[QUOTE=scizor-x;1157621][url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42633[/url]
השקעתי בזה הרבה,אפשר תגובה?[/QUOTE]
אני יודע שזה לקוח הישר מהספר אבל זה מקור המידע הטוב ביותר וגם זה לוקח הרבה זמן.
Printable View
[QUOTE=scizor-x;1157621][url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42633[/url]
השקעתי בזה הרבה,אפשר תגובה?[/QUOTE]
אני יודע שזה לקוח הישר מהספר אבל זה מקור המידע הטוב ביותר וגם זה לוקח הרבה זמן.
כבר עשיתי נטייה
[quote=גלעד2111;1157630]אני יודע שזה לקוח הישר מהספר אבל זה מקור המידע הטוב ביותר וגם זה לוקח הרבה זמן.
אולי אני אעשה מדריך על נטייה. אני מקווה שאני זוכר את זה, הרבה זמן לא שיחקתי.
יונתן, תזכיר לי איך בוחרים נטייה ואני אעשה מדריך מפורט שיסביר על הנטייה.[/quote]
בוקר טוב!
[quote=גלעד2111;1157630]אני יודע שזה לקוח הישר מהספר אבל זה מקור המידע הטוב ביותר וגם זה לוקח הרבה זמן.[/quote]
סליחה???????????????????????
את הדפים אני סרקתי בעצמי למחשב,אז מיספרתי וכתבתי בעצמי את הדברים. אם תשים לב זה לא לפי הסדר של הספר אלא לפי הסדר הנוח והנכון ביותר שיעזור לשחקן להכין את הדמות שלו יותר טוב. אני השקעתי בזה בערך שעה (שרובה היה למספר את הדפים ושיהיו בגודל נכון) כדי לכתוב את המדריך אז אל תגיד לי שזה מועתק מהספר,ברור?
7 עלה לניהול
יונתן בפעם האלף לא מגיבים כי זה לא מעניין אף-אחד!
זה לא סיבה להפסיק לפרסם מתכונים.
זה לא שבדיא"ק יש כ"כ הרבה תגובות על כתבות
[QUOTE=Real Spartan;1157646]זה לא סיבה להפסיק לפרסם מתכונים.
זה לא שבדיא"ק יש כ"כ הרבה תגובות על כתבות[/QUOTE]
אני אפרסם, אבל שאני עשיתי כאלה דברים בפורום אף-אחד מגיב מחוץ מחידונים עלובים שיתנו להם ווינר...
תראה, הפורום הדרדר [U][B][COLOR="Black"][SIZE="3"]ואתה עם רותם צריכים לעשות משהו (הכוונה בהחזרת משתמשים ישנים ועוד...), והמשתמשים צריכים להשקיע.[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
מה יש להגיב על מתכון?
להגיד תודה?
אולי לא מגיבים אבל הרבה מסתכלים בנושא ואולי משתמשים בו.
ואם משתמש פרש אי אפשר להחזיר אותו, איך נגיע אליהם בכלל? אם הוא פרש כנראה שהוא לא ירצה לחזור
[QUOTE=Real Spartan;1157649]מה יש להגיב על מתכון?
להגיד תודה?
אולי לא מגיבים אבל הרבה מסתכלים בנושא ואולי משתמשים בו.
ואם משתמש פרש אי אפשר להחזיר אותו, איך נגיע אליהם בכלל? אם הוא פרש כנראה שהוא לא ירצה לחזור[/QUOTE]
אתה רוצה שהפורום יחיה?
הפורום חי.
ואתה רוצה שמשתמשים ישקיעו, אם משתמש משקיע הוא יצ'ופר, חוץ מזה, אתה מנהל, יש לך אחריות.
[QUOTE=Real Spartan;1157652]הפורום חי.
ואתה רוצה שמשתמשים ישקיעו, אם משתמש משקיע הוא יצ'ופר, חוץ מזה, אתה מנהל, יש לך אחריות.[/QUOTE]
תענה לנושא.
אתה רוצה שהפורום יחיה יותר טוב?
אני רוצה להזמין Ds מחו"ל ב 120 דולר כמה זה מיסים?
[QUOTE=niv961;1157655]אני רוצה להזמין Ds מחו"ל ב 120 דולר כמה זה מיסים?[/QUOTE]
5-10%
הפורום [B]כבר[/B] חי טוב.
ואל תתחמק, אם אתה [B]לא[/B] רוצה להיות מנהל [B][COLOR=red]תגיד[/COLOR][/B], אם אתה [B]כן [/B]רוצה [B][COLOR=red]תעשה[/COLOR][/B]