נכון,תאמין לי שאני יכול לעשות שכל המעורבים לא יוכלו לפרסם נושאים או תגובות או סקרים...בכלל...חוץ מלתת באן...אני עוצר את כל הריב ע"י באן.
תבין שרק ככה זה עובד.
Printable View
נכון,תאמין לי שאני יכול לעשות שכל המעורבים לא יוכלו לפרסם נושאים או תגובות או סקרים...בכלל...חוץ מלתת באן...אני עוצר את כל הריב ע"י באן.
תבין שרק ככה זה עובד.
[quote=~Tyrael~;624935]נכון,תאמין לי שאני יכול לעשות שכל המעורבים לא יוכלו לפרסם נושאים או תגובות או סקרים...בכלל...חוץ מלתת באן...אני עוצר את כל הריב ע"י באן.
תבין שרק ככה זה עובד.[/quote]
אבל אם אני אקח דוגמא מהחיים, בארץ, מישהו יכול להשפט בלי לעמוד לדין? לא. בדיוק כמו שצריך להיות פה, חקירה יסודית של כל מה שהיה ואז ענישה לפי מה שהיה, אתה לא יכול אם היו מעורבים שניים להאשים אחד ולהוציא אחד זכאי בלי שתוכיח קודם שהוא זכאי..
אבל אתה אומר דברים בכלל לא הגיוניים שקד... דוגמא הכי קיצונית. שלמה רוצח את אבא של משה. אז משה רוצח את אבא של שלמה, ואת אימא של שלמה. לשנות את הכינוי ל"כל הפורום על הזין" זאת עבירה חמורה, יותר חמורה מהעבירה שהובילה אותו לשנות את הכינוי. זה לא הגיוני להשאיר אותו כאילו כלום בפורום
בוא נעשה את זה ככה מהחיים כמו שאתה אומר:
אם מישהו מאיים לרצוח אותך ויש לו סכין והוא קרוב אליך,אתה מעדיף שקודם יחקרו מה קרה ביניהם כלומר לנסות לדבר עם שניכם,המאיים עם הסכין ואתה...ולחכות שהוא ידקור אותך D: וישחת אותך או שאתה מעדיף שמישהו יעצור את המאיים עם הסכין ויקח אותו למשטרה למעצר ל24 שעות נגיד?
[quote=~Tyrael~;624939]בוא נעשה את זה ככה מהחיים כמו שאתה אומר:
אם מישהו מאיים לרצוח אותך ויש לו סכין והוא קרוב אליך,אתה מעדיף שקודם יחקרו מה קרה ביניהם כלומר לנסות לדבר עם שניכם,המאיים עם הסכין ואתה...ולחכות שהוא ידקור אותו D: וישחת אותך או שאתה מעדיף שמישהו יעצור את המאיים עם הסכין ויקח אותו למשטרה למעצר ל24 שעות נגיד?[/quote]
דוגמא יותר טובה משלי:)
נכון שאתה מעדיף למות נכון?
אז תמות בשקט ותתן לי לשחק...
אופס זה יצא לי מצטער =0
אני עדיין חושב אחרת אבל תעשו מה שאתם רוצים..
אנשים! פורום ספרות מחכה שתיכנסו ותגיבו בו!
שלום לכולם חזרתי
שלומות.
שלומות גם לך יוסי
שלום לכולם
אנשים! הפרק הבא כבר כתוב, אם תגיבו הוא יתפרסם כמה שיותר מוקדם מחר!
אסף..
חבל על האנרגיות
ממליץ לך להשתמש במה שנקרא ה"פ
יודע מה...
אני אלך לסיפור שלך שמגיבים שם יותר ואני אשלח ה"פ לכולם...
או רעיון יותר טוב! אבל בשביל זה אתה צריך לעזור לי...