-
[SIZE=1][COLOR=Red]ג'ו-
שמע אני לא אשפוט אותך אם גם אתה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדיר!" הוא אומר ומצחקק "שניים על שניים! אני מתחיל עם פרי!" הוא אומר וזורק פוקדור מידיו ומיתוכו קופצת קלפרי חמודה למראה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/05/035.png[/IMG].
"קדימה פרי נשיקה מתוקה!" הוא קורא
[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=magenta]אינג'ל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]"אני יודעת!" היא אומרת בחיוך "רגע אתה גם מתאם?" היא שואלת בסקרנות.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/s][/quote
"תאמת עוד לא בחרתי "אומר .
-
[COLOR=Magenta][SIZE=1]אינג'ל-
"אז למה אתה מחכה?" היא שואלת ומרימה גבה "יש לך בעיר ג'נטה פה את המכון הראשון וגם את תחרות הסרט" היא אומרת בפליאה.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue][SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]"בינתיים אלקיד ישנה. לעמוד לידה ולחשוב מה היה קורה לא יעזור." היא אומרת ברצינות "אני הולכת למצוא את אחותי. אתה רוצה לבוא ולעזור בסדר. אתה רוצה להישאר ולצפות בלאקיד מעולפת החלטה שלך." היא אומרת בכעס ומיסתובבת ומתחילה ללכת לכיוון היציאה מהמרכז.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מסתכל עליה ולאחר מכן מביט באלקיד, ולבסוף קם ממקומי 'אלקיד, עליי למצוא את אלי. אל תדאגי, כשנמצא אותה אחזור לקחת אותך. בינתיים, החלימי טוב' אני חושב ומנסה לשדר זאת אל מוחה של אלקיד. אני מסתובב ויוצא במהירות אחרי הנערה
~~~~~~~~~~~~~
אגב מה שמם של התאומות? XP
-
[quote=Ritsuka Kun;601019][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"אז למה אתה מחכה?" היא שואלת ומרימה גבה "יש לך בעיר ג'נטה פה את המכון הראשון וגם את תחרות הסרט" היא אומרת בפליאה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"זה בחירה קשה !"אומר אחשוב כמה שניות ואז אגיד "אני חושב שאני אהיה מתאם !".
-
"נו אז בוא תראה לי מה אתה שווה!" היא אומרת בהיתלהבות.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
מירי ואנני
מירי איתך ואנני נחטפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניפרד מאלקיד ורץ אחרי מירי "החלטת לבוא?" היא שואלת וניראת כאילו היא מעודדת שאתה בא איתה.
אתם ממשיכים ללכת ורואים פלאסל ומינון הרבים בינם ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6b/Spr_4d_311.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/aa/Spr_4d_312.png[/IMG])
"פוקימוני חשמל לא יהיו לנו יעילים?" מירי שואלת אותך.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;601014][SIZE=1][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]שמע אני לא אשפוט אותך אם גם אתה ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"בסדיר!" הוא אומר ומצחקק "שניים על שניים! אני מתחיל עם פרי!" הוא אומר וזורק פוקדור מידיו ומיתוכו קופצת קלפרי חמודה למראה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/05/035.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"קדימה פרי נשיקה מתוקה!" הוא קורא [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אל תדאג, אני לא:what:
~~~~~~~~~~
"צא סטנטלר!"אני קורא ומשחרר את סטנטלר מהפוכדור שלו,
"תתחמק מהנשיקה המתוקה!, לאחר מכן רוץ אל קלפרי עם קרן מגה!, אחרי שאתה פוגע אל תהסס ותכה אותה מיד ברעל! צא!"אני מורה לו.
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
זה בסדר~
אין טעם לשקר אנחנו נקבל אותך למרות הכל 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנשיקה המתוקה יוצאת ועשרות ללבות קטנים וורודים מרחפים במהירות לעבר סטנטלר ונידבקים לכל גופו.
למרות ניסיון ההיתחמקות שלו, הוא ניהיה מסוחרר מהנשיקה המתוקה ויוצא עם קרן מגה לעבר קלפרי, אבל היא מתחמקת בעזרת צוות כפול.
"פרי קדימה תשתמשי בקרן בועות!" הוא קורא וקלפרי שולחת מפיה קרן ענקית של בועות המרחפות במהירות לעבר סטנטלר.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;601053][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"נו אז בוא תראה לי מה אתה שווה!" היא אומרת בהיתלהבות.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אממ אוקיי"אומר .
"ספיל תשתמשי באקדח מים כלפיי מעלה ואז תשתמשי באבקת שלג על מנת להקפיא את המים ולבסוף תשלחי קרן איתור לשבור את הקרח!"אומר בזמן שאני מוציא את ספיל .
-
[quote=Ritsuka Kun;601053]
[SIZE=1][COLOR=magenta][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=magenta]
[SIZE=1][COLOR=magenta]מירי ואנני[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]מירי איתך ואנני נחטפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אתה ניפרד מאלקיד ורץ אחרי מירי "החלטת לבוא?" היא שואלת וניראת כאילו היא מעודדת שאתה בא איתה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אתם ממשיכים ללכת ורואים פלאסל ומינון הרבים בינם ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6b/Spr_4d_311.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/aa/Spr_4d_312.png[/IMG])[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"פוקימוני חשמל לא יהיו לנו יעילים?" מירי שואלת אותך.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
"בהחלט. אני לא מעוניין לתפוס אותם, יש לי את אלקיד. אבל אולי אפשר לבקש מהם שיעזרו לנו נגד הפוקימונים המעופפים. האמת, הם יכולים להתאים לך ולאחותך" אני אומר לה "שנציג להם?" אני שואל אותם.
-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]וואו אני לא מבין כלום ממה שאתה עושה Oם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אם אתה לא רוצה אותה למה אתה תופס אותה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]ולא אמרת אתה רוצה להיות [SIZE=7]מאמן [SIZE=1]או [SIZE=7]מתאם?![/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][SIZE=7][SIZE=1]
[SIZE=1][COLOR=blue][SIZE=1]תתחיל להכניס שכל למשחק, כי אם לא אתה תיהיה בחוץ.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אתה זורק פוקדור על איפום והיא נכלאת בתוכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר~[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][spoiler][SIZE=1][COLOR=purple]איפום הישתחררה!![/COLOR][/SIZE][/spoiler][/quote]
אני מאמן ההחלטתי אני סתם רציתי לתפוס אותה אבל אני בסוף סתם אתן אימון קטן לפוקימונים שלי
"טוטודייל צא" אומר ואוציא את טוטודייל מהפוכדור "השתמש מהר בקרן בועות ואחר כך בטופרי מתכת חזקים שיגמרו אותה" אומר לו
-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue][SIZE=1]ניב-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=blue]"מה הבעיה שהוא סתם ירחף במקום כלשהו וכך יהיה אפשר באמת לראות את היופי שלו?" טימי שואל ומרים גבה.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"נראה לך שזה יראה מספיק טוב? נו טוב, ננסה. ביוטיפליי! תשתמש באותו רצף שוב והפעם תשתגר מעל הכדור ותרחף שם!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;600970]
[COLOR=Green]סטיב-
אתה יודע שהוא לא מסוגל ללמוד את המתקפה הזו? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט מתחיל לבהוק באור בהיר במיוחד ומסנוור את ויינגול המנסה לשלוח אקדח מים, אבל מפספס את סידוט בהרבה.
סידוט מנסה שוב לשלוח עלי תער אבל כלום לא קורא.
ויינגול בינתיים מתאפס ויוצא עם רוח שוב ומעיף את סידוט לאחור.[/COLOR]
[/QUOTE]
אה לא ידעתי חחח
------------------
"סידוט נסה להשתמש במתקפת פיצוץ ! (EXPLOSION)"
אצעק לעברו "אתה יכול , אתה עצבני , אתה חם ! אתה תצליח"
"קדימה !"
-
[COLOR=DarkOrchid][SIZE=5]מתאמים, תסבירו ביותר פירוט על השילובי מתקפות!
לא רק מה לעשות אבל איך שהן יצאו ולאיזו תוצאה סופית אתם רוצים שהיא תיהיה!
ספיל יוצאת ושולחת אקדח מים חזק לכיוון אחד מהעצים. לאחר חצי שנייה היא מפסיקה ושולחת אבקת קרח על המים, וגוש ארוך של קרח נופל על הריצפה.
ספיל לא מבזבזת שנייה ושולחת קרן איותר ומופצצת את הקרח.
המראה ממש לא מרשים ובהחלט שלא יפה.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
"שנציג להם מה?" שואלת מירי ומרימה גבה.
"אם אתה לא רוצה עזוב אולי יש משהו אחר בהמשך!" היא אומרת
[COLOR=Purple]סם-
טוב O_O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל יוצא מהפוקדור ושולח קרן בועות על איפום והיא מנסה להיתנגד, אבל טוטדייל רץ במהירות לעברה ומחסל אותה הפעם סופית עם טופרי מתכת.
[COLOR=Blue]ניב-
"שמע אתה גם בכו ובכו צריך לתת לו פוקיבלוקים או פופים ולגרום לו להיראות יפה לתחרות. אז למה לא להשוויץ בו?" טימי שואל בחיוך.
ביוטיפליי מנסה לעשות את השילוב שוב ועוטף את עצמו ביריעת חוט ואורות בכל מיני צבעיים מתחילים להציץ מתוך הכדור.
ביוטיפליי אז מופיע משום מקום מלפני הכדור וקרני האור פוגעות בכנפיו והוא אכן ניראה מצויין.
"היי, חשבתי על משהו למה שלא תלמד אותו עוד מתקפה? זה בטוח יעזור לך!" טימי אומר בהיתלהבות.
[COLOR=Green]סטיב-
תסביר לו מה לעשות זה שתגיד לו לעשות את זה, לא רומר שהוא יודע איך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט קופץ במקום מנסה, אבל הוא לא יודע מה לעשות.
ווינגול בינתיים פוגע בו עם הרוח.
סידוט מועף אחורה בעוצמה גדולה.
אם לא תעשה משהו בקרוב סידוט יפצע קשה!
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;601686][SIZE=5][COLOR=darkorchid]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]"שנציג להם מה?" שואלת מירי ומרימה גבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]"אם אתה לא רוצה עזוב אולי יש משהו אחר בהמשך!" היא אומרת [/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
"התכוונתי שנשאל אותם, אבל אם את לא רוצה אז לא צריך" אני אומר וממשיך איתה בדרך, מתעלם מפלאסל ומיינון.