בוקר..
Printable View
בוקר..
קצת איחרת דניס
והלכתי לבצפר..
צפרא טבא :) עוד דקה אני יוצא לבי"ס
[QUOTE=Cool Nick;1258471]כמו מה שאני עשיתי עד לפני שבוע..? ואחות מי יותר טוב לדעתך?
נובה או מר פנטסטיק..?[/QUOTE]
הרבה פחות... ולדעתי קח את נובה.
[QUOTE=Ilan;1258490]הבעיה ידועה השאלה היא מה הפיתרון[/QUOTE]
מה פתאום. התשובה ידוע, התשובה היא 42.
מה שלא יודעים זאת מה היא השאלה.
אני רואה שאתה מחכה שיגיבו כדי שתוכל להגיב גם אתה אז הנה אני הגבתי חחח
[QUOTE=star driver;1258506]אני רואה שאתה מחכה שיגיבו כדי שתוכל להגיב גם אתה אז הנה אני הגבתי חחח[/QUOTE]
לא, אני סתם מטייל בלי לתרוח לסגור את החלון או להחליף אותו.
מי פה מעוניין במ''ת של יוגי הו אבל בלי הקרבות? [יענו יוגי הו בלי דואלים]
מה זאת אומרת? אולי אשתתף בזה.... בכללי אני אוהב יוגיהו אבל רק את העונות עם יוגי, כאילו קוראים לסדרה יוגיהו אז למה החליפו לגיבור ושמו ג'יידן?
אני לא יודע.
זה קשור מאוד ליוגי הו המקורי,ויוגי עצמו יהיה חלק מהמשחק אבל המפלצות יהיו כולל כול המפלצות שהופיעו בכול האנימות.
המשחק יבוסס על העונה הנוספת שאמריקה יצרה "Capsule Monster"
[quote=Horus;1258512]אני לא יודע.
זה קשור מאוד ליוגי הו המקורי,ויוגי עצמו יהיה חלק מהמשחק אבל המפלצות יהיו כולל כול המפלצות שהופיעו בכול האנימות.
המשחק יבוסס על העונה הנוספת שאמריקה יצרה "Capsule Monster"[/quote]
חחחחחח חזק אם תפתח אני ירשם יענו משחק פעולה של יוגי הו ואתה יכול להפוך למפלצות והכל? למה לא...אחלה רעיון גם יעיל מאוד כי יש כאלה שלא יודעים לשחק ואולי ירצו להירשם ובגלל זה הם יוכלו
מור אני אשמח אם תירשם.
אבל המיזוגים זה בשלב יותר מאוחר,ואם אתה זוכר תגיד לי הרשע בסמי-עונה הזו זה רוחו של אלכסנדר מוקדון הנודע בכינויו אלכסנדר הגדול נכון?
[quote=Horus;1258516]מור אני אשמח אם תירשם.
אבל המיזוגים זה בשלב יותר מאוחר,ואם אתה זוכר תגיד לי הרשע בסמי-עונה הזו זה רוחו של אלכסנדר מוקדון הנודע בכינויו אלכסנדר הגדול נכון?[/quote]
אני בקושי זוכר תעונה הזאת אבל נראלי שכן, הוא גם נקרא באנגלית alexander the greath
אז זה הוא,אני עכשיו מכניס מפלצות בסיס [השותפות במשחק].