-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:16 AM
[b] טרי:לפתע מפתח הדלת מופיע צ'אטוט[[img]http://i28.tinypic.com/11ka6vd.png[/img]] "אתה מואשם בעזרה לפושע לברוח וניסיון בריחה,האם אתה יודע כמה חמורים הם מעשיך?" הוא שואל
טוקסי:הוא מעיף את העשן באותה הדרך [/b][/quote]
"יופי..
פה גדול..
מי צריך אותך בכלל?
אני פשוט אפנה לאלקזאם הגדול שיעזור לי למצוא צוות אחר.
אני נלחמתי מול מולטרס..
ועובדה אני לא נאכלתי.
מאסטר אלזקאם הציל אותי.
בקיצור עזבו אני לא רוצה להיות איתכם בכלל בצוות."
אגיד ואלך.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:02 AM
[b] פוקו:"שלום" הוא אומר לך ומתחיל לקפץ סביבך בזמן שאתה אוכל,מה שגורם לך לכאב ראש [/b][/quote]
"אתה יכול להפסיק לקפץ?" אני שואל אותו וממשיך לאכול.
-
טרי:"אתה מבין שאני לא יכול להאמין לך,נכון?" הוא אומר ועומד לסגור עליך את הדלת כלשפתע אתה שומע קול שאומר "הוא לא אשם צ'אטוט,שחרר אותו" "אבל מאסטר,הוא פושע,הוא ניסה לשחרר אסיר שברח!" אומר צ'אטוט "תשחרר אותו ותביא אותו אליי" כעבור כמה שניות נכנס צ'אטוט לחדר ומוביל אותך אחריו אל חדר גדול שבו נמצאים המון פוקמונים,ובצד אתה רואה דלת,צ'אטוט מוביל אותך לתוכו,בתוכו אתה רואה אלקאזם[[img]http://i31.tinypic.com/zmfbew.gif[/img]]
גיל:החדר שנכנסתם אליו בפעם הראשונה,כנראה לא הסברתי,זה חדר עגול שמגיעים אליו דרך הסולם שבראש המקום,בוא נמצאים כל חברי הגילד בזמנם החופשי ובו גם נמצא לוח המשימות שממנו לקחתם את המשימה של ספוינק,רק שעכשיו יש בדיוק אותו לוח בצד השני,תרצה לבדוק אותו?
טוקסי:הם מגחחים ואתה הולך,ואחרי כחצי שעה שאתה הולך אתה מגיע לעיר,שכולה מלאה פוקמונים!
פוקו:"לא" הוא אומר ומתחיל לחייך ולקפץ סביבך מהר יותר,מה שמוציא אותך מדעתך
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:59 AM
[b] טוקסי:הם מגחחים ואתה הולך,ואחרי כחצי שעה שאתה הולך אתה מגיע לעיר,שכולה מלאה פוקמונים!
[/b][/quote]
"שלום לכם פוקימונים נחמדים!
מי רוצה לבנות איתי צוות?"
אגיד בקול חזק ואחכה לראות מי יענה.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 12:59 PM
[b] גיל:החדר שנכנסתם אליו בפעם הראשונה,כנראה לא הסברתי,זה חדר עגול שמגיעים אליו דרך הסולם שבראש המקום,בוא נמצאים כל חברי הגילד בזמנם החופשי ובו גם נמצא לוח המשימות שממנו לקחתם את המשימה של ספוינק,רק שעכשיו יש בדיוק אותו לוח בצד השני,תרצה לבדוק אותו? [/b][/quote]
אה אוקי, אני אבדוק אותו. אולי יש שם הודעות חשובות או משהו דומה לזה.
-
[b] טרי:"אתה מבין שאני לא יכול להאמין לך,נכון?" הוא אומר ועומד לסגור עליך את הדלת כלשפתע אתה שומע קול שאומר "הוא לא אשם צ'אטוט,שחרר אותו" "אבל מאסטר,הוא פושע,הוא ניסה לשחרר אסיר שברח!" אומר צ'אטוט "תשחרר אותו ותביא אותו אליי" כעבור כמה שניות נכנס צ'אטוט לחדר ומוביל אותך אחריו אל חדר גדול שבו נמצאים המון פוקמונים,ובצד אתה רואה דלת,צ'אטוט מוביל אותך לתוכו,בתוכו אתה רואה אלקאזם[[img]http://i31.tinypic.com/zmfbew.gif[/img]]
[/b][/quote]
"סופסוף מישהו שמאמין לי" אני אומר לאלאקזם.
"הכניסו אותי לכלא ועדיין לא הבנתי למה, תוכל להסביר לי?" אני שואל אותו.
-
[b] פוקו:"לא" הוא אומר ומתחיל לחייך ולקפץ סביבך מהר יותר,מה שמוציא אותך מדעתך [/b][/quote]
"אז ביי ביי!" אני אומר לו ועף משם.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 06:35 AM
[b] צ'ופי:ואתה גם מחכה לתשובה?
----------------------------
אלקאזם הולך בעקבות צ'אטוט אל הקומה מתחת באי רצון רב [/b][/quote]
XDDDD
--
"בוא קיט" אני אומר והולך אחרי אלקאזם
-
טוקסי:"אם אתה רוצה צוות,לך לבניין הצוותים!" אומרים לך כמה פוקמונים
גיל:אתה הולך לשם ואתה רואה הודעות מסוג אחר,הודעת מבוקשים!
גם המבוקשים מדורגים לפי הפשעים שעשו וחוזקם בדרגות א' ב' ג' ד' וה',מאיזה לוח תרצה לעשות משימות?
טרי:"טעות של צ'אטוט" הוא אומר ואתה רואה את פניו הזועפים של צ'אטוט שלא חושב שזאת אשמתו כלל וכלל,אתה מפנה את ראשך ומתפעל מהחדר,הוא חדר עגול וענק שבו שתי לוחות מודעות ובכל פינה יש קבוצות פוקמונים שמשוחחות על משהו,בצד יש חדר שהוא כנראה של אלקאזם וגרם מדרגות המוביל למעלה,ככל הנראה אל הכניסה.
אתה סוקר את החדר סביבך כשפתאום אתה רואה את קיט וצ'ופי,ואז אתה נזכר בפראליגטור ובטוטודייל,שעדיין תקועים בתא!
פוקו:הוא משתמש עליך במכת ברק ומפיל אותך,נראה שלא לטעמו שאתה בורח ככה
צ'ופי:אתם הולכים אחרי אלקאזם כשאחד השומרים עוצר אתכם,אתם מחליטים לחכות בפינה ואחרי בערך חצי שעה טרי יוצא!
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 10:20 AM
[b] פוקו:הוא משתמש עליך במכת ברק ומפיל אותך,נראה שלא לטעמו שאתה בורח ככה [/b][/quote]
"אתה מוכן לתת לי לאכול בשקט?" אני שואל אותו "אני סך הכל פוקימון מסכן!!!"
-
[b]
צ'ופי:אתם הולכים אחרי אלקאזם כשאחד השומרים עוצר אתכם,אתם מחליטים לחכות בפינה ואחרי בערך חצי שעה טרי יוצא! [/b][/quote]
"טרי" אני רץ אליו "לאן נעלמת?"
-
[b] טוקסי:"אם אתה רוצה צוות,לך לבניין הצוותים!" אומרים לך כמה פוקמונים
[/b][/quote]
אקשיב להם ואלך לביניין הצוותים.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 26 2009, 10:26 PM
[b] זיפו:"לא,היא תמצא את האושר שלה לפני כן" אומר קסאטו [/b][/quote]
"אתה יודע במקרה לאן אנחנו אמורים ללכת "אני שואל אותו .
-
פוקו:הוא נעלב ומתחיל ללכת מהמקום
צ'ופי:צריך לחכות לטרי,אחרי שהוא יגיב אני אגיב לשניכם
טוקסי:אתה מגיע אל בניין הצוותים,אתה שומע רעשים מלמטה אבל השער נעול ובדיוק ממולו יש פתח ביוב
זיפו:"אם תלך אם התחושות שלך,תלך אם העיד,אם לא,העתיד ילך איתך" הוא אומר במסטוריות
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 11:20 AM
[b] גיל:אתה הולך לשם ואתה רואה הודעות מסוג אחר,הודעת מבוקשים!
גם המבוקשים מדורגים לפי הפשעים שעשו וחוזקם בדרגות א' ב' ג' ד' וה',מאיזה לוח תרצה לעשות משימות? [/b][/quote]
"מה אתם אומרים" אתייעץ עם פאנפ ונאט "נעשה משימות הצלה או משימות מבוקשים? אני אישית מעדיף משימות הצלה כי משימות מבוקשים זה להתרוצץ ולחפש בכל מקום אחר פוקימון מסוים, במשימות הצלה לפחות אנחנו יודעים באיזה איזור נמצא הפוקימון שבסכנה" אני אומר לפאנפ ונאט ואחכה לשמוע מה דעתם.