-
[quote=kickass;1125275]
[COLOR=Red][B]ניב[/B]
אין בעיה אני אשקיע פחות אם אתה רוצה...
-----------------
לינדזי מחזירה את טורטרה בחזרה לפוכדור והפוקימונים שלך עדיין בחוץ.
גרולייט הקטן קופץ עליך ומלקק את פניך ומודה לך על שהצלת אותו.
"אני אשמח באמת העיר ויקטוריה טיפה רחוקה ויש מלא דברים לראות אשמח לחברה בדרך גם ככה אני עוברת שם במסלול שלי" היא אומרת בחיוך.
"חייבים להתארגן ללילה" היא אומרת ואתה מסתכל לשמיים ושם לב לצורה בה השמש שוקעת לאט לאט...
--------------
אי אפשר להיות שותף של דמויות שפגשתם כי חלקם מתוכננות בראש מה שכן אפשר שאם רוצים שותף להגיד לי ואני אדאג לזה...[/COLOR]
[/quote]
[SPOILER]לא מה פתאום.. תשקיע כמה שרק תרצה, אבל בונא כולה גרולייט.. מה קרה?!?!? מי ישמע איזה נדיר הוא, כמו צוות רוקט שמבזבזים ים של כסף על פיקאצ'ו מצויי XD זה פשוט מצחיק אותי, אל תיקח רציני :wink:[/SPOILER]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה בסדר, אנחנו דיי מסודרים, יש לי אוהל, שק שינה, ואוכל.. רק צריך להתראגן על עצים למדורה, לאש גרולייט שלנו ידאג!" אקח פיקוד באסרטיביות ואז אקרוץ לגרולייט.
מיד אבקש מטריקו שיתמש מספר פעמים בחבטה על כמה שיותר ענפים ויביאו אותם, ואני אלך עם גרולייט לאסוף כמה עלים וזרדים כדי שישרפו מהר ויתנו בסיס...
לאחר מכן אוציא מזון, בשבילי ובשביל הפוקימונים ואחלק להם, ואומר לגרולייט "קדימה חמוד, השתמש בגחלת על ערמת העצים!"
אביט בלינדזי בחיוך ואבקש בנימוס "תרצי לעזור בהקמת האוהל? ועם את יכולה תוציאי שוב את טורטרה.. הוא וטריקו ישנו בטבע, כך יהיה מי שיגן עלינו במידה אם ישמעו משהו!" (לא לעשות משמרות לישון, עם יתקוף אותנו אז..)
-
[B]דוד[/B]
בחר אתה בנתיים זה רגיל
----------------------
"אני לא יודע אם הבנת אותי אבל הכוונה בקרב של שני פוקימונים הוא שרק שני פוקימונים מותר לבחור" אומר כריס.
"ואתה כבר בחרת אז אין לך ברירה אלא להשתמש בפידוב" הוא מוסיף ומחכה לתגובה שלך.
[COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
"רק רגע אחד" אומר המוכר וניגש למחסן.
בנתיים אתה סתם מתבונן בחנות ובגודלה,בעיצוב ובמראה.
לאחר דקה מגיע המוכר ומגיש לך חמישה פוכדורים ארוזים בקופסא חדשה עם ריח אהוב של חדש!
אתה יוצא מן החנות וממשיך במסעך ואתה מתכונן ללכת ליער איירוסטה.
לאחר חמש דקות אתה מגיע לכניסתו של היער ואתה מודהם מהטבע של המקום.
לפתע מן אחד השיחים יוצא פיקצ'או חמוד ומתוק שנראה שהלך [/COLOR]לאיבוד([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/25.png[/IMG])
[COLOR="DarkOrange"][B]עומר[/B]
"אתה לא מבין כמה היער הזה ענק ומסובך אני תקוע כאן יומיים כמעט!" אומר ריקו במשפט דיי מלחיץ.
"אוקיי סוף סוף מחסה נורמלי תמיד הסתתרתי וישנתי בשיחים" אומר ריקו ונרדם מהר על הסלע בו אתה ישנת.
"צ'ימ צ'ימ" צ'ימצ'אר מסתכל עליך ומתחיל לצחוק טיפה.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
טפיג מצליח להתחמק מהר בעקבת טעינת הלהבה שהשתמש בה מקודם.
הוא משתמש לאחר מכן ברעל שמפתיע את קריקטון.
אתה רואה את קריקטון מתחיל לפרכס ולזוז מצד לצד בלי שליטתו.
"אוי לא" אתה שומע את כריס מנסה ללחוש את דאגתו.
טפיג משתמש בגחלת ופוגע בקריקטון שנופל על הקרקע.
"קריקטון מספרי אקס שוב!" קורא כריס אבל קריקטון לא מצליח לזוז.[/COLOR]
[COLOR="Green"][B]עמית[/B]
"שלום מאמן צעיר במה אוכל לעזור לך?" שואלת האות ג'וי ולאחר שאתה משיב לה היא לוקחת את הפוקימונים שלך למכונת הטיפול.
"אתה במקרה תרצה חדר ללינה?" היא אומרת לך בנחמדות.
"אם באת למכון הוא סגור בשעות האלו ויש לנו מלא חדרים פנויים רק תגיד" היא מוסיפה בחיוך רחב וחם.[/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]אדם[/B]
"אני בסדר" אומר לפתע הילדה([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/trainercard/trainers/3.png[/IMG])
קומבסקן מניח אותו על הקרקע והוא קם בעודו מחזיק טיפה את ראשו.
"מה זה איפה הם?","אתה חלק מהם?","תחזיר לי אותם בבקשה!" צועק הילד עליך בצורה נואשת ואתה מבולבל נורא.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
יש להם את הסיבות שלהם חח
------------------
כל הפוקימונים מתחילים להתארגן לפי דבריך ואתה נהנה לראות את עבודת הצוות שלהם.
"פוקימונים חרוצים יש לך" אומרת לינדזי.
היא עוזרת לך לסדר את האוהל שלכם וכל הדברים כבר מוכנים,המדורה אפילו אוכל מאורגן בקערות קטנות כאלה.
"טורטרה צא!" קוראת לינדזי.
"אתה תשמור עם טריקו עלינו.אתה יכול לישון בעצמך אל תדאג פשוט אם תשמע משהו תדאגו לטפל בזה" היא אומרת בחיוך ובגיחוך.
אתם נכנסים לישון באוהל ואתה נכנס לשינה עמוקה...
אתה מתעורר לפתע בבוקר ממכות זנבו של טריקו.
"טרי טרי טרי!" הוא צועק לך.
אתה קם ומגלה שלינדזי נעלמה.
פידג'י וגרולייט מתעוררים גם הם ואתה מגלה שהיא השאירה ביצת פוקימון שעליה פפתק ובו רשום:
"מתנת פרידה,מצטערת שהייתי צריכה לעזוב משהו בלתי צפוי קרה והייתי חייבת להגיע לעיר ויקטוריה במהירות".[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125524][COLOR=purple][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=purple]"אני בסדר" אומר לפתע הילדה([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/trainercard/trainers/3.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=purple]קומבסקן מניח אותו על הקרקע והוא קם בעודו מחזיק טיפה את ראשו.[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה זה איפה הם?","אתה חלק מהם?","תחזיר לי אותם בבקשה!" צועק הילד עליך בצורה נואשת ואתה מבולבל נורא.[/COLOR]
[/quote]
"היי תירגע" אגיד בזמן שקומבסקין מוריד אותו לאט
"תודה לך קומבסקין, עכשיו מה קרה לך בדיוק" אגיד לילד ואטפח לו על הכתף
-
[COLOR="Indigo"][B]אדם[/B]
"זה קרה לפני" הוא אומר ואז עוצר לשנייה של מחשבה.
"בעצם אני לא זוכר מתי זה אבל הייתי כאן ביער אחרי שאבי ביקש ממני להעביר משהו לאיזה ביל אחד שגר ביער. עוד לא מצאתי את המקום שהוא נמצא בו אז עצרתי לנוח ומאמנת פוקימונים בלבוש אדום כזה הגיעה,חטפה לי את הפוקימונים שהיו איתי ונתנה לי מכה חזקה" הוא אומר לך להוט וכעוס.
"איפה הם? הם אצלך?!" הוא שואל שוב בכעס.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125524][B]
[/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " יופי קריקרטון לא יכול לזוז איכשדהו.אתה חיייב למהר ולתקוף אותו לפני שהוא יצא מזה.תשתמש שוב במתקפת רעל על קריקרטון הזה.מיד לאחרי הרעל תשתמש במתקפת הגחלת הכי חזקה שלך על קריקרטון"
-
[quote]עמית
"שלום מאמן צעיר במה אוכל לעזור לך?" שואלת האות ג'וי ולאחר שאתה משיב לה היא לוקחת את הפוקימונים שלך למכונת הטיפול.
"אם באת למכון הוא סגור בשעות האלו ויש לנו מלא חדרים פנויים רק תגיד" היא מוסיפה בחיוך רחב וחם.[/quote]
"למען האמת באתי בדיוק לכך." אומר לאחות ג'וי "אני ארצה חדר ללינה."
-
[QUOTE=kickass;1125524][B]דוד[/B]
בחר אתה בנתיים זה רגיל
----------------------
"אני לא יודע אם הבנת אותי אבל הכוונה בקרב של שני פוקימונים הוא שרק שני פוקימונים מותר לבחור" אומר כריס.
"ואתה כבר בחרת אז אין לך ברירה אלא להשתמש בפידוב" הוא מוסיף ומחכה לתגובה שלך.
"רק רגע אחד" אומר המוכר וניגש למחסן.
בנתיים אתה סתם מתבונן בחנות ובגודלה,בעיצוב ובמראה.
לאחר דקה מגיע המוכר ומגיש לך חמישה פוכדורים ארוזים בקופסא חדשה עם ריח אהוב של חדש!
אתה יוצא מן החנות וממשיך במסעך ואתה מתכונן ללכת ליער איירוסטה.
לאחר חמש דקות אתה מגיע לכניסתו של היער ואתה מודהם מהטבע של המקום.
לפתע מן אחד השיחים יוצא פיקצ'או חמוד ומתוק שנראה שהלך [/COLOR]לאיבוד([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/25.png[/IMG])
"אתה לא מבין כמה היער הזה ענק ומסובך אני תקוע כאן יומיים כמעט!" אומר ריקו במשפט דיי מלחיץ.
"אוקיי סוף סוף מחסה נורמלי תמיד הסתתרתי וישנתי בשיחים" אומר ריקו ונרדם מהר על הסלע בו אתה ישנת.
[COLOR="Green"][B]עמית[/B]
"אם באת למכון הוא סגור בשעות האלו ויש לנו מלא חדרים פנויים רק תגיד" היא מוסיפה בחיוך רחב וחם.[/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]אדם[/B]
"אני בסדר" אומר לפתע הילדה([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/trainercard/trainers/3.png[/IMG])
קומבסקן מניח אותו על הקרקע והוא קם בעודו מחזיק טיפה את ראשו.
"מה זה איפה הם?","אתה חלק מהם?","תחזיר לי אותם בבקשה!" צועק הילד עליך בצורה נואשת ואתה מבולבל נורא.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
יש להם את הסיבות שלהם חח
------------------
היא עוזרת לך לסדר את האוהל שלכם וכל הדברים כבר מוכנים,המדורה אפילו אוכל מאורגן בקערות קטנות כאלה.
"אתה תשמור עם טריקו עלינו.אתה יכול לישון בעצמך אל תדאג פשוט אם תשמע משהו תדאגו לטפל בזה" היא אומרת בחיוך ובגיחוך.
פידג'י וגרולייט מתעוררים גם הם ואתה מגלה שהיא השאירה ביצת פוקימון שעליה פפתק ובו רשום:
"מתנת פרידה,מצטערת שהייתי צריכה לעזוב משהו בלתי צפוי קרה והייתי חייבת להגיע לעיר ויקטוריה במהירות".[/COLOR][/QUOTE]
"וואו פיקאצ'ו!!! אני חייב אחד!" אגיד למארשטומפ "פיקאצ'ו הלך לאיבוד? תרצה עזרה?" אגיד לפיקאצ'ו
-
[U][B]טופס הרשמה[/B][/U]
[B]כינוי בפורום:[/B] Naruto
[B]שם פרטי:[/B] שקד
[B] שם במשחק:[/B] בלייק ג'ונסון
[B] גיל במשחק: [/B]15[B]
תיאור:[/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]
[B] רקע: [/B]בלייק גדל במשפחה די גדולה, היו ו את שני ההורים שלו, שני אחים ואחות, הוא היה הבכור אבל לא טרח לעזור במשהו לאחים שלו. ההורים של בלייק היו שניהם מגדלי פוקימונים חשובים יחסית, הם עברו די הרבה וכל פעם בלייק היה צריך להסתגל מחדש, עד שהוא פשוט ויתר על זה. הוא נהיה מעין "זאב בודד" לא התחבר עם אף אחד וזה גם לא הפריע לו, העיקר שיעזבו אותו לנוח בשקט. יום אחד ההורים של בלייק רצו לעזוב שוב, הוא לא היה מוכן לכך וחיפש משהו כדי לא לבוא איתם, הוא מצא, להיות מאמן פוקימונים. בלייק קבע את דעתו בנושא, הוא רצה להיות מאמן פוקימונים ולנצח בתחרויות, העיקר שלא ייצטרך לעבור שוב. כשהוא הגיע אל הפרופסור בהתחלה, הוא היה די מאוכזב, באותו היום הוא שמע על מחוז הקרבות, מקום חדש לגמרי, בלי דאגות, תחרות אחת גדולה. בלייק מיד התחיל להתלהב ורץ אל הספינה שלוקחת לשם, הוא כבר רצה להתחיל את הכל.
[B] מחוז: [/B]ג'וטו[B]
פוקימון:[/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/158.png[/IMG]טוטודייל, זכר
[B] ציוד בתיק: [/B]5 פוכדורים,פלאפון,פוקידע,אוהל,שק שינה,אוכל[B]
כסף: [/B]500$[B]
הערות/בקשות:[/B] כמה שפחות פוקימונים מדור 5 בבקשה (:
-
[quote=kickass;1125532][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]"זה קרה לפני" הוא אומר ואז עוצר לשנייה של מחשבה.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"בעצם אני לא זוכר מתי זה אבל הייתי כאן ביער אחרי שאבי ביקש ממני להעביר משהו לאיזה ביל אחד שגר ביער. עוד לא מצאתי את המקום שהוא נמצא בו אז עצרתי לנוח ומאמנת פוקימונים בלבוש אדום כזה הגיעה,חטפה לי את הפוקימונים שהיו איתי ונתנה לי מכה חזקה" הוא אומר לך להוט וכעוס.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"איפה הם? הם אצלך?!" הוא שואל שוב בכעס.[/COLOR][/quote]
"ממש לא אחי,אתה טועה בגדול,אני עכשיו הגעתי לכאן עם הקומבסקין שלי וראיתי אותך מעולף" אגיד בזמן שאקום
"אתה רוצה עזרה בלחפש את הפוקימונים שלך?"אשאל בחיוך
'אני ממש מבין את הילד הזה, מי זו המאמנת הזו?' אחשוב בכעס
-
[quote=kickass;1125524]
[COLOR=Red][B]ניב:[/B]
יש להם את הסיבות שלהם חח
------------------
"מתנת פרידה,מצטערת שהייתי צריכה לעזוב משהו בלתי צפוי קרה והייתי חייבת להגיע לעיר ויקטוריה במהירות".[/COLOR][/quote]
אוקיי, ולהבא תלמד לקחת רוב מה שאני אומר בהומור.. אני בנאדם שמשתמש בהומור וציניות המון בחיים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט בביצה בחיוך ואומר "בגלל הביצה הזאת, אזכור את לינדזי כל חיי!" אמלמל בשקט, מחייך אל המיכל עם הביצה.
לאחר מכן אומר אתמתח אוציא מים מהתיק לשטוף את פניי, אפהק בקול גדול "ההההה!!.. טוב חברים קדימה, נמשיך מכאן!"
אחזיר את הפוקימונים פרט לטריקו, אכניס את הביצה לתיק.
אפתח את המפה ואבדוק היכן אני צריך לעבור בכדי להגיע לעיר ויקטוריה, ואז אומר "אוקיי התחנה הבאה? אגם מהאלו!"
בנתיים אמשיך בדרך אביט לצדדים לחפש פוקימונים מגוונים שאולי אתפוס או אתאמן עליהם!
-
[COLOR=#ff8c00][B][QUOTE]
[COLOR=#ff8c00][B]עומר
[/B]"אתה לא מבין כמה היער הזה ענק ומסובך אני תקוע כאן יומיים כמעט!" אומר ריקו במשפט דיי מלחיץ.
[/QUOTE]
"מה קרה..?" אשאל את צ'ימצ'אר
"מה מצחיק..?" לא אבין מה קורה
אתבונן בו ולא אבין, 'מה קרה שהוא צוחק ככה...?' אשאל את עצמי בלב[/B][/COLOR]
-
שקד-רשום ובגלל שיש לי 7 שחקנים ומספיק עמוס אני מצפה ממך להשקעה...
אחי אתה יכול ללחוץ אנטר מתי שצריך? זה יעזור מאוד כי זה לא נוח לקריאה ככה...
-------------------------
טפיג משתמש במתקפת הרעל אך אין לה השפעה כי קריקטון כבר מודבק בה.
טפיג מנסה להשתמש בגחלת אבל המתקפה עצמה חלשה מידי.
אתה רואה את טפיג נעשה טיפה אדום כמו מקודם שלמד טעינת להבה אך הפעם הוא לא מכחה כמה שניות הוא לפתע משחרר להביור עצום מימדים וחזק מפיו הקטנטן מה שעוזר לכם להביס את כריס והקריקטון שלו סופית!
טפיג למד להביור וניצחת בקרב.
"כל הכבוד" הוא אומר לך בלי מילה נוספת מחזיר את קריקטון ומבקש ממך לחכות בנתיים עד שיביא את הפרס.
טפיג רץ אליך ומפיל אותך ארצה מרוב התרגשות.[/COLOR]
[COLOR="green"][B]עמית[/B]
"אוקיי אז רק שנייה" היא אומרת וניגשת להביא לך מפתח לחדר מספר 6 ובנוסף לזה היא גם מחזירה לך את הפוכדורים שלך.
"הנה הפוכדורים והמפתח,בהצלחה מחר בקרב המכון" היא אומרת בחיוך הנחמד שלה.
אתה עובר דרך דלת שעליה כתוב מגורים ונכנס לבניין המגורים האחורי.
המסדרון ריק ואתה מבין שכל המאמנים ששם כבר הלכו לישון,מוכנים כמוך למכון העיר סלורין ואתה יודע שעליך להקדים יום למחרת כדי להספיק.[/COLOR]
כמו ליאור,בבקשה תשים אנטר! זה ממש קשה לקריאה ולא נוח...
פעם הבאה שמארשטומפ בחוץ תציין את זה
-----------------------
"פיקה פי פיקה פי!" הוא אומר לכם.
אתה מבין שלפיקאצ'ו יש מאמן ושפיקאצ'ו נחטף מידי המאמן על ידי צוות רייג'.
מארשטומפ נראה מאוד מודאג ונראה שהוא רוצה לעזור לבחור הקטן למצוא את המאמן שלו.[/COLOR]
"באמת? תודה רבה לך אני לא ידעתי איך אעשה זאת לבד ללא פוקימונים ועכשיו יש לי אותך ואת קומבסקין לצידי!" הוא אומר בשמחה ונרגע לפתע.
"אני מניח שהם לא התרחקו היער הזה גדול מאוד ואני מניח שהם באו ברגל.
"בנוגע למאמנת אני חושב שהיא חיילת מצוות רייג',מכיר? הם צוות רע שמבצעים פשעים והם חוטפים גם פוקימונים מידי מאמנים כדי לעשות בהם ניסויים ולפעמים הם הורגים אותם!" הוא אומר לך בצורה מבהילה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
ציניות זה טוב
------------
אתה מתארגן בבוקר ומתכונן ליציאה,יום חדש וגדול עומד לפניך והדרך לעיר ויקטוריה עדיין ממשיכה.
אתה שם את ביצת הפוקימון המסתורית שזה עתה קיבלת בתיק ואתה יודע שצריך לשמור עליה היטב.
אתה בודק במפה לאין אתה יכול ללכת אך היא מאוד מסורבלת ואתה שם לב לגודלו של יער איירוסטה במפה,הוא גדול יותר משני ערים יחד.
אתה ממשיך בדרכך שטריקו איתך בחוץ ואתם מנסים למצוא את דרכם.
"היי זה אתה לא?" אתה שומע קול מאחוריך ולמולך מופיע ריקו,הילד בו נלחמת בדרך 1([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG]).
"רוצה קרב?" הוא מוסיף ונראה בעל בטחון רב יותר ממקודם.[/COLOR]
אתה מבין שצ'ימצ'אר צוחק על זה שריקו לקח לך את מקום השינה ואז אתה מסתכל ושם לב שזה באמת כך.
צ'ימצ'אר עצמו נכנס לישון וכולם כבר ישנים.
אתה מסתכל אל שמי הלילה חושב על מחר וחושב על מה שמסתתר פה ביער.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125638]שקד-רשום ובגלל שיש לי 7 שחקנים ומספיק עמוס אני מצפה ממך להשקעה...
אתה רואה את טפיג נעשה טיפה אדום כמו מקודם שלמד טעינת להבה אך הפעם הוא לא מכחה כמה שניות הוא לפתע משחרר להביור עצום מימדים וחזק מפיו הקטנטן מה שעוזר לכם להביס את כריס והקריקטון שלו סופית!
"כל הכבוד" הוא אומר לך בלי מילה נוספת מחזיר את קריקטון ומבקש ממך לחכות בנתיים עד שיביא את הפרס.
[COLOR="green"][B]עמית[/B]
"אוקיי אז רק שנייה" היא אומרת וניגשת להביא לך מפתח לחדר מספר 6 ובנוסף לזה היא גם מחזירה לך את הפוכדורים שלך.
"הנה הפוכדורים והמפתח,בהצלחה מחר בקרב המכון" היא אומרת בחיוך הנחמד שלה.
אתה עובר דרך דלת שעליה כתוב מגורים ונכנס לבניין המגורים האחורי.
המסדרון ריק ואתה מבין שכל המאמנים ששם כבר הלכו לישון,מוכנים כמוך למכון העיר סלורין ואתה יודע שעליך להקדים יום למחרת כדי להספיק.[/COLOR]
כמו ליאור,בבקשה תשים אנטר! זה ממש קשה לקריאה ולא נוח...
פעם הבאה שמארשטומפ בחוץ תציין את זה
-----------------------
"פיקה פי פיקה פי!" הוא אומר לכם.
אתה מבין שלפיקאצ'ו יש מאמן ושפיקאצ'ו נחטף מידי המאמן על ידי צוות רייג'.
מארשטומפ נראה מאוד מודאג ונראה שהוא רוצה לעזור לבחור הקטן למצוא את המאמן שלו.[/COLOR]
"באמת? תודה רבה לך אני לא ידעתי איך אעשה זאת לבד ללא פוקימונים ועכשיו יש לי אותך ואת קומבסקין לצידי!" הוא אומר בשמחה ונרגע לפתע.
"אני מניח שהם לא התרחקו היער הזה גדול מאוד ואני מניח שהם באו ברגל.
"בנוגע למאמנת אני חושב שהיא חיילת מצוות רייג',מכיר? הם צוות רע שמבצעים פשעים והם חוטפים גם פוקימונים מידי מאמנים כדי לעשות בהם ניסויים ולפעמים הם הורגים אותם!" הוא אומר לך בצורה מבהילה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
ציניות זה טוב
------------
אתה מתארגן בבוקר ומתכונן ליציאה,יום חדש וגדול עומד לפניך והדרך לעיר ויקטוריה עדיין ממשיכה.
אתה שם את ביצת הפוקימון המסתורית שזה עתה קיבלת בתיק ואתה יודע שצריך לשמור עליה היטב.
אתה בודק במפה לאין אתה יכול ללכת אך היא מאוד מסורבלת ואתה שם לב לגודלו של יער איירוסטה במפה,הוא גדול יותר משני ערים יחד.
אתה ממשיך בדרכך שטריקו איתך בחוץ ואתם מנסים למצוא את דרכם.
"היי זה אתה לא?" אתה שומע קול מאחוריך ולמולך מופיע ריקו,הילד בו נלחמת בדרך 1([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG]).
"רוצה קרב?" הוא מוסיף ונראה בעל בטחון רב יותר ממקודם.[/COLOR]
אתה מבין שצ'ימצ'אר צוחק על זה שריקו לקח לך את מקום השינה ואז אתה מסתכל ושם לב שזה באמת כך.
צ'ימצ'אר עצמו נכנס לישון וכולם כבר ישנים.
אתה מסתכל אל שמי הלילה חושב על מחר וחושב על מה שמסתתר פה ביער.[/COLOR][/QUOTE]
"יאללה מארשטומפ בוא נעזור לו!" אגיד למארשטומפ ואז אפנה לפיקאצ'ו "איפה המאמן שלך?"
-
[QUOTE=kickass;1125638]שקד-רשום ובגלל שיש לי 7 שחקנים ומספיק עמוס אני מצפה ממך להשקעה...
[/COLOR][/QUOTE]
טוב
---------------------
אני אומר לטאפיג " הית תרגע קצת .כול הכבוד לך למדת להביור וניצחת בקרב אני גאה בך."
אני משיך לומר לטאפיג " טוב עכשיו בוא תעמוד בשקט עד שכריס יחזור ויביא לנו את הפרס ".
אני מחכה בצפירה רבה לעבר הפרס שכריס עומד לתת לי
-
[quote=kickass;1120224][COLOR=Red][B]התחלה[/B][/COLOR]
"והאלוף הוא... הוא..." אתם מתעוררים לפתע מחלום,רעשי האוניה העוגנת לא נותנים מנוח.
"קדימה ילדון כדאי שתתחיל לארגן את הדברים שלך,הגענו" אומר לכם אחד עובדי הספינה.
אתם קמים וממהרים לארגן את הדברים המפוזרים על הספספל בו נחתם ואתם ממהרים לרדת לחדרכם באונייה בכדי לקחת את התיק.
"לא לדחוף לבסוף כולנו נרד מהאוניה" אומר עובד הספינה לקהל הנלהב.
אתם שמים לב שרובו מכיל מאמנים כמוכם שבאו לנסות את מזלם בליגה החדשה.
לאחר דקות קצרות של המתנה אתם יורדים ודורכים על אדמת האי מהאלו שהפוקימון שלכם נמצא בחוץ לצידכם מביט גם הוא אל הקהל הרועש בנמל.
'יבשה' אתם חושבים בצחוק.
אתם מביטים סביב ורואים בעיניכם מרכז פוקימונים גדול ומרהיב ולידו חנות למאמנים בעל עיצוב נעים לעין וקצת רחוק משניהם בצידו השני של הנמל אתם שמים לב לשלט גדול וזוהר"דוכן ההרשמה לליגה" שם אתם רואים מאמנים רבים עומדים בתור.[/quote]
'כדאי לחכות שיתפנה שם' אני חושב לעצמי בזמן שאני מסתכל על דוכן ההרשמה.
"בוא טוטודייל, נעביר את הזמן בחנות למאמנים הזאת ששם" אני אומר ומצביע עליה.
אני מתחיל ללכת יחד עם טוטודייל אל עבר החנות ונכנס אליה לראות מה יש שם.