-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Aug 27 2009, 11:06 AM
[b] נדב :
אתה נכנס למערה שם אתה רואה את המראה הכי יפה שראית מערה מלאה קריסטלים ויצורים דמויי תנינים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa158.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa159.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa160.png[/img]
אתה מתחיל להסתובב במקום ואתה שם לב שלא אכפת להם שאתה כאן ולפתע אתה שם לב לפראליגאטר שצבעו שונה משל האחרים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa160.png[/img] ששומר על כמה ביצים .
פתאום מהפל מגיח פוקימון דמוי נחש ענק [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa130.png[/img] .
מה תעשה?
[/b][/quote]
"אני לא חושב שהוא עם כוונות טובות, אה בלבזאור?" אני שואל ותמרחק אחורה, בודק מה הגרידוס יעשה.
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Aug 21 2009, 01:36 AM
[b] ולכל מי שלא הגבתי לו זה לא הסתדר עם ההמשך אז נא להגיב לזה :
לפתע אתם מרגישים שהספינה מתחילה לרעוד .
אתם שומעים רעש שמגיע מהרמקולים "הינה אנחנו מגיעים לאי נא להפסיק את כל הקרבות ולגשת למרכז הספינה .
מה תעשו ? [/b][/quote]
אני אודה לילדה על הקרב ואלך למרכז הספינה.
-
נדב :
הפרס שלך יתגשם בתגובה הבאה :)
--------
אתה מוציא את באלבאזור שנראת לך מפוחדת לגמריי מהצורה הענקית של גארידוס והיא פשוט קופאת במקום .
גארידוס שהבין שניסית לתקוף אותו שולח משאבת הידרו ורגע לפניי שזה פוגע בך אתה רואה שמשהו מגן עליך שאתה פותח מסתכל אתה שם לב שזה הפראליגאטר הזוהר שראית קודם .
אחריי קרב ממושך בין השניים גארידוס פוגע חזק בפראליגאטר ומעלף אותו ואז הולך משם כאילו לא קרה כלום .
מה תעשה?
ניתאי:
"לארביטאר תשתמש בסופת חול ואז בנשיכה "אומר כריס ופתאום מתחילה סופת חול גדולה שנייה אחריי זה שאתה מסתכל על הלארביטאר של כריס הוא נעלם וכעבור שניה הוא נושך את הלארביטאר שלך בחוזקה.
מה תעשה?
דניאל:
אתה מתחיל ללכת וכעבור כמה שניות אתה רואה את פרופסור אוק מכוון תלמידים לאן ללכת .
מה תעשה?
אספיון:
אתה מודה לילדה על הקרב ואז מתחיל ללכת למרכז הספינה כעבור כמה דקות אתה נכנס לאולם ושם לב שאף אחד לא שם .
מה תעשה?
אמבראון :
בחייאת תחשוב קצת אתה בגובה 5 מטרים לפחות אתה לא יכול לקפוץ עם לא שמת לב הוא דיי בורח לך .>>
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Aug 29 2009, 11:41 PM
[b] נדב :
הפרס שלך יתגשם בתגובה הבאה :)
--------
אתה מוציא את באלבאזור שנראת לך מפוחדת לגמריי מהצורה הענקית של גארידוס והיא פשוט קופאת במקום .
גארידוס שהבין שניסית לתקוף אותו שולח משאבת הידרו ורגע לפניי שזה פוגע בך אתה רואה שמשהו מגן עליך שאתה פותח מסתכל אתה שם לב שזה הפראליגאטר הזוהר שראית קודם .
אחריי קרב ממושך בין השניים גארידוס פוגע חזק בפראליגאטר ומעלף אותו ואז הולך משם כאילו לא קרה כלום .
מה תעשה?
[/b][/quote]
"פראליגאטר, אתה בסדר?!" אני צועק בזמן שאני מתכופף ומרים אותו ושם יד על החזה שלו בשביל לבדוק אם הוא עוד נושם.
-
נדב :
כאשר אתה בודק עם יש לו דופק אתה מרגיש רעידות קלות בחזה הוא חיי אבל עומד למות .
לפתע הוא מצביע לך על אחת הביצים שלו .
ופתאום היא מתחילה לזהור .
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Aug 29 2009, 11:48 PM
[b] נדב :
כאשר אתה בודק עם יש לו דופק אתה מרגיש רעידות קלות בחזה הוא חיי אבל עומד למות .
לפתע הוא מצביע לך על אחת הביצים שלו .
ופתאום היא מתחילה לזהור .
מה תעשה? [/b][/quote]
"לעזאזל!" אני צועק ומרים את הביצה ומניח אותה לידו.
"מה עם הביצה הזאת?"
-
נדב :
אתה מביא לו את הביצה הוא אוכל אותה וקם לתחייה D:
-----------
שאתה מביא לו את הביצה הוא פשוט שם לך אותה בידיים כנראה שהוא רוצה שתקבל את הביצה .
אחריי כמה שניות הוא פשוט נופל .
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Aug 29 2009, 11:57 PM
[b] נדב :
אתה מביא לו את הביצה הוא אוכל אותה וקם לתחייה D:
-----------
שאתה מביא לו את הביצה הוא פשוט שם לך אותה בידיים כנראה שהוא רוצה שתקבל את הביצה .
אחריי כמה שניות הוא פשוט נופל .
מה תעשה? [/b][/quote]
:'(
"לא! פראליגאטר!" אני צועק בזמן שאנהי מתחיל לבכות.
"אני חייב לקחת אותך למרכז הפוקימונים" אני אומר ושולף פוקדור ריק וזורק עליו.
-
[b] דניאל:
אתה מתחיל ללכת וכעבור כמה שניות אתה רואה את פרופסור אוק מכוון תלמידים לאן ללכת .
מה תעשה? [/b][/quote]
אעקוב אחרי התלמידים שהוא מכוון, בהנחה שהוא אכן מכוון אותם לרדת מהספינה.
-
[b] אספיון:
אתה מודה לילדה על הקרב ואז מתחיל ללכת למרכז הספינה כעבור כמה דקות אתה נכנס לאולם ושם לב שאף אחד לא שם .
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני אצא מן האולם ואחפש איזשהוא בן אדם.
-
נדב:
ברגע שאתה זורק על פראליגאטר את הפוכדור הוא פתאום חוזר לך ליד כנראה שהוא של מאמן .
מה תעשה?
דניאל:
אתה עוקב אחריי התלמידים ולפתע מולך אתה רואה אי יפיפה שבצד אחד יש מרכז עם מלא בניינים ענקיים ומהצד השני מלא פרדסים וליד זה אגם .
מה תעשה?
אספיון:
אתה יוצא מהאולם ופתאום אתה רואה מולך את פרופסור אוק .
הוא בדיוק מתחיל ללכת לאן שהוא .
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 2 2009, 09:46 PM
[b] נדב:
ברגע שאתה זורק על פראליגאטר את הפוכדור הוא פתאום חוזר לך ליד כנראה שהוא של מאמן .
מה תעשה?
[/b][/quote]
"לעזאזל..." אני צועק ומנסה להרים את פראליגאטר בעצמי, בזמן שאני אומר לבלבזאור להרים את הביצה ומנסה לצאת מהאזור בחזרה אל מרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 2 2009, 09:46 PM
[b] דניאל:
אתה עוקב אחריי התלמידים ולפתע מולך אתה רואה אי יפיפה שבצד אחד יש מרכז עם מלא בניינים ענקיים ומהצד השני מלא פרדסים וליד זה אגם .
מה תעשה? [/b][/quote]
אנסה להעריך לאיזה כיוון הולכים יותר אנשים, או לנסות לשמוע מה אומרים חלק מהם בנוגע למה שהם עושים כעת (כלומר, דברים בסגנון 'יאללה, הגיע הזמן ללכוד פוקימון', או כל דבר דומה.)
-
נדב:
מארקרו :(
-----------
אתה מנסה להרים את פראליגאטר אבל לא מצליח אתה בקושי מזיז אותו .
שפתאום אתה שם לב למשהו נוצץ שמציץ לו מבין שתי האבנים גדולות.
מה תעשה?
דניאל:
אתה מתחיל ללכת אחריי הקבוצה של הילדים שפתאום צארמנדר יוצאת לך מהפוכדור ומתחילה לרוץ לכיוון הנגדי מהילדים.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 2 2009, 09:51 PM
[b] נדב:
מארקרו :(
-----------
אתה מנסה להרים את פראליגאטר אבל לא מצליח אתה בקושי מזיז אותו .
שפתאום אתה שם לב למשהו נוצץ שמציץ לו מבין שתי האבנים גדולות.
מה תעשה?
[/b][/quote]
מה זאת אומרת אבנים גדולות? ><
אני בודק מה מנצנץ שם.