-
ממש אי אפשר אתכם כבר, אתם תינוקיים וברגע שטועים ישר 'אתה חושב שמבין הכל יותר מכולם'. אולי תודו טעיתי וזהו? כבר לא תופס הקטע של 'אתה שחצן בוא נעביר נושא ולא נודה שטעיתי'
[b]תסתכל איזה קטע!!![/b]
אמרתי אתמול איזה חרא אקירה תוקע סופר סהייה ויריבים!
פתאום מגיע מור ואופיר אומר לא נכון תזכור שדיברו על הסהייה לפני וגם רצו לסיים תסדרה בפריז.
מה אביב אומר?
[b]צודק! טעיתי! אני רואה דיביז באור אחר עכשיו.[/b]
רגע זה מתנגש לי עם אביב המבין הכל...............
לא אדון תומר, זה אתה שטוען שהבאונטי זו דרך להראות כוח דמויות שזה אולי חצי נכון אבל ממש לא האמת המלאה. לצערי אתה לא מבין בוואן פיס, וזה לא ממקום של שחצנות, זו פשוט האמת... לא מספיק לראות או לקרוא כמו מטורף, צריך להבין. מי שטוען שהבאונטי זו דרך של אודהל הצגת כוחות, שישתוק.
ואילן אנילא מדבר על Wifi Level
-
[QUOTE=Ilan;1345851]נו זה כל השאר היו חסרי תועלת...[/QUOTE]
כי לא סתם בקושי רואים אותם בהמשך כי לא רוצים להתעסק בהם
יאמצ'ה נראלי בכלל לא ראו בסאגת בו
טיאן ראו ממש קצת שהוא ניסה לעזור נגד בו
אתה מבין שהם לא היו בכוח של סופר סאיין 1 נכון?
-
כן אבל עדיין הוא די איטי גם למשחק...
אני שמעתי שסאגת בו נעשתה נטו בגלל פופולאריות ובגלל שטואי אנימשיון רצו עוד כסף הם עשו את Gt שהיה חרא טהור... ועשו מגוקו וטראנקס בייבי סיטר לפאן שתכלס לא עשתה כלום..
כן אני מבין את זה... טיאן עזר קצת לעכב את סל.. אבל זהו..
לא יודע אקירה יכל לתת לבני אדם יכולות וזה.. לדעתי זה קצת מציק שחוץ מהסאיינים לאף אחד לא היה ולו סיכוי להביס אף אחד לא היו גם מספיק נבלים משניים בזי
בתחילת כל סאגה היו קצת משניים בסאיינים רק הסייבמן בפריזה היו כמה.. אבל אחרי שהתחילו להילחם בפריזה (שזה איזה 20 פרקים) כל השאר היו מיותרים.
באנדרוידים פשוט היו ממש קצת רק סל ג'ירו ואנדרויד 19
בבו היה בהתחלה אבל אחרי ההתחלה זהו..
-
[QUOTE=Flupy;1345831]אני לא מבין מה הבעיה במספרים םם
אודה כן משתמש במספרים בשביל להראות דברים אז דיי לחרטת ולעשות כאילו אודה מושלם, הבאונטי זה דרך של אודה להראות את הרמה של הדמויות[U][B](נכון זה לא מראה את הכוח של הדמויות אלה כמה הם מסוכנים~)[/B][/U][/QUOTE]
[QUOTE=X-Drake;1345853]ממש אי אפשר אתכם כבר, אתם תינוקיים וברגע שטועים ישר 'אתה חושב שמבין הכל יותר מכולם'. אולי תודו טעיתי וזהו? כבר לא תופס הקטע של 'אתה שחצן בוא נעביר נושא ולא נודה שטעיתי'
[b]תסתכל איזה קטע!!![/b]
אמרתי אתמול איזה חרא אקירה תוקע סופר סהייה ויריבים!
פתאום מגיע מור ואופיר אומר לא נכון תזכור שדיברו על הסהייה לפני וגם רצו לסיים תסדרה בפריז.
מה אביב אומר?
[b]צודק! טעיתי! אני רואה דיביז באור אחר עכשיו.[/b]
רגע זה מתנגש לי עם אביב המבין הכל...............
לא אדון תומר, זה אתה שטוען שהבאונטי זו דרך להראות כוח דמויות שזה אולי חצי נכון אבל ממש לא האמת המלאה. לצערי אתה לא מבין בוואן פיס, וזה לא ממקום של שחצנות, זו פשוט האמת... לא מספיק לראות או לקרוא כמו מטורף, צריך להבין. מי שטוען שהבאונטי זו דרך של אודהל הצגת כוחות, שישתוק.
ואילן אנילא מדבר על Wifi Level[/QUOTE]
אני צריך לסמן את זה עוד פעם ??
כי אני יכול הינה:
"(נכון זה לא מראה את הכוח של הדמויות אלה כמה הם מסוכנים~)"
ואני יכול גם להגדיל
[SIZE="7"](נכון זה לא מראה את הכוח של הדמויות אלה כמה הם מסוכנים~)[/SIZE]
אבל לא, אדון אביב צודק ואני טועה, מצטער אדוני.
ומה אכפת לי מה הם אמרו ?אני מדבר איתם כרגע ?
ואתה מבין ?במקום להראות לי עובדות שאני טועה אתה פונה ישר לזה שאני ילד קטן ומתעלם הדברים שאמרתי:wink:
-
[QUOTE=Ilan;1345855]כן אבל עדיין הוא די איטי גם למשחק...
אני שמעתי שסאגת בו נעשתה נטו בגל פופולאריות ובגלל שטואי אנימשיון רצו עוד כסף הם עשו את Gt שהיה חרא טהור...
כן אני מבין את זה... טיאן עזר קצת לעכב את סל.. אבל זהו..
לא יודע אקירה יכל לתת לבני אדם יכולות וזה.. לדעתי זה קצת מציק שחוץ מהסאיינים לאף אחד לא היה ולו סיכוי להביס אף אחד לא היו גם מספיק נבלים משניים בזי
בתחילת כל סאגה היו קצת משניים בסאיינים רק הסייבמן בפריזה היו כמה.. אבל אחרי שהתחילו להילחם בפריזה (שזה איזה 20 פרקים) כל השאר היו מיותרים.
באנדרוידים פשוט היו ממש קצת רק סל ג'ירו ואנדרויד 19
בבו היה בהתחלה אבל אחרי ההתחלה זהו..[/QUOTE]
בסאגת הסאיינים היה גם את ראדיץ שנחשב למשני והסייבאמנים, גם נאפה בתכלס היה משני כי האוייב העיקרי היה ווג'יטה
בסאגת פריזה היו פשוט יותר מדי, זארבון, הגיניו פורס, כל הנתינים המוזרים האלה ורק אז פריזה שעשה איזה מיליון ומשהו שינויי צורה
בסאגת סל היה את ג'ירו, 19, 18, 17 ו16 שהיו בתכלס משניים כי האויב העיקרי היה סל
פריזה גם היה שם וגם אבא שלו
וגם סל שינה צורה כמה פעמים
בבו היה את כל המשמואים של באבידי, ווג'יטה גם עם הטוויסט הזה של המאג'ין שהיה גאוני ואז בכלל עם הפיינל אקספלוז'ן
כל הצורות של בו
היו מלא אוייבים חח
-
בבו לא כל כך הרבה ק בהתחלה עם באבידי אבל אחרי זה זהו... ובאנרואידים רק 2 משניים 18 ו17 לא ממש נלחמו הם בעיקר ברחו מסל..
פריזה ואבא שלו היה סתם כדי להראות את הכוח של טראנקס...
היו אני לא אומר שלא אבל אחרי תחילת הסאגה לא היו אויבים משניים ולרובס גם הלא סאיינים לא הצליחו להביס אף אחד..
-
[QUOTE=Ilan;1345860]בבו לא כל כך הרבה ק בהתחלה עם באבידי אבל אחרי זה זהו... ובאנרואידים רק 2 משניים 18 ו17 לא ממש נלחמו הם בעיקר ברחו מסל..
פריזה ואבא שלו היה סתם כדי להראות את הכוח של טראנקס...
היו אני לא אומר שלא אבל אחרי תחילת הסאגה לא היו אויבים משניים ולרובס גם הלא סאיינים לא הצליחו להביס אף אחד..[/QUOTE]
למה לא היו הרבה בסאגת בו? היה קודם כל את כל החרא הזה של הגרייט סאיימן עם כל הפושעים המעפנים האלה
אחרי זה היה את הבודוקאי טנקאיצ'י שהיה שם את כל המר ספופוביץ' למיניהם
אחרי זה היה את באבידי ואת פאק ברח לי השם של השטן האדום הזה נו זה שיורק אעאעאעאהא
ואז היה את כל הצורות של בו
אני חושב שזה מספיק אוייבים לסאגה אחת
-
לאאאאאאאאא תומר, זה אתה שבמקום להראות עובדות ישר הולך לסטיגמה שהתפתחה לי פה של שחצן ם:
כתבת, ואני משנה תסימון:
"[b]הבאונטי זה דרך של אודה להראות את הרמה של הדמויות[/b][u](נכון זה לא מראה את הכוח של הדמויות אלה כמה הם מסוכנים~)[b]"[/b][/u]
[b][/b]
קודם כל רשמת רמה, מבחינתי זה מקביל לכוח אבל נגיד שבסדר לא התכוונת לרמת הכוח ממש וטעיתי
עכשיו בוא אסביר לך מה ההבדל בין השימוש של אקירה ואודה.
אקירה שם מספרים להראות הבדלים בין דמות ודמות.
אודה נותן באונטי[שזה חלק מעולםם הפיראטים משהו שממש הוא לא המציא למען להראות רמות וזה מובן מאליו שיהיה בסדרה] רק במסגרת של להראות לך בערך אילו מספרים יקבל פיראט על פי כוחו או מעשיו. לופי היה על 300 מיל ובכל זאת כמעט 100 מיל יותר מדרייק שהראה שחזק ממנו פיזית בהרבה.
ואולי זה ההבדל הגדול, אקירה זה עוצמה, אודה מסוכנות מטעם הממשלה. ואפילו זה לא נכון 100%! זה לא מסוכנות אפשרית! אלא מתן מספר על פי מעשי העבר! קרוקודייל וקריבו שניהם לוגיה דומה ללא האקי או שום כוח פיזי מרשים, ממש דמויות זהות, אך לקריבו יש עשרות של עשרות מיליונים יותר! איך?
זו הנקודה:
זוהי לא מסוכנות בלבד או ברוב המקרים, אלא פשוט מתן על מעשי עבר. קריבו בסך הכל רצח מרינים, אבל המסוכנות שלו ושל קרוקו זהה, הרי גם קרוקו קיבל שיצ'י משמע הם הכירו בו כפיראט מפורסם ומסוכן.
אודה לא עושה שימוש בבואנטי כמעט, זה רק תוספת יפה לסדרה.
הדוגמא שלי לאופיר ומור זו דוגמא לשבירת מיתוס השחצנות הזה, מה לא קלטת?
-
אוף קראתי את השונאן 14 הזה של Gto וזה רק 60 פרקים וגמרתי, עכשיו צריך לחכות שיתרגמו, העצלנים האלה כבר דחו המון ):
-
[QUOTE=FIupy;1345861]למה לא היו הרבה בסאגת בו? היה קודם כל את כל החרא הזה של הגרייט סאיימן עם כל הפושעים המעפנים האלה
אחרי זה היה את הבודוקאי טנקאיצ'י שהיה שם את כל המר ספופוביץ' למיניהם
אחרי זה היה את באבידי ואת פאק ברח לי השם של השטן האדום הזה נו זה שיורק אעאעאעאהא
ואז היה את כל הצורות של בו
אני חושב שזה מספיק אוייבים לסאגה אחת[/QUOTE]
דבורה...
כן הצורות של בו אבל.. אף אח לא באמת הצליח לנצח את אחת הצורות כולם בסופו של דבר הפסידו
אביב- זוכר באניס לובי שללוצ'י היה 4000 דאיקיגי או משהו כזה...
-
[QUOTE=מלך השטיחים;1345869]אוף קראתי את השונאן 14 הזה של Gto וזה רק 60 פרקים וגמרתי, עכשיו צריך לחכות שיתרגמו, העצלנים האלה כבר דחו המון ):[/QUOTE]
גם אני גמרתי ))))))))))):
-
[QUOTE=FIupy;1345872]גם אני גמרתי ))))))))))):[/QUOTE]
השמנים האלה לא מתרגמים, כבר יצא הווליום אפילו ):
-
[quote=מלך השטיחים;1345873]השמנים האלה לא מתרגמים, כבר יצא הווליום אפילו ):[/quote]
אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל גמרתי )))):
-
[QUOTE=FIupy;1345874]אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל גמרתי )))):[/QUOTE]
איזה בולבול ):
-
שקד זו סאגה אחת בסדרה מתוך 30 שזה גם נוצר בה למען דיביזי ואהבת אודה לאקירה, אתה לא תשמע מזה בהמשך הסדרה שלא בקשר לcp9...