-
[quote]ניר
מדקיפ טוען את הכוח שלו בתוך הגוף שלו ומרכז אותו לאחד.מדקיפ מנסה כמעט להתפוץץ ולהטען בשל הפיצוץ.מדקיפ משתמש בעלית מפליפ עעל כרינדוס ומפוצצץ את העלית המפלים.העלית המפלים פוגעת בכרינדוס.רשית הזן של כריינדוס פוגעת במדקיפ קשה.עלית המפלים המפוצצ פוגעת קשה מאוד בכרינדוס.מכול חלק בגוף שלו יורד דם..רוקר אומר לך"אתה מנסה להרוג לי את כרינדוס?" [/quote]
אני אומר לרורק: "אני מנסה לפתח לי את מדקיפ, בכל דרך אפשרית."
אני מסתכל על מדקיפ ואומר לו: "צלילה מהר וגמור עם זה!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;959873][B][COLOR="DarkGreen"]בר
לפתע דלת המעבדה נפתחת מולך ונעמד מולך פרופסור בירץ"תכנס"הוא אומר לך.אתה נכנס למעבדה ואז בירץ' טורק את דלת המעבדה."טוב בר החלטת באיזה פוקימון לבחוןר.והוא היה שותפך למסע במחוז העשב.?"בירץ' אומר לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה נדהם מהמגמייזר שמצאת ועכשיו תוכל לפתח את המגמר שהיה לך.אתה מוציא את הפוכדור שלך מגבי החוצה. וממנו מוציא את מגבי.מגבי שמח לראות מגמייזר כי הוא יוכל להתפתח.אתה שם לו את המגמייזר על הראש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
מוקרו משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב.מוקרו מתחת לאדמה הולך למקון שעומד שם ארון.לפתע מוקרו יוצא מהאדמה ומפתיע את ארון במתקפת נשיכה חזקה.ארון נפגע מזה.ארון יורה פצצות בוץ לעבר מוקרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]איתי
הונצ'קרו חומק בקלות מן הלהביור של רנפורה.אתה מחזיר את הונצקרו לפוכדור שלו.ואז מוציא את פיפלאפ לקרב.פיפלאפ יורה בועות שפוגעות ברנפורה חזק.לאחר מכן פיפלאפ מנקר את רנפורה חזק מאוד.רנפורה נפגע קשה.רנופרה מתאוש ואז משתמש בבכדור צל על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
מדקיפ קופץ למעלה במהירות עם מכת הזנב שלו וכך מתחמק מהראשית זן של כריינדוס.מדקים מנשאר באויר ואז משתמש בעלית מפלים כמו מטאור.כריינדוס מצליח להתחמק מהעליית מפלים של מדקיפ בשניה האחרונה.רוקר אומר"כרינדוס מכת ברק"כריינדוס שולח ברק אל מדקיפ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
מילין אומרת לך"אני מאמנת את סוינב שלי חודש וחצי."צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על האדמה.האגרוף חשמל גורם לסוינב לצאת מן הבור שלו.לאחר מכן במהירות צ'ארמנדאר שולח מכת גחלת אל סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק ונפגע קשה."פצצת בוץ"מילין אומרת לסוינב.סוינב מכין פצצות בוץ ומשגר מטר פצצצות בוץ אל צ'ארמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ''תתקוף את כדור הצל בבועות ואז תתקוף אותו שוב בבעות''
-
[quote=שלושה מחוזות;959286][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מתפאל מצ'ארמיליון ובאטארפי של אליס ואתה מלטף את ראשם.לאחר מכן אליס מחזירה את שלושת הפוקימונים שלה לפוכדורים שלהם.לעומת זאת אתה משאיר את צ'יקו ופולויאג בחוץ.אתם מתחילים לחפש פאנפי או שאנדלש.כעבור דקה של חיפוש אתם מוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/27.png[/IMG].פאלי תוקף אותו בבועות.הוא מתחמק מזה ומשיב בגילגול[/COLOR][/B][/quote]
'אני אתפוס אותו' אחשוב לעצמי.
אחכה שיהיה קרוב בכ-חצי מטר מפאלי עם הגלגול.
"אקדח מים, פאלי!" אורה לו בצעקה חפוזה.
-
[quote=שלושה מחוזות;959327][B][COLOR=Red]
לוקאס
אתה מחיך לו בחיוך רב שהוא עומד להפסיד בקרב.דודודו מרגיש קצת רטים מתחת לרגליו ומשתמש בניקור על האדמה.אך הקולות ממשיכים לקרות.לפתע קילובה יוצא מהאדמה ומפתיע את דוד בלהביור.דוד לא מספיק להתחמק ונפגע קשה.חן אומר לך"בטח לא ציפת לזה".אתה מוציא את צ'ימצ'אר ורואה שהוא בריא ונרפא מהקרב הקודם שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkRed][/COLOR][/B][/quote]
"ציפיתי ציפיתי" אומר בחיוך ואז אפנה אל צימצאר בנחות ואומר לו:"בא נעודד את דודו והוא יצליח! קדימה דודו צוות כפול וניקור שוב בכל הכוח!" אחייך אל צימצאר ואל דודו ואמשיך לצפות בקרב
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחחכה שנשדרו היה בחצי מטר מן פאלי.כשאנרשו נמצא במרחק חצי מטר מפאלי.פאלי תוקף את שאנדרשו באקדח מים חזק.האקדח המים פוגע קשה בשנדרשו.שנדרשו משיב בסופת חול קטלנית על פאלי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ יורה בועות על כדור הצל וכך משמיד את כדור הצל של רנפורה.פיפלאפ משתמש שוב בועות על רנופרה.רנופרה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.פילאפ יורה לפתע אקח מים שפוגע קשה ברנפורה.פיפלאפ למד אקדח מים.רנופרה משיב בלהביור על פיפאפ[/COLOR][/B]
רוקר אומר לך"הבנתי אבל לא צריך להרוג לי פוקימון.אבל שהיה".מדקיפ תוקף בצלילה את ככריינדוס.כריידוס במהירות מתחמק מן הצלילה של מדקיפ וכך לא נפגע.רוקר אומר"כריינדוס ראשית זן"כריינדוס רץ אל מדקיפ בראשית זן חזקה מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על פצצות הבוץ שסוינב משגר לעצמו.אגרוף החשמל חסל לגמרי את פצצות הבוץ של סוינב.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על סוינב.סוינב מתחמק בקלות מן הגחלת של צ'ארמנדאר.סוינב יורה רוח קרה על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מנחם את מוקרו.מוקרו גם הוא יורה מטר פצצות בוץ על מטר פצצות הבוץ של ארון.כתוצאה מכך נוצר ענן אבק שמסתיר את הפוקימונים.מוקרו מנצל את זה ומשתמש בחפירה כדי שארון לא יראה וסטיב.מוקרו נעלם בתוך האדמה.ענן האבק נעלם מהאוויר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה וצ'ימצ'אר מעודדים את דודו בקרב.דודו משתמש באותו מהלך שוב.הוא משתמש בצוות כפול ואז כול הכפילים של דודו תוקפים את קילובה בניקור.קילובה לא מצליח להתחמק מכל הניקורים ונפגע קשה.קילובה משתמש בגלגל להבהב[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;959873][B][COLOR="DarkGreen"]בר
לפתע דלת המעבדה נפתחת מולך ונעמד מולך פרופסור בירץ"תכנס"הוא אומר לך.אתה נכנס למעבדה ואז בירץ' טורק את דלת המעבדה."טוב בר החלטת באיזה פוקימון לבחוןר.והוא היה שותפך למסע במחוז העשב.?"בירץ' אומר לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה נדהם מהמגמייזר שמצאת ועכשיו תוכל לפתח את המגמר שהיה לך.אתה מוציא את הפוכדור שלך מגבי החוצה. וממנו מוציא את מגבי.מגבי שמח לראות מגמייזר כי הוא יוכל להתפתח.אתה שם לו את המגמייזר על הראש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
מוקרו משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב.מוקרו מתחת לאדמה הולך למקון שעומד שם ארון.לפתע מוקרו יוצא מהאדמה ומפתיע את ארון במתקפת נשיכה חזקה.ארון נפגע מזה.ארון יורה פצצות בוץ לעבר מוקרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]איתי
הונצ'קרו חומק בקלות מן הלהביור של רנפורה.אתה מחזיר את הונצקרו לפוכדור שלו.ואז מוציא את פיפלאפ לקרב.פיפלאפ יורה בועות שפוגעות ברנפורה חזק.לאחר מכן פיפלאפ מנקר את רנפורה חזק מאוד.רנפורה נפגע קשה.רנופרה מתאוש ואז משתמש בבכדור צל על פיפלאפ[/COLOR][/B]
מדקיפ קופץ למעלה במהירות עם מכת הזנב שלו וכך מתחמק מהראשית זן של כריינדוס.מדקים מנשאר באויר ואז משתמש בעלית מפלים כמו מטאור.כריינדוס מצליח להתחמק מהעליית מפלים של מדקיפ בשניה האחרונה.רוקר אומר"כרינדוס מכת ברק"כריינדוס שולח ברק אל מדקיפ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
מילין אומרת לך"אני מאמנת את סוינב שלי חודש וחצי."צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על האדמה.האגרוף חשמל גורם לסוינב לצאת מן הבור שלו.לאחר מכן במהירות צ'ארמנדאר שולח מכת גחלת אל סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק ונפגע קשה."פצצת בוץ"מילין אומרת לסוינב.סוינב מכין פצצות בוץ ומשגר מטר פצצצות בוץ אל צ'ארמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
[QUOTE=שלושה מחוזות;960163][B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחחכה שנשדרו היה בחצי מטר מן פאלי.כשאנרשו נמצא במרחק חצי מטר מפאלי.פאלי תוקף את שאנדרשו באקדח מים חזק.האקדח המים פוגע קשה בשנדרשו.שנדרשו משיב בסופת חול קטלנית על פאלי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ יורה בועות על כדור הצל וכך משמיד את כדור הצל של רנפורה.פיפלאפ משתמש שוב בועות על רנופרה.רנופרה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.פילאפ יורה לפתע אקח מים שפוגע קשה ברנפורה.פיפלאפ למד אקדח מים.רנופרה משיב בלהביור על פיפאפ[/COLOR][/B]
רוקר אומר לך"הבנתי אבל לא צריך להרוג לי פוקימון.אבל שהיה".מדקיפ תוקף בצלילה את ככריינדוס.כריידוס במהירות מתחמק מן הצלילה של מדקיפ וכך לא נפגע.רוקר אומר"כריינדוס ראשית זן"כריינדוס רץ אל מדקיפ בראשית זן חזקה מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על פצצות הבוץ שסוינב משגר לעצמו.אגרוף החשמל חסל לגמרי את פצצות הבוץ של סוינב.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על סוינב.סוינב מתחמק בקלות מן הגחלת של צ'ארמנדאר.סוינב יורה רוח קרה על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מנחם את מוקרו.מוקרו גם הוא יורה מטר פצצות בוץ על מטר פצצות הבוץ של ארון.כתוצאה מכך נוצר ענן אבק שמסתיר את הפוקימונים.מוקרו מנצל את זה ומשתמש בחפירה כדי שארון לא יראה וסטיב.מוקרו נעלם בתוך האדמה.ענן האבק נעלם מהאוויר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה וצ'ימצ'אר מעודדים את דודו בקרב.דודו משתמש באותו מהלך שוב.הוא משתמש בצוות כפול ואז כול הכפילים של דודו תוקפים את קילובה בניקור.קילובה לא מצליח להתחמק מכל הניקורים ונפגע קשה.קילובה משתמש בגלגל להבהב[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ''כל הכבוד עכשיו תחמוק מהלהביור ותתקוף אותו האקדח מים''
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;960163][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצראמנדר:"אקרוף חשמל וגחלת מושלבים על הרוח קרה ועל סווינב בכול הכוח!"אני אומר
ואוסיף:"מילין לפוקימון שלך יש כוח גדול,כול הכבוד שאימנת אותו כך!"
-
[quote=שלושה מחוזות;960163]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מנחם את מוקרו.מוקרו גם הוא יורה מטר פצצות בוץ על מטר פצצות הבוץ של ארון.כתוצאה מכך נוצר ענן אבק שמסתיר את הפוקימונים.מוקרו מנצל את זה ומשתמש בחפירה כדי שארון לא יראה וסטיב.מוקרו נעלם בתוך האדמה.ענן האבק נעלם מהאוויר[/COLOR][/B]
[/quote]
"עכשיו" אצעק "תנשוך אותו ומיד לאחר מכן כשהוא עדיין המום תשתמש בפצצת בוץ כך שתפגע לו בעיניים" אורה לו מיד.
-
[quote]ניר
רוקר אומר לך"הבנתי אבל לא צריך להרוג לי פוקימון.אבל שהיה".מדקיפ תוקף בצלילה את ככריינדוס.כריידוס במהירות מתחמק מן הצלילה של מדקיפ וכך לא נפגע.רוקר אומר"כריינדוס ראשית זן"כריינדוס רץ אל מדקיפ בראשית זן חזקה מאוד.[/quote]
המתקפה הזאת אמורה לפגוע גם בקריינידוס..
----------------------------------------------
"מדקיפ! גמור אותו בצלילה וקפוץ בלעיית מפלים."
-
[quote]ברוס
אתה נדהם מהמגמייזר שמצאת ועכשיו תוכל לפתח את המגמר שהיה לך.אתה מוציא את הפוכדור שלך מגבי החוצה. וממנו מוציא את מגבי.מגבי שמח לראות מגמייזר כי הוא יוכל להתפתח.אתה שם לו את המגמייזר על הראש.[/quote]
"אני שמח שאתה שח מגבי!" אומר "מגבי תחזור!" אומר,אחזיר את המגבי לפוכדור ואמשיך לחפש אבני פיתוח ופוקימונים.
-
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה שמח שמגבי גם הוא שמח מהמגמריזר.לאחר מכן אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואתה ממשיך לכרות במכרה.אתה הולך לכרות אבן קטנה.לאחר מאמץ קטן אתה שובר את הסלע לרסיסים ולא יוצא מימנו כלום.אתה הולך לסלע אחר וכורה אותו.לבסוף מימנו יוצא 2 אבני מים ואבן ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ משתמש בצלילה על כרינדוס.ראשית הזן פוגעת קשה במדקיפ.הצלילה פוגעת גם היא קשה בכרינוס.אך הוא לא מוותר להפסיד בקרב.מדקיפ משתמש בעלית מפלים על כרינדוס.כרינדוס משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהעלית מפלים.נותרומ 4 כרינדוסים.כול הכרינדוס תוקפים בקרן קרח את מדקיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]סטיבן
מוקרו יוצא מהאדמה ומפתיע את ארון בנשיכה קטלנית.ארון נפגע קשה מזה.לאחר מכן מוקרו יורה פצצת בוץ ישר אל העיניים של ארון.נפגע מזה ולא רואה כלום.הוא נתקל בבית עם ראשו ואז מתעלף.סטיב מחזיר את ארון לפוכדור שלו ואומר לך"אתה חזק.צא לירון לקרב.גפן מצליפה"ססטיב מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/305.png[/IMG] לירון שתוקף בהצלפת גפן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
מילין אומרת לך"תודה לך ".צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל שמלושב עם גחלת חזקה על הרוח הקרה ועל סוינב.זה יוצר פיצוץ חזק שמעיף הדף חזק שכמעט מעיף את סוינב ואת צ'ארמנדאר.סוינב נפגע קצת.סוינב משגר פצצות בוץ אל צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה משמח את פיפלאפ על זה שלמד אקדח מים.פי]לאפ מתחמק מן הלהביור של רנפורה.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים חזק על רנפורה.רנפורה לא מצליח להתחמק מהאקדח המים ונחלש.רנופורה נראה כבר עייף מהקרב[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;960331][B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה שמח שמגבי גם הוא שמח מהמגמריזר.לאחר מכן אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואתה ממשיך לכרות במכרה.אתה הולך לכרות אבן קטנה.לאחר מאמץ קטן אתה שובר את הסלע לרסיסים ולא יוצא מימנו כלום.אתה הולך לסלע אחר וכורה אותו.לבסוף מימנו יוצא 2 אבני מים ואבן ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ משתמש בצלילה על כרינדוס.ראשית הזן פוגעת קשה במדקיפ.הצלילה פוגעת גם היא קשה בכרינוס.אך הוא לא מוותר להפסיד בקרב.מדקיפ משתמש בעלית מפלים על כרינדוס.כרינדוס משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהעלית מפלים.נותרומ 4 כרינדוסים.כול הכרינדוס תוקפים בקרן קרח את מדקיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]סטיבן
מוקרו יוצא מהאדמה ומפתיע את ארון בנשיכה קטלנית.ארון נפגע קשה מזה.לאחר מכן מוקרו יורה פצצת בוץ ישר אל העיניים של ארון.נפגע מזה ולא רואה כלום.הוא נתקל בבית עם ראשו ואז מתעלף.סטיב מחזיר את ארון לפוכדור שלו ואומר לך"אתה חזק.צא לירון לקרב.גפן מצליפה"ססטיב מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/305.png[/IMG] לירון שתוקף בהצלפת גפן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
מילין אומרת לך"תודה לך ".צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל שמלושב עם גחלת חזקה על הרוח הקרה ועל סוינב.זה יוצר פיצוץ חזק שמעיף הדף חזק שכמעט מעיף את סוינב ואת צ'ארמנדאר.סוינב נפגע קצת.סוינב משגר פצצות בוץ אל צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה משמח את פיפלאפ על זה שלמד אקדח מים.פילאפ מתחמק מן הלהביור של רנפורה.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים חזק על רנפורה.רנפורה לא מצליח להתחמק מהאקדח המים ונחלש.רנופורה נראה כבר עייף מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ''לגמור אותו עם אקדח יום'' ואחרי זה אני זורק עליו פוכדור בכל הכוח
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;960331][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בבקשה"אומר למילין
ואז אוסיף:"צארמנדר אגרוף חשמל על הפצצות בוץ' ואז גחלת ומשולבת עם אגרוף חשמל בכול הכוח!"
אני אומר בתקווה שזה יצליח.
-
[quote]ניר
מדקיפ משתמש בצלילה על כרינדוס.ראשית הזן פוגעת קשה במדקיפ.הצלילה פוגעת גם היא קשה בכרינוס.אך הוא לא מוותר להפסיד בקרב.מדקיפ משתמש בעלית מפלים על כרינדוס.כרינדוס משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהעלית מפלים.נותרומ 4 כרינדוסים.כול הכרינדוס תוקפים בקרן קרח את מדקיפ[/quote]
טוב די!
---------
מדקיפ תגמור אותו כבר עם עליית מפלים וצלילה! שוב תעשה עליית מפלים על כל המכון ואז צלילה כהתקפה אחרוית ותחסל אותו כבר!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ משתמש בעלית מפלים וכך הוא מציף את מכון האבן במים.כול כפלי כריינדוס נעלמים.לאחרכמה שניות המכון נהפך למכון מים אוקינוס.השופט שלגון רוקר ואתה כריינדוס.נאבקים לאויר אבל אין לכם.לבסוף המים שוברים את קירות המכון וגורמים לשיטפון בעיר.רוקר אומר לך"אף פעם לא פגשתי מאמן כמוך ששבר לי תמכון.אוקי הקרב הופך לקרב רחוב מכון.יש 2 חוקים.1 אנו יכוים לעשות מה שבא לנו 2 אסור לנו להשתמש בפוקימונים שלו האחרים בקרב אבל כול פוקימון.כריינדוס צוות כפםול בוא אחרי."כריינדוס משתמש בצוות כפול ועוקב ארי רוקר שנכנכס לעומק העיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על פצצות הבוץ וכך משמיד אותם.צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל ואז גחלת על סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק מן השילוב של צ'ארמנדאר ונפגע קשה.מילין אומרת"סוינב רסיסי קרח"סוינב שולח רסיסי קרח אל צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ יורה אקדח מים על רנפורה.רנפורה לא מצליח להתחמק בגלל שהוא עייף ונפגע קשה.אתה זורק פוכדור על רנפורה.הפוכדור מכניס אליו את רנפורה.הפוכדור מתחיל לזוז ימינה ואז שמאלה ואז שוב שמאלה.ואז נעצר.לכדת רנפורה יעדוכן[/COLOR][/B]