-
[QUOTE=Balenciaga;1318509][U]Meganium[/U]
"אין לי איך להזעיק עזרה. למי נקרא? תחנת המשטרה הקרובה נמצאת ברחק של שעות מכאן." הוא אומר לך.
האיש צחקק. "זה לא עניינך למה קשרתי אותו." הוא אומר בקול צרוד, ושולף את הפוקדור מכיסו. "צא באשיפ! תשתמש בדחיפה!" הוא זורק את הפוקדור, והאור האדום מציד את החדר.
פוקימון צימרי ואפור הופיע על הרצפה, עומד על ארבעת רגליו באיום. למשמע הפקודה של מאמנו, הוא מתחיל לרוץ לכיווכם. הוא נוגח עם ראשו בבטנו של פטר, ומפיל אותו על גבו. פטר משתעל ומתקפל מכאב.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/t2myzn2y5ezy.png[/IMG][/QUOTE]
חשבתי אולי יש לו טלפון XD
"בוקוט ונאודיל צאו!" אקרא ואשחרר את שני הפוקימונים שלי ואחפש מידע על באשיפ בפוקידע.
"בוקוט תשתמש ביריית פתיל בשביל לקשור את רגליו של באשיפ,נאודיל תנשך את באשיפ ותטיח אותו בקיר בזמן שרגליו קשורות!" אדריך אותם,לאחר מכן אומר, "בוקוט תפעל מהר תשתמש ביריית פתיל על האיש! תקשור את כולו!" אומר לבוקוט ואגש במהירות לפטר ואנסה להרים אותו
-
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון המתכתי. "אינבקס - פוקימון התיש הצעיר. אינבקס עשוי ועטוף כולו בשריון מתכתי המגן עליו מפני מתקפות. השריון אמנם כבד במיוחד, אך בזכות רגליו החזקות אינו גורע ממהירותו הגבוהה." מסביר הפוקידע.
אתה מכניס את הפוקידע חזרה לכיס, ופוקד על הפוקימונים שלך.
לחייו של פלוטובר מתמלאות מים, והוא יורה מפיו כדור גדול של מים שפוגע באינבקס. הכדור מתפוצץ לרסיסי מים קטנים, והודף את אינבקס. פוקימון התיש נופל על הרצפה בכבדות.
תוך כדי, אגיאגל מתחיל לרוץ לכיוון צ'יקקו.
"צ'יקקו, תשתמש במתקפת חול!" קורא המאמן. "אינבקס קום על רגליך והשתמש במתקפת ראש ברזל על פלוטובר!" הוא ממשיך.
שני הפוקימונים שלו מצייתים מיד. כמויות חול אדירות מתחילות לעף לכיוונו של אגיאגל, ונכנסות לעיניו. אגיאגל לא מצליח לראות, ומתקפת חבטות הזעם שלו נעצרת.
פוקימון התיש מתחיל לרוץ לכיוון פלוטובר, כשראשו בוהק בזוהר מתכתי, וקרניו מכוונות לפלג גופו של פוקימון המים שלך.
[U]Meganium[/U]
לעעע משחק תפקידים עם טלפון הורס את כל הכיף חח
-----
אתה מכוון את הפוקיד שלך כלפי הפוקימון, ומיד הפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי. "באשיפ - פוקימון הכבשה. הצמר העוטף את גופו של באשיפ עשוי מתכת, והוא מגן עליו מפגיעות קריטית. את באשיפ ניתן למצוא בלהקות גדולות באיזורים הרריים. פוקימון זה הוא מסוג מתכת ואופל."
אתה זורק את שני הפוקדורים של הפוקימונים שלך, והם נוחתים על הרצפה, מטר בודד מבאשיפ.
בוקוט יורה מיד קור מהיר שנכרך סביב רגליו של פוקימון הכבשה. באשיפ מנסה לרוץ, אך לא מצליח לנוע במהירות כמו קודם.
נאודיל מנצל את ההזדמנות, ונושך את באשיפ בעוצמה באיזור החשוף של עורו.
"לעזוזל," אומר האיש. "באשיפ, תשתמש במתקפת צליל מתכתי!" הוא קורא.
לפתע, צילי צורם ומתכתי יוצא מכיוון גופו של באשים. אתה אוטום את אוזניך בניסיון להפסיק את הצליל, אך זה לא עוזר. הצליל היה חזק וצורם, והכאיב לך באוזניים.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318520][U]
[U]Meganium[/U]
לעעע משחק תפקידים עם טלפון הורס את כל הכיף חח
-----
אתה מכוון את הפוקיד שלך כלפי הפוקימון, ומיד הפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי. "באשיפ - פוקימון הכבשה. הצמר העוטף את גופו של באשיפ עשוי מתכת, והוא מגן עליו מפגיעות קריטית. את באשיפ ניתן למצוא בלהקות גדולות באיזורים הרריים. פוקימון זה הוא מסוג מתכת ואופל."
אתה זורק את שני הפוקדורים של הפוקימונים שלך, והם נוחתים על הרצפה, מטר בודד מבאשיפ.
בוקוט יורה מיד קור מהיר שנכרך סביב רגליו של פוקימון הכבשה. באשיפ מנסה לרוץ, אך לא מצליח לנוע במהירות כמו קודם.
נאודיל מנצל את ההזדמנות, ונושך את באשיפ בעוצמה באיזור החשוף של עורו.
"לעזוזל," אומר האיש. "באשיפ, תשתמש במתקפת צליל מתכתי!" הוא קורא.
לפתע, צילי צורם ומתכתי יוצא מכיוון גופו של באשים. אתה אוטום את אוזניך בניסיון להפסיק את הצליל, אך זה לא עוזר. הצליל היה חזק וצורם, והכאיב לך באוזניים.[/QUOTE]
אצעק בקול בשביל שנאודיל ישמע אותי "נאודיל תשתמש במבט חודר על באשיפ שיפסיק עם הצליל הצורם! אחר כך תנשך אותו שוב בעוצמה רבה!" אחר כך אפנה לבוקוט "בוקוט תירה פתיל ותקשור טוב טוב את הבחור!" אדריך אותו ואביט על פטר
-
[quote=Balenciaga;1318520][U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון המתכתי. "אינבקס - פוקימון התיש הצעיר. אינבקס עשוי ועטוף כולו בשריון מתכתי המגן עליו מפני מתקפות. השריון אמנם כבד במיוחד, אך בזכות רגליו החזקות אינו גורע ממהירותו הגבוהה." מסביר הפוקידע.
אתה מכניס את הפוקידע חזרה לכיס, ופוקד על הפוקימונים שלך.
לחייו של פלוטובר מתמלאות מים, והוא יורה מפיו כדור גדול של מים שפוגע באינבקס. הכדור מתפוצץ לרסיסי מים קטנים, והודף את אינבקס. פוקימון התיש נופל על הרצפה בכבדות.
תוך כדי, אגיאגל מתחיל לרוץ לכיוון צ'יקקו.
"צ'יקקו, תשתמש במתקפת חול!" קורא המאמן. "אינבקס קום על רגליך והשתמש במתקפת ראש ברזל על פלוטובר!" הוא ממשיך.
שני הפוקימונים שלו מצייתים מיד. כמויות חול אדירות מתחילות לעף לכיוונו של אגיאגל, ונכנסות לעיניו. אגיאגל לא מצליח לראות, ומתקפת חבטות הזעם שלו נעצרת.
פוקימון התיש מתחיל לרוץ לכיוון פלוטובר, כשראשו בוהק בזוהר מתכתי, וקרניו מכוונות לפלג גופו של פוקימון המים שלך.
[/quote]
גדי טייש.. משתיהם אפשר לעשות אחלה סטייק.
----------
"פלוטובר תיהיה מוכן זה קריטי, כשאומר 'עכשיו' תפוס את קרניו של אינבקס ותעיף אותו הצידה על הריצפה.. תשתמש בכוח שלו נגדו!" אדריך אותו בלחץ רב.
וכשארגיש ברגע הנכון אצעק "עכשיו!!!" מיד לאחר מכן אומר "פלוטובר לך מיד ונקה באמצעות מים את עיניו של אגיאגל"
ואז אפקוד על אגיאגל "קדימה חבר, השתמש במתקפה מהירה, התחמק ותגיח אל מאחורי צ'יקקו ואז תקוף ברדיפה!"
-
[U]Meganium[/U]
נאודיל מצליח לשמוע אותך מבעד לצילילים הצורמים, ועיניו מתחילות לזהור באור בוהק. עינים של באשיפ ונאודיל נפגשות, ולפתע הצלילים נפסקים. באשיפ כאילו מתהפנט לעיניו של נאודיל, ולא זז ממקומו. פוקימון העשב שלך רץ במהירות לכיוון פקימון המתכת, ונושך אותו שוב בעוצמה רבה. לסתתו מתהדקת סביב צוורו של באשיפ, ואט אט באשיפ מתעלף.
תוך כדי, בוקוט יורה מפיו קורים נוספים. הקורים נדבקים אל נאיש, אך בשל גודלו הם לא מצליחים לקשור אותו לגמרי. האיש שולף את הפוקדור של באשיפ, ומחזיר אותו לתוכו.
"אנחנו עוד נתראה, ילד." הוא אומר לך בקולו הצרוד. ולפתע, עשן סגלגל וסמיך מתחיל להציף את החדר. כשהעשן נעלם ומתפזר, האיש נעלם יחד איתו.
[U]NivX10[/U]
בדיוק כשאתה צועק 'עכשיו', פלוטובר אוחז בשני קרניו של אינבקס, ומעיף אותו לאחור בעוצמה, תוך שהוא משתמש בתנופה שאינבקס עצמו יצר. פוקימון התיש מועף לאחור, ונוחת על גבו. המכה הייתה חזקה במיוחד, ואינבקס התקשה לקום ממנה.
"קדימה אינבקס, קום!" צעק המאמן שלו.
בו זמנית, אגיאגל עדיין לא הצליח להגיב בגלל החול בעיניו.
"צ'יקקו, תשתמש במתקפת זריזות על אגיאגל!" קרא המאמן.
לפני שפלוטובר הספיק לנקות את עיניו של אגיאגל, פוקימון הגוזל היריב דחף אותו בעוצמה, והטיח אותו בקיר האבנים. הוא ספג מכה קשה, והתאמץ לקום על שני רגליו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318528][U]Meganium[/U]
נאודיל מצליח לשמוע אותך מבעד לצילילים הצורמים, ועיניו מתחילות לזהור באור בוהק. עינים של באשיפ ונאודיל נפגשות, ולפתע הצלילים נפסקים. באשיפ כאילו מתהפנט לעיניו של נאודיל, ולא זז ממקומו. פוקימון העשב שלך רץ במהירות לכיוון פקימון המתכת, ונושך אותו שוב בעוצמה רבה. לסתתו מתהדקת סביב צוורו של באשיפ, ואט אט באשיפ מתעלף.
תוך כדי, בוקוט יורה מפיו קורים נוספים. הקורים נדבקים אל נאיש, אך בשל גודלו הם לא מצליחים לקשור אותו לגמרי. האיש שולף את הפוקדור של באשיפ, ומחזיר אותו לתוכו.
"אנחנו עוד נתראה, ילד." הוא אומר לך בקולו הצרוד. ולפתע, עשן סגלגל וסמיך מתחיל להציף את החדר. כשהעשן נעלם ומתפזר, האיש נעלם יחד איתו.
[/QUOTE]
"גברנו עליו...נאודיל ובוקוט הייתם נהדרים" אשבח אותם ואחזיר את בוקוט לפוכדור שלו, "נאודיל תשחרר את האיש הזקן מהחבלים בעזרת השיניים שלך" אומר לנאודיל,אגש לפטר ואבדוק את מצבו
-
[quote=Balenciaga;1318528]
[U]NivX10[/U]
בדיוק כשאתה צועק 'עכשיו', פלוטובר אוחז בשני קרניו של אינבקס, ומעיף אותו לאחור בעוצמה, תוך שהוא משתמש בתנופה שאינבקס עצמו יצר. פוקימון התיש מועף לאחור, ונוחת על גבו. המכה הייתה חזקה במיוחד, ואינבקס התקשה לקום ממנה.
"קדימה אינבקס, קום!" צעק המאמן שלו.
בו זמנית, אגיאגל עדיין לא הצליח להגיב בגלל החול בעיניו.
"צ'יקקו, תשתמש במתקפת זריזות על אגיאגל!" קרא המאמן.
לפני שפלוטובר הספיק לנקות את עיניו של אגיאגל, פוקימון הגוזל היריב דחף אותו בעוצמה, והטיח אותו בקיר האבנים. הוא ספג מכה קשה, והתאמץ לקום על שני רגליו.[/quote]
מי מהם הוטח? אני לא רוצה שנתעקב בעדכונים אז נניח שאגיאגל חטף אותה?
-----------
"אגיאגל לא!" אקרא בדאגה.
"נסה לקום אתה יכול, אתה מסוגל, זכור מה הבטחנו למשפחה שלך.. כשתחזור תיהיה הכי חזק!" אעודד אותו בלא הפסק.
"פלוטובר הגן על אגיאגל וספק לו זמן להתאושש... תשתמש בערפל, ואז פזר בתוכו בועות שיצרו עוד סוג של הגנה!" אפקוד עליו מיד.
-
[U]Meganium[/U]
נאודיל ניגש אל האיש האיש הזקן, וקרע את החבלים שקשרו אותו באמצעות שיניו. האיש קם על רגליו בקורי ונראה תשוש ביותר. "אין לי מילים להודות לכם. אני כבר כמה שעות נמצא במצב הזה." הוא אמר לכם. "זה לא משהו שזקן בגילי אמור להתמודד איתו."
פטר גם על שני רגליו. פניו היו אדומים, אבל הוא היה בסדר. "לא ידעתי שמתקפת דחיפה יכול להיות כל כך חזקה." הוא אמר.
[U]NivX10[/U]
כן, האמת שהתכוונתי לאגיאגל.
----
אגיאגל מביט בך, ועיניו נצצו כשהזכרת את משפחתו. הוא קם על רגליו הרועדות, וניסה להתייצב על שתיהן.
באותו זמן, פלוטובר התקרב אל אגיאגל, ופתח את פיו. ערפל כבד החל להתפזר מכיוונו. הערפל התפשט עוד ועוד, ולא ניתן הי לראות את אגיאגל ופלוטובר שעמדו בתוכו. לאחר מספר שניות, כאשר הערפל סיים להתפזר, יכול להבחין גם בבועות המים שצפות באוויר, ויוצאות מעט מתוך עננת הערפל שיצר פלוטובר.
"גם ערפל שמסתיר אותם, וגם בועות שמגינות עליהם פיזית. הגנה מושלמת." אמר גילברט מהצד.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318534][U]Meganium[/U]
נאודיל ניגש אל האיש האיש הזקן, וקרע את החבלים שקשרו אותו באמצעות שיניו. האיש קם על רגליו בקורי ונראה תשוש ביותר. "אין לי מילים להודות לכם. אני כבר כמה שעות נמצא במצב הזה." הוא אמר לכם. "זה לא משהו שזקן בגילי אמור להתמודד איתו."
פטר גם על שני רגליו. פניו היו אדומים, אבל הוא היה בסדר. "לא ידעתי שמתקפת דחיפה יכול להיות כל כך חזקה." הוא אמר.
[/QUOTE]
"דחיפה מפוקימון ברזל יכולה להיות מאוד חזקה" אומר לפטר.
אפנה לבחור הזקן בחיוך, "הגענו אליך במטרה לשאול אם תוכל לתת לנו להעביר בביתך הצנוע את הלילה?" אשאל את האיש ואחר שהוא עונה אשאל, "מה האיש הזה רצה ממך?"
-
[quote=Balenciaga;1318534]
[U]NivX10[/U]
כן, האמת שהתכוונתי לאגיאגל.
----
אגיאגל מביט בך, ועיניו נצצו כשהזכרת את משפחתו. הוא קם על רגליו הרועדות, וניסה להתייצב על שתיהן.
באותו זמן, פלוטובר התקרב אל אגיאגל, ופתח את פיו. ערפל כבד החל להתפזר מכיוונו. הערפל התפשט עוד ועוד, ולא ניתן הי לראות את אגיאגל ופלוטובר שעמדו בתוכו. לאחר מספר שניות, כאשר הערפל סיים להתפזר, יכול להבחין גם בבועות המים שצפות באוויר, ויוצאות מעט מתוך עננת הערפל שיצר פלוטובר.
"גם ערפל שמסתיר אותם, וגם בועות שמגינות עליהם פיזית. הגנה מושלמת." אמר גילברט מהצד.[/quote]
אשמע את דיברי גילברט אצחקק ואסמן לו 'חיובי' עם האגודל (כמו לייק)
בנתיים עד ששהגנה תתפתזר אנסה לחשוב מה לעשות... ואז אזכר במה שאמר הפוקדע על אגיאגל אז...
ואדריך את שניהם "אגיאגל קפוץ לידיו של פלוטובר, פלטובר תפוס את רגליו ותסתובב צור תנופה חזקה!"
ואז אחכה עד שההגנה תתפוגג, וברגע שזה יקרא אומר "פלוטובר, השלח את אגיאגל אל צ'יקקו!"
"אגיאגל, פתח כנפיך ודהה אל צ'יקקו, השתמש במתקפה מהירה כדי להגביר את מהירותך, והן עוד מתקפת רדיפה!"
-
[U]Meganium[/U]
"אני לא לגמרי בטוח מה האיש הזה רצה." הוא אמר בכנות. "הוא דיבר כל הזמן על פוקימון מעופף כלשהו שרק מעטים ראו. הוא היה קצת מוזר האיש הזה. הוא אמר שהפוקימון הזה מסתובב כנראה ביער..." הוא נראה מהורהר. "הוא כנראה הגיע אליי בגלל שאני חי כאן כל חיי. אם יש פה פוקימון מיוחד כלשהו, אין מישהו שאמור לדעת עליו טוב ממני. פעם קראו לי 'מגן היער'," הוא גיחך לעצמו בשיעול. "היום אני בקושי מסוגל להגן על עצמי.
הוא סגר את הדלת, וניגש אל המטבחון. הוא הכין לכם שני ספלי תה, והזמין אתכם לשבת. "אין כאן יותר מדי מקום, אבל אין ספק שאני חב לכם הרבה. בוודאי שאתם מוזמנים להישאר כאן. כמה שתרצו." הוא אמר לכם בחיוך זקן.
[U]NivX10[/U]
אגיאגל קופץ אל יגיו הגדולות של פלוטובר, ופוקימון המים מתחיל להסתובב במהירות. כאשר ההגנה של הבועות נעלמת, פולוטובר משליך את אגיאגל לכיוון צ'יקקו, תוך שהוא דוהה עם כנפיו הקטנות. אגיאגל טס לכיוונו של פוקימון הגוזל היריב, תוך שהוא משתמש במתקפה מהירה.
התנופה המשולבת של מתקפת המהירות והזקירה של אגיאגל יצרה מהירות אדירה, ואגיאגל טס אל צ'יקקו ברעם אדיר. האוויר זז במהירות, ואגיאגל פגע ביריבו בעוצמה אדירה שהעיפה אותו לאחור. צ'יקקו עך עשרה מטרים לאחור, והתעלף מיד.
אגיאגל נחת במיומנות על שני רגליו. ונראה עייף אך מרוצה מעצמו.
היריב שלך נראה המום. "מעולם לא ראיתי מתקפה כזו." הוא אמר. "אינבקס, תשתמש במתקפת דריכה (Stomp)!" הוא פקד על הפוקימון הנותר שלו.
אינבקס, שהספיק להתאושש, החל לרוץ במהירות לכיוון פלוטובר, ופגע בו באמצעות שני רגליו. פלוטובר נהדף, ואינבקס נעמד מעליו, מונע ממנו להתרומם.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318539][U]Meganium[/U]
"אני לא לגמרי בטוח מה האיש הזה רצה." הוא אמר בכנות. "הוא דיבר כל הזמן על פוקימון מעופף כלשהו שרק מעטים ראו. הוא היה קצת מוזר האיש הזה. הוא אמר שהפוקימון הזה מסתובב כנראה ביער..." הוא נראה מהורהר. "הוא כנראה הגיע אליי בגלל שאני חי כאן כל חיי. אם יש פה פוקימון מיוחד כלשהו, אין מישהו שאמור לדעת עליו טוב ממני. פעם קראו לי 'מגן היער'," הוא גיחך לעצמו בשיעול. "היום אני בקושי מסוגל להגן על עצמי.
הוא סגר את הדלת, וניגש אל המטבחון. הוא הכין לכם שני ספלי תה, והזמין אתכם לשבת. "אין כאן יותר מדי מקום, אבל אין ספק שאני חב לכם הרבה. בוודאי שאתם מוזמנים להישאר כאן. כמה שתרצו." הוא אמר לכם בחיוך זקן.
[/QUOTE]
"פוקימון מעופף נדיר?" אתהה לעצמי תוך כדי אני שותה את התה באיטיות, "מה אתה יודע עליו? אם אפשר כמובן לדעת וזהו לא סוד,אנחנו לא נספר לאיש,מעניינים אותי סיפורים כאלה" אומר לבחור הזקן ואביט בו בסקרנות
-
[U]Meganium[/U]
האיש הזקן מביט בך בעיניו העייפות. "ובכן, אומרים שבכל מחוז ג'ונין מסתובבים שלושה פוקימונים אגדיים המגנים עליה. המעופף, הלוחם, והסלע. אבל אין אף איש חי שראה אותם, לעניות דעתי. שטות מוחלטת. אגדה." הוא הדגיש בפניך. "ייתכן מאוד שדעתו של האיש הזה נטרפה עליו, והוא חושב שהפוקימון הזה מסתובב באיזור. חוששני שהוא טועה. אני נמצא כאן כבר יותר משישים שנה, ומעולם לא ראיתי שום פוקימון אגדי."
הזקן לגם מהתה שלו באיטיות, ונראה מהורהר. "יש שם כמה שמיכות בארון. אמנם זה לא מזרון נוח, אבל זה גם משהו."
-
[QUOTE=Balenciaga;1318544][U]Meganium[/U]
האיש הזקן מביט בך בעיניו העייפות. "ובכן, אומרים שבכל מחוז ג'ונין מסתובבים שלושה פוקימונים אגדיים המגנים עליה. המעופף, הלוחם, והסלע. אבל אין אף איש חי שראה אותם, לעניות דעתי. שטות מוחלטת. אגדה." הוא הדגיש בפניך. "ייתכן מאוד שדעתו של האיש הזה נטרפה עליו, והוא חושב שהפוקימון הזה מסתובב באיזור. חוששני שהוא טועה. אני נמצא כאן כבר יותר משישים שנה, ומעולם לא ראיתי שום פוקימון אגדי."
הזקן לגם מהתה שלו באיטיות, ונראה מהורהר. "יש שם כמה שמיכות בארון. אמנם זה לא מזרון נוח, אבל זה גם משהו."[/QUOTE]
"וואו,נשמע מעניין" אגיד לזקן, "אתה בטוח עייף ותשוש ממה שקרה לך,הגיע הזמן שנלך לישון" אומר לזקן ואוציא מהארון שמיכות ואחלק קודם כל לזקן,לי ולפטר.
אם צריך אעזור לאיש הזקן להגיע למיטתו ואברך את כולם בלילה טוב ואשכב לישון.
-
[quote=Balenciaga;1318539]
[U]NivX10[/U]
אגיאגל קופץ אל יגיו הגדולות של פלוטובר, ופוקימון המים מתחיל להסתובב במהירות. כאשר ההגנה של הבועות נעלמת, פולוטובר משליך את אגיאגל לכיוון צ'יקקו, תוך שהוא דוהה עם כנפיו הקטנות. אגיאגל טס לכיוונו של פוקימון הגוזל היריב, תוך שהוא משתמש במתקפה מהירה.
התנופה המשולבת של מתקפת המהירות והזקירה של אגיאגל יצרה מהירות אדירה, ואגיאגל טס אל צ'יקקו ברעם אדיר. האוויר זז במהירות, ואגיאגל פגע ביריבו בעוצמה אדירה שהעיפה אותו לאחור. צ'יקקו עך עשרה מטרים לאחור, והתעלף מיד.
אגיאגל נחת במיומנות על שני רגליו. ונראה עייף אך מרוצה מעצמו.
היריב שלך נראה המום. "מעולם לא ראיתי מתקפה כזו." הוא אמר. "אינבקס, תשתמש במתקפת דריכה (Stomp)!" הוא פקד על הפוקימון הנותר שלו.
אינבקס, שהספיק להתאושש, החל לרוץ במהירות לכיוון פלוטובר, ופגע בו באמצעות שני רגליו. פלוטובר נהדף, ואינבקס נעמד מעליו, מונע ממנו להתרומם.[/quote]
"פלוטובר מהר, טען קרן בועות חזקה והעף את אינבקס לאוויר!" אפקוד עליו בנחישות.
ואז אומר בחיוך רחב "אגיאגל משמאל, פלטובור מימין, רוצו אחד אל השני, וחכו שאינבוקס ינחט, ברגע שירד הכו בוא, אגיאגל משמאל עם רדיפה, פלוטובר מימין עם אגרוף שביט!"