-
[quote=lordabizi;1448833]כי המשחק הזה היה אקראי מדי ואני לא כל כך אוהב אותו האמת.[/quote]
כדי להסביר עד כמה אני אספר קצת על מחאורי הקלעים:
יש את המקום במפה שבו כתוב "מקום מסוכן יגתלה בהמשך" או משהו. אז זה פעם היה אי גדול בעולם, שבו חי איזשהו עם. אבל הגיעו לשם חייזרים. ואז אחד החייזרים היה יועץ של המלך הזה שמוזכר בעלילה. והחייזרים הם די עוינים ואז הם גרמו לשקיעה של האי, ואז בני העם הזה ברחו וחלק מהם שרדו. החייזרים המשיכו להתבצר באי הזה והם הפכו אותו למקום שהם יכולים לחיות בו. הצאצאים של בני העם הזה שהגיעו ליבשת הגדולה במשחק המשיכו לשמור את המסורת ונשבעו יום אחד להקים את היבשת שלהם. החייזרים רוצים בעצמם להרים את היבשת כדי לנצח. והכל זה למעשה מלחמה מוזרה והזויה בין צוות ניילא (היפוך של alien, הצוות של החייזרים), והצוות אאורפ (היפוך אותיות של pharoah כי המלך של העם הזה היה סוג של פרעה כזה).
ואני כבר אפילו לא כל כך זוכר חלק מהסיבוכים שחשבתי שם.
-
-
-
[quote=lordabizi;1448839]כדי להסביר עד כמה אני אספר קצת על מחאורי הקלעים:
יש את המקום במפה שבו כתוב "מקום מסוכן יגתלה בהמשך" או משהו. אז זה פעם היה אי גדול בעולם, שבו חי איזשהו עם. אבל הגיעו לשם חייזרים. ואז אחד החייזרים היה יועץ של המלך הזה שמוזכר בעלילה. והחייזרים הם די עוינים ואז הם גרמו לשקיעה של האי, ואז בני העם הזה ברחו וחלק מהם שרדו. החייזרים המשיכו להתבצר באי הזה והם הפכו אותו למקום שהם יכולים לחיות בו. הצאצאים של בני העם הזה שהגיעו ליבשת הגדולה במשחק המשיכו לשמור את המסורת ונשבעו יום אחד להקים את היבשת שלהם. החייזרים רוצים בעצמם להרים את היבשת כדי לנצח. והכל זה למעשה מלחמה מוזרה והזויה בין צוות ניילא (היפוך של alien, הצוות של החייזרים), והצוות אאורפ (היפוך אותיות של pharoah כי המלך של העם הזה היה סוג של פרעה כזה).
ואני כבר אפילו לא כל כך זוכר חלק מהסיבוכים שחשבתי שם.[/quote]
אביזי!סיימתי את קוד גיאס!
-
האמת שהייתי עושה את זה אבל אני לא יכול, זה ניגוד אינטרסים אם אני גם אנהל משחק וגם אשתתף בו.
-
[quote=hit man;1448854]האמת שהייתי עושה את זה אבל אני לא יכול, זה ניגוד אינטרסים אם אני גם אנהל משחק וגם אשתתף בו.[/quote]
צחקתי... כנראה שחוש ההומור נעלם עם הגיל...
-
-
שיר בשרשרת:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54737[/url]
-
[quote=itayqt;1448863]איזה יום מתיש, אני גמור.[/quote]
עבדת עכשיו 4 שעות?
אז שתוק.
-
[quote=bloodlad;1448867]עבדת עכשיו 4 שעות?
אז שתוק.[/quote]
מהשעה 4 עד עכשיו אני על הרגליים, עשינו מפגש כושר street workout למי שמכיר, ואז הלכתי למכון, רצתי, הקיצר אני מת
-
[quote=itayqt;1448869]מהשעה 4 עד עכשיו אני על הרגליים, עשינו מפגש כושר street workout למי שמכיר, ואז הלכתי למכון, רצתי, הקיצר אני מת[/quote]
מה הקטע לשלבswo ומכון? אלה אם כן אתה עושה סקוואטים!
-
[quote=bloodlad;1448852]אביזי!סיימתי את קוד גיאס![/quote]
אני יודע שאתה חי אביזי אז בבקשה תגיב.
-
-
[QUOTE=Hit Man;1448888]מי פה מבין בדיג'ימון?[/QUOTE]
אני :)
-
[QUOTE=Hit Man;1448888]מי פה מבין בדיג'ימון?[/QUOTE]
אני!