-
[QUOTE=snivy~;1331911][B]טאי[/B]
בזמן שזואי הולכת לכיוון המכון, אתה הולך לכיוון דרך 116 ומתחיל מעט להחשיך.
אתה שומע קולות חזקים, שמכאיבים לך באוזן; "ווווווווווווי", כמו צפצופים כאלה
אתה ממשיך ללכת כשאתה מחזיק את אוזניך, ורואה להקת פוקימונים עומדת מחוץ למערה.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/293.gif[/IMG][/QUOTE]
אוציא את הפוקדע ואסרוק את הפוקימון
'במי לבחור' אחשוב
"מדקיפ צא! סטירת בוץ ואז אקדח מים" אצווה עליו
-
[QUOTE=snivy~;1331911]
[B]תומאס[/B]
וואה מה קורה לי
חח "את שאר הפוקימונים שלי", טיילו כבר בחוץ ויש לך רק את טורצ'יק O.O
אגב, אני אוהב שאתה היחיד שעושה מחנה בחוץ חח.. השאר מפונקים
-----
"ברור שגם אני מתגעגע, אבל ידענו שזה מה שיהיה כשנצא למסע. לפחות אני שמח שיצאנו ביחד למסע ולא לבד. ככה יותר כיף" אתה אומר ללילי, היא מסמיקה מעט ומסתכלת הצידה.
אתה מוציא את טורצ'יק ולילי את סוואבלו, שניהם משחקים בצד.
"שמעתי מנהיגת המכון בראסטבורו.. אתה יודע, חולה, מעניין מה קרה לה" אומרת לילי בעניין רב.
לאחר שלוקאס חוזר, אתם הולכים לישון..
אתם קמים בבוקר לקראת הזריחה [כן כן, זריחה!], ומתארגנים, מחליפים בגדים ומכניסים את הציוד ללילה. לוקאס אומר "קדימה, אתם מוכנים?" ומצביע אל עבר היער הגדול.
[/QUOTE]
אני אוהב להרגיש את הטבע בין רגליי :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נולדתי מוכן" אני אומר לו ומביט ביער הגדול "קדימה, בואו נצעד!" אני קורא ומתחיל ללכת לשם. אני מוציא החוצה את טורצ'יק שיצעד לצידי ומחזיר את טיילו לפוכדור שלו 'מי יודע, אולי אתקל בפוקימון מעניין..' אני חושב לעצמי.
-
[B]תומאס[/B]
אתה מוציא את טורצ'יק, וצועדים לעבר היער.
כשאתם נכנסים לתוכו, אתה שומע קולות רגילים בין העצים,ואתם ממשיכים ללכת.
"אני מציע שכל אחד יתפצל פה, בסופו של דבר שלושת הדכים מובילות ליציאה" אומר לוקאס, כשאתם מגיעים לצומת עם 3 דרכים. לילי מסכימה, ואתם נפרדים זה מזה, לא לפני שאתם מסכימים שאם קורא משהו, טיילו, סוואבלו ו-ויבראבה מודיעים לשאר.
אתם מתחיל ללכת, ורואה בהמשך חתול קטן מלקק את פרוותו הורודה.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/300.gif[/IMG]
[B]טאי[/B]
"ווישמאר, פוקימון הלחישה. בדרך כלל הם מדברים בלחישות, אבל כאשר הם מפחדים הם צווחים בקול כמו של מטוס סילון."
אתה רואה שהווישמאר צווחים בחזקה, אתה מוציא את מאדקיפ לאחר מחשבה קצרה.
לפתע אתה רואה הרבה רפש וחומצה מותזים אל עבר הווישמאר המפוחדים מתוך המערה, הווישמאר רצים אחורה בבהלה וחלקם נפגעים.
מהמערה יוצאים אישה, ולידה פוקימון גדול דמוי רפש
[מצטער שאין ספרייט לאישה][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/569.gif[/IMG]
[B]לורן[/B]
בתקווה לנצח, אתה מורה לטריוק לתקוף בשאיבה. היא פוגעת בפרוסופאס שנפגע קשה שוב, ובקושי מצליח לזוז עוד. היא מעיפה כדור נוסף אל עבר הריאמה, אך הריאמה מפוצץ את הכדור בידיו ודוחף את טריקו, היא עפה אחורה על קיר אחר וגם היא נופלת מעולפת.
-
[QUOTE=snivy~;1332681][B]
[B]טאי[/B]
"ווישמאר, פוקימון הלחישה. בדרך כלל הם מדברים בלחישות, אבל כאשר הם מפחדים הם צווחים בקול כמו של מטוס סילון."
אתה רואה שהווישמאר צווחים בחזקה, אתה מוציא את מאדקיפ לאחר מחשבה קצרה.
לפתע אתה רואה הרבה רפש וחומצה מותזים אל עבר הווישמאר המפוחדים מתוך המערה, הווישמאר רצים אחורה בבהלה וחלקם נפגעים.
מהמערה יוצאים אישה, ולידה פוקימון גדול דמוי רפש
[מצטער שאין ספרייט לאישה][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/569.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"מה אתה עושה פה ולמה הברחת את הווישמאר"אגיד תוך כדאי שאני מוציא את הפוקידע וסורק את הפוקימון שלה
"פוקימון נחמד יש לך שם את מעוניינת בקרב?"אשאל אותה
-
[b]טאי[/b]
"גארבודור, פוקימון הרפש והצורה המפותחת של טראביש. הם מרחיקים את אויבהם על ידי ריח מצחין, הצינורות שעל זנבו יכולים לשחרר כמות אדירה של רפש"
"פוקימון נחמד יש לך שם את מעוניינת בקרב?" אתה שואל אותה, האישה מביטה לכיוונך וקוראת "פצצת-רפש!".
הגארבודור יורה מזנבו פצצות רפש שפוגעות ברצפה, אתה ומדקיפ מתחמקים מהן.
"אתה-מפריע-לי-פה!" היא קוראת בזעם, הגארבודור יוצר סביבו כדורי כוח לבנים ומשחרר לכיוונכך ולכיוון מאדקיפ, הוא מתחמק אבל אתה נפגע ועף אחורה על האדמה.
בזמן שהוא רץ לעבריך מחכה שתקום, אתה רואה שהגארבודור תוקף את הווישמאר
-
[QUOTE=snivy~;1332708][b]טאי[/b]
"גארבודור, פוקימון הרפש והצורה המפותחת של טראביש. הם מרחיקים את אויבהם על ידי ריח מצחין, הצינורות שעל זנבו יכולים לשחרר כמות אדירה של רפש"
"פוקימון נחמד יש לך שם את מעוניינת בקרב?" אתה שואל אותה, האישה מביטה לכיוונך וקוראת "פצצת-רפש!".
הגארבודור יורה מזנבו פצצות רפש שפוגעות ברצפה, אתה ומדקיפ מתחמקים מהן.
"אתה-מפריע-לי-פה!" היא קוראת בזעם, הגארבודור יוצר סביבו כדורי כוח לבנים ומשחרר לכיוונכך ולכיוון מאדקיפ, הוא מתחמק אבל אתה נפגע ועף אחורה על האדמה.
בזמן שהוא רץ לעבריך מחכה שתקום, אתה רואה שהגארבודור תוקף את הווישמאר[/QUOTE]
"אוקי לא חייבים להיות כל כך אלימים" אגיד לה
"מדקיפ הצלפת בוץ ואז אקדח מים היצור הזה צריך מקלחת!"אפקוד עליו
-
[b]טאי[/b]
"מדקיפ הצלפת בוץ ואז אקדח מים היצור הזה צריך מקלחת!" אתה קורא לעברו,
מאדקיפ יורה כדורי בוץ אל עבר הפוקימון, הוא נפצע קשה וזז מעט אחורה.
"ירי-עיסה!" קוראת האישה, הגארבודור יורה הרבה נוזל סגול~כחול מהצינורות על זנבו, שפוגעות במאדקיפ ושורפות לו בגוף, מאדקיפ תוקף גם הוא במאדקיפ, ונראה שגם המים שלו שורפים לגארבודור.
[i]מאדקיפ למד כוויה![/i]
-
[QUOTE=snivy~;1332712][b]טאי[/b]
"מדקיפ הצלפת בוץ ואז אקדח מים היצור הזה צריך מקלחת!" אתה קורא לעברו,
מאדקיפ יורה כדורי בוץ אל עבר הפוקימון, הוא נפצע קשה וזז מעט אחורה.
"ירי-עיסה!" קוראת האישה, הגארבודור יורה הרבה נוזל סגול~כחול מהצינורות על זנבו, שפוגעות במאדקיפ ושורפות לו בגוף, מאדקיפ תוקף גם הוא במאדקיפ, ונראה שגם המים שלו שורפים לגארבודור.
[i]מאדקיפ למד כוויה![/i][/QUOTE]
"נחמד אני רואה שלמדת מתקפה חדשה"התפעל ממדקיפ
"רוצה לנסות אותה?"אשאל אותו
"מדקיפ כוויה עכשיו!"אצווה עליו
-
[b]טאי[/b]
אתה נעמד על רגליך ומצביע אל עבר הגארבודור הגדול,
"נחמד אני רואה שלמדת מתקפה חדשה, רוצה לנסות אותה?" אתה שואל את מאדקיפ וקורץ לו, הוא מתחיל לרוץ אל עבר גארבודור ואז יורה לעברו סילון מים רותחים.
אתה רואה שהווישמאר מתחילים להסתכל עליכם, ואז מתחילים להתקיף את הגארבודור והאישה גם כן.
הגארבודור נפגע מהכוויה ומתחיל להישרף בגופו, "אוי-לא!-גארבודור" היא קוראת, הווישמאר מתחילים לתקוף אחד אחד את הגארבודור שמעיף אותם בעזרת ידיו, אך נהיה חלש ונפצע מהכוויות.
"חזור" קוראת המאמנת, ולוחצת על כפתור בתיק שלה. "תשמור-על-עצמך-כדי-שנוכל-לטפל-בך-יותר-טוב-בפגישה-הבאה" היא קוראת, התיק הופך לסילון קטן, והיא מרחפת לה מהמקום, מאדקיפ יורה אקדח מים אך היא כבר באוויר
-
[QUOTE=snivy~;1332714][b]טאי[/b]
אתה נעמד על רגליך ומצביע אל עבר הגארבודור הגדול,
"נחמד אני רואה שלמדת מתקפה חדשה, רוצה לנסות אותה?" אתה שואל את מאדקיפ וקורץ לו, הוא מתחיל לרוץ אל עבר גארבודור ואז יורה לעברו סילון מים רותחים.
אתה רואה שהווישמאר מתחילים להסתכל עליכם, ואז מתחילים להתקיף את הגארבודור והאישה גם כן.
הגארבודור נפגע מהכוויה ומתחיל להישרף בגופו, "אוי-לא!-גארבודור" היא קוראת, הווישמאר מתחילים לתקוף אחד אחד את הגארבודור שמעיף אותם בעזרת ידיו, אך נהיה חלש ונפצע מהכוויות.
"חזור" קוראת המאמנת, ולוחצת על כפתור בתיק שלה. "תשמור-על-עצמך-כדי-שנוכל-לטפל-בך-יותר-טוב-בפגישה-הבאה" היא קוראת, התיק הופך לסילון קטן, והיא מרחפת לה מהמקום, מאדקיפ יורה אקדח מים אך היא כבר באוויר[/QUOTE]
"כל הכבוד מדקיפ" אגיד לו
אבדוק מה עם הווישמארים האחרים ואכנס לתוך המראה לראות מה האישה הזאת עשתה שם.
-
[QUOTE=snivy~;1332681][B]
[B]לורן[/B]
בתקווה לנצח, אתה מורה לטריוק לתקוף בשאיבה. היא פוגעת בפרוסופאס שנפגע קשה שוב, ובקושי מצליח לזוז עוד. היא מעיפה כדור נוסף אל עבר הריאמה, אך הריאמה מפוצץ את הכדור בידיו ודוחף את טריקו, היא עפה אחורה על קיר אחר וגם היא נופלת מעולפת.[/QUOTE]
"טריקו , תחזרי." אומר ואחזיר את טריקו לפוקדור , 'וואו , הצלחתי לעמוד די טוב נגד בראולי ורוקסן.' אחשוב שמח , "טוב , אז מה עכשיו?" אשאל .
-
[b]לורן[/b]
אתה מחזיר את טריקו,
'וואו , הצלחתי לעמוד די טוב נגד בראולי ורוקסן'אתה חושב, ואז ממשיך במחשבות משמחות.
"טוב , אז מה עכשיו?" אתה שואל את טום, "אני מניח שכדאי שנלך להתאמן".
"כן, ואנו צריכים לרפא את הפוקימונים, כנראה גם אתם" אומרת רוקסן.
ארבעתכם הולכים למרכז הפוקימונים, ומביאים לג'ואי את הפוכדורים. היא מתלהבת מעצם זה שבראוולי הגיע לביקור
אתם נפרדים מרוקסן שהלכה למכון, ונשארים עם בראוולי.
"מה דעתכם שאני אראה לכם מקום מגניב להתאמן בו?" הוא שואל.
[b]טאי[/b]
"כל הכבוד מאדקיפ" אתה משבח אותו, הוא קופץ בשמחה.
אתה הולך לווישמארים, חלקם פצועים והם מתחילים לרוץ אל עבר המערה.
אתה נכנס למערה ומרגיש בריח חזק, כנראה מהגארבודור שהיה פה, אתה גם רואה הרבה רפש במערה. אתה ממשיך ללכת בתוכה וסותם את אפיך, לפתע אתה רואה כארבעה מאמנים קשורים בחבל לאחת האבנים ולא יכולים להשתחרר.
[b]דרו[/b]
אתה יכול ללכוד אותו כשהוא ישן.. ואתה יכול להתקיף אותו..
--------
אתה מחכה לווידל, אך הוא ממשיך לישון.
-
[QUOTE=snivy~;1332958][b]
[b]דרו[/b]
אתה יכול ללכוד אותו כשהוא ישן.. ואתה יכול להתקיף אותו..
--------
אתה מחכה לווידל, אך הוא ממשיך לישון.[/QUOTE]
שחכתי להגיד שהשחקן שלי רגיש :sorry: אגב, מה עושה המתקפה רעידה?
----------------------------------------------
'אוף אין לי ברירה אני אתקוף אותו .. ' אחשוב ואגיד " רוגנרולה , אני בוחר בך! " ואוציא את הפוקדור של רוגנרולה ואגיד " רוגנרולה תשתמש בבלימה על הווידל הישן הזה " אגיד לרוגנרולה.
-
[b]דרו[/b]
שני דברים:
# אתה לא יודע שהפוקימון זה רוגנרולה.
# כל הקטע זה לבדוק מה ההתקפה עושה..
------
"אני בוחר בך!" אתה קורא וזורק את הפוכדור, ממנו יוצא פוקימון דמוי אבן קטנטן וקדיח, בצבע כחול.
"רוג?" הוא קוראו מסתכל עליך, לאחר מכן הוא מסתכל סביבו.
אתה מצביע על ווידל ומורה לו לתקוף בבלימה, הוא תוקף בבלימה שגורמת לווידל לעוף אחורה, הוא נפצע קצת, אבל עדיין ישן.
-
[QUOTE=snivy~;1332958][b]לורן[/b]
אתה מחזיר את טריקו,
'וואו , הצלחתי לעמוד די טוב נגד בראולי ורוקסן'אתה חושב, ואז ממשיך במחשבות משמחות.
"טוב , אז מה עכשיו?" אתה שואל את טום, "אני מניח שכדאי שנלך להתאמן".
"כן, ואנו צריכים לרפא את הפוקימונים, כנראה גם אתם" אומרת רוקסן.
ארבעתכם הולכים למרכז הפוקימונים, ומביאים לג'ואי את הפוכדורים. היא מתלהבת מעצם זה שבראוולי הגיע לביקור
אתם נפרדים מרוקסן שהלכה למכון, ונשארים עם בראוולי.
"מה דעתכם שאני אראה לכם מקום מגניב להתאמן בו?" הוא שואל.
[/QUOTE]
"בשמחה." אומר ואחכה לתגובתו של טום , עם הוא יסכים אז אבקש מבראוולי להוביל אותנו למקום , לאחר שנגיע למקום עם יש בו מים אז אוציא את הפוקימון שתפסת באגם , "אני בוחר בך." אומר ואוציא אותו , לאחר מכן אבדוק אותו בפוקדע , עם אין שם מים אז אוציא את ליינון .