעלם.
[/b][/quote]
"אז טרטוויג אתה רוצה קרב?"
-
איקי
הפוכדור נזרק, מיאו נכנס לתוך הפוכדור והפוכדור מתנודנד, ולבסוף נעצר. לכדת מיאו, יעודכן מיד.
ירין
מנקי מצליח להדוף ממנו את רטיקייט באמצעות שריטות ואגרופי הזעם.
"רטיקייט, התקרב אליו במהירות כך שהוא לא יוכל לתפוס אותך!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל לשעוט קדימה ומנקי מכין את הידיים שלו כדי לתפוס אותו, אך הוא תופס אותו רק אחרי שמנקי כבר דוחף אותו. רטיקייט נמצא מעל מנקי על הרצפה, והוא מתכוון לנשוך אותו, אך מנקי בועט בו במלוא כוחו ומעיף אותו מעל רטיקייט. על רטיקייט נראים סימנים של עייפות, וכך גם על מנקי שהספיק לנוח מעט מהקרב הקודם.
דודי
טורטוויג מהנהן בחיוב והוא מתרחק ממך, ומחכה לקרב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 03:22 PM
[b]
דודי
טורטוויג מהנהן בחיוב והוא מתרחק ממך, ומחכה לקרב. [/b][/quote]
אפשר שטרוויג ידע כדור עסב משו כזה
---------------------
"פוצ'אנה צא דחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 11:03 AM
[b]
מקס
ספירו מתעופף ומתיישב לך על הכתף (מה יש לכולם מלאמר לפוקימון מעופף לנוח על הכתף? סתם מעתניין.)
צ'אמרנדר מנסה שוב, ואתה מרגיש חום שיוצא לו מהפה, אבל לא יוצאת אש, אלא רק גחלון קטן קטן שמתפזר ברוח במהירות.
סטארלי ממשיך לעוף במעגלים ולבסוף הוא מסתחרר.
דרך אגב, אם תתן שם למתקפות האלה שאתה עושה עכשיו, אני יוכל לעדכן את ההתקדמות שלהם בדף הראשי... [/b][/quote]
אממ... שחכתי את שמות המתקפות, ספירו זה פשוט רוח, צ'ארמנדר זה כדורי אש וסטארלי זה האצה
חחח וזה מגניב לראות פוקימון על הכתףD:
"סטארלי, תתחיל לעצור בשמיים ואז תתחיל לעוף לכיוון האדמה ושנייה לפניה שאתה פוגע באדמה תתיישר, שאתה מתיישר אז במכת מקור תפגע בעץ ותעלה!"
"צ'ארמנדר, תנסה שוב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 03:22 PM
[b] איקי
הפוכדור נזרק, מיאו נכנס לתוך הפוכדור והפוכדור מתנודנד, ולבסוף נעצר. לכדת מיאו, יעודכן מיד. [/b][/quote]
"לכדתי מיאו!" אומר בהתלהבות~ תפסתי את הפוקימון הראשון שלי :D
ממשיך בדרכי אל העיר הקרובה^^
-
דודי
אתה תעלב אם אני אתקן את שגיאות הכתיב שלך? ולא, טורטוויג לא ידע שום מתקפת עשב כשתלכוד אותו.
--
פוצ'יאנה יוצא ורץ לדחוף את טורטוויג. טורטוויג מגיב בדחיפה, שניהם נפגעים וטורטוויג נהדף. טורטוויג משתמש בדחיפה
מקס
בעיה, אם הוא מנקר את העץ, אם הוא יעלה למעלה הוא יכנס לתוך העץ עצמו, והם הוא לא, הוא ייתקע בעץ, אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה שיקרה?
צ'ארמנדר מנסה, אך יוצא קצת עשן. אתה נזכר בעובדה ש"אין עשן בלי אש" ולכן אתה מניח שיש אש בתור צ'ארמנדר רק שהיא לא יוצאת. צ'ארמנדר נחנק מעט מהעשן, ומשתעל, וכשהוא משתעל יוצא לו מהפה מספר גחלים קטנטנות שמתפוררות ברוח.
איקי
אתה מתקדם עוד קצת לכיוון העיר הבאה ואתה פוגש אודיש.