-
[QUOTE=אריאל116;1385921][B]קייל[/B]
"תעוף מפה!" אתה שומע קול חד. "קדימה, צ'אריזרד!, תטען עוד קרן על!" אתה רואה את הפוקימון הזה [URL="http://pokemondb.net/pokedex/charizard"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/charizard.png[/IMG][/URL] מתקרב וטוען כדור לבן בפיו. הוא מאבד לפתע את הריכוז ונופל אחורה. אתה רואה את הפרופסור עם הידיים מחבקות את הרגליים של צ'אריזרד. "לא חשוב," אומר האיש שנגלה כרגע: בעל חולצה אדומה ומכנסיים שחורות, שיער לבן קצוץ ועיניים מרושעות. "בוא נעוף מפה, לפני שעוד פרופסורים יבואו!" הוא עולה על גב הצ'אריזרד, עף ונעלם. הפרופסור לוקח ממך בעדינות את הפוקדור ומציב אותו ליד השניים האחרים. "מי יהיה האחד שיצא איתך למסע?" הוא מחייך. "טורצ'יק, סקווירטל או צ'יקוריטה?"
[B]אנדי[/B]
אוקיי.
אתה ממשיך בדרכך כשלפתע אתה שומע יללת פוקימון מבין השיחים. אף על פי שהפוקימון פצוע היללה נשמעת מלכותית ומעוררת כבוד.[/QUOTE]
אני נכנס אל בין השיחים בשקט ומתקרב לפוקימון ומלטף אותו כדי שהוא ירגע
-
[QUOTE=אריאל116;1385918][b]ריי[/b]
אתה מחבק את פרוסלאס ושואל את הפוקימונים מה כדאי לעשות. הם מסתדרים בזוגות- דיינו וסקווירטל, ופרוסלאס וסאנדייל והם מתחילים להילחם.
[/QUOTE]
"טוב , בזמן שאתם נלחמים אני אאמן את אנוריט." אני אומר לדיינו , סאנדייל ,פרוסלאס וסקווירטל , " אנוריט , תשתמש בכל המתקפות שלך על העץ הזה עד שהמתקפות שלך יתחזקו." אני אומר ברצינות ומחכה לראות מה התוצאה של הקרב ומה התוצאה של האימונים .
-
[QUOTE=אריאל116;1385918][b]רוג'ר[/b]
אתה הולך קצת ורואה את העיר הבאה. אתה מגיע אליה במהירות. אתה מגיע לעיר ג'ול! בעיר יש:
מרכז פוקימונים
מרכז לינה
תחרות הסרט הראשון
זירת אימונים
תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים. [/QUOTE]
המממ...... מה עושים בתחרות? צריך ללכת לשם או פשוט לתפוס פוקימון?
----------------
אם צריך ללכת לתחרות תפיסה אני הולך. אם לא...... לתחרות הסרט!!!!! (כאילו שיש לי משהו יותר מעניין לעשות...)
-
[quote=אריאל116;1384995]
[B]קווין[/B]
אתה שואל מתי הקרב שלך והמזכירה מביטה בך מופתעת. "קרבות חצי הגמר הם לאחר קרב רבע הגמר האחרון. הוא מתקיים ממש עכשיו. הקרב שלך יהיה נגד רוני אחרי הקרב של וונדי וג'יי.
.[/quote]
אני מודה לה והולך לצפות בקרב של וונדי וג'יי עד שהקרב שלי יתחיל
-
אני ממש מצטערת אך בצער רב עקב עומס לימודי אני נאלצת לפרוש :\
נכון לעכשיו אני פורשת כמעט מכל המ''תמים שאני בהם בכדי לפנות זמן להגבה והשקעה במ''ת שלי
-
[size="5"]המ"ת מוקפא עד ליום רביעי עקב עומס בלימודים ועבודות הגשה. מצטער על ההמתנה.[/size]
-
[size="5"]מצטער, אך אני לא יכול להתחבר. המ"ת נסגר[/size]
-