-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 25 2009, 10:33 PM
[b]
[b]מאט[/b]
האונדור תוקף בערפיח כשפיתאום פוגעת בו מתקפת זנב אקווה עוצמתית.האונדור מנסה לקום אבל מגמר תוקף אותו באגרוף דינמי, ג'וני צועק למגמר:"חסל אותו עם ריכוז הדף[focus blast]".מה תעשה??
[b][להאונדור יש חולשה ללוחם]מצב[/b]
מגמר93%
האונדור58% [/b][/quote]
"האונדור תקפוץ אל מאחורי מגמר ותתקוף 5 פעמים בנשיכה ואז תקפוץ מלפניו תתקוף בערפיח ושוב בנשיכה!בכל הכוח!"אני צועק להאונדור.
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 25 2009, 08:22 PM
[b] [b]ריק[/b]
לרויטר נושך את רגלו הקפואה ושובר את הקרח אך גם פוצע את עצמו,אתה רואה שדם יורד לו מהרגל.לרויטר מזנק ומיצחמק מהנשיכה של מנצ'לקס ואז קופץ עליו ונושך אותו מספר פעמים ובכך מחסל אותו.המאמן אומר כל הכבוד לך הינה כך סופרמרפא ו150$ על הניצחון [/b][/quote]
"תודה רבה!" אני אומר לו.
לאחר צכן אני רץ למרכז הפוקימונים לרפא את לרויטר.
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 25 2009, 10:33 PM
[b] [b]ירין[/b]
אם אתה רוצה אתה יכול לקחת אותו במקום זנגוס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג'וי את הפוכדור של לאודרד,אחרי כמה דקות האחות ג'וי יוצאת ואומרת :"תוכל לקחת אותו בעוד 3 ימים כי פצועה בפציעות חמורות מאד". אתה יוצא ממרכז הפוקימונים מה תעשה עכשיו??[b]דרך אגב אתה בעיר דארקר.[/b]
[/b][/quote]
אני אלך לדרך של שלמינור כדי לחפש פוקימון מים( השמחה של בדו לא עלתה?)
-
שם משתמש:~nitay~
שם במשחק:קיט פריי
תמונה:[img]http://i27.tinypic.com/35b9s3r.png[/img]
רקע:כשקיט היה ילד קטן,אביו השתייך לצוות גלקטיק,וכמעט שלא היה בבית,בכל פעם שקיט היה שואל אותו במה הוא עובד ומה הוא עושה הוא היה אומר שזה סודי,גם לאימו של קיט לא היה מושג מה בעלה עושה.
יום אחד,קיט שמע את אבא שלו מדבר עם הבוס החדש שלו,סיירוס,שסיפר לו על התוכנית לתפוס את חמשת האגדיים ולשלוט במחוז דרקו,קיט מיד הלך וסיפר את זה למשטרה שהחליטו להכשיר את קיט כמרגל,קיט הלך עם אביו למחוז דרקו כסוכן כפול של המשטרה,כדי לסכל את תוכניתו של סיירוס ולהציל את המחוז
חפצים:
פוקימונים:
תגים:
פוקימון התחלתי:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpiconani/dpiconani058.gif[/img]
בקשות:
-
ניתאי רשום תגיב להתחלה
השאר אני לא יכול להגיב כרגע אני עסוק אני ניכנסתי לשנייה.
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 21 2009, 04:31 PM
[b] [img]http://img256.imageshack.us/img256/8855/73789824.png[/img]
אתם קמים בבוקר,מתארגים ויוצאים מהבית שלכם עם חיוך על הפנים בגלל שהיום אתם מתחילים את המסע שלכם.
אתם יוצאים מהעיירה שלכם ומתחילים ללכת לכיוון העיר גיבר שם תקבלו: את הפוקימון הראשון שלכם, פוקידע, מפת מחוז דרקו ו-5 פוכדורים. אתם מגיעים אל המעבדה ורואים את פרופסור ריד [img]http://i911.photobucket.com/albums/ac313/LoveMunchlax/wattson1.gif[/img]בחוץ עם הבלסטואיס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb009.png[/img]שלו, אתם מתקרבים עד שהוא מבחין בכם ושואל מה שימכם, מה תעשו? [/b][/quote]
זאת התחלה גם למרגלים?
----------------
אני הולך אל הפרופסור כדי לקחת את הפוקימון הראשון,ומסביר לו שבאתי לקחת פוקימון בשביל התחלת שירותי בצוות גלאקטיק
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 25 2009, 07:16 PM
[b] [b]ג'יי[/b]
סקיטי נוהמת ומצליפה בזנבה היטמון לי שמיתקרב אליה עם אגרוף המך מוסך מדעתו בגלל הנמה ולא שם לב שסקיטי תוקת בדחיפה לרגליים שלו ומפילה אותו מה תעשה עכשיו??
[b]מצב[/b]
היטמון לי10%
סקיטי23% [/b][/quote]
"סקיטי תישתמשי בנהימה הצלפת זנב ודחיפה!"
-
[b]מאט[/b]
האונדור קופץ ומיתחמק ממגמר ונושך אותו כמה פעמים אבל הפעם במהירות ועם יותר עוצמה [כירסום]
מגמר תוקף באגרוף מך ומעיף טת האונדור כמה מטרים אחורה מגמר רץ אליו עם ריכוז הדף מה תעשה??
[b]ריק[/b]
יש לך מרפאסופר
~~~~~~~~~~
אתה מגיעה למרכז ומרפא את לרויטר מה תעשה עכשיו ??
[b]ירין[/b]
לא הבנתי מה רשמתה ושאלתי אותך משהו אתה רוצה להחליף את זנגוס בלאודרד??
[b]קיט[/b]
הפרופסור אומר לך חכה פה דקה אני כבר באה,ובידיוק אחרי דקה הוא יוצא עם גרואולייט,5פוכדורים,מפה ופוקידע.הפרופסור אומר לך:"אתה צריך ללכת אל השוטרת ג'ני "ומצביא לכיוון הדרך בה אתה צריך ללכת.
[b]ג'יי[/b]
סקיטי נוהם ומצליף בזנבו,היטמון לי מנסה לקום אך סקיטי מחסל אותו בעזרת דחיפה עוצמתית.
המאמן אומר לך כל הכבוד הינה400$ ו3סופר מרפאים
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 26 2009, 01:12 AM
[b] [b]מאט[/b]
האונדור קופץ ומיתחמק ממגמר ונושך אותו כמה פעמים אבל הפעם במהירות ועם יותר עוצמה [כירסום]
מגמר תוקף באגרוף מך ומעיף טת האונדור כמה מטרים אחורה מגמר רץ אליו עם ריכוז הדף מה תעשה?? [/b][/quote]
תעדכן שהוא למד כירסום,ושוב שחכת אחוזים.. :o
---------------------
"האונדור תכוון גחלת לעיניים שלו ואז תתקוף שוב בכירסום ואז ניב אש!"אני אומר להאונדור ומחכה לראות מה יקרה..
-
[b] [b]מאט[/b]
מגמר תוקף באגרוף מך ומעיף טת האונדור כמה מטרים אחורה מגמר רץ אליו עם ריכוז הדף מה תעשה?? [/b][/quote]
מה איתי ועם כל השאר? :o
לא הגבת לנו :angry:
-
אם אני לא מגיב לכם זה אומר שאני לחצתי בטעות על הגב במקום על תצוגה מקדימה
-
[b] [b]ריק[/b]
יש לך מרפאסופר
~~~~~~~~~~
אתה מגיעה למרכז ומרפא את לרויטר מה תעשה עכשיו ?? [/b][/quote]
סורי לא שמתי לב
------------------------------------------------------------------------------
אני הולך לכיוון העיר פלמנור להשיג את התג הראשון שלי.
-
[b]
[b]ירין[/b]
לא הבנתי מה רשמתה ושאלתי אותך משהו אתה רוצה להחליף את זנגוס בלאודרד??
[/b][/quote]
לתמיד או עד 3 ימים?
-
[b] [b]קיט[/b]
הפרופסור אומר לך חכה פה דקה אני כבר באה,ובידיוק אחרי דקה הוא יוצא עם גרואולייט,5פוכדורים,מפה ופוקידע.הפרופסור אומר לך:"אתה צריך ללכת אל השוטרת ג'ני "ומצביא לכיוון הדרך בה אתה צריך ללכת. [/b][/quote]
אני לוקח את גרולייט וממהר אל השוטרת ג'ני,מוודא שאף אחד לא עוקב אחריי
-
[b] [b]ג'יי[/b]
סקיטי נוהם ומצליף בזנבו,היטמון לי מנסה לקום אך סקיטי מחסל אותו בעזרת דחיפה עוצמתית.
המאמן אומר לך כל הכבוד הינה400$ ו3סופר מרפאים [/b][/quote]
"תודה" אני אומר מוציא את אמבראון ונותן לו ולסקיטי את השיקוי