ולעומת זאת אותי העיר הטלפון שלי בשש וחצי בבוקר כשאח שלי שלח לי אימיילים בהם הוא מבקש שאני אצרוב בשבילו משהו, ומכיוון שאני אנטי-ערפד, אני לא יכול להרדם כשיש שמש בחוץ.
אבל זה בסדר, השעה שש וחצי בבוקר לא מפחידה אותי.
Printable View
ולעומת זאת אותי העיר הטלפון שלי בשש וחצי בבוקר כשאח שלי שלח לי אימיילים בהם הוא מבקש שאני אצרוב בשבילו משהו, ומכיוון שאני אנטי-ערפד, אני לא יכול להרדם כשיש שמש בחוץ.
אבל זה בסדר, השעה שש וחצי בבוקר לא מפחידה אותי.
[QUOTE=LordAbizi;1386973]ולעומת זאת אותי העיר הטלפון שלי בשש וחצי בבוקר כשאח שלי שלח לי אימיילים בהם הוא מבקש שאני אצרוב בשבילו משהו, ומכיוון שאני אנטי-ערפד, אני לא יכול להרדם כשיש שמש בחוץ.[/QUOTE]
בוקר טוב גם לך :D
[QUOTE=FinalLax;1386972]o-o
ניצן?
זה בן או בת ם-ם
מה פיספסתי?[/QUOTE]
יצא לך לראות ניצן בן? :peee:
[quote=Rated_R;1386976]יצא לך לראות ניצן בן? :peee:[/quote]
כן, בפורומים של קורסים מתקדמים למתמטיקה נתקלתי כמה פעמים באיזשהו ניצן, ומכיוון שאין בנות שלומדות קורסים מתקדמים במתמטיקה, אז בהכרח מצאתי בן שקוראים לו ניצן. (ונראה לי שאני גם ראיתי אותו במציאות)
מ.ש.ל
[QUOTE=LordAbizi;1386978]כן, בפורומים של קורסים מתקדמים למתמטיקה נתקלתי כמה פעמים באיזשהו ניצן, ומכיוון שאין בנות שלומדות קורסים מתקדמים במתמטיקה, אז בהכרח מצאתי בן שקוראים לו ניצן. (ונראה לי שאני גם ראיתי אותו במציאות)
מ.ש.ל[/QUOTE]
יצא לי לראות גם נטע ומורן בנים =|
הורים מוזרים
מה אני יעשה ם-ם
ראיתי היה לי ילד בבית ספר בשם ניצן...
ואת רואה Wwe ?
O_o
[QUOTE=FinalLax;1386982]מה אני יעשה ם-ם
ראיתי היה לי ילד בבית ספר בשם ניצן...
ואת רואה Wwe ?
O_o[/QUOTE]
פעם =O
וכדורגל ם-ם?
[QUOTE=FinalLax;1386986]וכדורגל ם-ם?[/QUOTE]
ראית מה זה? אני פעם ראשונה שומעת על ניצן בן ואתה פעם ראשונה שומע על בת שאוהבת גם דברים של בנים =O
רק אל תחשוב שאני נראת גם בהתאם חחחחח
היי
בשעה טובה ומצלחת לאחר כ-5-6 שנים סוף סוף השלמתי את ההואן דקס באמרלד וקיבלתי את ההתחלתיים של ג'וטו. לאחר שימוש בטריקים מתוחכמים ביותר הבאתי לכך ששלושתם בטוחים כעת בשמירה שלי באדום אש. אז עכשיו שום דבר תאורטית לא מונע ממני מלהשלים את הנשיונל דקס באדום אש.
מתמטיקה איככ
[quote=אלבזון;1386990]מתמטיקה איככ[/quote]
חחחחח מתמטיקה
[quote=אלבזון;1386990]מתמטיקה איככ[/quote]
[quote=Rated_R;1386991]חחחחח מתמטיקה[/quote]
WRONG ANSWER.
התשובה הנכונה היא "וואו מתמטיקה". הרגש היחיד שצריך לבוא למתמטיקה זה התפעלות, מקסימום יראת קודש. לא גועל, ולא זלזול.
שהאל ירחם על נשמתכם.
[QUOTE=LordAbizi;1386992]WRONG ANSWER.
התשובה הנכונה היא "וואו מתמטיקה". הרגש היחיד שצריך לבוא למתמטיקה זה התפעלות, מקסימום יראת קודש. לא גועל, ולא זלזול.
שהאל ירחם על נשמתכם.[/QUOTE]
ברור =]