-
[QUOTE=killerbee;692032]אני[/QUOTE]
יופי
אז קדימה
-
[QUOTE=LordAbizi;692033]זמרים צרפתים יכולים לאכול נשמה של כל דבר, לווא דווקא מתמטיקאי.
@killerbee
מתמטיקאי לא מדבר עם הפה, המתמטיקאי מדבר על ידי זה שהוא גורם לכל העולם מסביבו לזמר זמרות מתמטיקה ובכך מרטיט את העולם.[/QUOTE]
לא נורא יש לי אטמי אוזניים יאללה לסעודה יאמי אומצה עם פרצוף של מטמתיקאי
-
שקד אל תשלח לי משחקים במסן זה מציק וסבבה אני אכנס
-
בתאבון קילרבי, איך קוראים לך, ספרטני בוגד שכמותך
-
[quote=Captain_Charisma;692034]יופי
אז קדימה[/quote]
מנהל מכובד בפורום מעודד משתמשים לתקוף אחד את השני? כמה... אה... רוסיה הצארית.... (כמובן אין לייחס להודעה זו כל משמעות נורמלית, אלא לראות בה כתוצאה של חשיפה ממושכת ליוגיהו GX)
@killerbee
כנראה לא הבנת משהו.
אם [B]הכל[/B] מסביבי מזמר זמרות מתמטיות, אז גם כל האיברים הפנימיים בגוף שלך מתחילים לפעום בקצב מתאים, וכל דבררררררררררררררר כולל המח שלך, הידיים שלך, האוצמה שאתה אוכל, האזניים שלך, האטוים (אם כך כותבים) לאזניים שלך. [B]הכלל!!!![/B]
-
תראו D:
[IMG]http://i30.tinypic.com/65y792.gif[/IMG]
אביזי, אהה הבנתי S:
תגיד אתה רגיל לפורומים האמריקאים שאתה עושה @ כל הזמן?
-
[QUOTE=DarkTiger;692037]בתאבון קילרבי, איך קוראים לך, ספרטני בוגד שכמותך[/QUOTE]
מעולם לא הייתי ספרטני! יאמי מתמטיקאי (*חפ תגכפ גלופגלופגלופ*) יאמי מתמטיקאי
-
[quote=Naruto;692040]תראו D:
[IMG]http://i30.tinypic.com/65y792.gif[/IMG]
אביזי, אהה הבנתי S:
תגיד אתה רגיל לפורומים האמריקאים שאתה עושה @ כל הזמן?[/quote]
יפה [=
קילרבי- עכשיו התחלנו עם ההכחשות -.-"
-
[QUOTE=LordAbizi;692038]מנהל מכובד בפורום מעודד משתמשים לתקוף אחד את השני? כמה... אה... רוסיה הצארית.... (כמובן אין לייחס להודעה זו כל משמעות נורמלית, אלא לראות בה כתוצאה של חשיפה ממושכת ליוגיהו GX)
@killerbee
כנראה לא הבנת משהו.
אם [B]הכל[/B] מסביבי מזמר זמרות מתמטיות, אז גם כל האיברים הפנימיים בגוף שלך מתחילים לפעום בקצב מתאים, וכל דבררררררררררררררר כולל המח שלך, הידיים שלך, האוצמה שאתה אוכל, האזניים שלך, האטוים (אם כך כותבים) לאזניים שלך. [B]הכלל!!!![/B][/QUOTE]
חח כל עוד זה יוסיף לי הודעות למונה מה אכפת לי..
חחח סתם,ותודה על המחמאה,מנהל מכובד :)
-
[QUOTE=LordAbizi;692038]מנהל מכובד בפורום מעודד משתמשים לתקוף אחד את השני? כמה... אה... רוסיה הצארית.... (כמובן אין לייחס להודעה זו כל משמעות נורמלית, אלא לראות בה כתוצאה של חשיפה ממושכת ליוגיהו GX)
@killerbee
כנראה לא הבנת משהו.
אם [B]הכל[/B] מסביבי מזמר זמרות מתמטיות, אז גם כל האיברים הפנימיים בגוף שלך מתחילים לפעום בקצב מתאים, וכל דבררררררררררררררר כולל המח שלך, הידיים שלך, האוצמה שאתה אוכל, האזניים שלך, האטוים (אם כך כותבים) לאזניים שלך. [B]הכלל!!!![/B][/QUOTE]
לא איכפת לי אני אשיר גם! לה לה לה כפול אחד!
-
[quote=Naruto;692040]
אביזי, אהה הבנתי S:
תגיד אתה רגיל לפורומים האמריקאים שאתה עושה @ כל הזמן?[/quote]
קצת... בעקרון הייתי רשום רק באיזה פורום אחד, והוא הפורום של באסילמרקט, אבל כמתמטיקאי אני אוהב להשתמש בסימונים וסמלים, ולכן תמיד אעדיף להשתמש בסימן למשהו, במקום להסביר אותו במילים.
@killerbee:
1. אנחנו מגיבים כל הזמן ביחד, ולכן לפי משפט XI.13 בקורס "מבוא לפורומים ואי שפיות" נסיק שאנחנו אותו בן אדם.
2. [B]הכל[/B] מזמר זמרות מתמטיות, וממילא הפה שלך מזמר זמרות מתמטיות, ולכן הדבר היחידי שאתה יכול לאמר זה זמרות מתמטיות, ולכן אין מכך מנוס.
-
[QUOTE=killerbee;692048]לא איכפת לי אני אשיר גם! לה לה לה כפול אחד![/QUOTE]
אם אני מצטרף אליכם לכלבים אני רוצה להיות פיטבול :)
-
-
[QUOTE=Captain_Charisma;692050]אם אני מצטרף אליכם לכלבים אני רוצה להיות פיטבול :)[/QUOTE]
טוב זה יהיה אחרי מעורב תכתוב אני פיטבול בחתימה או תשים את החוקים...
-
[quote=LordAbizi;692049]קצת... בעקרון הייתי רשום רק באיזה פורום אחד, והוא הפורום של באסילמרקט, אבל כמתמטיקאי אני אוהב להשתמש בסימונים וסמלים, ולכן תמיד אעדיף להשתמש בסימן למשהו, במקום להסביר אותו במילים.[/quote]
הבנתי אותך
אז.. פתרת עוד משוואות לינאריות בחושך או איך שלא אמרת את זה? O: