-
[QUOTE=the rock;1428985]"צא פוקדור" זורק את הפוקדור בחוזקה על נחש אבן,מחזיר את זנב כוכב לפוכדור ואומר לו "היית ענק זנב כוכב" אני אומר בשמחה.[/QUOTE]
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428975][COLOR=Cyan][U][B][COLOR=DeepSkyBlue]נייתן:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה אומר לזנב כוכב שאתה מאמין בו ושישתמש בכל הכוח שנשאר לו למכת זנב ברזל אחת נוספת.
זנב כוכב מתאמץ ובסוף הופך את הזנב שלו לברזל ומכה בנחש האבן בחוזקה!
נחש האבן משחרר את זנב כוכב וזועק בכאב לפני שהוא נשכב על הרצפה כמעט חסר כוחות לחלוטין.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
[U][B][COLOR=Red]תומאס:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]אתה אומר לטרטוויג להשתחרר מאחיזתו של אקנס ומוסיף שינסה לנשוך אותו כדי שיחרר מעט ואז ישתמש בנסיגה כדי להשתחרר לגמרי.
טרטוויג מהנהן לך ונושך בקטנה את זנבו של אקנס שמחרר אותו במהירות.
"זה לא נגמר ילד" אומר לך גרין "אקנס עכשיו התקלה!" הוא פוקד על אקנס שמתחיל להתקרב לעבר טרטוויג שלך במהירות.
מה תעשה?
[/COLOR]
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][U][B][SIZE=2][SIZE=2]ר[/SIZE]יי:
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]'המ... יש כא[SIZE=2]ן הרבה פוקימו[SIZE=2]נים מעניינים' אתה חושב לעצמך ושואל את פיפלאפ לגבי דעתו [SIZE=2]על הפ[SIZE=2]וקימון הסגול בעל הצבטו[SIZE=2]ת והכנפיים והוא מהנהן לך באישור.
[SIZE=2]אתה מתקרב לכיוון הפוקימון ולו[SIZE=2]קח את הפוקידע שלך כדי לקבל עליו מידע, מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "גליגר, גליגר הוא [SIZE=2]פ[/SIZE]וקימון שמשת[SIZE=2][SIZE=2]מ[/SIZE]ש[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR] [COLOR=Green]ברו[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Green]ח כדי לעוף ולהתקוף מהאוויר את הטרף שלו, יש הבדל בין גליגר זכר לנקבה ואפשר לראות את זה בזנבו, הגליגר שמולך הוא נקבה" אומר הפוקידע ומשתתק ואתה אומר לפיפלאפ ללכת להלחם ב[SIZE=2]ה[/SIZE].
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Green]אתה קור[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Green]א לג[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Green]ליגר ואומר ל[SIZE=2]ה[/SIZE] שאתה מאתגר אות[SIZE=2]ה[/SIZE] לקרב ואתה רוא[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Green]ה שזה לא מעניין אות[SIZE=2]ה[/SIZE] וה[SIZE=2]י[/SIZE]א מסובבת לך את הגב.
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Green]אתה אומר לפיפלאפ להשתמש בנהמה שמורידה רת רמת העוצמה של גליגר ובנוסף שיזנק וישתמש בחבטה חזקה אבל שישתמש בראש שלו[SIZE=2].
[SIZE=2]פיפלאפ נוהם בחוזקה אך גליגר עדיין לא נראית כאילו אכפת לה עד שפיפלאפ חובט בה בראשו בחוזקה והיא מתעצבנת ומתחילה להעיף עליכם חול ואתה מבין שהיא משתמש במתקפת [SIZE=2]חול.
[SIZE=2]מה תעשה[SIZE=2]?[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR] [/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה חושב לעצמך שיתרון קטן יש לכם אבל הרקרוס חלש ולא נראה לך שהוא יצליח להחזיק מעמד הרבה זמן.
אתה אומר להרקרוס לפנות הצידה מהמתקפה המהירה של גלייסקור והוא מנסה אך עדיין סופג נזק בצד גופו שלא הספיק לזוז ואז אתה פוקד עליו להשתמש במתקפת קרן ובשיסוע לילה ואז בהתקלה ומוסיף לזה מתקפת זעם ושינסה להתחמק מהמתקפות שלו.
בנתיים אתה סורק את גלייסקור בפוקידע שלך.
מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "גלייסקור, גלייסקור תופס את הטרף שלו בכך שהוא ניתלה על חפץ כלשהו ובזמן הנכון חוטף את הטרף בהפתעה, גלייסקור הוא הצורה המפותחת של גליגר" הפוקידע משתתק.
בנתיים אתה רואה שהרקרוס מתקדם לכיוון גלייסקור כדי להשתמש במתקפת שיסוע לילה אבל אתה שומע את קורקי אומר "סופת חול גלייסקור" וגלייסקור יוצר סופה רבת עוצמה שגורמת להרקרוס לעוף באוויר כנגד רצונו "עכשיו מתקפת כנף!" קורקי מוסיף וגליי
סקור דוהה באוויר בצורה מושלמת ובמתקפת כנף אימתנית מוריד את הרקרוס מעולף על הרצפה.
"גם אני וגלייסקור התאמנו מאז הפעם האחרונה" אומר לך קורקי.
מה תעשה?[/QUOTE]
אל תסגור ואל תקפיא. זה אחד המשחקים הכי כיפיים ששיחקתי בזמן האחרון.
"אל תדאג, אנחנו בכל מקרה ננצח אותך" אומר לו בתחכום ואז אוציא את סווינאב ואומר לו: "סווינאב, אתה הסיכוי האחרון לנצח בקרב הזה. אל תלחץ, הרקרוס כבר החליש קצת את גלייסקור וזה יקל עליך. עכשיו תשתמש בכיסוי בוץ ואז ברוח קרירה לכיוון הכנפיים של גלייסקור ואז עוד אחת לכיוון הזנב" אבקש ממנו ואז אשאל את קורקי כמה זמן יש לו את גלייסקור.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1429188][COLOR=Red][SIZE=6][FONT="][U][I][B]אנשים אתם מתכוונים להמשיך להגיב או שאני [SIZE=6]פ[/SIZE]שוט אקפיא את המשחק?[/B][/I][/U][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]
[U][B][COLOR=Red]תומאס:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]אתה אומר לטרטוויג להמתין לרגע הנכון ואז להתחמק ולתקוף בהתקלה משלו.
טרטוויג ממתין עד שאקנס מגיע לנקודה קרובה אליו והוא מזנק הצידה ומתקיל אותו בעוצמה רבה ואקנס נוחת על האדמה ביער החשוך ומתעלף.
"אנחנו עוד ניפגש ילד!" אומר לך גרין ובורח בחסות הלילה יחד עם חברתו והם לא משאירים עקבות אחריהם.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אל תקפיא אחי, אני בטוח שאחרי החג יחזרו אנשים להגיב. אתה יודע כולם מטיילים עם המשפחות שלהם...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי חכו!" החזירו את בידוף מיד!" אני צועק ומתחיל לרדוף אחריהם. כשאני מוצא את הפוכדור שלו אני מחזיר אותו מיד לילד "בבקשה" אני אומר לו ונותן לו אותו.