-
[QUOTE=Kayoger;1290850][COLOR=Blue][B][U]מרקוס:
[/U][/B]אתה מוציא את וניפיד כדי לאמן את סוואדל ומבקש ממנו בסוד לתקוף בצורה חלשה יותר.
הקרב מתחיל!
סוודאל משתמש ביריית חוטים שתופסת את וניפיד ואז הוא מתחיל לדחוף אותו בכל הכח.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אומר לסוואדל להמשיך להשתממש בדחיפה יחד עם יריית חוטים חזקקה.
-
[quote]מקס:
"לא הפעם הזאת!" אומרת לך גלי "תא מריפ תשתמש בהורדה!" היא אומרת ומריפ שלה רץ לכיוון גליגר ופוגע בו במתקפה פיזית חזקה מאוד שמטיחה אותו בקיר.
~גליגר מעולף~
"גליגר לא יכול להמשיך,מריפ מנצח!" מכריזה השופטת.
מה תעשה?[/quote]
"צא קווליבה!" אומר ואזרוק את הפוקדור,לאחר מכן אפקוד על קוליבה:"תשתמש בלהביור מרחוק ותוך כדי תתקדם,עד שתגיע קרוב למרי ואז תשתמש במגדל אש1" אומר לקוליבה.
-
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]יאנמגה משתמש ברוח כסופה אך טרטוויג מתחמק,מיד לאחר מכן יאנמגה מנסה להשתמש בכף פלדה אך טרטוויג נושך לו את הכנף וטופס אותה.
"יאנמגה תשתמש בכוח עתיק!" אתה אומר ליאנמגה שהפעם טוען את הכוח העתיק מהר יותר ופוגע בטרטוויג בעוצמה רבה.
~טרטוויג מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]וניפיד הקשור לא מצליח לעשות יותר מידי ובנתיים סוואדל ממשיך לדחוף אותו בכל העוצמה עד שהוא פוגע בעץ!
~וניפיד מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][U][B]מקס:
[/B][/U]אתה זורק את הפוכדור של קווילבה באוויר ואומר לו להשצמש בלהביור ולנסות להקרב למריפ.
"עכשיו מריפ תשתמש במתקפה מהירה!" אומרת גלי ומריפ מתחמק מהלהביור של קווילבה ופוגע בו בצורה קשה.
"עכשיו מריפ תשתמש במכת ברק!" אומרת גלי וברק עצום עף לעבר קווילבה המפוחד.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1290955][COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]יאנמגה משתמש ברוח כסופה אך טרטוויג מתחמק,מיד לאחר מכן יאנמגה מנסה להשתמש בכף פלדה אך טרטוויג נושך לו את הכנף וטופס אותה.
"יאנמגה תשתמש בכוח עתיק!" אתה אומר ליאנמגה שהפעם טוען את הכוח העתיק מהר יותר ופוגע בטרטוויג בעוצמה רבה.
~טרטוויג מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]וניפיד הקשור לא מצליח לעשות יותר מידי ובנתיים סוואדל ממשיך לדחוף אותו בכל העוצמה עד שהוא פוגע בעץ!
~וניפיד מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]אתה זורק את הפוכדור של קווילבה באוויר ואומר לו להשצמש בלהביור ולנסות להקרב למריפ.
"עכשיו מריפ תשתמש במתקפה מהירה!" אומרת גלי ומריפ מתחמק מהלהביור של קווילבה ופוגע בו בצורה קשה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אוציא את רייהורן ואומר לו להשתמש בהורדה ודחיפה ולסוואדל אותו הדבר.
-
[COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]"בנתיים אין צורך בחותמות,תוכלי לקנות כמה אחר כך" האחראית אומרת לך "בנתיים מהר תורך לעלות לבמה,תנסי להדהים אותם בשילובי מתקפות ותנסי להציג את הפוקימון שלך בצורה הכי טובה שאת יכולה!" מייעצת לך המוכרת ושמך נקרא בקריזה.[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]מה תעשי?[/COLOR]
''אני באה..'' אמלמל למרות שבטח לא שומעים אותי, אני יעלה לבמה עם חיוך ענק על שפתיי, אני אומר ''אוקיי, סוולו עכשיו תורך, תראה להם מה זה יופי!'' ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר, ''אוקיי סוולו, תשתמש בצוות כפול ותסתדר בשתי שורות מקבילות!, ואז אס אווירי ברווחים שבין כל זוג, בזמן התעופה למעלה תעופו הפוך, ואז רק אתה מכת כנף על כולם!, ההתנגשות המהירה תיצור ניצוצות שיפלו רק עלייך, אז בסוף תתיישב לי על הכתף!'' אומר לסוולו בביטחון
-
[quote]מקס:
אתה זורק את הפוכדור של קווילבה באוויר ואומר לו להשצמש בלהביור ולנסות להקרב למריפ.
מה תעשה?[/quote]
למה הוא לא השתמש במגדל אש*
"תשתמש בלהביורים כדי שיתרכז בהתחמקות לא בתקיפה!" אורמ לו ואז "עכשיו תתקרב ותשתמש במגדל אש!"
-
[QUOTE=Kayoger;1290955][COLOR=Red][U][B]אנדרו:
~טרטוויג מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR][/QUOTE]
"נהדר יאנמגה! למדת לשלוט בכוח העתיק" אומר בגאווה "עכשיו צריך לאמן את דרילבור" אומר לעצמי בזמן שאחזיר את יאנמגה לפוכדור " צא דרילבור" אגיד בזמן שאזרוק את הפוכדור של דרילבור "דרילבור בוא נתאמן על הג'יאודוד הזה" אומר ואצביע על הג'יאודוד שראיתי מקודם. תשמש בחפירה ואז בטופר מתכת ואז דחיפה בכל הכוח" אומר לדרילבור בנחישות התלהבות ותיקווה בוא זמנית
-
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]רייהורן יוצא מהפוכדור ומשתמש בהורדה על סוואדל ומעיף אותו על העץ הקרוב,מיד אחר כך הוא משתמש בדחיפה וסוואדל שוב נתקע בעץ.
~סוואדל מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:[/B][/U]
את עולה לבמה וזורקת את הפוכדור של סוולו ונותנת לו את ההוראות לשלב הראשון.
סוולו משתמש בצוות כפול ויוצר שני שורות מקבילות של עצמו,מיד לאחר מכן הוא משתמש באס אווירי כמו כל השיכפולים שלו וזה נראה מחזה מדהים לעין שמרתק את השופטים!
מיד לאחר מכן הוא משתמש במכת כנף וכל השיכפולים מתפיצצים ויצרים הצון ניצוצות וסוולו חוזר ונעמד על כתפיך.
"זה היה יוצא מן הכלל!" אומר ראש ארגון חברי הפוקימונים.
"מחזה מדהים,איזו שליטה במתקפות" אומר אחראי התחרות.
"בחיים שלי לא ראיתי כזו יכולת של פוקימון מעופף!" אומרת האחות ג'וי.
אתה יורדת לחדר ההמתנה ומחכה לתוצאות.
~לאחר סיום השלב הראשון~
את מביטה במסך כדי לראות מי עלה ונדהמת לראות שאת ברשימה,את מחכה להגרלה ומולך בתחרות יוצאת ילדה ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer01.png[/IMG][COLOR=DarkOrchid]).
את עולה לבמה ומולך נעמדת הילדה שהוגרלה מולך "שלום לך!" היא אומרת "קוראים לי מאי!"
"צא עכשיו בלייזיקן!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון גדול מאוד! ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/257.gif[/IMG][COLOR=DarkOrchid])
מה תעשי?[/COLOR]
[/B][/U]הוא לא הספיק כי הוא חטף מכה ממריפ.
-----------------------------------
קווילבה מתחיל לראות אש לכל מקום שמריפ נמצא בו אך המהירות של מריפ מדהימה אותך ואותו והוא מצליח להתחמק מכל מכה.
"עכשיו תשתמש במגדל להבה!" אתה אומר לקווילבה שמשגר אש בעוצמה שעוד לא ראית ביימי חייך ופוגע קשה במריפ.
"מריפ אל תוותר עכשיו!" אומר גלי ומריפ מתחיל לעמוד שוב על הרגליים.
"תשתמש במכת ברק!" היא אומרת ומכת ברק ענקית פוגעת בקווילבה ואתה רואה אותו סובל עדיין כי מריפ לא מפסיק את ההתקפה.
מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מוציא את דרילבור מהפוכדור ונותן לו את ההוראות לקרב.
לדריבור קודח חור באדמה ומתקדם לעבר ג'יודוד וקופץ עליו במפתיע כדי לגרום לו נזק אך המכה לא מזיזה הרבה לג'יודוד שמשתמש בדחיפה עוצמתית על דריבור.
"דרילבור תשתמש בטופר מתכת ודחיפה!" אתה אומר לדרילבור ורואה שטופר המתכת גורם לנזק רב לעומת הדחיפה שלא ממש מזיזה לג'יודוד.
מה תעשה? [/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1291092][COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]רייהורן יוצא מהפוכדור ומשתמש בהורדה על סוואדל ומעיף אותו על העץ הקרוב,מיד אחר כך הוא משתמש בדחיפה וסוואדל שוב נתקע בעץ.
~סוואדל מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
סוולו משתמש בצוות כפול ויוצר שני שורות מקבילות של עצמו,מיד לאחר מכן הוא משתמש באס אווירי כמו כל השיכפולים שלו וזה נראה מחזה מדהים לעין שמרתק את השופטים!
מיד לאחר מכן הוא משתמש במכת כנף וכל השיכפולים מתפיצצים ויצרים הצון ניצוצות וסוולו חוזר ונעמד על כתפיך.
~לאחר סיום השלב הראשון~
את מביטה במסך כדי לראות מי עלה ונדהמת לראות שאת ברשימה,את מחכה להגרלה ומולך בתחרות יוצאת ילדה ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer01.png[/IMG][COLOR=DarkOrchid]).
את עולה לבמה ומולך נעמדת הילדה שהוגרלה מולך "שלום לך!" היא אומרת "קוראים לי מאי!"
"צא עכשיו בלייזיקן!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון גדול מאוד! ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/257.gif[/IMG][COLOR=DarkOrchid])
מה תעשי?[/COLOR]
[/B][/U]הוא לא הספיק כי הוא חטף מכה ממריפ.
קווילבה מתחיל לראות אש לכל מקום שמריפ נמצא בו אך המהירות של מריפ מדהימה אותך ואותו והוא מצליח להתחמק מכל מכה.
"עכשיו תשתמש במגדל להבה!" אתה אומר לקווילבה שמשגר אש בעוצמה שעוד לא ראית ביימי חייך ופוגע קשה במריפ.
"תשתמש במכת ברק!" היא אומרת ומכת ברק ענקית פוגעת בקווילבה ואתה רואה אותו סובל עדיין כי מריפ לא מפסיק את ההתקפה.
מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מוציא את דרילבור מהפוכדור ונותן לו את ההוראות לקרב.
לדריבור קודח חור באדמה ומתקדם לעבר ג'יודוד וקופץ עליו במפתיע כדי לגרום לו נזק אך המכה לא מזיזה הרבה לג'יודוד שמשתמש בדחיפה עוצמתית על דריבור.
"דרילבור תשתמש בטופר מתכת ודחיפה!" אתה אומר לדרילבור ורואה שטופר המתכת גורם לנזק רב לעומת הדחיפה שלא ממש מזיזה לג'יודוד.
מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
אחזיר אותם לפוקדורים ואלך אל מרכז הפוקימונים.
*מתי אראה את דיאוקסיס?
*מה עוד יכולתי להגיב
-
[quote]מקס:
הוא לא הספיק כי הוא חטף מכה ממריפ.
מה תעשה? [/quote]
"תקפוץ כל פעם שאתה תוקף" אומר לקוליבה ואז אומר "תתקרב אליו,תנצל כל הזדמנות שאפשר להתקרב אליו,שתהיה מספק קרוב תתקוף אותו במגדל אש,להביור וגחלת"
-
[QUOTE=Kayoger;1291092][[COLOR=DarkOrchid]
~לאחר סיום השלב הראשון~
מה תעשי?[/COLOR]
אני אוהבת את מאי!
''שלום גם לך! אני איקו' אציג את עצמי לפני מאי, ''סוולו צא!'' אומר ואוציא את סוולו מן הפוקדור שלו, ''סוולו, תשתמש בצוות כפול ואז אס אווירי!, עם בלייזיקן יתקיף תן לשיכפולים לספוג את המכה ועוף לאור הניצוצות אשר יצאו'' הורה לסוולו
-
כינוי בפורום: DoR_RoD
שם במשחק: ג'וני בארן Joney Burn
תמונה: [IMG]http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/218/8/5/Arena_Bad_Guys___The_Boss_by_Meishali.png[/IMG]
רקע: ג'וני נולד במחוז קנטו למשפחה של אב, אם ואח גדול בשם לני. לאמו של ג'וני לא הייתה עבודה והיא נשארה כל היום בבית, בעוד שאביו היה חייל של צוות רוקט, אך הוא הסתיר זאת ממשפחתו. אחיו של ג'וני, לני גדול ממנו בעשר שנים, כך שכיום הוא בן 25, לקראת סוף מסע הפוקימונים שלו. ג'וני נקשר הכי הרבה לאביו מבין בני משפחתו, ואת רוב זמנו בילה אתו. כשהגיע ג'וני לגיל 5, לני היה בן 15 והיה באמצע מסע הפוקימונים שלו,מה שלא כל כך עניין את ג'וני עד שהודיעו לאחיו כי הוא יכול להצטרף למחתרת מיוחדת שמטרותיה נגד צוות רוקט. כמובן שאחיו של ג'וני הסכים, אך ג'וני שם לב שאביו לא אוהב את הרעיון והחליט ללכת אחריו ולהיות נגד הרעיון הזה. לאמו של ג'וני לא הייתה ברירה, אלא ללכת עם בעלה ובעקבות זאת הרחיקו בני המשפחה את לני מביתם ועברו דירה למחוז רוקט החדש. כאשר הגיע לגיל 13, יכול היה ג'וני לצאת כבר למסעו, התייעץ עם אביו ולבסוף החליט להמשיך ללמוד עד גיל 15, כדי לצבור עוד ידע לפני המסע. כשג'וני היה כבר בן 14, יום לפני יום הולדתו ה-15, יצא אביו ל"טיול", כמו שאמר לג'וני. כמובן שה"טיול" הזה היה בעצם משלחת של צוות רוקט לעצור משלחת של המחתרת שהסתננה למחוז רוקט. אביו של ג'וני הרגיש לא בנוח בקשר למשלחת הפשוטה הזאת, והחליט לכתוב מכתב בו הוא מסביר על כל הסיפור שלו. הוא נתן את המכתב לג'וני ואמר לו שישמור לו את המכתב עד שיחזור ושלא יציץ. אביו של ג'וני יצא למקום בו נמצאה המשלחת של המחתרת, שם גילה כי האדם שנשלח לחסל חיילים בכירים הוא לא אחר מאשר בנו, לני.לני לא הסתכל בכלל ומיד ציווה על פיקאצ'ו שהיה שלו לתקוף במכת ברק את אביו. כאשר ראה מה עשה, ברח לני מהמחוז אך לא שם לב שמרגל של צוות רוקט צילם את פניו. אותו מרגל הביא את התמונה לאמו של ג'וני, כי הכיר את אביו. כאשר הסביר המרגל את המאורע והראה את התמונה של המחסל לאמו של ג'וני, התחילה לבכות ורצה לחדרה כדי להרגע. ג'וני שם לב למתרחש, הלך למרגל ושאל מה קרה. כאשר הבין ג'וני כי אחיו הגדול רצח את אביו, לקח את המכתב שהביא לו אביו ומהמכתב הבין למה קרה הדבר. החליט ג'וני שכמו בכל חייו, גם הפעם יישאר בצד אביו ויצטרף לצוות רוקט ונשבע לנקום באחיו הגדול, לני.
צד:צוות רוקט
פוקימון התחלתי: טוטודייל
פוקימונים:
שותף/שותפה: אין
חפצים: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG] פוקדורים,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem213.png[/IMG] פוקידע,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem199.png[/IMG] חכה טובה, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem208.png[/IMG]אוכל לכל המסע,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem196.png[/IMG] 5000$,[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Bag_Vs._Recorder_Sprite.png[/IMG]מכשיר קשר לצוות
תגים:
משימות:
בקשות/הערות: אם תרצה, יש לי ספרייטים מעולים בשבילך של ג'סי וג'יימס ושל פרסיאן עם תלבושת של צוות רוקט. שלח לי ה"פ אם אתה מעוניין.
-
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]1.נגמר האיוונט
2.מה אני יכולתי להגיב?אתה הורג אותי בחוסר השקעה,זו אזהרה אחרונה לפני שאני מוציא אותך מהמשחק,זה לא יכול להמשך ככה
-------------------------------------------------------------------------------------
אתה מגיע למרכז הפוקימונים בעיר סטומפ ומגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים.
~לאחר כמה דקות~
"הנה הפוקימונים שלך מרקוס" אומר תהאחות ג'וי ומגישה לך את הפוכדורים חזרה.
אתה יוצא מהמרכז ורואה עולם שלם של פעילויות:
אולם קרבות,קניון גדול,מכון.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]קווילבה משתחרר ממכת הברק של מריפ ומתחיל להתחמק מהמכות שלו בקפיצות.
"מריל תשתמש בדחיפה!" אומרת גלי ושמריפ מתקרב לקווילבה התכנית שלך יוצאת לפועל!
קווילבה משגר מתשקפת עמוד אש עוצמתית מתווך אפס על מריפ וגורם לו לנזק גדול, מיד לאחר מכן הוא משתמש בלהביור וגורם לעוד כמות נזק גבוה ולסיום הגדול הוא משתמש בגחלת ומשגר מפיו גיצי אש שפוגעים במריפ ופיצוץ גדול המלווה בעשן מחסה את הזירה.
העשן מתפזר ואתה רואה את קווילבה עומד לעומת מריפ.
~מריפ מעולף~
"מריפ לא יכול להלחם יותר,קווילבה מנצח!" מכריזה השופטת.
"אוקיי חזור מריפ!" אומרת גלי ומחזירה את מריפ "צא עכשיו ראיצ'ו!" היא מוסיפה ומהםוכדור שלה יוצא פוקימון כתום בגודל בינוני ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/026.gif[/IMG][COLOR=DarkOrange]).
"ראיצ'ו תשתמש במכת ברק!".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:
[/B][/U]יפה לך
-------------
סוולו יוצא מהר מהפוכדור ומשתמש בצוות כפול.
"תשתמש עכשיו באס אווירי!" את אומרת לסוולו שמתקרב במהירות לעבר בלייזיקן.
"חכה עוד קצת!" אומרת מאי ובלייזיקן ממתין בלי תנועה עד שסוולו מגיע אליו "עכשיו!" אומרת מאי ובלייזיקן מתחמק מהמכה "תשתמש בסחרור להבה!" מאי אומרת וסוולו נפגע מסחרור להבה מדהים שיוצא מבלייזיקן של מאי ואת מאבדת המון נקודות.
מה תעשי?[/COLOR]
[U][B]ג'וני:
[/B][/U]רשום,תגיב להתחלה
-
[QUOTE=Kayoger;1291158][COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]1.נגמר האיוונט
2.מה אני יכולתי להגיב?אתה הורג אותי בחוסר השקעה,זו אזהרה אחרונה לפני שאני מוציא אותך מהמשחק,זה לא יכול להמשך ככה
-------------------------------------------------------------------------------------
אתה מגיע למרכז הפוקימונים בעיר סטומפ ומגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים.
~לאחר כמה דקות~
"הנה הפוקימונים שלך מרקוס" אומר תהאחות ג'וי ומגישה לך את הפוכדורים חזרה.
אתה יוצא מהמרכז ורואה עולם שלם של פעילויות:
אולם קרבות,קניון גדול,מכון.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]קווילבה משתחרר ממכת הברק של מריפ ומתחיל להתחמק מהמכות שלו בקפיצות.
קווילבה משגר מתשקפת עמוד אש עוצמתית מתווך אפס על מריפ וגורם לו לנזק גדול, מיד לאחר מכן הוא משתמש בלהביור וגורם לעוד כמות נזק גבוה ולסיום הגדול הוא משתמש בגחלת ומשגר מפיו גיצי אש שפוגעים במריפ ופיצוץ גדול המלווה בעשן מחסה את הזירה.
~מריפ מעולף~
"אוקיי חזור מריפ!" אומרת גלי ומחזירה את מריפ "צא עכשיו ראיצ'ו!" היא מוסיפה ומהםוכדור שלה יוצא פוקימון כתום בגודל בינוני ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/026.gif[/IMG][COLOR=DarkOrange]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:
[/B][/U]יפה לך
-------------
סוולו יוצא מהר מהפוכדור ומשתמש בצוות כפול.
"תשתמש עכשיו באס אווירי!" את אומרת לסוולו שמתקרב במהירות לעבר בלייזיקן.
"חכה עוד קצת!" אומרת מאי ובלייזיקן ממתין בלי תנועה עד שסוולו מגיע אליו "עכשיו!" אומרת מאי ובלייזיקן מתחמק מהמכה "תשתמש בסחרור להבה!" מאי אומרת וסוולו נפגע מסחרור להבה מדהים שיוצא מבלייזיקן של מאי ואת מאבדת המון נקודות.
מה תעשי?[/COLOR]
[U][B]ג'וני:
[/B][/U]רשום,תגיב להתחלה[/QUOTE]
אומר בששמחה "וואו זה מדהים לא חשבתי שאי פעם אגיע למבחר כזה בעיר אחת ולשישייה מדהימה כזאת כשחלמתי לצאת למסע" ואוצי את כל הפוקימונים שלי ואומר להם "אתם שישייה נהדרת ואם הייתי צריך לבחור להחליף אחד מכם לא הייתי מסוגל" ואז אלך למכון בשמחה ובתקווה למשימה חדשה בצוות.
(זה בסדר?)
-
[quote]מקס:
קווילבה משתחרר ממכת הברק של מריפ ומתחיל להתחמק מהמכות שלו בקפיצות.
~מריפ מעולף~
"אוקיי חזור מריפ!" אומרת גלי ומחזירה את מריפ "צא עכשיו ראיצ'ו!" היא מוסיפה ומהםוכדור שלה יוצא פוקימון כתום בגודל בינוני ().
מה תעשה?[/quote]
"תשתמש במגדל אש" אומר לקוליבה, ואחרי שראיצו ישתמש במכת הברק אומר ול בזריזות "תוציא להביור וגחלת בו זמנית!"