-
[quote=Kurohige;1332618]אלון אל תצחעק עליי~!!!!!
מה עשיתי לך פלופי :([/quote]
לא ענית לי מקדום מזה OP בשבילך?
[quote=Ritsuka Kun;1332617]לא רואה שאני כבר לא ירוק? Xd[/quote]
למרות שאני אוהב את הצבע הירוק , עדיף להיות וורוד , שלא גם אתה היית מתחרפן וניהיה פסיכי משוגע
-
שקד, לא יודע אם להסכים איתך או לא, אבל האמת היא שהשגתי יותר כמשתמש רגיל מאשר כבעל תפקיד בפורום.
-
Op זה התורה שלי והדבר שאולי שינה את חיי.
-
[quote=Kurohige;1332622]Op זה התורה שלי והדבר שאולי שינה את חיי.[/quote]
ראשי תיבות של מזה? כנראה שלי זה משמעות שונה
-
[quote=ワンピース;1332619]אההה, לא הבנתי על מה אתם מדברים (:
ניהול זה קקי D:[/quote]
כאילו לא באמת בגלל היטמן פרשתי~
אבל זה היה אחרי כל החיקו הזה, ואז אלכס הפך להיות מנכל~ אז החלטתי לעזוב Xp
-
[QUOTE=Hit Man;1332621]שקד, לא יודע אם להסכים איתך או לא, אבל האמת היא שהשגתי יותר כמשתמש רגיל מאשר כבעל תפקיד בפורום.[/QUOTE]
מה הטעם בניהול בתאכל'ס? שתהיה לך את היכולת לתת לאנשים באנים? סתם בולשיט
אפשר לעשות אותו הדבר בלי להתחרפן כמו רוב המנהלים שהיו מאז תחילת הפורום..
-
-
[QUOTE=Kurohige;1332618]אלון אל תצחעק עליי~!!!!!
מה עשיתי לך פלופי :([/QUOTE]
לא הזכרת אותי :(
-
חייקו זה היה סיפור שיש לו סוף טוב מחוץ לפורום. זה רק מוכיח שאם מוציאים את הדברים מהקדרה מלאת הלחצים שיש פה בפורום, אז אפשר לעשות דברים נורא יפים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332625]כאילו לא באמת בגלל היטמן פרשתי~
אבל זה היה אחרי כל החיקו הזה, ואז אלכס הפך להיות מנכל~ אז החלטתי לעזוב Xp[/QUOTE]
היטמן כפרות עליו
מה קרה עם חיקו באמת? לא הייתי שלוש שניות לפני שזה נגמר 3:
-
[quote=Kurohige;1332627]Op זה וואן פיס[/quote]
אהה.... טוב אני לא רואה את זה וגם בחיים לא ראיתי ..
[quote=ワンピース;1332626]מה הטעם בניהול בתאכל'ס? שתהיה לך את היכולת לתת לאנשים באנים? סתם בולשיט
אפשר לעשות אותו הדבר בלי להתחרפן כמו רוב המנהלים שהיו מאז תחילת הפורום..[/quote]
אה.. אני החופר פה על זה שהמנהלים הפכו להיות זומבים , אסור לשמנים לגנוב רעיונות והשקפות עולם :nose_pick:
-
[quote=Hit Man;1332608]אלון, אתה הולך להישרף מהניסיון שלך להגן על ההנהלה. קח את זה בחשבון. אם אלכס ירד בסופו של דבר והמערכת תצטרך להתנקות, ואתה לא תהיה זה שייצא עכשיו נגדו וידע לזהות שהסירה הזו טובעת, אז גם אתה בסופו של דבר תשלם את המחיר. כדאי לך לחשוב על זה עכשיו כמו הישרדות. לא כמו פורום. אלכס קיבל 20 קולות להדחה. האם אתה באמת הולך לקחת את הצד שלו או שאתה הולך בפעם הראשונה שלך, מאז שנרשמת לפורום אי אז ב2012, ולהקשיב לקולם של אלה שראו הכל, שמעו הכל ויודעים הכל? הזדמנות אחרונה.[/quote]
לא נרשמתי ב2012 ם:
אני כמעט בטוח שנרשמתי ב2010.
בכל מקרה, אמרתי שאני נגדך? אמרתי שאני איתו? בעקרון, לכם לא אמרתי כלום. רק אמרתי שהבאן של נדב היה מוצדק (וגם זה לא סופי, בנוגע לצמיתות אני לא בטוח)
נגיד וזה לא אלכס, נגיד וזה מישהו אחר. כל עוד הוא כנה, ועושה עבודה טובה, אין לי בעיה להישאר לצידו גם אם אני אפסיד בסופו של דבר, אלכס באמת עשה מספר טעויות, אבל במקום להביא את זה ממקום של שינוי ההתנהגות, אתם מביאים את זה למקום של שינוי הבנאדם, והורדתו. הבנאדם אשכרה נפגע מזה, תביאו את זה למקום של שינוי, אם לא תצליחו, תמשיכו להתלונן, מה אני כבר אגיד לכם.. זה לא שאני יכול לשנות מה שאתם רוצים, אני לא אצטרף אליכם למחאה נגד אלכס, אבל שוב, אני גם לא אמרתי שאני תומך [B]בכל[/B] דבר שהוא עושה.
-
[QUOTE=Hit Man;1332629]חייקו זה היה סיפור שיש לו סוף טוב מחוץ לפורום. זה רק מוכיח שאם מוציאים את הדברים מהקדרה מלאת הלחצים שיש פה בפורום, אז אפשר לעשות דברים נורא יפים.[/QUOTE]
חייקו הסתיים ?!
-
[QUOTE=Psychic;1332631]אהה.... טוב אני לא רואה את זה וגם בחיים לא ראיתי ..
אה.. אני החופר פה על זה שהמנהלים הפכו להיות זומבים , אסור לשמנים לגנוב רעיונות והשקפות עולם :nose_pick:[/QUOTE]
אז למה אתה מנסה לחפש תשובות למה זה? פשוט תראה בעצמך.. O:
ושתוק את הפה, השמנמן היחיד פה זה אתה, שלב ההכחשה לוקח הרבה זמן אצלך
-
עזבו את אלון,מי שנוגע בוא יש לו עסק איתי :sunglasses: