אופק-אתה יוצא ברגע האחרון,אתה רואה את החיילים מחזיקים כלוב קטן בוא בלה!!!
[COLOR="Red"]אני מסתכן ומחליט להחזיר את בלה לפוקדור ולחזור ללן[/COLOR]
Printable View
אופק-אתה יוצא ברגע האחרון,אתה רואה את החיילים מחזיקים כלוב קטן בוא בלה!!!
[COLOR="Red"]אני מסתכן ומחליט להחזיר את בלה לפוקדור ולחזור ללן[/COLOR]
אוהד-הפוקימונים עובדים בתאום מושלם,אתה שואל שוב את דרגונייר וסקווירטל עם שווה לך לתפוס סקווירטל מהנהן ודרגונייר אומר לא..
אופק-אני במקומך הייתי אומרת משהו כמו תנו לי את הכלוב אקחאותו למכלאה או משו כזה אבל מתקבל... אתה מחזיר א בלה לפוקדור כל השומרים מתחילים לרוץ אחרייך
דראגונייר, אני מצטער, אבל איווי זה פוקימון שאני מאוד רוצה לתפוס, אני בטוח שעוד תהיו חברים טובים!
אני זורק פוקדור על איווי.
~~~~~~
את גם ממציאה פוקימונים משלך במשחק? כי בא לי איזה איווי דרקון קטן
חח נראה
אוהד-איווי נתפס במהרה אתה סורק אותו ומגלה שהוא יודע כדור ל,שריטה ודחיפה
אופק-אני במקומך הייתי אומרת משהו כמו תנו לי את הכלוב אקחאותו למכלאה או משו כזה אבל מתקבל... אתה מחזיר א בלה לפוקדור כל השומרים מתחילים לרוץ אחרייך
[COLOR="Red"]אני רץ בשיא המהירות ללן בכדי לתת לו את הספר[/COLOR]
יש אדיר
~~~~~~~~~~~~
אני ממשיך בדרכי בכיוון לעיר הבאה, יחד עם סקווירטל על הכתף שלי.
אני שר לו את השיר שאהבתי כשהייתי קטן.
אופק-את רץ במהירות רבה אתה רואה את דלת הסתרים שלן הרגע פתח בשבילך אתה זורק פנימה את התיק ומכונן לקפות אבל החיילים תופסים אותך לן סוגר את הדלת
אוהד-אתה מגיעה לעיר הראשונה
אני מחפש איזה מכון עסיסי להילחם בו
[quote]תומר-כל הידים מסתכלים עלייך ואתה מבין שהתמונות פורסמו כבר בכל רחבי האינטרנט!!!! כשלושה אנשים נכנסים מיד אתה מזהה את המדים הם מהצוות של שון!!![/quote]
"שיט תראו מה עשיתם" אני אומר להם 'טוב זה מצריך בריחה מהירה' אני חושב מחזיר את טורצ'יק וסטרלי לפוקדורים שלהם ואומר לדיטו להשתנות לסאלאמנס עולה עליו ואומר לו להשתמש בתעופה
אופק-את רץ במהירות רבה אתה רואה את דלת הסתרים שלן הרגע פתח בשבילך אתה זורק פנימה את התיק ומכונן לקפות אבל החיילים תופסים אותך לן סוגר את הדלת
[COLOR="Red"]אני נאבק בבהם ומנסה להשתחרר[/COLOR]
אוהד-אתה מגיעה למכון העשב
תומר- שלושת החיילים מסתכלים עלייך ומתחילים לרוץ אחרייך לצערך אחריהם נכנסים עוד כ50 חייילים!!!! כול ה53 הוציאו סטארפטורים!!!!
אופק-אתה לא מצליח להשתחרר והם זורקים אותך לתא מעצר
אני מחפש את מנהיג המכון, ומאתגר אותו לקרב
אתה מוצא את מנהיגת המכון לילי היא מוציאה גלום
צא, איווי!
כדור צל ואז שריטה!
אופק-אתה לא מצליח להשתחרר והם זורקים אותך לתא מעצר
[COLOR="Red"]אני מתקשר ללן ומספר לו מה קרה ואומר לו שישלח מישהוא לעזור לי[/COLOR]