-
[quote=chimcharboy;631284][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-לפרס מוציא קרן קרח חזק מאוד אל אמבריון מצליח להתחמק מיזה, דיטו הופך לאספיון, "אספיון צא זנב ברזל על לפרס ואמבריון כדור צל על דיטו"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"דיטו תשתמש בזנב ברזל כדי להדוף את המתקפה ולהעיף אותה לאבריון!לפרס חבטת גוף בכל העוצמה על אספיון כדי לעשות מתקפה נדית למתקפה שתוקפת אותך!"אני אומר ולא נראה מתרשם מהתקפות שהם משתמשים.
-
[QUOTE=chimcharboy;631284][SIZE=3][COLOR=darkorange]
[SIZE=3][COLOR=yellowgreen]noam-גם סקווירטל וגם טרטוויג תפוסים, באלבזור,טוטודייל ופיפלאפ עדיין פנויים[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
טוב אז אני בוחר בבלבאזור ויש אפשרות לתפוס אותם כחלק מהעלילה?
-
[QUOTE=chimcharboy;631284][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-לפרס מוציא קרן קרח חזק מאוד אל אמבריון מצליח להתחמק מיזה, דיטו הופך לאספיון, "אספיון צא זנב ברזל על לפרס ואמבריון כדור צל על דיטו"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"סלבי נימצא בכדור הgt, ואתם נימצאים עכשיו בשנת 100 לפני הספירה" האיש אומר לכם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-"אוקיי הנה קח את סינדרוויל ושיהיה לך בהצלחה במסע" הפרופ' אומר לך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]master goku-"אז אם אתה רוצה יש לי טורצ'יק, רוצה מלו קרב?" הילד שואל אותך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-אתה מיסתובב אחורה ואתה רואה שזה [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=mn2weziwud2y.jpeg"][IMG]http://up203.siz.co.il/img3/mn2weziwud2y.jpeg[/IMG][/URL] [COLOR=darkgreen]הגנרל של צוות היקסטירס[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=yellowgreen]noam-גם סקווירטל וגם טרטוויג תפוסים, באלבזור,טוטודייל ופיפלאפ עדיין פנויים[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'' והלרביטר גם שלך?? ' אשאל אותו בעוקצניות
-
[quote=chimcharboy;631159]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-טיילו יוצא במתקפת כנף חזקה שפוגעת בטרטוויג שעף על קיר המכון ומתעלף, "זה היה קרב מדהים" אומרת ג'וליה בשימחה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]*קיבלת את תג העשב[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אחגוג עם הפוקימונים! "ישש זכינו בתג העשב!!" אודה לג'וליה על הקרב המעולה, אצא מהמכון אלך לרפאות את הפוקימונים, ואצא לדרך לכיוון העיר הבאה.
-
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-אתה אומר שלום לפרופ' והוא משיב לך בחזרה, אתה יוצא מהמעבדה ואתה מוציא את סינדקוויל ואתה יכול לראות שהוא מיתלהב ממך פתאום אתה רואה פוקימון שמעופף סביבך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מוציא את פינסר והיריב מוציא את [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1b/Spr_3e_015.gif[/IMG], פינסר מישתמש באגרוף ממוקד לעומת בידריל שמישתמש במיתקפת קרן,שתי המיתקפות מיתנדשות זו בזו ושני הפוקימונים עפים כמה מטרים אחורה "בידריל קרן סולארית" רד אומר בביטחון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-הכדור צל מיתקרב אל דיטו במהירות אך דיטו מצליח להדוף את המיתקפה בעזרת זנב ברזל הכדור צל עף ופוגע בלפרס, מיד אחרי הפגיעה של הכדור צל אספיון פוג בו בחוזקה אם זנב ברזל שמעיף את לפרס, "אספיון צא עוד הפעם זנב ברזל על לפרס ואמבריון כדור צל גם אתה על לפרס" הילד אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה של הפרופ', אתה מגיע לדלת המעבדה [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00]*כן יש לך אפשרות ליתפוס אותם בהמשך המשחק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"כן, גם הוא שלי"הוא אומר בחוצפה רבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה והפוקימונים שלך שמחים מהניצחון ואתה הולך לראפות אותם ואז אתה ממשיך לכיוון העיר הבאה ופתאום אתה רואה מאמן אם פרינפלפ[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;631487][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-הכדור צל מיתקרב אל דיטו במהירות אך דיטו מצליח להדוף את המיתקפה בעזרת זנב ברזל הכדור צל עף ופוגע בלפרס, מיד אחרי הפגיעה של הכדור צל אספיון פוג בו בחוזקה אם זנב ברזל שמעיף את לפרס, "אספיון צא עוד הפעם זנב ברזל על לפרס ואמבריון כדור צל גם אתה על לפרס" הילד אומר[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"לפרס תשתמש בקרן קרח כל כדור הצל ואז ישר על אבריון קרן קרח!דיטו תחסום עם זנב ברזל את המתקפה של אספיון ובכך גם תתקיף אותו!"אני אומר ומרחם על הלפרס המסכן.
-
[SIZE=3][COLOR=#800080][QUOTE]master goku-"אז אם אתה רוצה יש לי טורצ'יק, רוצה מלו קרב?" הילד שואל אותך
[SIZE=3][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]"סבבה!" אומר לילד."צ'ימצ'אר,אתה מוכן לקרב הראשון שלנו?"[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה של הפרופ', אתה מגיע לדלת המעבדה [/COLOR][/SIZE]
אני דופק בדלת ואומר לפרופסור שלום זה נועם באתי לבחור את הפוקימון שלי...
-
[QUOTE=chimcharboy;631487]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מוציא את פינסר והיריב מוציא את [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1b/Spr_3e_015.gif[/IMG], פינסר מישתמש באגרוף ממוקד לעומת בידריל שמישתמש במיתקפת קרן,שתי המיתקפות מיתנדשות זו בזו ושני הפוקימונים עפים כמה מטרים אחורה "בידריל קרן סולארית" רד אומר בביטחון[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפינסיר" תנסה להתחמק מן התקפה ואז תשתמש במיתקפת קרן"
-
[QUOTE=chimcharboy;631487][SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-אתה אומר שלום לפרופ' והוא משיב לך בחזרה, אתה יוצא מהמעבדה ואתה מוציא את סינדקוויל ואתה יכול לראות שהוא מיתלהב ממך פתאום אתה רואה פוקימון שמעופף סביבך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-הכדור צל מיתקרב אל דיטו במהירות אך דיטו מצליח להדוף את המיתקפה בעזרת זנב ברזל הכדור צל עף ופוגע בלפרס, מיד אחרי הפגיעה של הכדור צל אספיון פוג בו בחוזקה אם זנב ברזל שמעיף את לפרס, "אספיון צא עוד הפעם זנב ברזל על לפרס ואמבריון כדור צל גם אתה על לפרס" הילד אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"כן, גם הוא שלי"הוא אומר בחוצפה רבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה והפוקימונים שלך שמחים מהניצחון ואתה הולך לראפות אותם ואז אתה ממשיך לכיוון העיר הבאה ופתאום אתה רואה מאמן אם פרינפלפ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'כן .. אני רוצה לראות אותך מכניס אותו לפוכדור שלו' אומר לו בעצבנות
-
[quote=chimcharboy;631487]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אומר לו:"שלום אני ברנדון, רוצה קרב קטן אחד על אחד?"
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-ביגלל שלפרס ניפגע הוא מפספס ופוגע בדיטו בחוזקה אם קרן הקרח, ואספיון ואמבריון פוגעים בלפרס ולפרס בקושי מסוגל לזוז אך הוא עדיין יכול להלחם, "אספיון צא עכשיו רקן על חושי על דיטו ואמריון תחסל את לפרס עם כדור צל" הילד אומר [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]master goku-"טורצ'יק צא" הילד אומר והוא וגם אתה מוכנים לקרב "טורצ'יק צא ניקור" הליד אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-אתה דופק על הדלת ואף אחד לא פותח לך, אחרי כמה דקות הפרופ' בא מאחוריך ושואל אותך "שלום לך נועם, אתה פה בישביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך?"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-לרע מזלך פינסיר לא מצליח להתחמק והוא ניפגע מאוד מהקרן סולארית אבל הוא מיתאושש מהר והוא יוצא למיתקפת קרן שפוגעת בבידריל, "בידריל צא עוד הפעם מיתקםת קרן" הילד אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"הנה תיראה שהם שלי, לארביטר טיירניטר חיזרו" האיש אומר ושני הפוקימונים ניכנסים לפוכדור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"בשימחה" אומר לך המאמן "קוראים לי ג'ון, איך קוראים לך?" ג'ון שואל אותך [/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;631515][SIZE=3][COLOR=darkorange]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-לרע מזלך פינסיר לא מצליח להתחמק והוא ניפגע מאוד מהקרן סולארית אבל הוא מיתאושש מהר והוא יוצא למיתקפת קרן שפוגעת בבידריל, "בידריל צא עוד הפעם מיתקםת קרן" הילד אומר[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפינסיר" אני מאמין בך שתצליח להתחמק הפעם ואז תשתמש באגרוף ממוקד פעם נוספת"
-
[QUOTE=chimcharboy;631515][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-ביגלל שלפרס ניפגע הוא מפספס ופוגע בדיטו בחוזקה אם קרן הקרח, ואספיון ואמבריון פוגעים בלפרס ולפרס בקושי מסוגל לזוז אך הוא עדיין יכול להלחם, "אספיון צא עכשיו רקן על חושי על דיטו ואמריון תחסל את לפרס עם כדור צל" הילד אומר [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]master goku-"טורצ'יק צא" הילד אומר והוא וגם אתה מוכנים לקרב "טורצ'יק צא ניקור" הליד אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-אתה דופק על הדלת ואף אחד לא פותח לך, אחרי כמה דקות הפרופ' בא מאחוריך ושואל אותך "שלום לך נועם, אתה פה בישביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך?"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"הנה תיראה שהם שלי, לארביטר טיירניטר חיזרו" האיש אומר ושני הפוקימונים ניכנסים לפוכדור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"בשימחה" אומר לך המאמן "קוראים לי ג'ון, איך קוראים לך?" ג'ון שואל אותך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
' אתה חושב שאתה כל כך חזק איתם' אומר לו ' אני רוצה לראות אותם בפעולה אבל לא קרב רגיל קרב החלפה' אומר לאיש
-
[QUOTE=chimcharboy;631515][SIZE=3][COLOR=darkorange]
חח כשהפרופ, פנה אלי נבהלתי קצת חח אבל אמרתי לו אחר כך שכן באתי לבחור את הפוקימון הראשון שלי ואני חשבתי הרבה על ההחלטה שלי ואני בטוח... אני רוצה בלבאזור