-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
מאסטר הדיג'יביצים צוחק ואומר:"אתה צריך לעלות ברמות,הכוחות של הדיג'יביצה של הניסים חזקה מדי,היא עלולה לגרום לכוחות שלך להיעלם ולוורמון להישרף,הדיג'יביצה של החברות היא בדרגה שנייה,אתה שולט באופן מושלם באומץ,עכשיו אתה צריך ללמוד לשלוט בחברות,אבל אני אוהב את זה שאתה חושב בגדול".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1281993][B][U]YellowFlash[/U][/B]
דיאנה אומרת לך:"אנחנו צריכים פשוט להתאמן,ככול שנהיה חזקים יותר ככה גם הדיג'יסול שלנו תהיה חזקה יותר,ואם הכוח של הדיג'יסול חזק יותר ככה גם הדיג'ימון חזק יותר והוא יכול להתפתח,בגלל זה אם דיג'ימון נלחם הרבה הוא מתפתח בקלות" אתה שומע קול שאומר:"מי הוא זה שמעז לפלוש לאדמתי?".[/QUOTE]
"אני ריו קאנדה וזאת דיאנה.אנחנו מנסים להגיע לרכבת כדי לצאת מהעולם הדיגיטלי הזה." אומר לקול שמדבר אליי ואל דיאנה.
-
[B][U]YellowFlash[/U][/B]
דיאנה אומרת לך:"שם המשפחה שלי זה נאון",הקול המסתורי שוב אומר:"אם כך,ריו קאנדה ודיאנה נאון,אם ברצונכם להמשיך בדרך הזו אל תחנת הרכבת עליכם לעבור את עשרת שומרי ואותי,אחד עשר שומרי השריון,האם אתם מוכנים לקבל עליכם את האתגר?" דיאנה מחייכת ואומרת:"אני מוכנה,ואתה?".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282047][B][U]YellowFlash[/U][/B]
דיאנה אומרת לך:"שם המשפחה שלי זה נאון",הקול המסתורי שוב אומר:"אם כך,ריו קאנדה ודיאנה נאון,אם ברצונכם להמשיך בדרך הזו אל תחנת הרכבת עליכם לעבור את עשרת שומרי ואותי,אחד עשר שומרי השריון,האם אתם מוכנים לקבל עליכם את האתגר?" דיאנה מחייכת ואומרת:"אני מוכנה,ואתה?".[/QUOTE]
"מוכן תמיד!" אומר לדיאנה ואכין את הדיג'יכלי "זה יהיה אימון טוב בשבילנו.."
-
הקול המסתורי אומר:"הוקמון התפתחות שריון-אומץ!צא אלומון!" אתה רואה פלאש אדום ולפניך ולפני דיאנה עומד אלומון,התפתחות האומץ של הוקמון,אגומון אומר לך:"שני דיג'יזאורים ילחמו זה בזה" דיאנה אומרת:"פלאמון!דיג'יסול בוהק!" אתה רואה את פלאמון מצב בוהק יוצאת מין הדיג'יכלי של דיאנה.
[spoiler]
[IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20090320015225/digimon/images/thumb/9/9b/Allomon_b.jpg/320px-Allomon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282011][B][U]Son Goku[/U][/B]
מאסטר הדיג'יביצים צוחק ואומר:"אתה צריך לעלות ברמות,הכוחות של הדיג'יביצה של הניסים חזקה מדי,היא עלולה לגרום לכוחות שלך להיעלם ולוורמון להישרף,הדיג'יביצה של החברות היא בדרגה שנייה,אתה שולט באופן מושלם באומץ,עכשיו אתה צריך ללמוד לשלוט בחברות,אבל אני אוהב את זה שאתה חושב בגדול".[/QUOTE]
אני אומר למאסטר של הדיג'יביצים" תקשיב לא אכפת לי מחברות. אז אני לא רוצה לשלוט בכוח של החברות של הדיג'י ביצה.תביא לי דיג'י ביצה אחרת. אני לא מאמין בדבר הזה שנקרא חברות.זה סתם בולשיט אחד גדול
"
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
מאסטר הדיג'יביצים מרכין את ראשו ואומר:"כנראה שאתה לא ראוי לזה" הוא נעלם בפתאומיות ומשאיר אותך לבד,אתה שומע צליל של מפוחית מנגנת ברקע,אתה מסתובב ואתה רואה נער בגילך,רק חיוור יותר ובעל שיער לבן-כחול,הוא לבוש בסוג של ז'קט מעור שחור פתוח שגדול עליו בשתי מידות וזה נראה כמו גלימה,מתחת לזה יש לו חולצת טריקו חומה ומכנסיי ג'ינס כחולים מלוכלכים,הוא פותח את עיניו ואומר לך:"אתה בן אדם,נכון?".
*פאק פתאום אני קולט שתארתי לך את קאלין XD
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282167][B][U]Son Goku[/U][/B]
מאסטר הדיג'יביצים מרכין את ראשו ואומר:"כנראה שאתה לא ראוי לזה" הוא נעלם בפתאומיות ומשאיר אותך לבד,אתה שומע צליל של מפוחית מנגנת ברקע,אתה מסתובב ואתה רואה נער בגילך,רק חיוור יותר ובעל שיער לבן-כחול,הוא לבוש בסוג של ז'קט מעור שחור פתוח שגדול עליו בשתי מידות וזה נראה כמו גלימה,מתחת לזה יש לו חולצת טריקו חומה ומכנסיי ג'ינס כחולים מלוכלכים,הוא פותח את עיניו ואומר לך:"אתה בן אדם,נכון?".
*פאק פתאום אני קולט שתארתי לך את קאלין XD[/QUOTE]
חח
-------------------
אני אומר לבחור המוזר " אני אגיד לך אם אני בן אדם או לא רק אם תנצח אותי בדו קרב.XD"
לאחר שאני צוחק מהבדיחה של עצמי אומר לבחור המוזר" כן אני בן אדם.בא לי לי לדעת מי אתה בידיוק.אתה קאלין ?"
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
הנער צוחק ואומר:"אז DATS שלח מישהו לחפש את הסוכן הנעדר קאלין קסלר,ואם אתה רוצה קרב של דיג'ימונים,אין בעיה,ויימון צא!" קאלין מוציא דיג'יכלי כחול-שחור שממנו יוצא ויימון שמוכן לקרב,קאלין אומר לך:"יש לך התפתחות שריון במקרה?כי יש לי דיג'יביצה של חברות שאני רוצה לבדוק".
*כן אני זורם עם השם הזה...
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282160][B][U]YellowFlash[/U][/B]
הקול המסתורי אומר:"הוקמון התפתחות שריון-אומץ!צא אלומון!" אתה רואה פלאש אדום ולפניך ולפני דיאנה עומד אלומון,התפתחות האומץ של הוקמון,אגומון אומר לך:"שני דיג'יזאורים ילחמו זה בזה" דיאנה אומרת:"פלאמון!דיג'יסול בוהק!" אתה רואה את פלאמון מצב בוהק יוצאת מין הדיג'יכלי של דיאנה.
[spoiler]
[IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20090320015225/digimon/images/thumb/9/9b/Allomon_b.jpg/320px-Allomon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler][/QUOTE]
"קדימה אגומון!תהפוך גם אתה למצב בוהק ותשתמש על אחד מהאלומון באנרגיה בוהקת!" אומר לאגומון בזמן שאסרוק את האלומון השני.
-
*לא הבנת,זה אתה ודיאנה נגד אלומון אחד,שני הדיג'יזאורים זה אגומון והאלומון.
אתה משתמש בדיג'סול בוהק על אגומון,פלאמון ואגומון מצב בוהק עומדים מול האלומון,,דיאנה מסתכלת עליך ואומרת לך:"הידיים שלו קצרות מאוד,אם נצליח להתקרב אליו מספיק נוכל לפגוע בו,הוא מתמחה בהתקפות לא פיזיות,אז נשימות הפלפל של אגומון לא יעזרו,נסה להשתמש בהילה שמקיפה את הציפורניים בשביל לפגוע בו" פלאמון יורה כבלים ירוקים מגופה שמוקפים בהילה שלוכדים את אלומון שנופל ארצה,דיאנה אומרת לך:"הוא יכול להיות ככה בערך עוד כמה דקות במקרה הטוב,אם לא תביס אותו עכשיו,אחרי זה,זה יהיה קשה יותר".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282172][B][U]Son Goku[/U][/B]
הנער צוחק ואומר:"אז DATS שלח מישהו לחפש את הסוכן הנעדר קאלין קסלר,ואם אתה רוצה קרב של דיג'ימונים,אין בעיה,ויימון צא!" קאלין מוציא דיג'יכלי כחול-שחור שממנו יוצא ויימון שמוכן לקרב,קאלין אומר לך:"יש לך התפתחות שריון במקרה?כי יש לי דיג'יביצה של חברות שאני רוצה לבדוק".
*כן אני זורם עם השם הזה...[/QUOTE]
אני אומר לקאלין" איזה צירוף מקרים הרגע התנגדתי שמאסטר הדיג'יביצים יתן לי את ביצת החברות.הוא רצה לת לי אותה ולא הסכים לי לתת את ביצת הנס וגורל. בכל אופן יש לי את ביצת האומץ. בוא נעשה קרב דיג'ימון שריון ".
אני מפתח את וורמון שלי בעזרת דיג'י ביצת האומץ שלי לפלאוויזארדמון
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
קאלין מחייך חיוך קצר,אתה רואה את הדיג'יביצה של החברות,ספרה שחורה-כחולה מקיפה את הויימון של קאלין ולפניך עומד ריידרמון,אתה מוציא את הוורמון שלך,אתה משתמש בדיג'יביצה של האומץ,קרן מידע יוצאת מהדיג'יכלי ויוצרת ספרה אדומה שמקיפה את וורמון,אחרי זה פלאוויזרדמון עומד מול הריידרמון של קאלין,קאלין אומר:"ריידרמון תשתמש בברק שחור!" הקרן של ריידרמון מתחילה לזהור באור שחור וקרן ברק שחורה נורת אל פלאוויזרדמון.
[spoiler]
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090320020050/digimon/images/thumb/3/31/Raidramon_b.jpg/275px-Raidramon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282203][B][U]YellowFlash[/U][/B]
*לא הבנת,זה אתה ודיאנה נגד אלומון אחד,שני הדיג'יזאורים זה אגומון והאלומון.
אתה משתמש בדיג'סול בוהק על אגומון,פלאמון ואגומון מצב בוהק עומדים מול האלומון,,דיאנה מסתכלת עליך ואומרת לך:"הידיים שלו קצרות מאוד,אם נצליח להתקרב אליו מספיק נוכל לפגוע בו,הוא מתמחה בהתקפות לא פיזיות,אז נשימות הפלפל של אגומון לא יעזרו,נסה להשתמש בהילה שמקיפה את הציפורניים בשביל לפגוע בו" פלאמון יורה כבלים ירוקים מגופה שמוקפים בהילה שלוכדים את אלומון שנופל ארצה,דיאנה אומרת לך:"הוא יכול להיות ככה בערך עוד כמה דקות במקרה הטוב,אם לא תביס אותו עכשיו,אחרי זה,זה יהיה קשה יותר".[/QUOTE]
"אגומון-תשתמש בציפורן טער על האלומון!" אומר לאגומון בזמן שאסרוק את האלומון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282220][B][U]Son Goku[/U][/B]
קאלין מחייך חיוך קצר,אתה רואה את הדיג'יביצה של החברות,ספרה שחורה-כחולה מקיפה את הויימון של קאלין ולפניך עומד ריידרמון,אתה מוציא את הוורמון שלך,אתה משתמש בדיג'יביצה של האומץ,קרן מידע יוצאת מהדיג'יכלי ויוצרת ספרה אדומה שמקיפה את וורמון,אחרי זה פלאוויזרדמון עומד מול הריידרמון של קאלין,קאלין אומר:"ריידרמון תשתמש בברק שחור!" הקרן של ריידרמון מתחילה לזהור באור שחור וקרן ברק שחורה נורת אל פלאוויזרדמון.
[spoiler]
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090320020050/digimon/images/thumb/3/31/Raidramon_b.jpg/275px-Raidramon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler][/QUOTE]
אני אומר לפלאוויזארדמון" טוב תזוז במהרה וכך תתחמק מן הברק השחור של ריידרמון.לאחר מכן תשיב מלחמה נגד רידרמון במתקפת קסם אש.לאחר קסם האש שלך תשמש במתקפת פיצוץ אש.יאלה אני סומך עליך שתצליח להביס את ריידרמון בקלות"