דיסקארד אחד ופתאום מפלצת עם 2700+ התקפה מופיעה בזירה,הוא שבור כל כך שזה כואב
ולא ממש הבנתי למה ווינד אפ שבור,חוץ מה-xyz עם ה-2100 הגנה ו-1500 התקפה
Printable View
דיסקארד אחד ופתאום מפלצת עם 2700+ התקפה מופיעה בזירה,הוא שבור כל כך שזה כואב
ולא ממש הבנתי למה ווינד אפ שבור,חוץ מה-xyz עם ה-2100 הגנה ו-1500 התקפה
Wtf?!
ווינד אפ זה הדק הכי שבור ומעצבן שם!
תצפה בקרבות של ראנקים גבוהים ותבין
ווינד אפ עושה דיסקארד לכל היד של היריב בתור אחד, ועוד מזמן בו מליון אקסידים
אוקיי שמע לא נדבקתי בכלום, עשיתי את הדק הזאת שרק חזרתי, היא יצאה לי מעולה... לא מוחק אותה, אבל גם לא משתמש בה כמעט בכלל. רק שמשעמם לי.
ואם תשאל פה את אלה שמכירים אותי כמו אביב, מור ועומר הם יגידו לך שאני לא שחקן שמשחק מגעיל ומה לעשות יש לי חולשה לדרקונים.
בגלל זה כל דק דרקון שאני רואה אני חייב לנסות... היחיד שעוד לא הצלחתי לעשות בצורה מושלמת זה מנגנון בלו איי וזה רק מהסיבה שאני רוצה לשלב שם את את הדרקון הבוהק כחול העין.
בכל מיקרה.. הדק הלא מוגדרת היא... לא מגלה.. שחק מולה תראה.
זאת לא הקואקי מהסיבה שראיתי שהיא עובדת רק מול ילדים חלשים, ששיחקתי עם ילדים בפורום ראיתי כמה היא תקועה.
[QUOTE=NivX10;1318282]אוקיי שמע לא נדבקתי בכלום, עשיתי את הדק הזאת שרק חזרתי, היא יצאה לי מעולה... לא מוחק אותה, אבל גם לא משתמש בה כמעט בכלל. רק שמשעמם לי.
ואם תשאל פה את אלה שמכירים אותי כמו אביב, מור ועומר הם יגידו לך שאני לא שחקן שמשחק מגעיל ומה לעשות יש לי חולשה לדרקונים.
בגלל זה כל דק דרקון שאני רואה אני חייב לנסות... היחיד שעוד לא הצלחתי לעשות בצורה מושלמת זה מנגנון בלו איי וזה רק מהסיבה שאני רוצה לשלב שם את את הדרקון הבוהק כחול העין.
בכל מיקרה.. הדק הלא מוגדרת היא... לא מגלה.. שחק מולה תראה.
זאת לא הקואקי מהסיבה שראיתי שהיא עובדת רק מול ילדים חלשים, ששיחקתי עם ילדים בפורום ראיתי כמה היא תקועה.[/QUOTE]
זה מזכיר לי את דק שר הדרקונים שלי,מה לעשות שגם אני מכור לדרקונים
בניתי לפני כמה ימים דק שמתמקד בבית הקברות,סיימתי אותו אתמול,ניסיתי אותו כמה פעמים,יצא אדיר!
[quote=Death The Kid;1318416]בניתי לפני כמה ימים דק שמתמקד בבית הקברות,סיימתי אותו אתמול,ניסיתי אותו כמה פעמים,יצא אדיר![/quote]
מה הכוונה מתמקדת בבית הקברות?
מחזירה ממנו מפלצות? משביטה מפלצות מבית הקברות? שולחת מפלצות של היריב לשם?
אני אשמח להתמודד מולה.
אני חושב שזה הדק שהשתשמשתי מולך בה אתמול [לא בטוח]
ניב,רוצה עוד מעט דואל נגד דק "שר הדרקונים" שלי?
[quote=Death The Kid;1318515]אני חושב שזה הדק שהשתשמשתי מולך בה אתמול [לא בטוח][/quote]
לא חושב... הייתי מזהה...
[quote=מאסטר ליאון;1318516]ניב,רוצה עוד מעט דואל נגד דק "שר הדרקונים" שלי?[/quote]
אני אשמח תתחבר כשנוח לך!
אז נצטרך לחכות למחר,כי יש לי לוסטים
וואו כמה זמן בלי סרטון חח צריך להזכיר לעצמי גם להתייחס לשינויי חוק הפריורטי(סוג של ביטול)
אביב היה קרב די אדיר עם הגרייב דק,קיבלתי את ההשארה ממך ומה-LIGHTK שלך,אבל בסגנון אחר.
במקום לזמן מפלצות אדירות מהגרייב לזירה ולעשות OTK ענק,הדק שלי מוריד באופן מלחיץ מפלצות בכל מיני דרכים [Discard בעיקר] בשביל להביא את הטיים הלורד האדיר שלי ואז לנצח,אני משתמש במונרך בגלל שהם קלפים שפשוט מתאימים לדק הזה באופן מוזר,אני לא יכול לראות את הדק הזה מושחק בלי כאיוס או ראיזה או כל מונרך אחר.
הדק שלך מגניב רצח תוסיף לזה 3 האנטד אחי אבל מגניב, ובאמת היה כל כך כיף. אני ממש מת על הדק ג'אנק והסלבג' באמת ענק ם::::::::::
האנטד אתה מדבר על ה-Call Of The?
ברור ם0
שמע הדק שלי מביא אקסיד 5 בקלות היסטרית ם0
למישהו יש משתמש לתת לי בdn שאולי אצלם איתו סרטון עד שייגמר הבאן? Xd או שפשוט אחכה.