-
[b]HoundooM[/b]
אחרי שאתה מרפא את הפוקימונים שלך במרפאת הפוקימונים אתה יוצא לדרך EF ורואה שיש שם כל מיני פוקימונים על ארבע רגליים (כמו: שינקס, רייהורן וכדומה...). אתה מזהה מרחוק את העיר הגדולה F. מה תעשה?
[b]LordAbizi[/b]
"אני בטוחה שאתה מכיר את האגדה על הפוקימון שנמצא בנהר AB." אומרת האישה וממשיכה "הגרידוס המופרע הזה השתולל והרס לנו כמעט את כל העיר, מעט נשארו בחיים, עד שלוגיה שבא ממעמקי אגם AB נלחם בגרידוס וכמובן ניצח. זה מש החזיר את גרידוס למים." מה תעשה?
[b]~JolTeoN~[/b]
"הגרידוס הזה פעם לפני 13 שנה הרס את העיר, מה שמייחד אותו זה שהוא גדול יותר, חזק יותר ואדום משאר הגרידוסים." אומרת הזקנה.
[b]murkrow[/b]
"זה קל," אומר הסופרמן וממשיך "אתה ממשיך עד לאמצע דרך DE ובאמצע אתה רואה שלט שכתוב עליו "דרך DEF" ומשם אתה מגיע לעיר F ישירות." מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 10 2009, 09:21 PM
[b]
[b]murkrow[/b]
"זה קל," אומר הסופרמן וממשיך "אתה ממשיך עד לאמצע דרך DE ובאמצע אתה רואה שלט שכתוב עליו "דרך DEF" ומשם אתה מגיע לעיר F ישירות." מה תעשה? [/b][/quote]
"אוקיי,ותודה רבה על העזרה."אני אומר לסופרמן,והולך לדרך "DE" ומשם לדרך "DEF",עד שאני מגיע לעיר "F",ובדרך אני מנסה לחפש כל מיני פוקימונים שיכולים לעזור לי במסע.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
"הגרידוס הזה פעם לפני 13 שנה הרס את העיר, מה שמייחד אותו זה שהוא גדול יותר, חזק יותר ואדום משאר הגרידוסים." אומרת הזקנה.
[/b][/quote]'
טוב תודה.
אני וריימונדו הולכים לעיר הבאה בדרך מחפשים פוקימונים כמו:איווי וגרואולייט
-
[b] [b]LordAbizi[/b]
"אני בטוחה שאתה מכיר את האגדה על הפוקימון שנמצא בנהר AB." אומרת האישה וממשיכה "הגרידוס המופרע הזה השתולל והרס לנו כמעט את כל העיר, מעט נשארו בחיים, עד שלוגיה שבא ממעמקי אגם AB נלחם בגרידוס וכמובן ניצח. זה מש החזיר את גרידוס למים." מה תעשה? [/b][/quote]
"אוקיי, תודה על המידע" אני אומר, ואלך משם, ואנסה לברר מה/מי זה סופרמן ומה אני יכול לעשות בקשר אליו.
-
[b] [b]HoundooM[/b]
אחרי שאתה מרפא את הפוקימונים שלך במרפאת הפוקימונים אתה יוצא לדרך EF ורואה שיש שם כל מיני פוקימונים על ארבע רגליים (כמו: שינקס, רייהורן וכדומה...). אתה מזהה מרחוק את העיר הגדולה F. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני מתחיל להסתובב באיזור ולחפש אגם או מקום שבו אני אמצה פוקימוני מים.
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 10 2009, 04:15 PM
[b] [b]MatanS23[/b]
פידג'י משתמש במתקפת מערבולת רוח ומעיף את שני הפוקימונים. ארון משתמש בבריכת בוף ואז שניהם משתמשים בהתקלות! "תחמקו פוקימונים!" אומר האש בלחץ ואז פינסיר ופוניטה חומקים מההיתקלויות של ארון ופידג'י. [/b][/quote]
אני אומר לפידג'י וארון:"ארון תשתמש בבריכת בוץ עליהם ופידג'י תשתמש ישר אחרי זה במערבולת רוח, ואז תתקוף בהתקלות ביחד עם ארון שוב"
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Aug 28 2009, 11:48 PM
[b] [b]~nitay~[/b]
לארביטר משתמש במתקפת סופת חול ופוגע בפוניטה. "פוניטה מתקת גיצים." פוניטה משתמש בגיצים ופוגע בלרביטר! מה תעשה?
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa077.png[/img]90%
89%[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba246.png[/img] [/b][/quote]
"לארביטר נשיכה!"
---------------
מה עם מתקפה חדשה? O:
-
[b]murkrow[/b]
אתה מטייל לך בדרך DE ופונה לדרך DEF. בדרכך לעיר F אתה רואה כל מיני פוקימונים בעלי 4 רגליים (כמו שינקס, מריפ, טרופיוס וכ'ו...). מרחוק אתה מזהה את העיר F. מה תעשה?
[b]~JolTeoN~[/b]
אתה וריימונדו באים לצאת מהעיר ואז בא מין שומר שאומר לכם "מצטער היציאה מהעיר אסורה, אלא אם לא קוראים לאחד מכם רומה..." מה תעשו?
[b]LordAbizi[/b]
הסופרמן- אותו תפגוש כשתצא מהעיר D לדרך DE. הוא ילחם בך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בא לצאת מהעיר D לדרך DE ואז בא מין שומר שאומר לכם "מצטער היציאה מהעיר אסורה, אלא אם לא קוראים לך מליפאן..." מה תעשו?
[b]HoundooM[/b]
אתה מחפש פוקימון מים ורואה את הפוקימון [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/img] יושב לו לבדו על עץ אחד שנמצ מולך ואוכל פרי (לא העץ, סקווילטרל...) מה תעשה?
[b]MatanS23[/b]
ארון משתמש בבריכת בוץ ופידג'י במערבולת רוח. יחד הם יוצרים מערבולת בוץ שמחסלת את פוניטה. השניים משתמשים יחד בהתקפת התקלות ומחסלים את פינסיר. "אוי לא!!!!!" אומר הסופרמן באכזבה "אתה רשאי לעבור.". מה תעשה?
[b]~nitay~[/b]
לארביטר משתמש בצווחה ואז מתחילים להיות סביבו כל מיני אבנים קטנות שנזרקות על פוניטה. לרביטר למד זריקת אבנים. לרביטר מחסל את פוניטה בעזרת הזריקת אבנים האדירה הזאת ואתה רשאי לעבור. מה תעשה?
[b][i]<u><div align="Center">[font=Times][SIZE=3][color=blue]הודעה הבאה איוונט[/font][/color][/SIZE]</div></u>[/i][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 12 2009, 01:04 AM
[b] [b]LordAbizi[/b]
הסופרמן- אותו תפגוש כשתצא מהעיר D לדרך DE. הוא ילחם בך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בא לצאת מהעיר D לדרך DE ואז בא מין שומר שאומר לכם "מצטער היציאה מהעיר אסורה, אלא אם לא קוראים לך מליפאן..." מה תעשו? [/b][/quote]
"אתה יודע שלדבר בשלילה כפולה זה מבלבל ביותר? אני סיימתי מתמטיקה דיסקרטית, ועדיין אין לי מושג מה רצית לאמר כאן. במיוחד לא ב7 בבוקר כשרק התעוררתי. נניח שקוראים לי מליפאן. כעת המשך, ואל תדבר בבקשה בשלילה כפולה" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 12 2009, 01:04 AM
[b] [b]murkrow[/b]
אתה מטייל לך בדרך DE ופונה לדרך DEF. בדרכך לעיר F אתה רואה כל מיני פוקימונים בעלי 4 רגליים (כמו שינקס, מריפ, טרופיוס וכ'ו...). מרחוק אתה מזהה את העיר F. מה תעשה?
[/b][/quote]
'מריפ יכול להיות מושלם בתור פוקימון חשמל'אני חושב,"צא דאקסדוקס!,תשתמש בבלבול בשביל להעלות את מריפ לאוויר ואז לרסק אותו על האדמה!"אני אומר בקול חלש בשביל שמריפ לא ישמע,ואז מוציא את דאקסדוקס.
-
[SIZE=4][b][u][color=yellow]התחלה לאיוונט[/color][/u][/b][/SIZE]
זה עתה, לא משנה איפה אתם אתם מפסיקים את כל תיכנונכם ומתחילים את האיוונט. כאן אני אבחר את מנצח האיוונט.
מה זה מנצח האיוונט? תשובה- המנצח הוא מי שעשה הכי הרבה באיוונט.
מה יוצא למזה? תשובה- המנצח זוכה בפוקימון אקראי מהפוקידע (יכול להיות גם נדיר).
אז חברים, בואו נתחיל:
[color=green]זה עתה מגיע מסוק למקום בו אתם נמצאים ונוחת לידכם. מהמסוק יורדת הפרופסור נילי וידידה הפרופסור דיב המשוגע.
נילי אומרת לכם "_____(שמכם), יש לנו בעיה ואנו צריכים אותך." ואז הפרופסור דייב מתערב ואומר "תעלה מהר למסוק אתה ושותפך (אם יש לך שותף)."
אתם עולים למסוק וטסים למקום רחוק ואז אתם מגלים מן אי מוזר ואפל, "זהו האי X." אומר הפרופסור דייב. מה תעשו?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 12 2009, 08:14 AM
[b] [SIZE=4][b][u][color=yellow]התחלה לאיוונט[/color][/u][/b][/SIZE]
זה עתה, לא משנה איפה אתם אתם מפסיקים את כל תיכנונכם ומתחילים את האיוונט. כאן אני אבחר את מנצח האיוונט.
אז חברים, בואו נתחיל:
[color=green]זה עתה מגיע מסוק למקום בו אתם נמצאים ונוחת לידכם. מהמסוק יורדת הפרופסור נילי וידידה הפרופסור דיב המשוגע.
נילי אומרת לכם "_____(שמכם), יש לנו בעיה ואנו צריכים אותך." ואז הפרופסור דייב מתערב ואומר "תעלה מהר למסוק אתה ושותפך (אם יש לך שותף)."
אתם עולים למסוק וטסים למקום רחוק ואז אתם מגלים מן אי מוזר ואפל, "זהו האי X." אומר הפרופסור דייב. מה תעשו?[/color] [/b][/quote]
"האי X? לעולם לא שמעתי עליו. כנראה יש לכך סיבה. ואני מניח שכדאי עכשיו שאני אשמע אותה" אני אומר להם.
-
אז חברים, בואו נתחיל:
אתם עולים למסוק וטסים למקום רחוק ואז אתם מגלים מן אי מוזר ואפל, "זהו האי X." אומר הפרופסור דייב. מה תעשו?[/color] [/b][/quote]
"האי X...,מה המקום הזה ולמה הזעקתם אותי לכאן ככה?" אשאל
-
אז חברים, בואו נתחיל:
אני שואל אותם:"מה אנחנו צריכים לעשות ??"
-
אז חברים, בואו נתחיל:
אני שואל את פרופסור דייב ונילי:"מה אני צריך לעשות עכשיו במקום הזה?"