-
[QUOTE=טום רידל;995967][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג מסתכל על פוקאבו ועל איווי והוא בורח ליער במהירות רבה,אתה רואה שאיווי ופוקאבו מסתכלים אליך במבט מוזר מאוד,אתה רואה מאמן יוצא מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
אני ניגש אל המאמן ואז אומר לו"שלום שמי ליאור מה שמך?דרך אגב הטירוג הזה שרץ הרגע ליער הוא שלך.או סתם פוקימון פראי שגר ביער?.ועוד דבר תרצה נגדי קרב פוקימונים 2 על 2.אני אשתמש בפוקאבו ובאיווי שלי".
-
[QUOTE=טום רידל;995967][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל חוזר לפוכדור שלו ואתה מבין שהוא לא[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אוהב להשתמש במתקפת מטאור הדרקון,אתה מרגיש משהו נוגע לך בכתף אתה שומע את קולו של יוליוס:"טוב,הגיע הזמן להילחם,במכון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני מוכן יוליוס"אומר ואז אוסיף:"תחזור דסדוקס ותישארי פיפלאפ...מי הפוקימון שלך יוליוס?"
-
[quote=טום רידל;995980][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוליוס מתחיל להילחץ קצת הוא מלמל לעצמו:"סולרוק שלי צריך עוד קצת זמן בשביל להשתמש במתקפה אחרונה,סולרוק תשתמש בסערה על חושית!" אתה רואה גלי אנרגיה חזקים יוצאים מסולרוק,אתה רואה שטריקו לא יכול לזוז.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"טריקו תנסה לשחרר את גופך מהתתקפה חשוסמת את פועלתך,אם תצליח תחמוק מהמתקפה שהוא מוציא!"אומר לטריקו.
-
[QUOTE=טום רידל;995967][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג מסתכל על פוקאבו ועל איווי והוא בורח ליער במהירות רבה,אתה רואה שאיווי ופוקאבו מסתכלים אליך במבט מוזר מאוד,אתה רואה מאמן יוצא מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל חוזר לפוכדור שלו ואתה מבין שהוא לא[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אוהב להשתמש במתקפת מטאור הדרקון,אתה מרגיש משהו נוגע לך בכתף אתה שומע את קולו של יוליוס:"טוב,הגיע הזמן להילחם,במכון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו מסתכל על הטריקו של דיימונד אתה רואה שידיו מתחילות לזהור,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה,אתה רואה שהאגרוף פוגע בסולרוק,אך סולרוק משתמש במתקפת סונר על חושי שעומדת לפגוע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אולי טריקו למד אגרוף שאיבה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדמות מביטה בך,בדרך פלא הדמות הופכת למים ונעלמת במהירות רבה,אתה מבין שהדמות הייתה נשמת מים,אתה רואה שהפסל של קיוגר מתחיל להיסדק.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לא יכול להיות שזה קורה אני מוציא את בלבאזור ואומר לו לתקוף בחבטה את הפסל
-
[quote=טום רידל;995710]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האיש האחות ג'וי דיברה אליו מתקרב אליך ומושיט לך אבן מוזהבת מוזרה מאוד ועגולה למדי הוא אומר לך:"תן את זה לזורא,תגיד לג'וי המחיר הרגיל,היא תדע על מה מדובר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מה לעזא?... שיהיה תודה בכל מקרה" אומר לאיש המוזר ואז התחיל לרוץ אל עבר מרכז הפוקימונים חזרה ואצעק :"האחות גוי חזרתי!"
-
[quote=טום רידל;995710]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב למרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך היא אומרת לך:"שלום לך,נכון הריינג'ר הזה מדהים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green] אומר לאחות ג'וי:"לפני שנדבר, אני ממש זקוק שתקחי את צ'ימצ'אר שלי ותטפלי בו, הוא עבר משהו לא פשוט בכלל" ואגיש לה את הפוקדור שלי, ואז אוסיף:"הם אכן מדהימים, רק שאני לא יודע עליהם כל כך הרבה פרטים, רק שהם ריפאו לי את צ'ימצ'אר מן ההילה השחורה שנוצרה בעקבות הירח השחור. את יכולה לתת לי פרטים נוספים עליהם?" ואחכה לתגובה של האחות ג'וי[/COLOR][/SIZE]
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן צוחק צחוק דק ומהיר וממשיך בדרכו,אתה רואה פלאש קטן ומהיר בתוך היער,אתה רואה שפוקאבו ואיווי רצים לכיוון הניצוץ המוזר הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"אני אשתמש בשלושה פוקימונים שאף אחד עוד לא ראה אצלי,בוא למכון ומשם נלחם בקרב שלוש על שלוש,מספיק שתנצח בשתיים מתוך שלושת הקרבות ותקבל את התג,ברור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי משיבה לך במבט חולמני:"לא אני לא מדברת על הריינג'רים עצמם או שומרי הפוקימונים,אני מדברת על ליאו,שמעתי שעכשיו מעלים את כולם דרגה,על המבצע הזה,הלוואי שהוא יסכים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"נו,מה הוא אמר לך האיש הזה שדיברתי אליו,הוא היה שמה בכלל,ענה לי ואם תענה תעזור לי תקבל ביצת פוקימון נדיר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו לא יכול לזוז,אתה רואה שהוא נראה כמישהו שמענים אותו בצורה קשה,אתה רואה את יוליוס מחייך חיוך מרושע וקטן הוא צועק:"סולרוק,תשתמש בפיצוץ סלעים!" אתה רואה שעינוי העל חושי מספיק,אתה רואה שהסלעים בזירה עפים ופוגעים בטריקו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמשהו כמו שדה כוח בלתי נראה הודף את טריקו,אתה רואה מהפסל יוצא קיוגר אמיתי,חי ונושם,אתה רואה את העננים הלבנים ואת השמיים הכחולים נעלמים,ובמקומם מופיעים שמיים קודרים ועננים שחורים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;996330][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"אני אשתמש בשלושה פוקימונים שאף אחד עוד לא ראה אצלי,בוא למכון ומשם נלחם בקרב שלוש על שלוש,מספיק שתנצח בשתיים מתוך שלושת הקרבות ותקבל את התג,ברור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זה ברור!"אומר ליוליוס ואז אלך עם פיפלאפ אל המכון
ואגיד לה:"תתכונני לגרוע מכול,אני מאמין בך את תוכלי לנצח את הפוקימונים שלו."
-
[quote=טום רידל;996330][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן צוחק צחוק דק ומהיר וממשיך בדרכו,אתה רואה פלאש קטן ומהיר בתוך היער,אתה רואה שפוקאבו ואיווי רצים לכיוון הניצוץ המוזר הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר להם"הי תחכו לי אם אתם רצים בלעדי.למה אתם רצים בכזאת מהירות אדירה.?" אני מתחיל לרוץ אחרי איווי וטאפיג ולנסות לעצור אותם מלהיכנס ליער.ואזאומר לך"חכו רגע לי אל תיכנסו ליער בלעדי הוא יכול להיות מסוכן"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ושני הפוקימונים שלך מגיעים למכור הנצנוץ,אתה רואה שזה אוניקס,אך לא סתם אוניקס רגיל,אלה אוניקס זוהר,ולא סתם אוניקס זוהר,אלה אוניקס קריסטל זוהר ומיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ויוליוס מגיעים למכון,אתה רואה שפיפלאפ מוכנה לקרב מול הפוקימון של יוליוס מוציא פוכדור כסוף ומוזר נוצץ באור,אתה רואה שיוליוס זורק את הפוכדור ומשם יוצא ליירון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב מול יוליוס מתחיל,ליוליוס יש ליירון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;996355][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ויוליוס מגיעים למכון,אתה רואה שפיפלאפ מוכנה לקרב מול הפוקימון של יוליוס מוציא פוכדור כסוף ומוזר נוצץ באור,אתה רואה שיוליוס זורק את הפוכדור ומשם יוצא ליירון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב מול יוליוס מתחיל,ליוליוס יש ליירון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה יהיה קשה פיפלאפ אבל אני מאמין בך!"אני אומר
ואז אוסיף:"תשתמשי בצעקה שתשתק את ליירון ואז תשתמשי בניקור אליו ואחרי שאת פוגעת בו תחפרי בור בעזרת ניקור כדי ששם תסתתרי"
-
[quote=טום רידל;996330]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"נו,מה הוא אמר לך האיש הזה שדיברתי אליו,הוא היה שמה בכלל,ענה לי ואם תענה תעזור לי תקבל ביצת פוקימון נדיר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אני רוצה שתסבירי לי כל למה שקרה ואם זורואה יבריא. על איזה ביצת פוקימון מדובר?" אשאל אותה בתמימות ואז אומר לה:"האיש אמר לי להגיד לך שזה התשלום הרגיל והביא לי את זה" אחייך ואושיט את האבן
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיפלאפ מנידה בראשה,היא משתמשת במתקפת ניקור ורצה לכיוונו של ליירון,אתה רואה שליירון משתמש במתקפת חבטת ג'יגה בשביל להדוף את פיפלאפ,אתה רואה ששניהם מתקרבים זה לזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי לוקחת את האבן ומאכילה את זורא בזה והיא אומרת לך:"האיש הזה הוא סוג של ספק של מרפאים,אבל אני לא הסכמתי לקנות ממנו,והפציעה כנראה הייתה סימן שאני צריכה להתחרט,אתה תבחר איזו ביצת פוקימון,אלו האפשרויות:ארון,יונירן וגייר מה תבחר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;996355][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ושני הפוקימונים שלך מגיעים למכור הנצנוץ,אתה רואה שזה אוניקס,אך לא סתם אוניקס רגיל,אלה אוניקס זוהר,ולא סתם אוניקס זוהר,אלה אוניקס קריסטל זוהר ומיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"יאי אוניקס קריסטל אניצריך לתפוס אחד כזה הוא יעזור לי מאוד". אני אומר לטאפיג ולאיווי"טאפיג תקפי במסך עשן על אוניקס שלא יראה כלום ואיווי תקוף בכדור צל את אוניקס בהפתעה שהוא לא יתחמק מזה"
-
[QUOTE=טום רידל;996380][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיפלאפ מנידה בראשה,היא משתמשת במתקפת ניקור ורצה לכיוונו של ליירון,אתה רואה שליירון משתמש במתקפת חבטת ג'יגה בשביל להדוף את פיפלאפ,אתה רואה ששניהם מתקרבים זה לזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תחליפי את הניקור בצעקה שתריד את כול המכון הגדול"אצעק לפיפלאפ
ואז אוסיף בלי חשש:"אחרי שהוא ישותק תשתמשי בניקור אל ראשו בכול הכוח שיש לך מהקרב נגד גיבל חברנו החדש למסע!"