איך הפייק?
Printable View
איך הפייק?
עודכנה החתימה הסודית.
תתחדש חח
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7724/yinyangv.png[/IMG]
איך?
יפה. זה כמו התפתחות אפלה של קאבוטו.
[QUOTE=Hit Man;1137630]יפה. זה כמו התפתחות אפלה של קאבוטו.[/QUOTE]
שלושה דברים יש לי להגיד לך:
1) תודה רבה שקיבלת אותי לשבט היטמן.
2) מתי מתחילים לעשות משהו בשבט?
3) בבקשה, תוכל להגיב שוב במשחק שלך?
היטמן לא הבנתי מה עושים בשבט שלך?
חחח תודה Xd
מגיב במשחק שלי..
אזהרה! השיעמום עלול לגרום למוות בטרם עת!
[QUOTE=Real Spartan;1137627]תתחדש חח
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7724/yinyangv.png[/IMG]
איך?[/QUOTE]
מה הסוגים שלו?
יצא אחלה
לא החלטתי, בטח אופל ועוד משהו.. אולי אופל ורוח..
העניין בשבט הוא פשוט - אתה מנוי לקבלת דברים שווים בנושאים שאתה אוהב. אז נניח אתה אוהב פוקימון אז פעם בשבוע תקבל את החדשות הכי שוות, את הקליפים הכי מצחיקים, הורדות, תמונות, שירים וכל מה שקשור לנושא. וזה יהיה משהו מיוחד של קבוצת אנשים ספציפית. כך שאתה תהנה לפני כולם מכל הדברים שאחרים יגלו רק אחרי שבוע או רק אחרי חודש ואפילו לא יגלו אותם בכלל.
ואני עכשיו מריץ סיבוב תגובות במשחק שלי. אל תדאג.
אתה זוכר שאם מתפנה מקום תגיד לי כע?
[QUOTE=Hit Man;1137640]העניין בשבט הוא פשוט - אתה מנוי לקבלת דברים שווים בנושאים שאתה אוהב. אז נניח אתה אוהב פוקימון אז פעם בשבוע תקבל את החדשות הכי שוות, את הקליפים הכי מצחיקים, הורדות, תמונות, שירים וכל מה שקשור לנושא. וזה יהיה משהו מיוחד של קבוצת אנשים ספציפית. כך שאתה תהנה לפני כולם מכל הדברים שאחרים יגלו רק אחרי שבוע או רק אחרי חודש ואפילו לא יגלו אותם בכלל.
ואני עכשיו מריץ סיבוב תגובות במשחק שלי. אל תדאג.[/QUOTE]
יש, עכשיו לא יהיה שעמום!
היטמן, שמעתי נכון?
מצאת דרך להפגת השיעמום?
[QUOTE=Hit Man;1137640]העניין בשבט הוא פשוט - אתה מנוי לקבלת דברים שווים בנושאים שאתה אוהב. אז נניח אתה אוהב פוקימון אז פעם בשבוע תקבל את החדשות הכי שוות, את הקליפים הכי מצחיקים, הורדות, תמונות, שירים וכל מה שקשור לנושא. וזה יהיה משהו מיוחד של קבוצת אנשים ספציפית. כך שאתה תהנה לפני כולם מכל הדברים שאחרים יגלו רק אחרי שבוע או רק אחרי חודש ואפילו לא יגלו אותם בכלל.
ואני עכשיו מריץ סיבוב תגובות במשחק שלי. אל תדאג.[/QUOTE]
מגניב מצטרף