[QUOTE=Machine X;1208379]אבל שאלתי מה הסיבות...אתה יכול לענות לי?[/QUOTE]
עלול לגרור למריבות.
נושא פרישה זה נושא שאומר 'לי לא טוב פה אני לא מבין איך לא פרשתם עדיין' לא משנה מה אתה רושם שם.
זה עלול לגרום לפרישות נוספות.
Printable View
[QUOTE=Machine X;1208379]אבל שאלתי מה הסיבות...אתה יכול לענות לי?[/QUOTE]
עלול לגרור למריבות.
נושא פרישה זה נושא שאומר 'לי לא טוב פה אני לא מבין איך לא פרשתם עדיין' לא משנה מה אתה רושם שם.
זה עלול לגרום לפרישות נוספות.
[QUOTE=YoRt3m;1208381]עלול לגרור למריבות.
זה עלול לגרום לפרישות נוספות.[/QUOTE]
אם תסתכל על הנושא שלי,זה יראה לך שמה שכתוב פה לא רלוונטי לנושא שלי. אני רק אורמ שהתבגרתי כבר והגיע הזמן להמשיך בחיים.
אני בסדר,מה חדש?
[QUOTE=Machine X;1208383]אם תסתכל על הנושא שלי,זה יראה לך שמה שכתוב פה לא רלוונטי לנושא שלי. אני רק אורמ שהתבגרתי כבר והגיע הזמן להמשיך בחיים.[/QUOTE]
כל נושא פרישה לא משנה מה הסיבה יכול לגרום לאחרים לפרוש.
אני לא רוצה בזה. אני לא מכריח אף אחד להשאר אבל אני לא רוצה לתת מקום למושג 'פרישה'.
אם אנשים לא רוצים להיות בפורום שפשוט לא ייכנסו, לא צריך להכריז על זה בצורה כזאת.
אפשר לרשום בנו"ד.
ובמעבר חד.
אני שוב מפרסם כאן את הדבר תורה השבועי שלי: [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44509[/url]
מי שרוצה מוזמן להיכנס.
[QUOTE=YoRt3m;1208385]כל נושא פרישה לא משנה מה הסיבה יכול לגרום לאחרים לפרוש.
אני לא רוצה בזה. אני לא מכריח אף אחד להשאר אבל אני לא רוצה לתת מקום למושג 'פרישה'.
אם אנשים לא רוצים להיות בפורום שפשוט לא ייכנסו, לא צריך להכריז על זה בצורה כזאת.
אפשר לרשום בנו"ד.[/QUOTE]
בנו"ד תוך דקה יעברו עמוד ולא יראו בכלל שאתה פורש.וזה שאתה לא רוצה,זה לא אורמ שזה אל קיים. רוצים להיפרד מחברים,אפילו את זה לא תיתנו לנו?
[QUOTE=Machine X;1208388]בנו"ד תוך דקה יעברו עמוד ולא יראו בכלל שאתה פורש.וזה שאתה לא רוצה,זה לא אורמ שזה אל קיים. רוצים להיפרד מחברים,אפילו את זה לא תיתנו לנו?[/QUOTE]
עד היום גם אנשים שלא אהבו את החוק הזה הצליחו לשרוד אותו.
אני בטוח שתוכל ליצור קשר עם החברים שלך פה גם מחוץ לפורום, בנו"ד או בהודעה פרטית.
מה גם שהנושא שלך לא נמחק ועדיין אפשר לראות אותו בדיבורים, אפילו שפתחת אותו בניגוד לחוקים בידיעה שזה בניגוד לחוקים.
[QUOTE=YoRt3m;1208390]עד היום גם אנשים שלא אהבו את החוק הזה הצליחו לשרוד אותו.
אני בטוח שתוכל ליצור קשר עם החברים שלך פה גם מחוץ לפורום, בנו"ד או בהודעה פרטית.
מה גם שהנושא שלך לא נמחק ועדיין אפשר לראות אותו בדיבורים, אפילו שפתחת אותו בניגוד לחוקים בידיעה שזה בניגוד לחוקים.[/QUOTE]
ומה אם הם רוצים להיפרד?
[QUOTE=Machine X;1208391]ומה אם הם רוצים להיפרד?[/QUOTE]
נשמע שאתה ממש מוטרד מהחברים שלך פה. אף אחד לא הכריח אותך להפרד מהם.
אם החלטת לפרוש מהפורום אתה לא תקבל תמיכה ועזרה בפרישה הזאת חח. אנחנו לא מעודדים את הפרישה.
אתה יכול לכתוב בחתימה:
פרשתי
וואי עד עכשיו הייתי בטוח שזאת הקדשה וסתם כולם אמרו לו מזל טוב דאמ
בן לוקח בת ובת לוקחת בת ובת לוקחת בן ובן לא מתחתן.
והרבי אומר *** כבר אתכם.
היי
היי ליאור
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44515[/url]
תקראו את זה!