[QUOTE=scizor-x;1417568]טבעת המשאלות של מו"ד חזרה![/QUOTE]
רעיון יפה, אבל מי משחק בזה?
Printable View
[QUOTE=scizor-x;1417568]טבעת המשאלות של מו"ד חזרה![/QUOTE]
רעיון יפה, אבל מי משחק בזה?
פרק חדש במיינקראפט!!!
[QUOTE=Birds;1417576]רעיון יפה, אבל מי משחק בזה?[/QUOTE]
במו"ד?
המטרה של הפורום היא להביא עוד אנשים ואם אנשים ילמדו דרך מדריכים הם אולי ילמדו קצת בעצמם ויפרסמו. חוץ מזה יש כאלה שכבר משחקים ויפרסמו.
[QUOTE=scizor-x;1417578]פרק חדש במיינקראפט!!!
במו"ד?
המטרה של הפורום היא להביא עוד אנשים ואם אנשים ילמדו דרך מדריכים הם אולי ילמדו קצת בעצמם ויפרסמו. חוץ מזה יש כאלה שכבר משחקים ויפרסמו.[/QUOTE]
איך יהיו מדריכים אם אף אחד לא משחק, תעשה על זה מ"ת או סיפור ואז אולי אנשים יתעניינו
מ"ת כנראה יהיה.
ונראה לי שחוץ ממני יש 4.
והקהילה הפעילה של הפורום זה בערך 20 אנשים ככה שזה רבע מהאנשים בפורום... (אבל זה סתם להתחכם)
[QUOTE=scizor-x;1417582]מ"ת כנראה יהיה.
ונראה לי שחוץ ממני יש 4.
והקהילה הפעילה של הפורום זה בערך 20 אנשים ככה שזה רבע מהאנשים בפורום... (אבל זה סתם להתחכם)[/QUOTE]
אני נראה לי נרשם
אבל שמע לחת"מ הייתה קפיצה עם ההנהלה החדשה ועוד פעם ירידה.
לא יודע כבר כמה אנשים שמים על מ"תים
למישהו פה קרס הפורום, או רק לי?
[QUOTE=Gil_Gil;1417587]למישהו פה קרס הפורום, או רק לי?[/QUOTE]
only you man...
[QUOTE=scizor-x;1417585]אבל שמע לחת"מ הייתה קפיצה עם ההנהלה החדשה ועוד פעם ירידה.
לא יודע כבר כמה אנשים שמים על מ"תים[/QUOTE]
כי הן השקיעו דקה וחצי והלכו
ערב טוב
משתמשים שלא פותחים משחקים (וכמובן שלא עוברים על החוקים) לא אמורים להרגיש בקיומם של משגיחי חת"ם. הפעילות שלהם אמורה להתבצע בסתר בה"פ עם פותחי משחקים. זה פחות או יותר כל מה שמשגיחי חת"ם צריכים לעשות.
כלומר זה אבסורד להגיד "הן השקיעו דקה וחצי והלכו". רק כאלה שפותחים משחקים יכולים באמת לדעת מה רמת הפעילות שלהן. מה אני עשיתי מעבר לבדיקת משחקים במשך שנה? פרסמתי דיון פילוזופי על מהות ההשקעה במשחקי תפקידים, שקיבל 5 תגובות בערך ואף אחד לא באמת הבין מה רציתי להגיד בו (גם אני), ויחד עם Sharpedo עשינו טורניר פורום בקרבות, שננטש אחרי סיבוב אחד.
לא מרשים.
הי...
[quote=טלי;1417598]הי...[/quote]
היי
היי (החזירו לי את האינטרנט!)
[quote=Element;1417561]מה מצב הפורום בלעדיי :) <3[/quote]
מה נשמע אח יקר ):
לא אמרת שאתה עובר לחו"ל או משו?