[QUOTE=monster;767514]הצחקת אותי[/QUOTE]
ליאור עוד דקה אני הולך תגיב במשחק
Printable View
[QUOTE=monster;767514]הצחקת אותי[/QUOTE]
ליאור עוד דקה אני הולך תגיב במשחק
[quote=יגאל;767515]ליאור עוד דקה אני הולך תגיב במשחק[/quote]
אוקי אך אני לא יגמור תוך דקה
הולך להגיב
ליאור מזל טוב עו 30 הודעות במשחק ואתה מקום שני
[quote=pokedex;767513]ארכימדוס מת כבר ממזמן (במאה השלישית, לא?) ודניאל נרצח כבר על ידי אביזי, ככה שטכנית אם שניהם מתים כבר אז זה שעכשיו נרצח זה אביזי, וזהו, כל שלושת הנשמות שלך מתות.[/quote]
ארכימדס מת, זה נכון, אבל מעט אתה יודע בנוגע לכך שבני גורן (שפתר את משוואת חיי הנצח ולכן חי לנצח) קרא חזרה לנשתמו של ארכימדס כדי להלחם ברשע הצרפתי.
כאמור, למוח הגדול המוות אינו אלא ההרפתקה הגדולה הבאה.
ארכימדס הינו מוח גדול, ולכן הוא בסך הכל היה "בטיול" עד שגויס על ידי בני גורן.
ובסדר, דניאל מת כל יום. זה כבר לא כל כך מרגש אותו.
וזה המאה השלישית, לפני הספירה.
יגאל יש לך מזל רב שאתה לא רוצח המים...
[QUOTE=killerbee;767524]יגאל יש לך מזל רב שאתה לא רוצח המים...[/QUOTE]
כן בסדר:nose_pick::nose_pick:
[quote=LordAbizi;767522]ארכימדס מת, זה נכון, אבל מעט אתה יודע בנוגע לכך שבני גורן (שפתר את משוואת חיי הנצח ולכן חי לנצח) קרא חזרה לנשתמו של ארכימדס כדי להלחם ברשע הצרפתי.
כאמור, למוח הגדול המוות אינו אלא ההרפתקה הגדולה הבאה.
ארכימדס הינו מוח גדול, ולכן הוא בסך הכל היה "בטיול" עד שגויס על ידי בני גורן.
ובסדר, דניאל מת כל יום. זה כבר לא כל כך מרגש אותו.
וזה המאה השלישית, לפני הספירה.[/quote]
ההורים שלך כבר קבעו לך פגישה עם פסיכולוג?
אתם מבינים "דניאל" הוא כמו יוגיהו רק שהוא ארכימדיסו כשהוא אומר ארכימדיסו הוא חוזר לעולם המתים וארכמדיס בא לגופו... וככה דניאל מת 4509157871893745978 פעמים בערך ביום....
ביי לכולם אני הולך עוד 5 דקות אני חוזר
[quote=יגאל;767520]ליאור מזל טוב עו 30 הודעות במשחק ואתה מקום שני[/quote]
תודה לך אני מאמין שמחר נעקוף אותו
[quote=pokedex;767528]ההורים שלך כבר קבעו לך פגישה עם פסיכולוג?[/quote]
פסיכולוג יתקלקל אם הוא ינסה לדבר איתי. אין שום כוח מספיק חזק בעולם הגשמי שמסוגל להכיל בתוכו את כל החוקים שלי. רק מוחות גדולים ומופשטים יכולים לנסות להכיל אותי.
ואבא שלי הוא Lord Abizi האמיתי, אני רק משתמש בשם שלו כדי לבלבל אותו. (הדרך הכי טובה להסתתר מהאוייב זה להיות בתוכו; או כפי שאמר גי דה מה פאסאנט: המקום היחידי בו לא רואים את מגדל אייפל זה בתוכו). והוא, מנסה לרצוח אותי עם רובה לייזר של חייזרים ממקום מושבו במאדים.
@killerbee
לא הכי מדוייק, אבל מעביר היטב את הרעיון.
[QUOTE=pokedex;767528]ההורים שלך כבר קבעו לך פגישה עם פסיכולוג?[/QUOTE]
[SIZE="6"]+1[/SIZE]
[QUOTE=monster;767532]תודה לך אני מאמין שמחר נעקוף אותו[/QUOTE]
גם אני מאמין שעוד שבוע נעקוף את המשחק שמקום 1
[QUOTE=LordAbizi;767533]פסיכולוג יתקלקל אם הוא ינסה לדבר איתי. אין שום כוח מספיק חזק בעולם הגשמי שמסוגל להכיל בתוכו את כל החוקים שלי. רק מוחות גדולים ומופשטים יכולים לנסות להכיל אותי.
ואבא שלי הוא Lord Abizi האמיתי, אני רק משתמש בשם שלו כדי לבלבל אותו. (הדרך הכי טובה להסתתר מהאוייב זה להיות בתוכו; או כפי שאמר גי דה מה פאסאנט: המקום היחידי בו לא רואים את מגדל אייפל זה בתוכו). והוא, מנסה לרצוח אותי עם רובה לייזר של חייזרים ממקום מושבו במאדים.
@killerbee
לא הכי מדוייק, אבל מעביר היטב את הרעיון.[/QUOTE]
רואים? :um_face:
[quote=LordAbizi;767533]פסיכולוג יתקלקל אם הוא ינסה לדבר איתי. אין שום כוח מספיק חזק בעולם הגשמי שמסוגל להכיל בתוכו את כל החוקים שלי. רק מוחות גדולים ומופשטים יכולים לנסות להכיל אותי.
@killerbee
לא הכי מדוייק, אבל מעביר היטב את הרעיון.[/quote]
אוקיי, אני אנסח את עצמי בצורה אחרת:
[SIZE=7][COLOR=green][B]אתה פאקינג משוגע[/B][/COLOR][/SIZE]