-
לפי העולם של Martin's Story השטן הוא ישות שנוצרה על ידי האל הגדול אקראיות כדי לאזן את המשוואות בעולם. לאקראיות היו כמה אפשרויות ליצור את הרשע בעולם, והוא החליט לתת לרשע צורה של דמות אחת, השטן (שלימים נקרא הג'מוזה). אבל גם כשהג'מוזה הושמד, כדי לשמור על האיזון בטבע, הרשע שינה צורה. בסופו של דבר, הרשע התפזר בעולם, והפך לנחת הכלל, ולא רק לנחלת הג'מוזה. אבל זה קורה רק בחלק השלישי של הסיפור.... בערך.... 20 שנה אחרי הנקודה בה עצרתי את הסיפור...
-
זה לא נקרא הפצצה,התגובה של אביזי זאת הפצצה
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399586]הסרט של יוגי הו מעולה[/QUOTE]
איזה?יש שניים..
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399592]שטן,זה אל או שד?[/QUOTE]
תלוי באיזו מיתולוגיה אתה.
יוונית-אל[האדס].
מצרית-אל[לדעתי אנוביס, למרות שיש שם אלים רבים הקשורים במוות].
נוצרית-שד[לוציפר].
[QUOTE=♣לשתות♣;1399598]תלוי מאיזו נקודת מבט אתה מסתכל.
במיתולוגיות היוונית, המצרית והרומית השטן הוא פשוט אל רשע. במיתולוגיה הנורדית אין שטן, אלא פשוט מפלצות. ביהדות ואני מאמין שגם בנצרות ובאיסלאם "השטן" לא מוזכר בשום מקום. מכל הדברים שציינתי, אני משער ששטן זה פשוט מילת גנאי שבמהלך השנים הפכה להגדרה של הרשע, וליצור מיתולוגי שהוא המנוגד לאלים הטובים.[/QUOTE]
לפי מה שאני זוכר, יש מין "שטן" והוא עמלק.
-
הסרט של טאוי
אנוביס הוא אל הקבורה,אוסיריס הוא שליט השאול
-
[quote=♣לשתות♣;1399598]תלוי מאיזו נקודת מבט אתה מסתכל.
במיתולוגיות היוונית, המצרית והרומית השטן הוא פשוט אל רשע. במיתולוגיה הנורדית אין שטן, אלא פשוט מפלצות. ביהדות ואני מאמין שגם בנצרות ובאיסלאם "השטן" לא מוזכר בשום מקום. מכל הדברים שציינתי, אני משער ששטן זה פשוט מילת גנאי שבמהלך השנים הפכה להגדרה של הרשע, וליצור מיתולוגי שהוא המנוגד לאלים הטובים.[/quote]
בנצרות יש שטן ~ הוא מלאך שבגד באלוהים יש לו כמה שמות (בעלזבוב וכו')
ביהדות שטן זה בעצם אויב של האנושות , מכשולים שאלוהים מציב ...
באיסלאם אין לי מושג, לא מתעניין.
-
[quote=♣לשתות♣;1399598]תלוי מאיזו נקודת מבט אתה מסתכל.
במיתולוגיות היוונית, המצרית והרומית השטן הוא פשוט אל רשע. במיתולוגיה הנורדית אין שטן, אלא פשוט מפלצות. ביהדות ואני מאמין שגם בנצרות ובאיסלאם "השטן" לא מוזכר בשום מקום. מכל הדברים שציינתי, אני משער ששטן זה פשוט מילת גנאי שבמהלך השנים הפכה להגדרה של הרשע, וליצור מיתולוגי שהוא המנוגד לאלים הטובים.[/quote]
בנצרות יש שטן ~ הוא מלאך שבגד באלוהים יש לו כמה שמות (בעלזבוב וכו')
באיסלאם אין לי מושג, לא מתעניין.
סופר דאבל מגניב ):
-
עמית יש 3 סרטים של יוגי הו טאוי,פירמיד אוף לייט ואולטרה פיוז'ן
-
אז למעשה, לפי העולם של הסיפור שלי, השטן אינו אל, אלא הוא יצירה של אחד האלים שהיא הכרחית למען השלמות של העולם, וניתן להשמיד אותו, אך אם הוא מושמד אז המטרה שהוא מייצג (רוע שמאזן את העולם) מקבלת צורה אחרת. במובן הזה, בmartins Story הרשעים גם מצייתים למשפט "אתה יכול להרוג אותי אבל לא את מה שאני מייצג."
-
ראיתי סרט בשם Sora no Otoshimono Tokeijikake שרק בחצי הבנתי טיפה ממה שקורה ואז הרגו את הדמות האהובה עליי [B]פעמיים[/B]
לא הבנתי איך הסרט מסתיים ככה
מסתבר שיש לזה סדרה בגלל זה לא הבנתי כלום כי לא ראיתי את הסדרה ם:
-
[QUOTE=Flupy;1399607]בנצרות יש שטן ~ הוא מלאך שבגד באלוהים יש לו כמה שמות (בעלזבוב וכו')
באיסלאם אין לי מושג, לא מתעניין.[/QUOTE]
אמרתי שאני לא יודע לגבי הנצרות~
עובדה שביהדות צדקתי.
-
אצ'י,שוג'ו,רומאנס,מיסטרי,פנטזי Wtf מה זה הטעם הזה באנימות?לי אין טעם כזה מוזר
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399617]אצ'י,שוג'ו,רומאנס,מיסטרי,פנטזי Wtf מה זה הטעם הזה באנימות?לי אין טעם כזה מוזר[/QUOTE]
שלום אדון מומחה.
-
אני לא מומחה,פשוט זה שילוב טיפה מוזר לא?
-
[quote=♣לשתות♣;1399616]אמרתי שאני לא יודע לגבי הנצרות~
עובדה שביהדות צדקתי.[/quote]
אבל יש אזכורים לשטן בתנ''ך פשוט לא לשטן המקובל...
-
יש גם שטן חנון?
בדיחה לא מצחיקה,אבל מה לעשות...קורה