[quote=amitlv;1454664]לא אוהב את אוהד...
הוא שוויצר לדעתי...
והוא לא רצה שאני אכתוב עלילה למשחק רק בגלל השגיאות כתיב שלי..
ואז הוא פרש...[/quote]
למיטב זכרוני, אתם רבתם כל הזמן, והוא לא פרש בגלל זה. ואני לא ממש חושב שהוא שוויצר.
Printable View
[quote=amitlv;1454664]לא אוהב את אוהד...
הוא שוויצר לדעתי...
והוא לא רצה שאני אכתוב עלילה למשחק רק בגלל השגיאות כתיב שלי..
ואז הוא פרש...[/quote]
למיטב זכרוני, אתם רבתם כל הזמן, והוא לא פרש בגלל זה. ואני לא ממש חושב שהוא שוויצר.
אכן בגל זה הוא פרש...
בגל הריב של מי יכתוב את העלילה
אני הצאתי ששנינו
והוא לא רצה לכתוב איתי כי אני ״איטי ויש לי שגיאות כתיב״
ואז זה המשך בערך שעה בנוד
אדם בא והפריד
ואז אוהד פרש
[quote=pizzablaster;1454662]לא משנה.
עידן זה אני, רק שזה היה השם הבדוי שלי.
אני זוכר ששלחתי הודעה פרטית שמסבירה את זה לך, לטל, ולאוהד. אני די מתגעגע אליהם, בעיקר לשיחות עם אוהד, כי הוא מאותה עיר שלי, אז חשבתי באמת בזמן האחרון אולי לנסות להיפגש איתו.[/quote]
לא שלחת לי כלום אף פעם... ד"א, נראה לי שאוהד המניאק הזה מחק אותי מהסקייפ )):
[size="6"][/size][color="red"][b][size="6"]טוגפי אתה ארוחת בוקר!!![/size][/b][/color]
אני הבן אדם היחיד בפורום הזה שהחיה האהובה עליו היא אנטילופת ביצות חצי סוריקטית דרום אוסטרלית לא מצוייה?
אכן
[quote=pizzablaster;1454675]אני הבן אדם היחיד בפורום הזה שהחיה האהובה עליו היא אנטילופת ביצות חצי סוריקטית דרום אוסטרלית לא מצוייה?[/quote]
יא, גם עלי היא האהובה.
[QUOTE=PizzaBlaster;1454675]אני הבן אדם היחיד בפורום הזה שהחיה האהובה עליו היא אנטילופת ביצות חצי סוריקטית דרום אוסטרלית לא מצוייה?[/QUOTE]
לא חחח
ידעתי! אני לא היחיד שחושב שהיא קיימת! והם כולם אמרו לי שאני הוזה, ושכדאי לי להפסיק עם הסמים...
[quote=pizzablaster;1454682]ידעתי! אני לא היחיד שחושב שהיא קיימת! והם כולם אמרו לי שאני הוזה, ושכדאי לי להפסיק עם הסמים...[/quote]
גם אני אוהב אותה.
[quote=cho'gath;1454685]גם אני אוהב אותה.[/quote]
אני ראיתי אחת
קוראים לאותה אחת מיצי מיאו
[quote=pizzablaster;1454682]ידעתי! אני לא היחיד שחושב שהיא קיימת! והם כולם אמרו לי שאני הוזה, ושכדאי לי להפסיק עם הסמים...[/quote]
אה גם אתה לוקח סמים:d
[QUOTE=nononos;1454687]אה גם אתה לוקח סמים:d[/QUOTE]
שלום צ'יוואווה
[quote=togfi;1454686]אני ראיתי אחת
קוראים לאותה אחת מיצי מיאו[/quote]
אם ראית אחת אז זה אומר שראית אנטילופת ביצות חצי סוריקטית דרום אוסטרלית מצויה, אנחנו מדברים על אנטילופת ביצות חצי סוריקטית דרום אוסטרלית [b]לא[/b] מצויה.
מה יצא ממך מגל...