[quote=shlomii4;663044]היי ניצן=] וכל מי שחזר ,אני מחפש עבודה אבל אני לא מוצא ויש לי יומולדת מחר!!!![/quote]
היי
Printable View
[quote=shlomii4;663044]היי ניצן=] וכל מי שחזר ,אני מחפש עבודה אבל אני לא מוצא ויש לי יומולדת מחר!!!![/quote]
היי
[quote=NapTime;663086]ככה אה? אני פורש [COLOR=white]לא [/COLOR]מחברי המועצה.[/quote]
אוקיי המועצה קבעה את דינך,כיבוי לאלתר!
[SIZE=1][COLOR=white]סתם[/COLOR][/SIZE]
[quote=Golden Boy;663087]1.היה ריב בין רומה לעידו במסן (אולי איך שהוא מיכאל היה קשור לריב),
2.עידו פורסם א זה בפורום וקרה לרומה ניאו נצי מה שגרר הרבה אנשים נגד רומה (ראה נושא בארכיון)
3.רומה היתעצבן
4.ניצן פתחה נושא דיון על אם לא היה היטלר האם רוסייה היתה עושה שואה
5.רומה קישר את זה לעצמו והנושא הידרדר וסגרו את הדיון
6.הויכוח המשיך בנו"ד ורומה הורחק ומיכאל בתור חבר של רומה תמך בו וירד מניהול
זאת תשובה ל-LordAbizi ואני לא אגיד את דעתי לגבי כל הדברים למרות שיש לי[/quote]
תודה על התשובה, אני מניח שאם הייתי מכין עוד קצת קלפים של יוגיהו / הולך ללמוד מתמטיקה בכלל לא הייתי שם לב שמשהו קרה. נו טוב.
[quote=LordAbizi;663092]תודה על התשובה, אני מניח שאם הייתי מכין עוד קצת כלפים של יוגיהו / הולך ללמוד מתמטיקה בכלל לא הייתי שם לב שמשהו קרה. נו טוב.[/quote]
*קלפים
ככה אתה אה? אז אני [COLOR=white]לא [/COLOR][COLOR=black]בוגד וחושף שיניים כדי שכל העולם ידעו מי אנחנו![/COLOR]
זהו ארכימדס טעה!!!
צריך לצלם את זה!!!
סוף סוף!!
[quote=RockStar:D;663097]זהו ארכימדס טעה!!!
צריך לצלם את זה!!!
סוף סוף!![/quote]
יש לי מילה אחת להגיד בעניין , אההההההה???
[QUOTE=NapTime;663095]ככה אתה אה? אז אני [COLOR=white]לא [/COLOR][COLOR=black]בוגד וחושף שיניים כדי שכל העולם ידעו מי אנחנו![/COLOR][/QUOTE]
אההה..
טוב אני בינתיים אוכל פה.
היי ניצן.
[quote=NapTime;663095]ככה אתה אה? אז אני [COLOR=white]לא [/COLOR][COLOR=black]בוגד וחושף שיניים כדי שכל העולם ידעו מי אנחנו![/COLOR][/quote]
[COLOR=black]אתה כבוי לאלתר כוחות הערפדים שלך הפכו ל[/COLOR][COLOR=red]שום [/COLOR][COLOR=black]דבר אתה לא ערפד יותר ![/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=white]סתם [/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=אדון פריון;663102][COLOR=black]אתה כבוי לאלתר כוחות הערפדים שלך הפכו ל[/COLOR][COLOR=red]שום [/COLOR][COLOR=black]דבר אתה לא ערפד יותר ![/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=white]סתם [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
.....
תסמן את כל ההודעה שלו..
ערפדים?נאא חתולים
[quote=RockStar:D;663097]זהו ארכימדס טעה!!!
צריך לצלם את זה!!!
סוף סוף!![/quote]
מעולם לא אמרתי שאני יודע הכל. חוץ מזה, זו הייתה שגיאת הקלדה כי לא חשבתי מה אני כותב. לבסוף, תיקנתי אותו ואפילו הוספתי בהערה שDarkTiger קיבל על כך 5 נקודות בונוס במבחן שלו.
אלירן החתיך
[quote=RockStar:D;663105]ערפדים?נאא חתולים[/quote]
לפחות אנחנו עפים ושעושים לנו בה אנחנו תוקפים ולא רצים לאמאל'ה.
[quote=אדון פריון;663102][COLOR=black]אתה כבוי לאלתר כוחות הערפדים שלך הפכו ל[/COLOR][COLOR=red]שום [/COLOR][COLOR=black]דבר אתה לא ערפד יותר ![/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=white]סתם [/COLOR][/SIZE][/quote]
אבל אני עדיין [COLOR=white]לא [/COLOR][COLOR=black]יכול לספר לכל העולם כי יש לי גם הוכחות מוצקות חחחחחח[/COLOR]