-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 24 2009, 03:48 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל ניראה בסדר גמור, "טוב קדימה בואו נלך" אמרה האישה, אתם הולכים אחרי האישה והדרך ארוכה מאוד, הלילה מקשה עליכם ללכת, כעבור רבע שעה של הליכה אתם מגיעים אל הכניסה של היער, לפתע האישה שלופת פוקדור ריק.
"אני יודעת שאתם מאוד רוצים לתפוס פוקימונים, אז זו ההזדמנות שלכם, אני אכנס עכשיו ליער ואחרי חמש דקות תכנסו אחרי, מי שימצא אותי ביער יקבל את הפוקדור" אמרה האישה, ואז רצה אל תוך היער, כעבור חמש דקות אתה רואה שהמאמנים שאיתה מתחילים לרוץ אל תוך היער.[/i] [/b][/quote]
"טוב טוטודייל,בוא נתחיל לחפש" אני אומר ומרים אותו עליי כדי שנזוז מהר יותר
-
[b][i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]ג'יאודוד תוקף את אחד מהקקניות בחבטה ופוצע אותו, כניראה שזה מנהיג החבורה, לפתע כל חבורת הקקניות מתחילות לתקוף את הג'יאודוד שלך.[/i][/b][/quote]
"ג'יודוד, תישתמש בהתקשחות ואז בחבטה עוד פעם על המנהיג!" אני צועק לג'יודוד!
"הצילו, מישהוא יכול לעזור לי?" אני צועק בשיא הכוח בזמן שג'יודוד נלחם...
-
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית, אתה לוחץ על הכפתור ומחכה כמה דקות, המעלית מגיעה ואז אתה יורד אל הקומה הראשונה, אתה הולך אל אולם ההופעות ואז אתה רואה שיש שם מלא מאמנים, בדיוק כשאתה מגיע גרי מתחיל לדבר.
"שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי[/i] [/b][/quote]
אני יוצא להסתובב בעיר, לראות קצת חנויות ואולי לפגוש כמה פוקימונים שמסתובבים בעיר.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 24 2009, 12:16 PM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]"לא יודע זה לא ניראה לכם מסוכן מדי לרוץ לשם, אבל מצד שני עם לא נעזור להם הם יכולים למות או משהו כזה" אמר לני.[/i]
[/b][/quote]
"אתה שוכח שאנחנו מדברים על גרי, גרי אוק המפורסם" אני אומר ללני.
"חוץ מזה, הפוקימונים שלנו עוד חלשים, אין לנו סיכוי" אני מוסיף.
"אני חושב שכדאי לברוח, מה את חושבת שרון?" אני שואל את שרון.
-
[quote][b]
Gliscor
פיצ'ו תוקפת בגל רעם אבל מריפ חומקת לפתע הזנב שלה זוהר והיא תקופת בזנב ברזל ופוגעת בפיצ'ו שלך חזק.
[/b][/quote]
אני צועק :"פיצ'ו תנסי לחקות את מריפ ותיתקפי אותה בגל רעם"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 24 2009, 03:09 PM
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה יוצא ממגרש הקרבות, לפתע אתה רואה תור ארוך של אנשים, הם רוצים להכנס לאן שהו.[/i] [/b][/quote]
"אההה סליחה,לאן התור הזה מוביל?"אני שואל את האיש האחרון בתור...
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רק שתדע הצלפת זנב זו מתקפה שלא פוגעת ביריב הפוקימון רק מזיז את הזנב שלו מצד לצד, ככה כשאתה מבקש לתקוף את מגמגר עם הזנב של רייהורן זה לא אפזרי כי הזנב שלו ממש קטן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רייהרון מנסה להתהפך ומצליח, הוא מצליח לעמוד וללכת.
מגמגר העצבני מנסה לתקוף בלהביור אבל רייהרון חומק.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף את סידוט בבועות, אבל סידוט חומק ומתחיל לברוח, אתה רץ אחרי הסידוט אבל אתה רואה שהוא נעלם, לפתע אתה מבחין שעל אחד העצים יושב טריקו וזולל תפוח.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c9/Spr_4d_252.png[/img]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]"כן!" אומר האחות ג'וי ומרפאה לך את באנירי, את ניזכרת שלפני כמה דקות זכית בפוקדור ריק[/i].
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות ביער, מחפש את האישה, כל האזור חשוך מאוד כי לילה, אתה ממשיך לחפש, לפתע אתה שומע רעש ממקום אחד של משהו שזז, אתה תקרב לאט לאט לראות מה זה ולפתע מגיע מהאזור הזה אורסרינג עצבני במיוחד.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f1/Spr_4d_217_m.png[/img]
[i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]ג'יאודוד תוקף בהיתקשחות והנזק שהוא חוטף מהמקום יורד, המנהיג מחוסל אז אין לג'יאודוד את מי לתקוף, לפתע יוצא מאחד החדרים מאמן ריינג'ר, הוא שולף את הכשיר המיוחד שלו ויורא מן סביבון מוזר שמתחיל להסתובב סביב הקקניות שפתאום עוזבות את הגי'אודוד שלך.
"לכו מפה" אמר האיש, לפתע כל הקקניות ברחו מהמקום, "אתה בסדר?" שאל מאמן הריינג'ר.[/i]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה יוצא מבית המלון לפתע אתה רואה מגרש קרבות ענקי ויש בוא מלא מאמנים שנלחמים ומתאמנים.[/i]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]שרון לא עונה, אתה רואה שרוב המאמנים והמדריכים שלהם התחילו לברוח, לפתע אתה רואה ששרון מתחילה לרוץ אל אזור העיר , "שרון לא אל תלכי לשם" צעק לני והתחיל לרוץ אחריה.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיצ'ו מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל היא בכלל לא יודעת אך להתחיל תקוף בזה כי לא אימנתה אותה בזה, פיצ'ו תוקפת בגל רעם ומריפ תוקפת במכת ברק כמכתנגד ונוצר פיצוץ חשמךי חזק בזירה אבל אף אחד לא ניפגע[/i].
[i][b]joker[/b][/i]
[i]"פארק פוקימוני העשב, זה אחלה מקום לאמן בו את הפוקימונים" אמר אחד האנשים.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 03:05 PM
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף את סידוט בבועות, אבל סידוט חומק ומתחיל לברוח, אתה רץ אחרי הסידוט אבל אתה רואה שהוא נעלם, לפתע אתה מבחין שעל אחד העצים יושב טריקו וזולל תפוח.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c9/Spr_4d_252.png[/img]
[/b][/quote]
גם לו אין כל כך הרבה מתקפות עשב... אבל בסדר.
-------------------------
"סקווירטל תירה עליו בועות ואז תקפוץ ותתקוף בחבטה ואז שוב תתקוף בבועות!"אני צועק לסקווירטל
-
[b] [i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]ג'יאודוד תוקף בהיתקשחות והנזק שהוא חוטף מהמקום יורד, המנהיג מחוסל אז אין לג'יאודוד את מי לתקוף, לפתע יוצא מאחד החדרים מאמן ריינג'ר, הוא שולף את הכשיר המיוחד שלו ויורא מן סביבון מוזר שמתחיל להסתובב סביב הקקניות שפתאום עוזבות את הגי'אודוד שלך.
"לכו מפה" אמר האיש, לפתע כל הקקניות ברחו מהמקום, "אתה בסדר?" שאל מאמן הריינג'ר.[/i] [/b][/quote]
"כן, תודה!" אני אומר לריינג'ר!
"ג'יודוד!" אני צועק ורץ לעבר ג'יודוד...
"אתה בסדר?" אני ישאל את ג'יודוד
-
[b]
[i]שרון לא עונה, אתה רואה שרוב המאמנים והמדריכים שלהם התחילו לברוח, לפתע אתה רואה ששרון מתחילה לרוץ אל אזור העיר , "שרון לא אל תלכי לשם" צעק לני והתחיל לרוץ אחריה.[/i]
[/b][/quote]
"נו באמת! אנחנו צריכים לברוח!" אני צועק בזמן שאני רץ אחרי לני ושרון, בתקווה שהם ישמעו אותי.
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רק שתדע הצלפת זנב זו מתקפה שלא פוגעת ביריב הפוקימון רק מזיז את הזנב שלו מצד לצד, ככה כשאתה מבקש לתקוף את מגמגר עם הזנב של רייהורן זה לא אפזרי כי הזנב שלו ממש קטן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רייהרון מנסה להתהפך ומצליח, הוא מצליח לעמוד וללכת.
מגמגר העצבני מנסה לתקוף בלהביור אבל רייהרון חומק.[/i]
[/b][/quote]
אז למה יש אותה?
------
"מכת קרן בכל הכח!!!" אני אומר
-
[i]אתה רץ במהירות ביער, מחפש את האישה, כל האזור חשוך מאוד כי לילה, אתה ממשיך לחפש, לפתע אתה שומע רעש ממקום אחד של משהו שזז, אתה תקרב לאט לאט לראות מה זה ולפתע מגיע מהאזור הזה אורסרינג עצבני במיוחד. [/b][/quote]
"מישהו יכול לעזור לי?" אצעק ואתחיל לברוח עם טוטודייל
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בבועות על טריקו ומפיל אותו מהעץ, טריקו העצבני קם מן האדמה ותוקף בספיגה ושואב מסקווירטל את הכוח שהוא איבד בגלל הנפילה, סקווירטל הפצוע ממשיך להלחם ותוקף בחבטה ופוגע בטריקו שנופל שוב על האדמה.[/i]
[i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]ג'יאודוד לא עונה הלך הוא ניראה מחוסל, לפתע מאמן היינג'ר מוציא מן הכיס שלו מן מרפאה ומרפאה את הגי'אודוד שלך.
"צריך להזר בית המלון הזה מלא פוקימונים מטופרים, אני מצאתי בחדר שלי חבורה של רטטות מעצבנות שאכלו לי את האוכל שהיה לי בתיק, תגיד מה שימך?" שאל המאמן.[/i]
[i]לפתע רואה שהיד הענקית נעלמה, אתה ממשיך לרוץ אחרילני ושרון, כעבור כרבע שעה אתה מגיע אל העיר, לפתע אתה רואה חור ענקי באדמה ולידו עומד אוגי הוא מביט אל תוך החור.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]זה מתקפה שמעלה סטטוס בדרך כלל, אני לא מבין בזה, ככה חשבו יוצרי המשחקים שהמתקפה הזו טובה אני חושב שהיא סתם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן תוקף במקת קרן ומעיף את מגמר לגובה, מגמגר נופל על האדמה וניפצע קשה.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רואה שאין אף אחד באזור הזה של היער, אתה מתחיל לברוח עם טוטודייל והאורסרינג רץ אחריכם, הוא מפיל עצים מרוב עצבים, לפתע הוא תוקף באגרוף ממוקד ומפיל שורה של עצים ומפיל גם עץ אד שחוסם את דרככם, אתה לא יודע לאן ללכת ואתה רואה שהאורסרינג מתקרב עליכם במהירות.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 03:35 PM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בבועות על טריקו ומפיל אותו מהעץ, טריקו העצבני קם מן האדמה ותוקף בספיגה ושואב מסקווירטל את הכוח שהוא איבד בגלל הנפילה, סקווירטל הפצוע ממשיך להלחם ותוקף בחבטה ופוגע בטריקו שנופל שוב על האדמה.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל,נסיגה ושוב חבטה ואז בועות!"אני צועק לו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 03:35 PM
[i]אתה רואה שאין אף אחד באזור הזה של היער, אתה מתחיל לברוח עם טוטודייל והאורסרינג רץ אחריכם, הוא מפיל עצים מרוב עצבים, לפתע הוא תוקף באגרוף ממוקד ומפיל שורה של עצים ומפיל גם עץ אד שחוסם את דרככם, אתה לא יודע לאן ללכת ואתה רואה שהאורסרינג מתקרב עליכם במהירות.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל! אקדח מים!"