[quote=Hei;1207523]עוד נצחון אחד 80 נצחונות P:[/quote]
אני עוד אחד 70 :D
וסה"כ 26 הפסדים ואני משחק מול אנשים עם רייט כמו שלי בעיקר.. לעיתים יותר גבוהה ולעיתים גם יותר נמוך אין רמה קבועה בכללי!
Printable View
[quote=Hei;1207523]עוד נצחון אחד 80 נצחונות P:[/quote]
אני עוד אחד 70 :D
וסה"כ 26 הפסדים ואני משחק מול אנשים עם רייט כמו שלי בעיקר.. לעיתים יותר גבוהה ולעיתים גם יותר נמוך אין רמה קבועה בכללי!
בד"כ אני משחק נגד אנשים עם רייט של אלף והכל אבל חלק עם רייט שלי ולפעמים אם נמוך משלי העיקר בסביבות כעיקרון העיקר לשחק Xd
אבל דבר אחד אני לא מבין ניב הרייט שלי הוא תשע מאות ומשהו ויש לי 79 נצחונות ושבעים ומשהו הפסדים הרייט שלך אמור להיות הרבה יותר גבוהה משלי
אני חדש במשחק אבל אני יודע חוקים והתחלתי להתרגל למערכת החדשה אז עם מישהו רוצה דו-קרב מול שם המשתמש שלי הוא Almog
חזרת לפורום???????
ברוך שובך!
בכל מקרה אני אשמח לדו-קרב איתך ברגע שהמשחק יסתדר לי.
שוב אם למישהו זה גם קורה שיגיד
[quote=הרוח המתמטקאית;1207597]אני חדש במשחק אבל אני יודע חוקים והתחלתי להתרגל למערכת החדשה אז עם מישהו רוצה דו-קרב מול שם המשתמש שלי הוא Almog[/quote]
דיברתי איתך עכשיו.. אתה לא יודע אנגלית1?!?!?! אז מה יש לך לחפש במשחק בלי זה?!
היי, אני חדש בפורום אבל לא ב DN ובטח שלא חדש במשחק.:big_wink:
קוראים לי במשחק Ran_Y ומי שלא הבין קוראים לי רן.:)
מי שרוצה דו קרב: בכיף.
היי רן, כבר הרבה זמן שאני רואה אותך בDN אבל חיכיתי שתירשם לפורום... מי המליץ לך ? (פורום)
אם לא הבנת... (למרות שזה די ברור) אני alonsiro ואם אתה רוצה להכיר עוד ילדים שמשחקים DN בפורום, תלך לדף הראשון פה ויש לך רשימה...
[quote=NivX10;1207682]דיברתי איתך עכשיו.. אתה לא יודע אנגלית1?!?!?! אז מה יש לך לחפש במשחק בלי זה?![/quote]
דבר ראשון אני יודע אנגלית אבל רהרמה שלי בא מעוד נמוכה. נכון שזה נשמע לך בעייתי אבל כמעט סיימתי את יוגי 2011 כך שאני מכיר יחסית הרבה קלפים בנוסף יש לי גוגול קרום כך שאני יכול לבדוק על הקלפים ולהבין את האפקטים שלהם. את המנגנון של המשחק כפי שציינתי קודם אני מכיר פחות אויותר ותמיד אוכל לשאול מישהו מהפורם יש לי בעיה. ואני לא חושב שאני רציך תקשורת ג'דולה עם שאר המשתתפים שם אי סומך עליהם שישחקו על פי החוקים כי שיש להם מנסיון ועם אני רוצה להזכיר להם משהו למשל יכולת מיוחדת או נקודות התקפה גדולות יותר אני יכול לאומר להם גם שהרמה שלי נמוכה. אז אני לא רואה מה הבעיה.
מישהו רוצה קרב?
[quote=Primo;1207878]מישהו רוצה קרב?[/quote]
אני...
[QUOTE=alonsiro;1207816]היי רן, כבר הרבה זמן שאני רואה אותך בDN אבל חיכיתי שתירשם לפורום... מי המליץ לך ? (פורום)
אם לא הבנת... (למרות שזה די ברור) אני alonsiro ואם אתה רוצה להכיר עוד ילדים שמשחקים DN בפורום, תלך לדף הראשון פה ויש לך רשימה...[/QUOTE]
BlazikenX ו rondol אמרו לי שכדאי לי להירשם אז ניסיתי.
אם מישהו רוצה קרב (עכשיו) שירשום לי ב DN.
אלמוג עכשיו?
מישהו רוצה קרב בכחול?!?!!?
משעמם אותי כבר הירוק או האדום... קיצר תזכרו, אם אתם רוצים כחו בחשבון שזה בכחול.
YuGioh online FTW
כמה קלפים בחפיסה אפשר להשתמש שישים?? כי אני זוכר שאפשר רק 40..