-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה רואה שמיילון ממש עצוב ולא מקשיב לך."אני רואה שמילון קצת עצוב מהפסד אתמול הא?" אומר לני וונכנס לחדר."יש לי משהו שישפר לו את המצב רוח! קרב חוזר נגד אולפיום!" אומר לני ומוציא אותו.
לפתע אתה רואה שמיילון רועד מפחד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;673400][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה רואה שמיילון ממש עצוב ולא מקשיב לך."אני רואה שמילון קצת עצוב מהפסד אתמול הא?" אומר לני וונכנס לחדר."יש לי משהו שישפר לו את המצב רוח! קרב חוזר נגד אולפיום!" אומר לני ומוציא אותו.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לפתע אתה רואה שמיילון רועד מפחד.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
"אה עכשיו אני יודע מה הבעיה מילון מפחד להפסיד שוב לאולפיום נכון!? קדימה מילון בוא נילחם נגדו ביחד ונראה לו שאתה יותר חזק אתה מוכן?!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה רואה שמיילון נותן חיוך קטן וקופץ לעבר אולפיום."אוקי אז בוא נתחיל את הקרב!" אומר לני בעד ששנכם יוצאים החוצה."אוקי אולפיום השתמש בעליי טער!" אומר לני בעד העליי הטער מיתקרבים לכיונו של מיילון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;673541][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה רואה שמיילון נותן חיוך קטן וקופץ לעבר אולפיום."אוקי אז בוא נתחיל את הקרב!" אומר לני בעד ששנכם יוצאים החוצה."אוקי אולפיום השתמש בעליי טער!" אומר לני בעד העליי הטער מיתקרבים לכיונו של מיילון.[/COLOR][/I]
"מילון תשתמש במהירות כדי לחמוק ואז כדור אנרגיה צא!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
כדור האנרגיה פוגע אבל זה בקושי מזיז לאולפיום."אוקי אולפיום הישתמשברוח מאימת ובעליי להב!" אומר לני בעד שאולפיום מסיתחרר במהירות ויוצר סופה חצי יורקה חצי סגולה שכמעט מחסלת את מיילון."אני רואה שאין למיילון שלך מספיק כוח בשביל לעשות את זה הא? אוקי בוא נגמור אם זה דופק אפל!" אומר לני בעד שהדפוק האפל מתקרב לכיונו של מיילון אבל הוא בקושי מצליח לזוז.לפתע מיילון מתחיל לזהור באור לבן ואתה מבין שהוא מתפתח ל..רייפלון [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/znfnmtjlzmgj.png[/IMG]לפתע אתה רואה שהוא יוצר כדור אש כחול בתוך הפה שלו ולאחר מכן הוא יורה אותו במהירות לכיונו של אולפיום."אני לא מאמין! המיילון שלך התפתח וגם למד פיצצת דרקון!" אומר לני ומכניס את אולפיום.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;673864][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]כדור האנרגיה פוגע אבל זה בקושי מזיז לאולפיום."אוקי אולפיום הישתמשברוח מאימת ובעליי להב!" אומר לני בעד שאולפיום מסיתחרר במהירות ויוצר סופה חצי יורקה חצי סגולה שכמעט מחסלת את מיילון."אני רואה שאין למיילון שלך מספיק כוח בשביל לעשות את זה הא? אוקי בוא נגמור אם זה דופק אפל!" אומר לני בעד שהדפוק האפל מתקרב לכיונו של מיילון אבל הוא בקושי מצליח לזוז.לפתע מיילון מתחיל לזהור באור לבן ואתה מבין שהוא מתפתח ל..רייפלון [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/znfnmtjlzmgj.png[/IMG]לפתע אתה רואה שהוא יוצר כדור אש כחול בתוך הפה שלו ולאחר מכן הוא יורה אותו במהירות לכיונו של אולפיום."אני לא מאמין! המיילון שלך התפתח וגם למד פיצצת דרקון!" אומר לני ומכניס את אולפיום.[/COLOR][/I]
"כל הכבוד רייפלון! עכשיו אתה חזק מאוד..אנחנו ניצחנו!" ואני רץ ומחבק את רייפלון
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"נכון ניצחתה ובגלל זה מגיע לך את זה!" אומר לני בעד הוא זורק לכיונך את התג של המכון שלו."אולי לא ניצחתה אותי בקרב של שלוש על שלוש אבל המטרה האמטית של מנהיג מכון הוא לתת אתגר וזה בדיוק מה שנתתי לך! והצלחתה לעמוד בזה! אני גרמתי לכם להסתדר ובסוף זה הצליח וזאת היתה המטרה שלי! בגלל זה את מקבל את תג הרפאיים!".
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;673878][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"נכון ניצחתה ובגלל זה מגיע לך את זה!" אומר לני בעד הוא זורק לכיונך את התג של המכון שלו."אולי לא ניצחתה אותי בקרב של שלוש על שלוש אבל המטרה האמטית של מנהיג מכון הוא לתת אתגר וזה בדיוק מה שנתתי לך! והצלחתה לעמוד בזה! אני גרמתי לכם להסתדר ובסוף זה הצליח וזאת היתה המטרה שלי! בגלל זה את מקבל את תג הרפאיים!".[/COLOR][/I]
"וואו באמת לני תודה! אולי עוד נתראה חח" ואני ממשיך בדרכי למכון הבא ובתקווה למצוא פוקימון חדש לצוות
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"היי לפניי שאתה הולך! יש אי מיוחד שנקרא אי ארקיו כדי לך להיתאמן שם!" אומר לני ומנופף לך לשלום.לפתע אתה מגיע לנמל.לאחר מכן אתה רואה שלט שבו כתוב "הספינות לאי אריקיו יצואות בעד כ-10 דקות".
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;673889][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"היי לפניי שאתה הולך! יש אי מיוחד שנקרא אי ארקיו כדי לך להיתאמן שם!" אומר לני ומנופף לך לשלום.לפתע אתה מגיע לנמל.לאחר מכן אתה רואה שלט שבו כתוב "הספינות לאי אריקיו יצואות בעד כ-10 דקות".[/COLOR][/I]
"10 דקות!! מהר אני חייב להגיע לספינה!" ואני רץ במהירות לעבר הנמל כדי להספיק לעלות לספינה!
אני חושב לעצמי:'בוא נקווה שאני יספיק לעלות'
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה מגיע בזמן לספניה והספניה מתחליה לשוט.לאחר כמה שעות אתה כבר רואה את האי באופק.לפתע אתם מרגשים רעידה קלה והספניה עוצרת על האי."כולם לרדת בבקשה!" אומר הקפטן של הספינה.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;673911][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה מגיע בזמן לספניה והספניה מתחליה לשוט.לאחר כמה שעות אתה כבר רואה את האי באופק.לפתע אתם מרגשים רעידה קלה והספניה עוצרת על האי."כולם לרדת בבקשה!" אומר הקפטן של הספינה.[/COLOR][/I]
"יש אני באי!..עכשיו אני תריך למצוא מקום אימונים טוב ואולי גם אני אמצא חבר חדש לצוות!"
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה הולך קצת קדימה ואתה מגיע ליער עם עצים בעלי עלים צהובים ויפים. יש על העצים המון פירות ומסתובבים שם המון פוקימונים. לפתע אתה רואה פוקימון קטן שנראה כמו סלע מתחבא מאחורי עץ אחד ומסתכל עליך בפחד [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jnndxqdjjygw.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;673932][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה הולך קצת קדימה ואתה מגיע ליער עם עצים בעלי עלים צהובים ויפים. יש על העצים המון פירות ומסתובבים שם המון פוקימונים. לפתע אתה רואה פוקימון קטן שנראה כמו סלע מתחבא מאחורי עץ אחד ומסתכל עליך בפחד [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jnndxqdjjygw.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היי חמוד מה קרה הלכת לאיבוד?! אתה רוצה פרי?" אני הולך ומביא לפוקימון פרי
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מביא לו פרי והוא אוכל אותו בהנאה. אתה מנצל את ההזדמנות וסורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו ארמוסטון. לפתע אתה רואה שהוא מסיים לאכול והוא מחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]