חחח ממש לא נעים לי לנפץ לכם את החלום,אבל הוא לא ממש שף של מסעדות..
גם הוא לא ממש מתכנן להיות כזה.. בגלל התאונה
Printable View
חחח ממש לא נעים לי לנפץ לכם את החלום,אבל הוא לא ממש שף של מסעדות..
גם הוא לא ממש מתכנן להיות כזה.. בגלל התאונה
[quote=Captain_Charisma;695173]חחח ממש לא נעים לי לנפץ לכם את החלום,אבל הוא לא ממש שף של מסעדות..
גם הוא לא ממש מתכנן להיות כזה.. בגלל התאונה[/quote]
אהה, רק שיהיה בריא, זה הכי חשוב... חבל.... אבל בכל זאת תכין לי פיצה סבבה?
מה קרה לאבא שלך ?
[quote=Naruto;695149]לי זה לא מפריע אני אוהב כמעט כל חריף D:
אני הלכתי עם חברים לסרט, אחריו היינו רעבים אעז הלכנו לאכול סושי ב-G והם מביאים עם המנה גוש ווסאבי, מרחתי חתי ממנו על חתיכה מזו קטנה של סושי ואז השאר אכלתי בלי כלום.[/quote]
מור O:
[QUOTE=Captain_Charisma;695173]חחח ממש לא נעים לי לנפץ לכם את החלום,אבל הוא לא ממש שף של מסעדות..
גם הוא לא ממש מתכנן להיות כזה.. בגלל התאונה[/QUOTE]
איזה תאונה ?
[QUOTE=YopleShtuzim;695177]מה קרה לאבא שלך ?[/QUOTE]
אבא שלי וחבר אחד טוב שלו נסעו לים באופנוע,באמצע הנסיעה התפוצץ הגלגל הקדמי והם התרסקו,החבר נפגע בלסת אבל הוא החלים אבל אבא שלי ריסק את הכתף..
עשו לו ניתוח שמו לו פלטה בכתף,אחרי כמה חודשים הוציאו בניתוח שני,אבל עד היום הוא לא ממש החלים מזה... זה קרה בערך בפברואר..
מור אתה עיוור?? ><
אני מנסה להראות לך משהו ><
[QUOTE=Naruto;695182]מור אתה עיוור?? ><
אני מנסה להראות לך משהו ><[/QUOTE]
כע כע אכלת גוש ווסאבי בלי כלום..
גיבור גדול,
נראה אותך אוכל את צ'ילי הרפאים או את ההאבנרו או את החלפניו
גם לאבא שלי קרה אותו הדבר אבל זה כי מישהו חיזק לו את הברקסים הקדמיים...כן הבנתם תהמשך,נשבר לו עצם הבריך הכתף והוא עובד במזגנים שזה כל היום להרים מסעות כבדים והכל ואבל הוא החלים והוא כבר חזר לעבודה..
[quote=Captain_Charisma;695181]אבא שלי וחבר אחד טוב שלו נסעו לים באופנוע,באמצע הנסיעה התפוצץ הגלגל הקדמי והם התרסקו,החבר נפגע בלסת אבל הוא החלים אבל אבא שלי ריסק את הכתף..
עשו לו ניתוח שמו לו פלטה בכתף,אחרי כמה חודשים הוציאו בניתוח שני,אבל עד היום הוא לא ממש החלים מזה... זה קרה בערך בפברואר..[/quote]
ואיי, שרק יחלים הכי מהר שהוא יכול... זה אחד הסיבות שאני בחיים לא אעלה על אופנוע, הסיכון הזה לתאונה.
בני כמה אתם?
[quote=MatanS23;695187]ואיי, שרק יחלים הכי מהר שהוא יכול... זה אחד הסיבות שאני בחיים לא אעלה על אופנוע, הסיכון הזה לתאונה.[/quote]
+1
[quote=Logitech;695188]בני כמה אתם?[/quote]
16 ב8 לאוגוסט
[quote=Captain_Charisma;695185]כע כע אכלת גוש ווסאבי בלי כלום..
גיבור גדול,
נראה אותך אוכל את צ'ילי הרפאים או את ההאבנרו או את החלפניו[/quote]
אכלתי כבר חלפניו אבל אין לי מושג מה זה צ'ילי הרפאים והאבנרו.. ><
אני בן 16 אהיה בדצמבר.