[QUOTE=Picho;1098093]אני הולך כדורסל עם חברים אז אני לא אספיק יותר מידי לדבר...[/QUOTE]
אתה ודע שהקדשתי לך?
מה קורה כולם איך איתכם..?
Printable View
[QUOTE=Picho;1098093]אני הולך כדורסל עם חברים אז אני לא אספיק יותר מידי לדבר...[/QUOTE]
אתה ודע שהקדשתי לך?
מה קורה כולם איך איתכם..?
[quote=DarkTiger;1098080]אבי, זה הזמן לפעולת הגנה ספרטנית, תחשוב על טקטיקה בעוד אני מעסיק את אנשי הזאב.
תיזהרי נל
אבי זה לא היה באותו אירוע[/quote]
תשלח להם DarkTiger והם בורחים (לא הכינוי שלך, החיה).
מה קורה?
~שולח טיגריס אפל שמחסל אותם אחד אחד~
טופל P=
[QUOTE=The Kodak:);1098101]מה קורה?[/QUOTE]
ככה ככה....
אני מה זה עמוס....
[QUOTE=DarkTiger;1098102]~שולח טיגריס אפל שמחסל אותם אחד אחד~
טופל P=[/QUOTE]
חח..
את מי?
[COLOR=#a0522d][SIZE=4]רעידת אדמה, הכל משתבש. בני האנוש ובעלי החיים אובדי עצות.[/SIZE]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkgreen]שאגה והעולמות משתלבים, טיטאן מצטרף לשבט הרשע והאיזון מופר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=indigo]חור שחור נוצר במימד, בני אדם וחיות כאחד- מתמזגים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]העולם מאיים להתמוטט ודינאקס מאיים להרוס.[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]העולם ינצל רק אחרי השגת כל האבנים והריגת דינאקס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta]זהו עידן ה-[/COLOR][SIZE=5][COLOR=blue][B]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]I[SIZE=4][COLOR=red]M[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]L[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]D[/B][/COLOR][/SIZE]![/SIZE]
בקרוב..
[QUOTE=DarkTiger;1098111][COLOR=#a0522d][SIZE=4]רעידת אדמה, הכל משתבש. בני האנוש ובעלי החיים אובדי עצות.[/SIZE]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkgreen]שאגה והעולמות משתלבים, טיטאן מצטרף לשבט הרשע והאיזון מופר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=indigo]חור שחור נוצר במימד, בני אדם וחיות כאחד- מתמזגים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]העולם מאיים להתמוטט ודינאקס מאיים להרוס.[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]העולם ינצל רק אחרי השגת כל האבנים והריגת דינאקס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta]זהו עידן ה-[/COLOR][SIZE=5][COLOR=blue][B]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]I[SIZE=4][COLOR=red]M[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]L[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]D[/B][/COLOR][/SIZE]![/SIZE]
בקרוב..[/QUOTE]
אדיר!
מתי אתה מוציא את הסיפור?
היי...
חזרתי הרגע ממקום נורא ביותר.
[quote=The Kodak:);1098109]חח..
את מי?[/quote]
את אנשי הזאב
[QUOTE=lipion;1098116]היי...
חזרתי הרגע ממקום נורא ביותר.[/QUOTE]
מה?
גם את נתקלת באנשי זאב?
סתם!
איזה מקום..?
WB נל
[quote=Druddigon man;1098114]אדיר!
מתי אתה מוציא את הסיפור?[/quote]
לא סיפור חביבי- מ"ת
בסיפור אני חושב שאשאר עם בוסט
[QUOTE=DarkTiger;1098122]WB נל
לא סיפור חביבי- מ"ת
בסיפור אני חושב שאשאר עם בוסט[/QUOTE]
אז עוד יותר אדיר!
אתה עושה מקומות שמורים?
מה עם הסיפור בוסט?
דניס,לא עשיתי את הלוגו המחודש סתם Xd
לא, בלי מקומות שמורים
קודק תביא אנשים להגיב, אני אשתדל עד הסופ"ש או בסופ"ש לעשות פרק חדש..