[quote=The Little Elbaz;1118386]עידן..אני לא מאמין אתה עד כדי כך מכוער..[/quote]
חחחחחחחחחחחחחח לכלכת אחי
Printable View
[quote=The Little Elbaz;1118386]עידן..אני לא מאמין אתה עד כדי כך מכוער..[/quote]
חחחחחחחחחחחחחח לכלכת אחי
אני?באשדוד..איזור ט"ו
כן.... תודה... נראלי...
[QUOTE=mor15;1118385]חחחח זה לא תחרות פשוט מה שהולך אצלנו זה אשכרה שכונת פשע , פעם הייתי גם בזה היום אני משתדל להתרחק כמה שיותר בגלל מקרה שכמעט פתחו לי תיק[/QUOTE]
סתם התעניינות מה המקרה אם לא נעים לך פה תשלח לי ה"פ
אני חיי בשכונה טוב כפרעל ההורים שלי..d:
אני מול מקיף ג'
אני מול בצפר יצחק רבין..
אקוואדסיגן..אתה לומד במקיף ג'?
וואי נו הדרקון שלי הולך לישון אני נשאר לבד!!
אביב אני רק רוצה לוודא....
אתה כתבת ״אני לא מאמין אתה עד כדי כך מכוער״
או שהתכוונת ״אני לא מאמין [b]ש[/b]אתה עד כדי כך מכוער״...,
למרות ששניהם יהיו בסדר מבחינתי...
[quote=Yuval Ramot;1118391]סתם התעניינות מה המקרה אם לא נעים לך פה תשלח לי ה"פ[/quote]
אין לי בעיה להגיד פה פשוט אני משתדל להשאיר את זה קבור, חבר שלי פע םאחת רב בחורשה מכות עם שלוש ילדים ככה לפני שנה כעיקרון את כולם בנפרד הוא היה לוקח כי הוא באמת סוס(אנחנו אותו כוחות בערך אני קצת יותר חזק) אבל את שלושתם לא
התקשרו אליי אמרו לי הוא רב מכות ובדיוק שתיתי בירה, שמתי טיל ראיתי אותם מפוצצים אותו מכות כל הפנים שלו דם
באתי לאחד שברתי לו תבקבוק על הברך(תרגעו זאת לא פציעה קריטית אפילו לא בינונית ובקושי קלה, לא נכנס לו רסיס הוא סתם שיחק אותה) אחד ברח והפקיר כי הוא נבהל והשלישי המלשין הזמין ניידת, לקחו את אותי ואת חבר שלי בניידת אבל מה שאנ יבאמת חייב לו הוא לקח תאשמה עליו אפילו שניסיתי לעצור אותו ולא עשו לי כלום, גם לו בסוף לא עשו כלום אבל לקחו אותו לחקירה ותאמינו לי שאף אחד מכם לא רוצה להיות בחקירה זה הרגשה הכי חרא בעולם
וואי אחי מסכן....
[QUOTE=mor15;1118397]אין לי בעיה להגיד פה פשוט אני משתדל להשאיר את זה קבור, חבר שלי פע םאחת רב בחורשה מכות עם שלוש ילדים ככה לפני שנה כעיקרון את כולם בנפרד הוא היה לוקח כי הוא באמת סוס(אנחנו אותו כוחות בערך אני קצת יותר חזק) אבל את שלושתם לא
התקשרו אליי אמרו לי הוא רב מכות ובדיוק שתיתי בירה, שמתי טיל ראיתי אותם מפוצצים אותו מכות כל הפנים שלו דם
באתי לאחד שברתי לו תבקבוק על הברך(תרגעו זאת לא פציעה קריטית אפילו לא בינונית ובקושי קלה, לא נכנס לו רסיס הוא סתם שיחק אותה) אחד ברח והפקיר כי הוא נבהל והשלישי המלשין הזמין ניידת, לקחו את אותי ואת חבר שלי בניידת אבל מה שאנ יבאמת חייב לו הוא לקח תאשמה עליו אפילו שניסיתי לעצור אותו ולא עשו לי כלום, גם לו בסוף לא עשו כלום אבל לקחו אותו לחקירה ותאמינו לי שאף אחד מכם לא רוצה להיות בחקירה זה הרגשה הכי חרא בעולם[/QUOTE]
בן כמה אתה?
טעות שלי..תוסיף תש'..חח
14 וחצי אוטוטו 15
וכן...מאז חלתי לברוח מכל הקטעים של המכות שתייה והכל אני שותה לפעמים אבל מרוב הפחד שיקרה לי מקרה כזה שוב אני לא משתכר
[QUOTE=mor15;1118401]14 וחצי אוטוטו 15[/QUOTE]
בגיל שלי ועשית כזה דבר?
מה התאריך שלך?