-
[B][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-מערת הגרניט, הואן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את אקסגיוטור וגיבל והולך לחפש להם אימון. אתה רואה מקוהיטה מתאמנת, קדברות מדברים בטלפתיה, מאווילים הולכים באזור וארון מתנגש באבנים קטנות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444947][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה מוציא את אקסגיוטור וגיבל והולך לחפש להם אימון. אתה רואה מקוהיטה מתאמנת, קדברות מדברים בטלפתיה, מאווילים הולכים באזור וארון מתנגש באבנים קטנות.
מה תעשה?[/color][/quote]
"אוקיי גיבל צא בזעם דרקון על קדברה אחד אקסגיוטור צא בעל חושי על מקהויטה."
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לגיבל להשתמש בזעם דרקון על קדברה אחד. גיבל שולח להביור של אש כתומה וסגולה. השני מתעצבן ושולח לעבר גיבל קרן על חושית. הקדברה שגיבל תקף נפגע רגיל.גיבל נפגע רגיל מהקרן.
אתה אומר לאקסגיוטור להשתמש בעל חושי על מקוהיטה. עיניה של אקסגיוטור זוהרות היא מרימה את מקוהיטה באוויר עם כוח המשיכהה ומטיחה אותה באדמה בחוזקה. מקוהיטה נפגעת קשה. אתה רואה את ג'ייק רץ לכיוונך עם מאוויל שלו בחוץ, הוא רואה את המצב של גיבל ואומר:"אתה רוצה שאני ומאוויל נילחם מול הקדברה השני? אנחנו גם צריכים להתאמן".
מצב חיים שלך:
אקסגיטור- 10/10 (מקוהיטה הרבה פחות), גיבל 8/10 (קדברה 1 אותו דבר)
מאוויל של ג'ייק 10/10 (קדברה 2 אותו דבר)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444949][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לגיבל להשתמש בזעם דרקון על קדברה אחד. גיבל שולח להביור של אש כתומה וסגולה. השני מתעצבן ושולח לעבר גיבל קרן על חושית. הקדברה שגיבל תקף נפגע רגיל.גיבל נפגע רגיל מהקרן.
אתה אומר לאקסגיוטור להשתמש בעל חושי על מקוהיטה. עיניה של אקסגיוטור זוהרות היא מרימה את מקוהיטה באוויר עם כוח המשיכהה ומטיחה אותה באדמה בחוזקה. מקוהיטה נפגעת קשה. אתה רואה את ג'ייק רץ לכיוונך עם מאוויל שלו בחוץ, הוא רואה את המצב של גיבל ואומר:"אתה רוצה שאני ומאוויל נילחם מול הקדברה השני? אנחנו גם צריכים להתאמן".
מצב חיים שלך:
אקסגיטור- 10/10 (מקוהיטה הרבה פחות), גיבל 8/10 (קדברה 1 אותו דבר)
מאוויל של ג'ייק 10/10 (קדברה 2 אותו דבר)
מה תעשה?[/color][/quote]
"כמובן ג'ייק רק אל תפריע לי" אני אומר בחיוך. "עכשיו שוב אקסגיוטור על חושי על מקוהיטה וגיבל עכשיו חפירה ושאתה מתכונן לצאת על דקברה תשתמש גם בזעם דרקון" אני אומר וממשיך לחייך.
-
[quote=torterra11;1444914][b][color="royalblue"]
[b][color="red"]אנדי[/color][/b]
[color="red"]*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-נימבאסה, יונובה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לבליצל כל הכבוד וללוקאס אתה אומר שכדאי ללכת לנוח כי היום היה מעייף. הוא מסכים איתך ואתם חוזרים לבסיס והולכים לישון מוקדם. למחרת בוקר אתם מתעוררים רעננים ולגמרי, ולוקאס אומר:"בוא נלך לכיוון הזירה של הטורניר". אתה מסכים איתו ואתם הולכים לזירה. כשאתם מגיעים, השופט אומר:"כולם, ברוכים הבאים לרבעי הגמר של טורניר נימבאסה! ברבע הגמר, כמו בסיבוב הקודם, כל צד ישתמש בפוקימון אחד. הצד הראשון שייגמרו לו כל הפוקימונים יפסיד, והשני יעלה לחצאי הגמר!. הקרב הראשון היום- אנדי וורטהם נגד איימי בלו!". מולך ניגשת איימי. השופט אומר:"3,2,1, תנו לקרב להתחיל!" איימי אומרת:"סימיסיר, צא!" ומהפוקדור יוצא קוף אדום עם פרווה בצורת להבה על הראש.
מה תעשה?[/color][/quote]
אני אבדוק את הפוקמון בפוקדקס ואז אוציא את היפופוטאס ואומר לו: "תשתמש בחפירה ואז בקבר חול ואז בנשיכה".
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
ג'ייק אומר:"מאוויל,תשתמש במתקפת עילפון ואז בנשיכה על הקדברה הימני!" מאוויל רץ, ואז נעלם. הוא מופיע בכל מיני מקומות בהם הוא תוקף בחוזקה את קדברה. קדברה נפגע קשה. לאחר מכן מאוויל מכוון את הפה החד והמזויף שלו לעבר קדברה ונושך אותו בחוזקה רבה. הוא נפגע קשה. לאחר מכן, מאוויל נותן לקדברה נשיכה עוצמתית ומרסקת *מאוויל של ג'ייק למד לעיסה!* וקדברה מתעלף. אתה אומר לפוקימונים שלך את המשימות שלהם. עיניה של אקסגיוטור שוב פעם זוהרות, היא שוב מרימה את מקוהיטה בכוח המחשבה ומטיחה אותה לרצפה בעוצמתיות. מקוהיטה נפגעה חזק, והיא כעת תשושה.
לאחר מכן, גיבל מתחפר בבור עמוק באדמה, ואז יוצא בפתאומיות החוצה תוך כדי חבטה בקדברה שפוגעת בורגיל. ברגע שהוא יוצא, הוא שולח להביור של להבות סגולות-כתומות לעבר קדברה ופוגע בו רגיל. קדרה כבר נחלש, ומשתמש על גיבל בבלבול קדברה שולח לעבר גיבל כדור על-חושי קטן שמטשטש אותו לשניה-שתיים, ופוגע בו באופן רגיל.
מצב חיים שלך:
אקסגיוטור-10/10 (מקוהיטה הרבה פחות), גיבל 6/10 (קדברה 1 פחות)
מאוויל של ג'ייק 10/10 (קדברה 2 התעלף.)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]אנדי[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה בודק אותו בפוקדקס. הפוקדקס אומר: פוקימון מספר 514- סימיסיר, פוקימון הגחלת. הוא ההתפתחות של פנסיר. כשהוא מתרגש, גחלים יוצאות מראשו ומזנבו והוא נהיה חם. מסיבה מסוימת, הוא אוהב מאכלים מתוקים". אתה מוציא את היפופוטאס ואומר לו את הפקודות שלו. היפופוטאס חופר בור באדמה, נכנס לתוכו ואז יוצא ומכה את סימיסיר בחוזקה. סימייר נפגע קשה. לאחר מכן, היפופוטאס חופר במקום ומעיף את החול לעבר סימיסיר. סימיסיר נפג קשה. לאחר מכן, היפופוטאס מזנק על סימיסיר ונושך אותו בחוזקה. סימיסיר נפגע קשה ומתעלף. השופט אומר:"לאיימי לא נשאר יותר פוקימונים. המנצח הוא אנדי וורטהם! הוא מעפיל לחצי הגמר!". אתה מתלהב מהניצחון שלך. לאחר הקרבות הבאים, השופט מקריא את התוצאות. "ותוצאות הקרבות של היום: אנדי ניצח את איימי! אלף ניצח את קונור! טוני מנצח את קאי! לוקאס מנצח את ווס! נתראה בחצי הגמר! חצי הגמר ייערך היום אחרי צהריים!". הקהל מתפזר. אתה ולוקאס נפגשים, ולוקאס אומר:"ראית? שנינו עברנו גם לחצי גמר! תחשוב איזה מוזר יהיה אם שנינו נעלה לגמר? טוב... אז אתה רוצה לעשות משהו עד החצי-גמר? אני חושב שאני אלך לאמן את הפוקימונים שלי ליד חורבות וויט, שנמצאים דרומה מפה. אתה גם בא?"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444958][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
ג'ייק אומר:"מאוויל,תשתמש במתקפת עילפון ואז בנשיכה על הקדברה הימני!" מאוויל רץ, ואז נעלם. הוא מופיע בכל מיני מקומות בהם הוא תוקף בחוזקה את קדברה. קדברה נפגע קשה. לאחר מכן מאוויל מכוון את הפה החד והמזויף שלו לעבר קדברה ונושך אותו בחוזקה רבה. הוא נפגע קשה. לאחר מכן, מאוויל נותן לקדברה נשיכה עוצמתית ומרסקת *מאוויל של ג'ייק למד לעיסה!* וקדברה מתעלף. אתה אומר לפוקימונים שלך את המשימות שלהם. עיניה של אקסגיוטור שוב פעם זוהרות, היא שוב מרימה את מקוהיטה בכוח המחשבה ומטיחה אותה לרצפה בעוצמתיות. מקוהיטה נפגעה חזק, והיא כעת תשושה.
לאחר מכן, גיבל מתחפר בבור עמוק באדמה, ואז יוצא בפתאומיות החוצה תוך כדי חבטה בקדברה שפוגעת בורגיל. ברגע שהוא יוצא, הוא שולח להביור של להבות סגולות-כתומות לעבר קדברה ופוגע בו רגיל. קדרה כבר נחלש, ומשתמש על גיבל בבלבול קדברה שולח לעבר גיבל כדור על-חושי קטן שמטשטש אותו לשניה-שתיים, ופוגע בו באופן רגיל.
מצב חיים שלך:
אקסגיוטור-10/10 (מקוהיטה הרבה פחות), גיבל 6/10 (קדברה 1 פחות)
מאוויל של ג'ייק 10/10 (קדברה 2 התעלף.)
מה תעשה?[/color][/quote]
"אוקיי קדברה אתה תהיה שלי" אני אומר בחיוך "שוב גיבל אותו תרגיל ואקסגיוטור תשתמש שוב בעל חושי ותטיח את מקוהיטה על קדברה" אני אומר מחויך עדיין
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לגיבל להשתמש באותו תרגיל. גיבל חופר בור באדמה ונכנס לתוכו. לאחר כמה זמן גיבל יוצא וחובט בקדברה בחוזקה. לאחר מכן, גיבל תופס את קדברה בחוזקה ונושך אותו נשיכה עוצמתית. לאחר הנשיכה, גיבל אומר:"גי,גי" ומוקף כולו באור לבן. גיבל צומח לגובה, מגדל ידיים ארוכות עם להבים עליהם, מצמיח רגליים ומשנה את צורת הראש. לאחר מכן, גיבל חוזרלצבעיו ורואים גרסה מוגדלת ודקה יותר של גיבל. *מזל טוב! גיבל התפתח ל[B]גאבייט[/B]!* *גאבייט למד [B]לעיסה[/B]!*.
קדברה מתעלף. לאחר מכן, אקסגיטור מתעצבנת. היא מתרכזת חזק, ובינתיים מופיעים כדורים ורודים מעל ראשה, ואז היא צועקת וכל הכדורים עפים לעבר מקוהיטה ומעלפים אותה. *מזל טוב! אקסגיוטור למדה [B]הלם על-חושי[/B]! (psyshock)*/
מצב חיים שלך:
אקסגיוטור:10/10 (מקוהיטה התעלפה), גאבייט 6/10 (קדברה 1 התעלף)
מאוויל של ג'ייק 10/10.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444966][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לגיבל להשתמש באותו תרגיל. גיבל חופר בור באדמה ונכנס לתוכו. לאחר כמה זמן גיבל יוצא וחובט בקדברה בחוזקה. לאחר מכן, גיבל תופס את קדברה בחוזקה ונושך אותו נשיכה עוצמתית. לאחר הנשיכה, גיבל אומר:"גי,גי" ומוקף כולו באור לבן. גיבל צומח לגובה, מגדל ידיים ארוכות עם להבים עליהם, מצמיח רגליים ומשנה את צורת הראש. לאחר מכן, גיבל חוזרלצבעיו ורואים גרסה מוגדלת ודקה יותר של גיבל. *מזל טוב! גיבל התפתח ל[b]גאבייט[/b]!* *גאבייט למד [b]לעיסה[/b]!*.
קדברה מתעלף. לאחר מכן, אקסגיטור מתעצבנת. היא מתרכזת חזק, ובינתיים מופיעים כדורים ורודים מעל ראשה, ואז היא צועקת וכל הכדורים עפים לעבר מקוהיטה ומעלפים אותה. *מזל טוב! אקסגיוטור למדה [b]הלם על-חושי[/b]! (psyshock)*/
מצב חיים שלך:
אקסגיוטור:10/10 (מקוהיטה התעלפה), גאבייט 6/10 (קדברה 1 התעלף)
מאוויל של ג'ייק 10/10.
מה תעשה?[/color][/quote]
"צא פוקדור" אני אומר וזורק על קדברה. "ג'ייק זרוק גם על שלך ואז נוכל להחליף ויהיו לנו 2 אלקזאמים" אני אומר לו בחיוך.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה זורק פוקדור על קדברה ואומר לג'ייק לזרוק גם על האחד שהוא ניצח, כדי שיהיו לכם שנ אלקאזמים. ג'ייק אומר:"רעיון טוב תומאס." וזורק פוקדור על הקדברה שלו. שניכם זרקתם את הפוקדורים. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו... [SPOILER]מזל טוב! שנים תפסתם קדברה! מתקפות לשניהם:"קרן על-חושית,בלבול,השהייה (disable)[/SPOILER].
מה תעשה?
קדברה תמונה:[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/064.gif[/IMG][/SPOILER]
-
[quote=torterra11;1444971][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה זורק פוקדור על קדברה ואומר לג'ייק לזרוק גם על האחד שהוא ניצח, כדי שיהיו לכם שנ אלקאזמים. ג'ייק אומר:"רעיון טוב תומאס." וזורק פוקדור על הקדברה שלו. שניכם זרקתם את הפוקדורים. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו... [spoiler]מזל טוב! שנים תפסתם קדברה! מתקפות לשניהם:"קרן על-חושית,בלבול,השהייה (disable)[/spoiler].
מה תעשה?
קדברה תמונה:[/color]
[spoiler][img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/064.gif[/img][/spoiler][/quote]
"טוב רוצה שנחליף אותם כדי שיהיו לשנינו אלקאזמים?" אני שואל אותו מחויך מהיום.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה מציע לג'ייק להחליף את הקדברות כדי שלשניכם יהיה אלקזאמים. הוא אומר:"כן,סבבה. זה רעיון די טוב. רק בוא נחזור לבסיס כדי שנוכל לעשות ת ההחלפה במכונה כדי שהם יתפתחו." אתה מסכים למה שהוא אומר ושניכם משתגרים חזרה לבסיס בוורמיליון. כשאתם מגיעים לבסיס, ג'ייק אומר לפקידה:"אנחנו רוצים לעשות החלפת פוקימונים." והפקידה אומרת:"בואו אחריי" ולוקחת אתכם בין חדרי הבסיס עד שאתם מגיעים לחדר שחציו כחול וחציו אדום. בחיבור בין שני הצבעים ניצבת מכונה. הפקידה אומרת:"שכל אחד ישים את הפוקימון שהוא רוצה להחליף בצד אחד של המכונה." ואתה וג'ייק מניחים את הקדברות במכונה. הפקידה לוחצת על כפתור, והפוקדורים נכנסים לתוך המכונה. על המסך, רואים תמונה של הפוקדורים נפתחים ומהם יוצאים קדברות. הקדברות מחליפים ביניהם במקום ונכנסים לפוקדורים השניים. לאחר מכן, המכונה מורידה חזרה את הפוקדורים והפקידה אומרת:"זהו. ההחלפה הסתיימה. אתם יכולים לקחת את הפוקימונים". אתה וג'יק מרימים את הפוקדורים, ובבת אחת שניהם עולים לאוויר, נצבעים באור לבן בוהק, מסתובבים במהירות במקום ונוחתים לכם חזרה בידיים בצבעים הרגילים. אתה וג'ייק מוציאים את הפוקימונים, ומהפוקדורים יוצאים שני גרסאות מוגלות של קדברה בלי הקישוטים האדומים, עם 2 כפיות ושפם ארוך מאוד. *מזל טוב! הקדברות שלך ושל ג'ייק התפתחו לאלאקזאמים!". ג'ייק אומר:" וואו, זה היה כיף. מה נעשה עכשיו, עד סוף היום? יש המון דברים לעשות. היי, רוצה להמשיך את הקרב ביניו שהתחלנו לפני המשימה? הפעם זה יהיה באמת כיף, כי הפוקימונים שלנו התחזקו. ובנוסף, יש לי עוד שני פוקימונים שלא הראיתי לך אז נוכל שנינו להשתמש בשבעה פוקימונים! נו ,מה אתה אומר?
מה תעשה?
אלאקזאם תמונה-[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/065.gif[/IMG][/SPOILER]
[B]רועי,עומר,נועם,מתן,מתן-גרי[/B]
מה קורה? למה אתם לא מגיבים?
ו[B][COLOR="RoyalBlue"]אייל[/COLOR][/B]
כשתוכל תגיב, עדיף היום
-
[quote=torterra11;1444973][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה מציע לג'ייק להחליף את הקדברות כדי שלשניכם יהיה אלקזאמים. הוא אומר:"כן,סבבה. זה רעיון די טוב. רק בוא נחזור לבסיס כדי שנוכל לעשות ת ההחלפה במכונה כדי שהם יתפתחו." אתה מסכים למה שהוא אומר ושניכם משתגרים חזרה לבסיס בוורמיליון. כשאתם מגיעים לבסיס, ג'ייק אומר לפקידה:"אנחנו רוצים לעשות החלפת פוקימונים." והפקידה אומרת:"בואו אחריי" ולוקחת אתכם בין חדרי הבסיס עד שאתם מגיעים לחדר שחציו כחול וחציו אדום. בחיבור בין שני הצבעים ניצבת מכונה. הפקידה אומרת:"שכל אחד ישים את הפוקימון שהוא רוצה להחליף בצד אחד של המכונה." ואתה וג'ייק מניחים את הקדברות במכונה. הפקידה לוחצת על כפתור, והפוקדורים נכנסים לתוך המכונה. על המסך, רואים תמונה של הפוקדורים נפתחים ומהם יוצאים קדברות. הקדברות מחליפים ביניהם במקום ונכנסים לפוקדורים השניים. לאחר מכן, המכונה מורידה חזרה את הפוקדורים והפקידה אומרת:"זהו. ההחלפה הסתיימה. אתם יכולים לקחת את הפוקימונים". אתה וג'יק מרימים את הפוקדורים, ובבת אחת שניהם עולים לאוויר, נצבעים באור לבן בוהק, מסתובבים במהירות במקום ונוחתים לכם חזרה בידיים בצבעים הרגילים. אתה וג'ייק מוציאים את הפוקימונים, ומהפוקדורים יוצאים שני גרסאות מוגלות של קדברה בלי הקישוטים האדומים, עם 2 כפיות ושפם ארוך מאוד. *מזל טוב! הקדברות שלך ושל ג'ייק התפתחו לאלאקזאמים!". ג'ייק אומר:" וואו, זה היה כיף. מה נעשה עכשיו, עד סוף היום? יש המון דברים לעשות. היי, רוצה להמשיך את הקרב ביניו שהתחלנו לפני המשימה? הפעם זה יהיה באמת כיף, כי הפוקימונים שלנו התחזקו. ובנוסף, יש לי עוד שני פוקימונים שלא הראיתי לך אז נוכל שנינו להשתמש בשבעה פוקימונים! נו ,מה אתה אומר?
מה תעשה?
אלאקזאם תמונה-[/color]
[spoiler][img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/065.gif[/img][/spoiler]
[/quote]
"ברור אבל אולי יש איזה טורניר וככה באמת נוכל להלחם ולראות עם אנחנו הכי חזקים פה" אני אומר לו בחיוך. "אני בטוח ששנינו נזכה להלחם" אני מוסיף.
-
[quote=torterra11;1444958][b][color="royalblue"]
[b][color="red"]אנדי[/color][/b]
[color="red"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה בודק אותו בפוקדקס. הפוקדקס אומר: פוקימון מספר 514- סימיסיר, פוקימון הגחלת. הוא ההתפתחות של פנסיר. כשהוא מתרגש, גחלים יוצאות מראשו ומזנבו והוא נהיה חם. מסיבה מסוימת, הוא אוהב מאכלים מתוקים". אתה מוציא את היפופוטאס ואומר לו את הפקודות שלו. היפופוטאס חופר בור באדמה, נכנס לתוכו ואז יוצא ומכה את סימיסיר בחוזקה. סימייר נפגע קשה. לאחר מכן, היפופוטאס חופר במקום ומעיף את החול לעבר סימיסיר. סימיסיר נפג קשה. לאחר מכן, היפופוטאס מזנק על סימיסיר ונושך אותו בחוזקה. סימיסיר נפגע קשה ומתעלף. השופט אומר:"לאיימי לא נשאר יותר פוקימונים. המנצח הוא אנדי וורטהם! הוא מעפיל לחצי הגמר!". אתה מתלהב מהניצחון שלך. לאחר הקרבות הבאים, השופט מקריא את התוצאות. "ותוצאות הקרבות של היום: אנדי ניצח את איימי! אלף ניצח את קונור! טוני מנצח את קאי! לוקאס מנצח את ווס! נתראה בחצי הגמר! חצי הגמר ייערך היום אחרי צהריים!". הקהל מתפזר. אתה ולוקאס נפגשים, ולוקאס אומר:"ראית? שנינו עברנו גם לחצי גמר! תחשוב איזה מוזר יהיה אם שנינו נעלה לגמר? טוב... אז אתה רוצה לעשות משהו עד החצי-גמר? אני חושב שאני אלך לאמן את הפוקימונים שלי ליד חורבות וויט, שנמצאים דרומה מפה. אתה גם בא?"
מה תעשה?[/color][/quote]
"נשמע רעיון טוב. בוא נלך" אומר ללוקאס. כאשר נגיע אוציא את כולם ואומר להם שאנו הולכים להתאמן למחר.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לג'ייק שיכול להיות שיש טורניר שאז תוכלו להוכיח לכולם שאתם הכי חזקים. הפקידה במקרה שומעת את השיחה, ואומרת לכם:"האמת שיש לנו טורניר קרבות כפולים בבסיס, ואנחנו מחכים לעוד שניים בשביל להתחיל. אתם רוצים להצטרף כצוות?[/COLOR]