-
[COLOR="DarkGreen"][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"צא החוצה פיירגן!" אתה אומר די בקול וזורק את הפוכדור, מוציא אותו החוצה והוא גונח החוצה.
"תשתמש במבט ואז תקוף אם קרן אש, אם הוא תוקף תשתמש בקשיחות ואז בגחלת" אתה אומר לפיירגן.
הוא שולח מבט לעבר קניליפ אך הוא מתחמק מהמבט וא פיירגן שולח קרן אש שפוגעת בו אך זה נראה ממש שזה לא השפיע עליו.
קניליפ שולח כדור אנרגיה אך פיירגן מתגונן בהתקשחות ואז הוא שולח גחלת שפוגעת בקניליפ שמחזיר בעלי תער חדים במיוחד.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B]
"תזחל לכיוונה מתחת לכדור החשמל!" אתה מורה לו, מדמיין אותו משתופף כאריה המשחר לטרף "תתקוף באגרוף אש!" אתה מוסיף.
בקלסינג מנסה לזחול ומצליח!, הוא מתחמק מהכדור החשמל ואז הוא תוקף באגרוף אש שפוגע במריפ ומחסל אותו!
"הקרב האחרון לפני חצי הגמר נגמר, המנצח הוא אייס! החצי הגמר מתחיל ממחר בבוקר בשעה 10:00, תהיה פה!" אתה שומע מהקריין.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B]
"בסדר אייר, בוא ננסה ללמוד מתקפה חדשה. תמריא גבוה באוויר ואז תצלול אל עבר הקרקע,
תמקד את האנרגיה שלך במקור ועוף במהירות לעבר המטרה הזאת, ואז תפגע בה בעוצמה" אתה אומר לו ובונה מטרה מאולתרת בזירה.
אתה לא מוציא אך אתה רואה כמה קליפות עץ ובונה מהם בית קטן ואז אייר מנסה זאת.
הוא ממריא למעלה ואז הוא צולל וממקד את האנרגיה שלו במקור אך הוא לא מצליח, ואז הוא הורס את המטרה סתם ככה בלי שהוא למד את המתקפה.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1154018]
[COLOR=blue][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"בסדר אייר, בוא ננסה ללמוד מתקפה חדשה. תמריא גבוה באוויר ואז תצלול אל עבר הקרקע, [/COLOR]
[COLOR=blue]תמקד את האנרגיה שלך במקור ועוף במהירות לעבר המטרה הזאת, ואז תפגע בה בעוצמה" אתה אומר לו ובונה מטרה מאולתרת בזירה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה לא מוציא אך אתה רואה כמה קליפות עץ ובונה מהם בית קטן ואז אייר מנסה זאת.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא ממריא למעלה ואז הוא צולל וממקד את האנרגיה שלו במקור אך הוא לא מצליח, ואז הוא הורס את המטרה סתם ככה בלי שהוא למד את המתקפה.[/COLOR][/quote]
"לא קרה כלום, תנסה שוב" אני אומר לו ובונה שוב את המטרה "רק הפעם תנסה להיעלם ולהופיע שוב, תגביר את המהירות שלך" אני אומר לו
-
"לא קרה כלום, תנסה שוב" אתה אומר לו ובונה שוב את המטרה, "רק הפעם תנסה להיעלם ולהופיע שוב, תגביר את המהירות שלך" אתה מוסיף.
הוא עולה לשמיים ומנסה זאת שוב ואז פתאום באמצע הוא נעלם לשנייה ופוגע במטרה, אך זה לא היה אס אווירי טוב. [/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1154045][COLOR=blue][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"לא קרה כלום, תנסה שוב" אתה אומר לו ובונה שוב את המטרה, "רק הפעם תנסה להיעלם ולהופיע שוב, תגביר את המהירות שלך" אתה מוסיף.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא עולה לשמיים ומנסה זאת שוב ואז פתאום באמצע הוא נעלם לשנייה ופוגע במטרה, אך זה לא היה אס אווירי טוב. [/COLOR][/quote]
"זהו, אתה כמעט שם!" אני אומר לו "נסה שוב!" אני פוקד עליו, ובונה את המטרה, אבל מוסיף לפניה איזה מכשול
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1154018]
"תזחל לכיוונה מתחת לכדור החשמל!" אתה מורה לו, מדמיין אותו משתופף כאריה המשחר לטרף "תתקוף באגרוף אש!" אתה מוסיף.
בקלסינג מנסה לזחול ומצליח!, הוא מתחמק מהכדור החשמל ואז הוא תוקף באגרוף אש שפוגע במריפ ומחסל אותו!
"הקרב האחרון לפני חצי הגמר נגמר, המנצח הוא אייס! החצי הגמר מתחיל ממחר בבוקר בשעה 10:00, תהיה פה!" אתה שומע מהקריין.[/COLOR]
[/QUOTE]
'ברור שאני אהיה כאן' אחשוב לעצמי ואחליט ליטוף על ראשו של בקלסינג וארוץ לחדר במרכז הפוקימונים כדי לספר לברדלי
-
אתה מחליט ללטף את ראשו של בקלסינג ואתה עושה זאת והוא נהנה מי זה.
אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו, רץ לחדר במרכז הפוקימונים כדי לספר לברדלי אך אתה נזכר שהוא נרדם ואז אתה מרפא את בקלסינג שלך.
אתה עולה לחדר ורואה שעדיין בקלסינג יושן והשעה 9:45.
מה תעשה? תלך לישון או תעשה משהו במרכז? [/COLOR]
"זהו, אתה כמעט שם!" אתה אומר לו "נסה שוב!" אתה פוקד עליו, ובונה את המטרה, אבל אתה מוסיף לפניה איזה מכשול שזה מלא סלעים.
אייר קצת מתחיל לפחד אך הוא עושה זאת ומצליח להשתמש באס אווירי שמפוצץ את כול האבנים וגם את המטרה, כול הכבוד אייר למד אס אווירי![/COLOR]
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1154252][COLOR="Red"][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B]
אתה מחליט ללטף את ראשו של בקלסינג ואתה עושה זאת והוא נהנה מי זה.
אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו, רץ לחדר במרכז הפוקימונים כדי לספר לברדלי אך אתה נזכר שהוא נרדם ואז אתה מרפא את בקלסינג שלך.
אתה עולה לחדר ורואה שעדיין בקלסינג יושן והשעה 9:45.
מה תעשה? תלך לישון או תעשה משהו במרכז? [/COLOR]
"זהו, אתה כמעט שם!" אתה אומר לו "נסה שוב!" אתה פוקד עליו, ובונה את המטרה, אבל אתה מוסיף לפניה איזה מכשול שזה מלא סלעים.
אייר קצת מתחיל לפחד אך הוא עושה זאת ומצליח להשתמש באס אווירי שמפוצץ את כול האבנים וגם את המטרה, כול הכבוד אייר למד אס אווירי![/COLOR][/QUOTE]
אלך לישון, עבר עליי יום ארוך ואני אצטרך את הכוח לקרב של מחר
-
[quote=~!~Judas~!~;1154252]
[COLOR=blue][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"זהו, אתה כמעט שם!" אתה אומר לו "נסה שוב!" אתה פוקד עליו, ובונה את המטרה, אבל אתה מוסיף לפניה איזה מכשול שזה מלא סלעים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אייר קצת מתחיל לפחד אך הוא עושה זאת ומצליח להשתמש באס אווירי שמפוצץ את כול האבנים וגם את המטרה, כול הכבוד אייר למד אס אווירי![/COLOR][/quote]
"כל הכבוד עשית זאת!" אני אומר לו בשמחה. אני משיב אותו לפוכדור שלו, מרפא אותו ובודק מתי מתחיל הקרב הבא שלי.
-
אתה מניח את החפצים בצד והולך למיטה, נשכב אליה ונרדם תוך כמה דקות.
~~~
"דרינג! דרינג!" אתה שומע ואז אתה רואה שברדלי עדיין לא קם, השעה היא 8:30 וכבר יש ארוחת בוקר בחדר.[/COLOR]
"כל הכבוד עשית זאת!" אתה אומר לו בשמחה, משיב אותו לפוכדור שלו, מרפא אותו ובודק מתי מתחיל הקרב הבא שלך.
האחות ג'וי מרפאת לך את אייר והיא אומרת לך שהקרב שלך זה קרב חצי הגמר והוא מתחיל בעוד 10 דקות והקרב גם יהיה בחוץ מאחורי המרכז. [/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1154589][COLOR=red][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red]אתה מניח את החפצים בצד והולך למיטה, נשכב אליה ונרדם תוך כמה דקות.[/COLOR]
[COLOR=red]~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"דרינג! דרינג!" אתה שומע ואז אתה רואה שברדלי עדיין לא קם, השעה היא 8:30 וכבר יש ארוחת בוקר בחדר.[/COLOR][/quote]
אעיר את ברדלי בעדינות ואגיד "מרגיש יותר טוב? בוא לאכול יש ארוחת בוקר"
-
אתה מעיר את ברדלי בעדינות ומספר לו שיש ארוחת בוקר והוא ישר קם, ומחכה שתביא לו את האוכל בגלל שהוא לא יכול לקום.
אתה מביא את האוכל ואתה רואה שיש דגים, ביצים, גבינות וגם קוויאר על הביצים ועל הדגים.
ברדלי ואתה אוכלים את הכול במהירות ואז אתה מספר לו שאתה בחצי הגמר והוא מתרגש בשבילך, "חבל שקרא משהו לרגל שלי, רציתי גם להשתתף." הוא אומר לך.
מה תעשה? תישאר עם ברדלי עד 10 או תיצא החוצה כדי להסתובב?[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1154597][COLOR=red][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red]אתה מעיר את ברדלי בעדינות ומספר לו שיש ארוחת בוקר והוא ישר קם, ומחכה שתביא לו את האוכל בגלל שהוא לא יכול לקום.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מביא את האוכל ואתה רואה שיש דגים, ביצים, גבינות וגם קוויאר על הביצים ועל הדגים.[/COLOR]
[COLOR=red]ברדלי ואתה אוכלים את הכול במהירות ואז אתה מספר לו שאתה בחצי הגמר והוא מתרגש בשבילך, "חבל שקרא משהו לרגל שלי, רציתי גם להשתתף." הוא אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה? תישאר עם ברדלי עד 10 או תיצא החוצה כדי להסתובב?[/COLOR][/quote]
"באמת חבל" אגיד ואחכה איתו עד 10
-
"באמת חבל" אתה אומר ומחכה איתו עד 10 אך אתה משתעמם מרוב שעמום ואז אתה פותח את הטלוויזיה.
אתה רואה שמשדרים פרסומות, ואז פתאום את התוכנית "פוקימון" משודרת בערוץ דיסני שבו אש קטאצ'ם נלחם נגד פול בקרב הליגה.
לאחר 25 דקות התכונית נגמרת ואתה מגלה שהשעה 9:10, אולי תנסה למצוא עיסוק אחר.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1154613][COLOR=red][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red]"באמת חבל" אתה אומר ומחכה איתו עד 10 אך אתה משתעמם מרוב שעמום ואז אתה פותח את הטלוויזיה.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שמשדרים פרסומות, ואז פתאום את התוכנית "פוקימון" משודרת בערוץ דיסני שבו אש קטאצ'ם נלחם נגד פול בקרב הליגה.[/COLOR]
[COLOR=red]לאחר 25 דקות התכונית נגמרת ואתה מגלה שהשעה 9:10, אולי תנסה למצוא עיסוק אחר.[/COLOR][/quote]
"אני יוצא להסתובב" אגיד לברדלי ואצא החוצה
-
"אני יוצא להסתובב" אתה אומר לברדלי ויוצא החוצה כדי ללכת לתחרות.
אתה יוצא מהחדר ופתאום פוגש מלא נערים שיוצאים החוצה ואתה הולך אחריהם ולאחר כמה דקות אתה מגיע לPokeMart.[/COLOR]