-
[quote=SexStyle;725448][B][SIZE=2][COLOR=navy]עומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]"צ'יקו צ'יקו!" ציקוריטה קוראת ויורה במהירות עליו כחולים שזוהרים בצבע סגול,העלים נעים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]במהירות לכיוון של בויזל,"בויזל,תצלול שוב מתחת למים!" ווג קורא ובויזל מנסה לקפוץ למים,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אבל הפעם הוא לא מספיק,העלים הקסומים פוגעים בו וחותכים את עורו,צ'יקוריטה תוקפת מיד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]עם עלי תער,עלי התער נעים במהירות לעבר בויזל,"בויזל,תעיף עם עלי התער עם אגרוף קרח ואז[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]תתקוף גם את צ'יקוריטה!" ווג פוקד עליו,היד של בויזל מתחילה לזהור והוא מאגרף את עלי התער בעוצמה[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=navy][SIZE=2]מבלי להיפגע,הוא מדלג במהירות על המצופים לעבר צ'יקוריטה כשאגרופו מורם [/SIZE][SIZE=2]ומותיר אחריו שביל של קוביות קרח קטנות.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"צ'יקוריטה קפצי הכי גבוהה באוויר שאת יכולה ואז מהאוויר שלחי עלי תער בשילוב אבקת רעל!" אקרא בבירור "תתחמקי בכל דרך שאת יכולה מהאגרוף ואז עלי קסם בכל העוצמה!"
-
[quote=SexStyle;725448]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]רוזרייד לא מקשיב לך ועומד במקום,כאשר מאנצ'לאקס מגיע אליו הוא זז הצידה ושם לו רגל שמפילה אותו באלגנטיות,מאנצ'לאקס מתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]"רוז רוז" רוזרייד מגחח בזלזול,"ארג... בוא נמשיך" אדם אומר וזורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי קוף עם מסיכה כחולה על ראשו.[/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG]
מה תעשה?[SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אשאיר את רוזרייד ואגיד לו:"רוזרייד תשתמש בפצצת רפש ואחרי זה בשאיבת מגה"
-
כינוי:guybarm
שם:אהרון לוי
ספרייט דמות:[FONT=Arial][IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/img/frlgemtr116.png[/IMG][/FONT]
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
רקע:אהרון היה היה ילד כמו כולם אהב פוקימונים ומאמנים כאשר הגיע לגיל המתאים(14)הוריו אמרו שהאו עדיין צעיר והוא לא יכול לצאת למסע כעבור שנתיים הוריו הרשו לו לצאת למסע הם קנו לו תיק ובגדים חדשים וכאשר הוא יצא מהבית הוא לא יכל לחכות והוא התחיל לרוץ למעבדת הפרופסור
שותף:אני לא צריך
רומאנס:לא
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:הרקע מתאים?:doubt:
-
[QUOTE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000080][B][SIZE=2][COLOR=darkslateblue]רד~[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#000080]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]צ'ארמנדר לא מבין מה הכוונה שלך ומשתמש בנשימת דרקון ישירות לעברו של בויזל,נשימת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]הדרקון פוגעת בו ישירות,אבל בויזל קם במהירות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]הוא נראה עצבני ואוצר בידיו פעימת מים,הפעימה נראית ככדור מים דחוס ונורת לעבר צ'ארמנדר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]שנפצע פגיעה ישירה,הוא קם מיד על רגליו ומחכה לפקודה ממך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[/QUOTE]
"צרמנדר תחכה שבוויזל יתקדם לעבריך או ויתקוף אותך,תתחמק ותשתמש בלהביור"אני אומר לצרמנדר ומוסיף "לאחר מיכן תשתמש שוב באותו מהלך רק שהפעם תשתמש בנשימת דרקון".
-
[B][SIZE=2]דסו~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]יאנמה עף באוויר ושולח סוניק-בום לעברו של סיל,"סיל,תתרחק מגל הקול ככל שאתה יכול" ווג' אומר,[/SIZE]
[SIZE=2]סיל שוחה ומגיע למצוף שבקצה הזירה,אל זה לא עוזר,הוא מתבלבל ודופק את ראשו במצוף[/SIZE]
[SIZE=2]שהוא נמצא עליו,"סיל,צא מזה ותקוף עם קרן קרח!",ווג' צועק.[/SIZE]
[SIZE=2]סיל נשאר מבולבל,אך הפקודה של ווג' מגיעה לאוזניו והוא תוקף עם קרן קרח,אך באותו זמן גם יאנמה יורה לעברו סוניק בום.[/SIZE]
[SIZE=2]הגל העל-קולי מתנגש עם קרן הקרח ונוצר פיצוץ,ההדף של הפיצוץ מעיף את סיל בעוצמה עד[/SIZE]
[SIZE=2]שהוא נעצר בקיר ומעלף,גם יאנמה נפגע מההדף והוא מעיף אותו גבוה עד שהוא נתקל בתקרה[/SIZE]
[SIZE=2]ומתעלף.[/SIZE]
[SIZE=2]שניכם מחזירים את הפוקימונים שלכם,ווג' מוציא מכיסו פוקדור,הוא זורק אותו לכיוון הזירה[/SIZE]
[SIZE=2]ויוצא ממנו סוסון ים קטן וחמוד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/116.png[/IMG].[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]צ'יקוריטה שולחת 3 עלים חדים במיוחד לעברו של בויזל,"בויזל,תאגרף גם אותם!" ווג' צועק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בויזל מצליח לאגרף 2 עלים אך האחרון פוגע בו,צ'יקוריטה לא עוצרת ושולח אבקת רעל לעברו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]של בויזל,"בויזל,תזוז הצידה ותתחמק מזה!" ווג פוקד עליו בעוד בויזל פועל מהר ומצליח להתחמק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מהאבקה הרעילה,הוא מגיע לצ'יקוריטה ופוגע בה עם אגרוף קרח חזק במיוחד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]צ'יקוריטה נופלת על הרצפה,היא מסתכלת עליך בחיוך ומיד קמה ומנערת את ראשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]רוזרייד לא מקשיב לך ורץ במהירות לעברו של מונפרנו,"מונפרנו,אתה לא חלש כמו מאנצ'לאקס,תתקוף את רוזרייד עם גלגל להבה!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]מונפרנו מתגלגל במהירות והופך את עצמו לכדור אש חי,רוזרייד מתחמק ממנו באלגנטיות,אבל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]גלגל הלהבה חוזר אחורה ופוגע ברוזרייד שלא יודע מאיפה זה בא לו פגיעה קטלנית.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=navy]guybarm~[/COLOR]
[COLOR=navy]מצטער,אין מקום.[/COLOR]
[COLOR=navy]וגם אם היה אני חייב להגיד לך שהרקכ שכתבת לא יספיק לך כדי להתקבל.
[/COLOR]
-
[QUOTE=SexStyle;725157][B][SIZE=2][COLOR=navy]איזה זין.. הגבתי תגובה ארוכה מאוד לכולם ומשום מה אני לא רואה אותה פה =\[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה סורק את סיל בפוקדע ויוצא ממנו קול:"סיל,פוקמון כלב הים,הוא חי בקבוצות במעמקי [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]האוקייאנוס,הוא פוקימון מים אך כדאי להזהר גם ממתקפות הקרח שלו","סיל,קרח קרן" ווג' צועק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]וסיל יורה קרן אדירה מפיו,הקרן פוגעת בדריפלון במהירות ונבלמת בקיר של המכון,דריפלון עולה [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]לשמיים במהירות ותוקף עם תגמול,סיל נפגע מהתגמול אך מצליח להימנע מפגיעה ישירה כשהוא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]זז קצת ברגע האחרון,הוא קם מיד על רגליו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
"דריפלון, חזור!" אני קורא ומחזיר את דריפלון.
"צא אגזקיוט! תשתמש בהיפנוזה!" אני מצווה לאחר שאני מוציא את אגזקיוט מהפוקדור שלו.
-
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה מחזיר את דריפלון,מוציא את אקסקיוט ופוקד עליו לתקוף עם היפנוזה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אקסקיוט מוצא את עצמו על אחד המצופים בלי אפשרות לזוז בזירת המים,הוא תוקף עם היפנוזה,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"סייל,אל תסתכל בעיניו ותקוף עם קרן קרח!" ווג' פוקד,[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=navy]סיל תוקף עם קרן קרח מהירה שמקפיאה [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=navy]את אקסקיוט לגמרי!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;725640][B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה מחזיר את דריפלון,מוציא את אקסקיוט ופוקד עליו לתקוף עם היפנוזה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אקסקיוט מוצא את עצמו על אחד המצופים בלי אפשרות לזוז בזירת המים,הוא תוקף עם היפנוזה,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"סייל,אל תסתכל בעיניו ותקוף עם קרן קרח!" ווג' פוקד,[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=navy]סיל תוקף עם קרן קרח מהירה שמקפיאה [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=navy]את אקסקיוט לגמרי!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אגזקיוט, חזור!" אני צועק בעצבים ומחזיר אותו לפוקדור.
'הייתי מת להשתמש בקאמבוסקן, אבל כל הזירה הזאת מהווה לו חולשה די גדולה, מה שמשאיר אותי עם...' אני חושב לעצמי.
"טוטודייל, אני בוחר בך!" אני קורא ומוציא את טוטודייל.
'הוא הוכיח שהוא די חזק בקרב הקודם, בוא נראה אם זה באמת נכון'
"טוטודייל, תשחה אל עבר סיל ותשתמש בנשיכה על הזנב שלו ואל תשחרר!!!"
-
[quote=SexStyle;725634]
[SIZE=2][COLOR=red][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]רוזרייד לא מקשיב לך ורץ במהירות לעברו של מונפרנו,"מונפרנו,אתה לא חלש כמו מאנצ'לאקס,תתקוף את רוזרייד עם גלגל להבה!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]מונפרנו מתגלגל במהירות והופך את עצמו לכדור אש חי,רוזרייד מתחמק ממנו באלגנטיות,אבל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]גלגל הלהבה חוזר אחורה ופוגע ברוזרייד שלא יודע מאיפה זה בא לו פגיעה קטלנית.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][COLOR=navy]
[/COLOR][/quote]
אני אומר לרוזרייד בקשיחות:"הגיע הזמן שתקשיב לי רוזרייד! תשתמש בשאיבת מגה ואחרי זה בפצצת רפש!"
-
[QUOTE=SexStyle;721226][B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]קומבסקין משתמש בניפוח,הוא שואף קצת אוויר שמנפח לו את הגוף,הוא בועט במונפרנו במהירות 2 בעיטות קטלניות שמטיחות אותו ברצפה,"מונפרנו, קום,תתקוף את קומבסקין עם "קרב צמוד"!." אדם קורא ומונפרנו מנחית במהירות קומבו של בעיטות ואגרופים על קומבסקין,"קומ קומ" קומבסקין צועק בזלזול ומנסה לספוג אותם,אבל הוא מסיים כשאחד האגרופים מפיל אותו בחזקה על הרצפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]קומבסקין קם,אבל נראה שהוא מתנשף בכבדות ומלא חבלות,מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]"וואטרטל,תתקוף עם שבירת גולגולת שוב!" פיני צועק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]וואטרטל רץ לעבר אלקיד שידו טעונה באגרוף חשמלי,המתקפות שלהם מתנגשות ונוצר פיצוץ קטן שיוצר עשן,העשן מפריע לך לראות וכעבור כמה שניות אתה יכול לראות בבירור את אלקיד מעולף ואת וואטרטל עומד על הרגליים,אבל הוא נראה פצוע ומתנשף בכבדות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]XDD[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#483d8b]------[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]"אתה באמצע של דרך 3,דרך מדברית שמובילה לעיר פרי" סלבדורה משיב לך ומציע:"תשמע.. אני נוסע על הצ'אריזארד שלי לעיר פינלו-עיר ידידותית למאמנים מתחילים שנמצא בה מכון המים,מאפיית בלור פועלת שם ואני חוקר את הפעולות שלהם. מאפיית בלור היא מאפיה שבחור עשיר ממשפחת המלוכה יצא מסיבה לא ברורה,היא פועלת באזור הארדוול וגונבת פוקימונים,אבל נראה שהמטרה שלהם גדולה יותר מזה,תרצה לעזור לי?" הוא מציע.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2]ranrevah~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]מצטער אחי,כרגע אני עם 7 שחקנים וזה המקסימום שלי אז בנתיים אין מקום...[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"אני לא חולה,אני משוגע וזה משהו אחר לגמרי" אומר לך ולאחר כמה שניות משיב:"אני נלחם עם ראמפדרוס,מה דעתך על קרב של 1 על אחד? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]תבחר את הפוקימון שלך!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
סליחה על העיכוב וסליחה שזה לא מסודר, אינטרנט במחשב עוד אין לי כי עברתי דירה היום... סליחה שגם תכלס לא שיחקתי יומיים ><'
—___________________
״אשמח לעזור לך אני אשתדל כמה שאוכל , מאמן מתחיל תה יודע, אבל אני נחוש לעזור לך!״ אני אומר לו, מתרגש בסתר לעוף על צ׳אריזרד
-
[SIZE=2][COLOR=navy]יש לך גם את דריפלון ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]-------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה מוציא את טוטודייל ששוחה לעברו של סיל במהירות ונושך לו את הזנב,סיל נאנק מכאבים,אך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ממשיך לספוג את הנשיכה,"סיל,תנענע את הזנב במהירות ותעיף את טוטודייל!" ווג פוקד וסיל עושה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]זאת-הוא מנענע את הזנב ונראה שטוטודייל עומד ליפול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]רוזרייד ממשיך לא להקשיב לך,הוא רץ לעברו של מונפרנו,"מונפרנו,תתקוף שוב עם גלגל להבה!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]אדם צועק ומונפרנו מתגלגל במהירות לעבר רוזרייד שנפגע פגיעה ישירה ומתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]רד~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כל הכבוד,אני רואה שאתה משתדל לכתוב בלי שגיאות כתיב...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]בויזל יורה אקדח מים לעברו של צ'ארמנדר,צ'ארנדר תוקף עם להביור,אך נראה שזרם המים גובר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]על הלהביור,כעבור כמה שניות הזרם מים מתגבר על הלהביור ופוגע בצ'ארמנדר בחזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]"קפוץ על צ'אריזארד" סלבדורה אומר,צ'אריזארד עף במהירות מפתיעה ואתם מגיעים תוך רבע שעה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]לעיר פינלו,אתם נוחתים ונגלת אליך עיר מפוארת וידידותית,מלאה במזרקות מים,פארקים ענקיים ומדשאות.
[SIZE=2][SIZE=2]אתה מרפא את הפוקימונים במרכז הקרוב וסלבדורה מחליט לעשות לך סיור בעיר,תחילה אתה רואה מבנה קטן ורשום עליו Market,[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2]אתם ממשיכים לסייר בעיר ורואים מבנה כחול,מפואר וגדול,בקצהו יש שלט ועליו רשום "Trade Station"[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2],אתם ממשיכים להסתובב בעיר ורואים מפל מלאכותי,באמצע המפל יש סוג של דלת מוצקה וכחולה והסלעים שתלויים לאורך המפל יוצרים את המילה:"GYM".[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=darkslateblue]"תפגוש אותי עוד יומיים במרכז הפוקימונים,בנתיים תסתובב בעיר-אתה יכול לנסות להשיג את תג[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b][SIZE=2][COLOR=darkslateblue]הטיפה,שמעתי שמנהיג המכון חלש ברמות מטורפות" הוא אומר לך במבט ספרדי מעצבן ומזלזל.
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][COLOR=darkslategray] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/B]
-
[quote=SexStyle;725678]
[SIZE=2][COLOR=dimgray][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]רוזרייד ממשיך לא להקשיב לך,הוא רץ לעברו של מונפרנו,"מונפרנו,תתקוף שוב עם גלגל להבה!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]אדם צועק ומונפרנו מתגלגל במהירות לעבר רוזרייד שנפגע פגיעה ישירה ומתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני מחזיר את רוזרייד לפוכדור ואומר:"רוזרייד למה אתה לא מקשיב לי? למה?" ואני מכין את הפוכדור הבא והאחרון שלי, של גיבל.
אני מוציא את גיבל מהפוכדור ואומר לו ישר:"גיבל תשתמש במתקפת חול ואז בזעם דרקון!"
-
[QUOTE=SexStyle;725678][B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]יש לך גם את דריפלון ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]-------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה מוציא את טוטודייל ששוחה לעברו של סיל במהירות ונושך לו את הזנב,סיל נאנק מכאבים,אך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ממשיך לספוג את הנשיכה,"סיל,תנענע את הזנב במהירות ותעיף את טוטודייל!" ווג פוקד וסיל עושה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]זאת-הוא מנענע את הזנב ונראה שטוטודייל עומד ליפול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני יודע, אני שומר פשוט את הפיצוץ שלו לבוויזל כי נראה לי שבערך עוד מכה אחת הוא מחוסל
------------
"טוטודייל, תשחרר עכשיו ותתחיל לשרוט אותו! אחרי זה תנשך אותו שוב בזנב, אבל הפעם עם ניב קרח!"
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"גיבל,אה?" אדם אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]גיבל תוקף עם מתקפת על חול העיניים של מונפרנו,הוא לא יכול לראות שום דבר,"תעצום עיניים ו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]תתגלגל עם גלגל להבה במעגלים כדי שלא תותקף עד שתחזור לראות בבירור שוב" אדם אומר למונפרנו וזה מה שהוא עושה-מתגלגל במהירות במעגלים בעוד הוא נמצא בכדור הלהבה מוגן לגמרי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]טוטודייל משחרר ושורט אותו במהירות בפנים,ואח"כ הוא נושך לו את הראש בחוזקה נשיכה ממושכת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]"סילו סיל!!" סיל קורא וכעבור כמה שניות מתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]"אתה מאמן לא רע,אבל אני אוהב לשמור את האס שלי לסוף" ווג' אומר בעודו זורק פוקדור ומוציא את[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/418.png[/IMG][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;725690][B][SIZE=2][COLOR=navy]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"גיבל,אה?" אדם אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]גיבל תוקף עם מתקפת על חול העיניים של מונפרנו,הוא לא יכול לראות שום דבר,"תעצום עיניים ו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]תתגלגל עם גלגל להבה במעגלים כדי שלא תותקף עד שתחזור לראות בבירור שוב" אדם אומר למונפרנו וזה מה שהוא עושה-מתגלגל במהירות במעגלים בעוד הוא נמצא בכדור הלהבה מוגן לגמרי.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אומר לגיבל בנחישות:"גיבל אתה יכול לעשות את זה, תשתמש במתקפות חול כדי לכבות את האש, ואז מהר תשתמש בזעם דרקון!"