[QUOTE=Igarashi Ganta;1327881]אל תלמד אותי על באנים
טיפש.[/QUOTE]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1327884][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]הוא לא טיפש.תרגיע עם הטון הזה...[/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
לא מתגאה,אבל אני יודע איך זה באן אז
Printable View
[QUOTE=Igarashi Ganta;1327881]אל תלמד אותי על באנים
טיפש.[/QUOTE]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1327884][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]הוא לא טיפש.תרגיע עם הטון הזה...[/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
לא מתגאה,אבל אני יודע איך זה באן אז
תוכיח שהוא לא
[FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3]הוא יותר חכם ממך זה בטוח =][/SIZE][/B][/FONT]
איזו היתרגשות!!!
אתם לא מאמינים מה קרה!!
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1327888][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3]הוא יותר חכם ממך זה בטוח =][/SIZE][/B][/FONT][/QUOTE]
תודה
[QUOTE=Igarashi Ganta;1327887]תוכיח שהוא לא[/QUOTE]
תקשיב לפקח
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1327888][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3]הוא יותר חכם ממך זה בטוח =][/SIZE][/B][/FONT][/QUOTE]
אני בספק אם אתה יודע עלי קצוץ שאתה אומר את זה
שלא לדבר על זה שאתה חושב שאתה חתול בכלל ובערך רוב הפורום שונא אותך, אבל שיהיה
[QUOTE=מאסטר ליאון;1327892]תודה
תקשיב לפקח[/QUOTE]
להקשיב לאחד שחושב שהוא חתול?
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]מיאו אני החתול הכי מגניב בארץ ואני לא שם עליך או על האחרים קצוץ =][/B][/SIZE][/FONT]
שלחתי את המ"ת לבדיקה!!
היי יצא לי חרוז תפוז עם התגובה הקודמת שלי
[QUOTE=Igarashi Ganta;1327894]אני בספק אם אתה יודע עלי קצוץ שאתה אומר את זה
שלא לדבר על זה שאתה חושב שאתה חתול בכלל ובערך רוב הפורום שונא אותך, אבל שיהיה
להקשיב לאחד שחושב שהוא חתול?[/QUOTE]
אלכס,אל תיסחף לשטויות שלו(תמיד רציתי לומר את זה לפקח) ורובב הפורום בסדר עם אלכס,לפחות אלה ששמים עליהם.
[quote=~*DeXTeR*~;1327895][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]מיאו אני החתול הכי מגניב בארץ ואני לא שם עליך או על האחרים קצוץ =][/B][/SIZE][/FONT][/quote]
גם אם היית רוצה לא הייתי מרשה לחתול לשים עלי קצוץ :nose_pick:
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1327895][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]מיאו אני החתול הכי מגניב בארץ ואני לא שם עליך או על האחרים קצוץ =][/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
תוסיף פרצוף של פורבראלון בסוף כדי שיבינו את הכוונה האמיתית
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]לא ממש אכפת לי מה אחרים חושבים עליי או שונאים אותי או Whatever....אני עושה את העבודה שלי כמו שצריך ולא שם על אף אחד כאן =][/SIZE][/FONT][/B]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1327900][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]לא ממש אכפת לי מה אחרים חושבים עליי או שונאים אותי או Whatever....אני עושה את העבודה שלי כמו שצריך ולא שם על אף אחד כאן =][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
אם אתה שואף להיות חמור אז אתה עושה הכל כמו שצריך
[quote=Igarashi Ganta;1327901]אם אתה שואף להיות חמור אז אתה עושה הכל כמו שצריך[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]תודה [/B]=][/SIZE][/FONT]
[QUOTE=Amitlv;1327891]איזו היתרגשות!!!
אתם לא מאמינים מה קרה!![/QUOTE]
[QUOTE=Amitlv;1327896]שלחתי את המ"ת לבדיקה!!
היי יצא לי חרוז תפוז עם התגובה הקודמת שלי[/QUOTE]
יחס משהו?