[QUOTE=Barney Stinson;993009]לוקאס, תתפלא.
תומר, אני אגיד לך במסן.[/QUOTE]
אתה סתם מגדל את עצמך אנשים כמוך צריכים רק להתבייש אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אם אתה חושב שהרמה פה ירודה אתה יכול לפרוש וללכת לפורומים אחרים לא צריך אנשים כמוך פה
Printable View
[QUOTE=Barney Stinson;993009]לוקאס, תתפלא.
תומר, אני אגיד לך במסן.[/QUOTE]
אתה סתם מגדל את עצמך אנשים כמוך צריכים רק להתבייש אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אם אתה חושב שהרמה פה ירודה אתה יכול לפרוש וללכת לפורומים אחרים לא צריך אנשים כמוך פה
[QUOTE=KillerBee;993012]אתה סתם מגדל את עצמך אנשים כמוך צריכים רק להתבייש אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אם אתה חושב שהרמה פה ירודה אתה יכול לפרוש וללכת לפורומים אחרים לא צריך אנשים כמוך פה[/QUOTE]
תאמין במה שאתה רוצה.
מצידי, תסתכל למשחק נארוטו שפתחתי פה, תגיד לי אם הוא גרוע.
[quote=KillerBee;993012]אתה סתם מגדל את עצמך אנשים כמוך צריכים רק להתבייש אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אם אתה חושב שהרמה פה ירודה אתה יכול לפרוש וללכת לפורומים אחרים לא צריך אנשים כמוך פה[/quote]
תגיד עוד כמה זמן אתה שם בחתימה מי בעד ומי נגד הריסת פורום יוגיהו
הרי הוא כבר לא יקים,הורידו אותו.
תתבייש!
תומר אולי תנסה לפתוח משחק לבד.. במקום לאמץ לפי החתימה של עומר הוא לא נהרס!
אף על פי שכל קבוצה ניתנת לסידור טוב, קבוצת מחשקי התפקידים לא ניתנת לסידור [b]כלל![/b]
אי אפשר לאמר מה זה משחק טוב ומה זה לא.
משחק טוב נקבע לפי מה שהשחקנים במשחק חושבים. האדם הוא יצור תבוני, והוא לעולם לא ירשם למשחק שבו הוא יסבול.
אולי תנסו לפתוח משחק שהוא לא עולם סגור כמו פוקימון? כמו שאלכסיי עשה, תראו כמה זה יותר קשה.
[QUOTE=KillerBee;993015]תתבייש!
תומר אולי תנסה לפתוח משחק לבד.. במקום לאמץ לפי החתימה של עומר הוא לא נהרס![/QUOTE]
אני ניסיתי לא אישרו לי...
עכשיו אני מנסה לאמץ...
[QUOTE=Barney Stinson;993022]אולי תנסו לפתוח משחק שהוא לא עולם סגור כמו פוקימון? כמו שאלכסיי עשה, תראו כמה זה יותר קשה.[/QUOTE]
זה פורום פוקימון מה אתה מצפה!
לוקאס למה אתה פתחת נושא ספאם בפורום יוגיהו?
[QUOTE=KillerBee;993024]זה פורום פוקימון מה אתה מצפה![/QUOTE]
הרעיון זה שאתם לא יכולים, או לא רוצים?
[QUOTE=Barney Stinson;993026]הרעיון זה שאתם לא יכולים, או לא רוצים?[/QUOTE]
לא רוצים מה הבעיה!
[quote=Barney Stinson;993026]הרעיון זה שאתם לא יכולים, או לא רוצים?[/quote]
סלח לי על ההתערבות, אך אינני מבין איזה טיעון אתה מנסה להעביר בכך שאתה אומר שמשחקים שאינם משחקי פוקימון קשים בהרבה ממשחקים שהם משחקי פוקימון.
חזרתי
היי איתי
[QUOTE=LordAbizi;993030]סלח לי על ההתערבות, אך אינני מבין איזה טיעון אתה מנסה להעביר בכך שאתה אומר שמשחקים שאינם משחקי פוקימון קשים בהרבה ממשחקים שהם משחקי פוקימון.[/QUOTE]
אתה מכניס לי דז'וו קשה, אני וניב רבנו עם שני אנשים אחרים על אותו נושא בדיוק.
אני אסביר לך את זה ככה, משחק פוקימון זה משחק של עולם סגור, אם אני רוצה לבעוט בפוקימון, לא יאפשרו לי.
בקרבות, לכל פוקימון יש X מתקפות וזה הכל, דבר שלאחר כמה זמן אתה תמצא כמשעמם מאוד.
לעומת זאת, במשחקים אחרים, יש לך עולם פתוח לגמרי, יש לך אין סוף קומבואים בקרבות, אתה יכול לעשות מה שבראש שלך.
אני מעדיף שלא להיכנס לנושא הזה יותר עמוק.
אצלך אני ראיתי פוטנציאל עצום, אתה בקלות יכול לפתוח משחק שהוא לא של פוקימון ולהצליח איתו. אשמח גם אם תירשם למשחק החדש שאני עומד לפתוח.